![]() |
#4741 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
La Mary padłam hi hi i tylko czekałam na reakcje Kamy..
Skórka pomarańczowa na brodzie.. ![]() ![]() Widziałam wiele twarzy. Kama (szczęściara)nalezy do tych ,gdzie pesel jest cofnięty juz po urodzeniu.. Rozumiecie,została w powijakach na dłuuugie lata... ![]() Na moich urodzinkach -suneła do mnie z gracją-złożyć zyczenia i się przywitać i pamiętam swoją myśl,boze jak młodo wyglada.. Loczki okalające buzię,cera idealna.. Pomarańcze ni brzoskwinie(te lekko dojrzałe)do Kam nie pasują.. ![]() Wiecie co? Nie lubimy Kamy ![]() ![]() La Mary a jakich żeli używasz? Musze sobie ta cholerna nakładke załatwić ![]() Odlew zrobić ![]() Zaleta mieszkania w takiej dziurze..wrr. Krowie pod ogon moge zaglądnąć...hi hi Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2017-03-26 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poważnie, to wpisałam w wyszukiwarkę hasłowo: nadczynność mięśnia brodkowego i... weszłam w pierwszą info czyli APdent/toksyna botilinowa i zacytuję: broda "skórka pomarańczowa" wynikająca z nadczynności mięśnia bródkowego, powodująca powstanie nierówności w okolicach brody No... sama tego nie wymyśliłam. Przyznam, pomyślałam, że Kama tak ochoczo o tym pisze... ja bym zataiła ![]() ![]() ![]() Miszka, wybielałam zębiska metodą Philipsa Zoom czy jakoś tak ![]() We wspomnianym pudełeczku były 2 strzykawki z żelem oraz pudełeczko na nakładki, które przed wybielaniem miałam zrobione. Zrobię jeszcze fotkę próbkom, jaskie dostałam przy okazji zakupu Sesdermy ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-26 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Konto usunięte
|
Z żelu została resztka 😐
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
mar_jolka
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie pobawilam sie w robienie takich: te biale to czysto oliwkowe. To w formie co jeszcze siedzi to z olejem Avocado. Jeszcze miekkie dlatego w formie. Jak pokroje to mam nadzieje ze ukaze sie piekne wnetrze ![]() Na razie mam tylko trzy kolory. Czarny zielony i rdzawy. