![]() |
#4741 | |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() Dodatkowo w moim zestawie jest ostrzałka i obieracz do warzyw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Heh nie aż tak to nie
![]() ![]() Slyszalam o nich wiele dobrego...musze pomysleć, dzieki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |||||
Zakorzenienie
|
Chyba dziś nie nadrobie
![]() Cytat:
![]() a tego programu sama nie oglądnęłam... Cytat:
![]() jeszcze przed chwilą zauważyłam że ma katar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to ja się moge pochwalić że Kamil śpi całą noc od 19:30 do 6-7 rano. Czasami w nocy pojęczy to wstaje ale zanim się wyguzdram to już śpi ![]() czasami daje cyca o 5 i śpi dalej, ale to już rzadko. Także no... wysypiam się ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo wtedy ryzyko bana mniejsze ![]() Cytat:
heloł....
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Dragusia u nas Anielka wczoraj zjadła 3 chrupki kukurydziane bo jej babcia wcisnęła w rękę bo przecież wnuk już jadał i przecież nic jej nie będzie wyszłam na chwilę z domu
![]() ![]() Nestelle nie dziwię się twojej frustracji na temat "pani" z basenu ![]() ![]() Luna za mama ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Demeter my też mamy od samego początku noże fiskars najpierw zwykłe teraz dokupujemy ceramiczne ogólnie bardzo zadowoleni jesteśmy a wymycie noża to nie problem, ja słyszałam że żadnych noży nie powinno się wkładać do zmywarki bo się tępią szybciej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
![]() Polecieliśmy na 1,5h hartować się do Łazienek - cały czas mżawka, szaro, ponuro i pusto. Krzyś godzinkę spał, a ja nie mogłam poczytać na ławce ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślałam, że jest węższe, no ale trudno ![]() Zamówiłam, kolor latte ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na żywo nie widziałam...
![]() |
#4747 | |
Kniaginia
|
Cytat:
Ja po parku Moczydło trochę pochodziłam, ale krótko, bo dłonie mi marzły. Wracając z reh. kupiłam dwie pary rękawiczek (oprócz czarnych jeszcze różowe do mnie przemówiły ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4749 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja znam taka co 7-8 miesiecznej dziewczynce frytki dawala i sledzie ,jak miala 10 mies. to byl czas na kaszanke ,tatara ..... ![]()
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Nestelle potrzebuję pomysłu na fajny małopracochłonny obiad wegetariański? msz jakieś propozycje (oprócz ryby i naleśników)
jak ktoś inny ma fajny pomysł/przepis to też poproszę ![]()
#4751 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() biedulka ,taki armagedon ???nam sie jeszcze nie zdarzyl ![]() ![]() u nas zabkowanie bezobjawowe ,wiec nie wiem..... to nie do mnie ,ale ze ja piore tylko w zmywarze -wszystko ,to ja mam noz tylko do chleba i lezy tak caly dzien obok chlebaka i dopiero wieczorem do prania idzie -obojetnie ile razy w ciagu dnia kroje ... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bylam ze znajoma dzisiaj w centrum hand. ja+ roszek+kuba(nina w przedszkolu) i ona +syn. zglodnielismy wiec poszlysmy na tzw.lancz ![]() ![]() ![]() ![]() Za zlote medale za nauke wynagradzam Kube ksiazkami (wiem ze sam juz medal powinnien byc nagroda ale postanowilam ze ksiazka to taka zacheta .no i ksiazek nigdy nie zaduzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i tekst kuby : przejezdzamy obok gimnazjum siostr urszulanek. kuba - co to za szkola? ja: gimnazjum. kuba : jaki numer? ja:bez numeru .to szkola siostr urszulanek. kuba :co ? siostr? ja: zakonnice tam uczą . kuba (cisza......) ja :wiesz kto to sa zakonnice ? kuba : a ,tak .one jezdza na koniach . ![]() ![]() ![]() i widzicie ?dzieci mnie ucza ukrytych znaczen .... ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
- spaghetti z roznymi pesto -bazyliowym , orzechowym .... - kotlety sojowe -do namaczania -kotlety soj.w proszku z warzywami -kotleciki z jajek +soja - kotleciki z fasoli -warzywa smazone z ryzem /makaronem - lasania ze szpinakiem -szszlyki sojowe(z kotlecikow do namaczania) jest tego duzo . a jeszcze wiecej wiecejtroche-pracochlonnych pomyslow.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4752 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejo
Ale pędzicie. Jeden dzień mnie nie ma i już takie zaległości. Jakz a dawnych ciążowych czasów ![]() U nas w sumie bez zmian. Mały strasznie marudny. Gorączka i wymioty już za nami, ale strasznie jest niespokojny, chwili sam nie poleży, z zasypianiem też ciężko. No i bardzo rzadka kupa, ale w sumie raz dziennie, więc to chyba nie biegunka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to coś identiko jak ci nasi znajomi, którzy mają córkę 2 dni starszą d naszego Nikosia. Czasami jak słucham tego co mi tż mówi ( bo on pracuje z tym chłopakiem, ja mam z nimi mniejszy kontakt) to mi szczena opada i włos się jeży Cytat:
