|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
helloł, ja juz wyspana
![]() wstalam i przy okazji tel znalazlam- w kieszeni szlafroka go ukrylam ![]()
#4742 |
Zakorzenienie
|
Obudzilam sie i ja!
Fiorella przynajmniej telefon znalazlas ![]()
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz nie spie. Nie, zebym sie wyspala
![]() Anetka ja tez pozamykana i zadnych objawow nie mam ![]() ![]() ![]()
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Ja wyspana
![]() ![]() Dzien dobry!
#4745 |
Zadomowienie
|
Widzę, że znowu kilka wcześnie wstało. Ja śpię, ale budzę się często niestety.
Z tymi porodami to chyba nie ma reguły rozwarcia, szyjki, czopy, a dzieciaczki i tak swoje i wyjdą jak będą chciały. Już nami rządzą ![]()
#4746 |
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona!! Albo przestanę pić albo spać. W kiblu. Byłam jakieś 10 razy ;/ do tego mała kaszlala całą noc. Muszę syrop kupić. Jeszcze jak biorę to żelazo wieczorem i popije to już w ogóle nocka z głowy. Albo sobie w kiblu pościele ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja chyba wole być nieco przyspieszona i zakończyć akcje szybciej. ale nie wywoływanie po czasie!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
Mam podobny problem i nie wiem czy mam jechać na zakupy i kupić cos do ubrania czy jednak sie wstrzymać i zaszaleć już po porodzie jak chociaż trochę brzuch wróci do normy. Niewiele mi zostało- nie cały miesiąc więc już chyba nie warto inwestować w cokolwiek, tym bardziej że praktycznie cały czas siedzę w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
aaa i jeszcze dodam że lekarz był "pod wrażeniem" moich hemoroidów
![]() i czeka mnie konsultacja u okulisty, ciekawe gdzie ja się dostane na już... ![]() już się zirytowałam znowu ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana i lecę na pobranie krwi bo tarczycę muszę skontrolować. A tak mi się nie chce. I głodna jestem a tu dopiero po pobraniu leki i potem pół godziny muszę jeszcze czekać ze śniadaniem.
Mnie ostatnio bluzka zatrzeszczała przy zakładaniu i rozdarła się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja od 5.30 nie spie, przewalalam sie z boku na bok ale spalam od 23 wiec mozna powiedziec, ze w miare sie wyspalam ![]() Martha - czytalam, ze chcialas kupic przewijak w szare zebry... ![]() ![]() Lozeczko dzisiaj ma przyjsc wiec jak w niedziele je skrecimy to wrzuce Ci fotke ![]() Mijalam wczoraj netto...i kupilam kilo krowek ![]() Silesiana - przykro mi, ze masz ciezsze dni ![]() ![]() Olya - tym czopem mnie zastrzelilas....to juz.. Jade do fryzjera za chwile ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() Serio to jest to meczace chociaz ja mam wrazenie, ze odkad puchne to mniej sikam...ale wolalabym sikac niz nie umiec wlozyc butow... dzisiaj na imprezie musze wystapic w martensach bo to jedyne buty w ktore sie mieszcze i mnie nie cisna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-10-10 o 07:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Witam po kolejnej ciezkiej nocy
![]() ![]() Bylam wczoraj na tej "konsultacji" z anestezjologiem i nic mądrego sie nie dowiedzialam :-/. Popatrzyl na wyniki, powiedzial ze w dniu porodu beda mi musieli zbadac ilosc plytek krwi bo mam niskie a jak spadna ponizej 140 to o znieczuleniu zzo nie bedzie mowy... Wypisal jakas tam kartke-ankiete sposal wyniki badania i tyle ![]() Z moja dzidzia chyba wszystko ok bo w szpitalu nie mialam ekraniku jak w prywatnym gabinecie, ale serducho slyszalam, przeplyty tez , lekarka sie usmiechala do monitora to chyba dobrze ![]() I stanełam na wage ![]() ![]() ![]()
