|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
kucyku - bo ja nie wiem czemu ta beta to jest taki surowy wyznacznik dla większości lekarzy. Mnie ze szpitala nie chcieli przez to wypuścić! co pytałam czy juz moze bym wyszla to slyszlam ze jeszcze zrobimy badanie, i znowu jeszcze powtorzymy i dopiero.. a tu beta po swojemu rosła i w końcu przekonałam się że jest więcej kobiet które betę nie mają z książkowym przyrostem i wszystko ok. Może to jest jakiś wyznacznik ale wydaje mi się że skoro dzidek na usg się rozwija, przyrasta tygodniami jak trzeba, to to powinno być wyznacznikiem a nie beta. ważne, że rośnie, i tyle. to mi powtarzala kumpela i tego muszę się trzymać. Beta pieknie mi przyrastala, nawet o 300% na poczatku. A potem czytalam ze zwalnia, i mi zwolnila tak ze podwaja mi sie po tygodniu albo nawet dluzej wiec jesli i tobie zwolni to po co się stresować. USG robić raz na jakiś czas i tego się trzymać
![]() carolyna - kaszkę w sensie takie białe kropki ? bo mój mąż to ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, zorbilam sobie maly odwyk od netu
![]() ![]() ![]() ![]() brzuch po mocniejszym magnezie przestal tak bolec, wiec jestem dobrej mysli, jutro wieczorem zobaczymy, czy nasze male nadgonilo troche... ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- nie jestem w stanie przeczytac tych ... 15 stron? przelecialam koncowke ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- picaso bardzo mi przykro, ze odeszlo jedno z Waszych dzieciatek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
HOPE że tak ładnie i dokładnie wszystkim odpowiadasz
![]()
![]() |
#4745 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A o co chodzi z tą igłą w tyłku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciągle sobie obiecuję że zrobię zdjęcie, ale nie mogę się zebrać. Zbiorę się w sobie i w wekend ogarne ten temat.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niki na gardełko tylko syropek z cebulki... U mnie już od wczoraj stoi i zamierzam go pić by nie dać się grypie która podobno szaleje... Cytat:
NIki89 kolejny anioł nie mąż ![]() ![]() Bo tak mi się czasem wydaje że jeszcze nie dowierza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam kiedyś kosmetyki mineralne - które nie powinny mnie uczulać ale niestety tak nie jest ![]() Wogóle to w ciąży mój organizm ma się lepiej. kiedyś nie mogłam jeść rzeczy smażonych, ciężkostrawnych... A od 3 mc jem wszystko ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Kurczę nie rozumiem większości... Jak można wybrać taki tytuł ![]()
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie rozumiem
![]() ![]()
#4750 |
Wtajemniczenie
|
muffinka - pokaż coś wycudowała
![]() martusia- szkoda że w szkole nie byłam taka skrupulatna ![]() ![]() dwakolory- czekam z niecierpliwością! ![]() justynko- to ciesze sie ze juz lepsze samopoczucie. fajnie ze juz odczuwasz dobrodziejstwa ciąży ![]() ![]() co do przejawów miłości to cóż, chłopy to nie baby i najczęściej jak "mówi, że kocha, to kocha, nie???" a że ty jak byś chciała raz dziennie chociaż okazów miłości to musisz się upomnieć ![]() mój kocha bardzo, okazuje po japońsku - jako tako - ale tak jego ciocia opowiadała mi ze ze swoim meżem kochają się i wiedzą o tym wzajemnie. Ale przyznała, ze szczytem okazanej miłości przez tyle lat było to jak ją mąż podchodząc w kuchni poklepał po plecach ![]() ![]() ![]() miałam się pytać gdzie ten tytuł ale widzę, że długo nie trzeba szukać, i zajmuje zaszczytną pierwszą pozycję :d hahahahahahaha naprawdę urocze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Tez widzialam ten tytul watku, zgadzam sie, ze jest straszny... Tez mi sie nie spodobal. I nie wiem o co chodzi z ta igla?! I dlaczego recznik?