ja za 200 zrobię wszystko co mi każą ( z włosami oczywiście ![]() ![]() nie no, dobre jesteście ![]() Cytat:
![]() i ![]() Cytat:
![]() ja zauważyłam. Ostatnio pisałam, że kiedyś mi się zawsze myliłyście z nestelle, bo miałyście podobne ( jak dla mnie ) avki i tak sobie pomyślałam, że dawno Cię nie było i nawet wróciłam na pierwszą stronę, żeby zobaczyć, czy w ogóle jeszcze tu figurujesz ![]() na razie tyle, bo młody sie obudził i płacze. wroce pozniej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() ![]()
![]() |
#4754 |
MBZ♥
|
Nestelle zakonnice to jeżdżą za kuniami
![]() ![]() menu znajomych powala ![]() Maria u nas ząbkowe kupy to wodniste, czasem ze śluzem, bardzo kwaśno pachnące i żrące w sensie odparzające szybko.:/ Nyaa ![]() ![]() to na pewno nie biegunka. Oliwka ubiłabym za takie dawanie dziecku czego popadnie do zjedzenia bez mojej wiedzy ![]() Agateczka ![]() ![]() ![]() Devoted ![]() Misiulka ![]() Roszpunka śpi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny mam prosbe moglybyscie napisac jakie sa jadlospisy waszych maluszków tzn co ile i o ktorej mniej wiecej jadają?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę. pocieszę Cię (o ile to możliwe), że u nas się unomowało (+/- 3 razy ![]() Cytat:
Mój niby ma rytm ale to jest pi razy oko i często się przesuwa i powstaje nowy rytm ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tylko my dokupiliśmy osobno ostrzałkę i nie mamy obieraka ![]() ![]() ![]() ![]() rajjuuu, jak to brzmi.. jak muzyka... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a zakonnice zakminiłam po chwili i... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
MBZ♥
|
O właśnie C.R.
![]() ![]() Agatko, a nie da się zagadać-wysłać Męża żeby poczarował Panią w rejestracji ![]() ![]() Pani gdzieś była jak CIę nie było? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (imponujesz mi Kobieto- nawet nie wiesz jak bardzo...W każdym Twoim poście znajduję zawsze cos mądrego i zarazem rozsądnie prawdziwego)
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-11-07 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i Uff za przyggode, chyba nic nie skomplikowanego sie stalo..?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bo ty masz ''zarosniete - tymaczowo '' te dziurki :P ![]() nadrobilam, ale idem spac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | ||
Wtajemniczenie
|
U W. normalne były.
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4761 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla Kuby ![]() ![]() Florek dziś cały dzień na rękach i maruda, spał tylko 30 min ![]()
![]() |
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4763 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() W jakiej panierce? Cytat:
![]() Dekielek się znalazł. Pod domem ![]() Szkoda tylko, że po tym, jak TŻ obszukał parkingi przyszpitalne wieczorem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4765 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz dziennie to chyba nic takiego . -placki ziemniaczane ze szpinakiem -zupy :z groszku,marchewkowo-groszkowa itp. -kotlety z grochu, -tortilla z warzywami ,z soja(to akurat szybkie) -kotlety z fasoli -te najbardziej lubie ![]() ogrom jest pomyslow ..... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mialam raczej namysli ze mam odpowiednio czesto "drapane " ![]() ![]() ![]() ![]() ups ..... ![]() Cytat:
![]() panierka z jajka i : bulki grahamki ,razowego pieczywa -ja tak robie .no ale moze byc zwykla bulka tarta (ja tak nie robie ![]()
![]() |
#4767 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Ale ostatnio robiłam sałatkę z selera naciowego (przepis z netu) i wylądowała prawie cała w koszu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też zdarza się, że na zakupach czy w wakacje na wczasach jadam zestawy typu hamburger, frytki, cola. nie jest to mój styl żywieniowy ale jednak czasem się zdarza. rzadko bo rzadko, ale jednak. i wiem, że moje dziecko też czasem zje w odpowiednim wieku. Ale póki jest mały i nie wie co to, nic go nie kusi będzie jadł zdrowe rzeczy. Oby jak najdłużej. Choć ciężko mi wyobrazić sobie rodzinne imprezy, święta, gdzie np. kuzyn będzie podjadał wafelki, chrupki czy coś w tym stylu i wszyscy będą chcieli dać Jakubowi. Jak się przed tym obronić nie wychodząc na ograniczającą dziecko, które nieświadome co to, będzie mlaskać na widok jedzenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
ale za to co to bedzie,co to bedzie ..... po takim czasie ,tacy ztesknieni = wielkie BUM
![]() ![]() ten seler do smazenia - nie moga to byc grube plastry . Cytat:
ja tak robie jesli inne dzieci jedza chipsy -a moim nie wolno -to po 1 tlumacze ze nie wolno bo nie zdrowe po 2 daje wzamian co innego . rozumieja .ale tez tlumacze czesto co i jak ,a one pytaja czy moga .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.