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() benetta, mm ja tez lubie ser plesniowy... a tu niedlugo dieta ;( przynajmniej na poczatku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Wtajemniczenie
|
Cześć bidulki, trzymajcie się, już niedługo i bedą inne problemy
![]() A jak macie ochotę, to sobie płaczcie. Ela, nie obwiniaj się tak, rodzice popełniają błędy, ja synowi zafundowałam śmiercionosny tatuaż z henny ![]() Mi się wydaje, że w diecie matki karmiacej to już nie ma takich obwarowań, trzeba na wyczucie działać. Sery i surowe mięso są cięzkostrawne, to się moze odbić na dziecku, ale nie musi. Jak po powrocie ze szpitala rzucimy się na deskę serów wszelakich, śledzia z surową cebulą czy bigos, to może być kiepsko, ale na marchewce i ryżu też nie pociągniemy. Ja dziś dość dobrze się czuję, zobaczymy jak wstanę z łóżka, bo moja macica nie lubi pionizacji. TŻ zaprowadził Stasia do przedszkola, wiec jeszcze jestem w piżamie. Muszę podjechać do mechanika, bo jego uczniowie odstawili mi wczoraj samochód, ale powiedział, ze jakaś gruba naprawa się szykuje i mam zajechać to mi wszystko wytłumaczy. Chyba jednak nie opłaca się naprawiać naszego złomka, jak kwota będzie duża ![]() U mnie jest bardzo ciepło, szok. Mój syn też się rodził w bardzo ciepłym październiku, a jak byliśmy w szpitalu, to pogoda się zepsuła okrutnie.
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
U mnie dyszka na wadze....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Ja już nic nie kupuję z ciuchów, chodzę w leginsach, jedne sindbady dresowe czarne mam i jeansy ciążowe, a kurtka długa i tak mnie zasłania, nie ma sensu.
Ja się ważę w poniedziałek rano, ale się Loli przestraszyłam i nic wam nie powiem ![]()
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z chęcią bym poćwiczyła albo chociaż na dłuższy spacer poszła, ale moja szyjka nie lubi żadnego wysiłku, więc jeżdżę autem wszędzie, a dzis chcę prasować i nie wiem czy dam radę. Nie chcę już w końcówce przegiąć i do tego 38tc wytrzymać.
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Rozeznanie
|
dziewczyny POMOCY !!!
Umre chyba... sory ale bedzie ze szczegolami .... od 3 dni mam cos typu sraczka / taka jakby galareta podbarwiona kalem z malusienkimi kawalkami kalu.../ za jedna sraczka wypada tego ze mnie malutko b gora 2 lyzki.... ale brzuch mnie boli nie milosiernie az sie ciemno przed oczami robi ..... i dodatek wtedy jakby paralizuje mi tez z bolu caly kregoslup plecy.... takie akcje mam srdnio co godzine czasami czesciej.... czasmi boli brzuch i plecy a nie ma sraczki.... wykocze sie .... cala noc sie skrecalam z bolu... nie mam juz wogole apetytu.... nie mam sily i jak sobie pomysle o kolejnym ataku bolu to mam ochote wyskoczyc przez okno .... co mam robic .... mam dosc tego bolu .....a jest od coraz mocniejszy w porownaniu do dnia 1 ....
#4769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() chodziło o bakterie pasożyty któte mogą przejść do mleka... ja się na tym nie znam, nie pamiętam jak to jest. wczoraj gin stwierdził że tatar wołowy można, ewentualnie by się wstzrzymał z surową wieprzowiną i dziczyzną - bo w polsce najwięcej właśnie tam świństewek siedzi. a pleśniowe sery z umiarem, raz na jakiś czas. połozna z kolei od razu, bez zastanosirnia mi odpowidziała że absolutnie nie wolno a poza tym diety karmiącej generalnie nie poleca (tzn ograniczyć ostre, smażone i kapuchy, ale jeść można wszystko ylko dziecko obserwować czy po jakimiś pokarmie brzuszek nie boli. i bądź tu człowieku mądry...
![]() |
#4770 |
Raczkowanie
|
Chłopiec i to duży, zresztą po tacie. Ale cukrzycy nie mam i wyniki prawidłowe. Idę znowu na usg teraz niedługo i jestem ciekawa co powiedzą o wadze i rozwoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.