#4752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mają tytuł, nawet nie zauważyłam, a igła to chyba dla tych co w szpitalu, albo chodzi o szycie ![]() Ech dziewczyny, sama na siebie zapominam głosować w tym konkursie, już chyba muszę odpuścić. Czy te które już są na liście też muszą się zgłaszać do Nikii? A i proponuję podawać te strony co dają gadżety. Ja właśnie czekam na tą grzechotkę z Fishera. Będę korzystać z Bebilona, Hippa i jak coś mi się jeszcze przypomni to wam napiszę. Koleżanka też podała fajną stronę z promocjami na dzieciowe rzeczy: http://promobaby.pl/marka-pampers.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ odkad jestem w ciazy jest jakis taki bardziej "kochliwy". Ciagle mi powtarza, ze wygladam pieknie (a on raczej nie z tych sypiacych komplementy) i ogolnie jest czuly i delikatny. Chyba u niego tez jakies hormonalne zmiany
![]() ![]()
#4755 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No dowaliły do pieca z tym tytułem ![]() A ja właśnie wciagnęłam pół kilograma mandarynek ![]() ![]()
![]() |
#4757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak to działa? Tylko się trzeba zarejestrować i od razu przysylają? Czy trzeba tam być mega aktywnym, wrzucać jakieś zdjęcia i brać udział w konkursach? Nie ukrywam, że jestem dość mocno uczulona na bezpieczeństwo danych osobowych i nie bawią mnie takie rzeczy jak udostępnianie wszystkich swoich danych i jeszcze wrzucanie zdjęć :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pallas nie trzeba nic robić - tylko rejestracja. A z danymi osobowymi, to ja już się nie przejmuję, nie wiem skąd firmy obdzwaniające o wszystko mają od dawna moje numery (a wtedy się nigdzie nie rejestrowałam), więc już mi niezależy czy jeszcze jedna zadzwoni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Wtajemniczenie
|
monita- recznik to chyba sugestia ze sie leje już z suta
![]() dark lady - daj linka jeszcze raz bo sobiee wtwdy nie zapisalam - wezme do zakładek i bede ci stukać ![]() monita - eeeee kochliwy tż ![]() ![]() ![]() kasiab- zartowalam z tym utożsamianiem - oni są tacy delikatni oboje i tak się kochają, taka para zakochanych z remizy ![]() a ty żebyś sraki nie dostała ![]() ![]() palas rill - wystarczy że już banki nasze dane sprzedają, firmy ubezpieczeniowe i same sieci komórkowe- tego juz nie unikniemy |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Para zakochanych z remizy ![]() ![]() Mąż był na tyle dobry, że pozwolił mi zrobic na obiad... Pulpety ze słoika ![]() ![]() hope - dopiero zobaczyłam, że masz swojego Bąbla na podglądzie ![]() ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-10-17 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Może to lewatywa ? :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po co mówisz, ze ze słoika??? trza bylo podac i otrzec czoło z potu przy nim, ale by cie ukochał, a jakie pyyyysszszszszszne by były - nikt lepszych nie robi (nie odgrzewa) niz zonka ![]() w mandarynkach niiiic, po prostu tego ci potrzeba matko, legnij sie. dopiero zauwazyłaś bo dopiero ustawiłam, zeszło mi zanim doszłam jak ![]() ja ustawilam taka date żeby wyszły tygodnie wg USG nie wg OM. a ty masz 4 maj tp z OM czy USG?
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-17 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Hope pewnie coś zbereźnego
![]() Dziewczyny co do karmienia piersią a jedzenia przez matkę . To mi położna mówiła tak że mogę jeść wszystko , tylko nie w dużych ilościach , że znowu nie popadać w skrajności. No ale mój syn miał kolki i potem odrzuciłam smażone i inne tego typu rzeczy. Byłam nawet na diecie bezbiałkowej i wiecie co ?? nic to nie dało. Więc to też zależy chyba od dziecka i jego układu pokarmowego , bo mam znajome co jadły tylko gotowane rzeczy lub na parze , a dzieci mają kolki , lub takie co jedzą wszystko i dzieci nie mają. Oczywiście wszystko z umiarem Dark Lady a to on sam gotuje ?? ![]() Tak pisz do mnie na PW nawet jeśli teraz jesteś na pierwszej stronie , bo widzę tam kilka Nicków co dawno nie pisało i nie chcę potem pomylić :P Kucyk Truskawkowy pisz do mnie na PW ![]() W sumie to jeszcze widzę że sporo dziewczyn udzielających się dość często nie wysłało mi danych :P No i przespałam się ![]() ![]() ![]() Wieczorem będę stukać nowy wątek ![]() ![]() Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2013-10-17 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Właśnie jadę sobie autobusem i przypomniał mi się kawał o Jasiu, który zapewne każda z Was zna
![]() Na ławce w parku siedzi pewna pani przy nadziei, w pewnym momencie podchodzi do niej mały Jasio i się pyta: A co pani tam ma ?- Zapytał Jasio wskazując na brzuszek. Dziecko. - Odpowiedziała A kocha je pani? Tak. To dlaczego je pani zjadła ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4767 | |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wstałam po drzemce, ostatnio bym spała i spała ;p
Cytat:
Wstałam, idę zrobić sobie obiadek bo mąż w pracy. Mam zamiar udusić jabłuszka i zjeść z ryżem ![]() Mąż się w końcu zgodził żebyśmy pojechali do niego do rodzinki do soboty tak więc pewnie mnie nie będzie, proszę o wybaczenie ![]() W końcu zobaczę moją chrześnicę roczną ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
To mój cukiereczek, nie mogłam się powstrzymać
![]()
#4769 | |||||||
Zakorzenienie
|
Już jestem... godzinę czasu nadrabiałam to co napisałyście od rana...
Mój TŻ też zalicza się do tych kochanych... Od półtora miesiąca nic nie robię w domu, tyle że czasem coś ugotuję, a tak to tylko leżę, wymiotuję i kwiczę... a TŻ czasem coś pomarudzi, ale zmywa, "sprząta" (tyle ile potrafi), robi mi śniadania, kolację, jak jest w domu to wszystko mi podaje itd... a pracuje tak jakby na półtora etatu (po 60 godz/tyg)! Jeśli chodzi o cerę, to ja teraz jedynie smaruję się wodą utlenioną (świetna na pryszczyki i drobne ranki) i czasami, jak mam siłę to smaruję się kremem nawilżającym. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe, mam az 9 głosów, a jeden tekst ma ponad 300 ![]() ![]() A w poprzedniej ciązy udało mi się zestaw startowy dla młodego wygrać (tzn. pakę pieluch, chusteczki i czapeczkę ) Cytat:
![]() ![]() Wczoraj za to gotowałam, kaszę z sosem pieczarkowym i kurczakiem, a dziś też "gotowałam" tzn. kupiłam sobie kluchy nadziewane mięsem, pyyyyszne były ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.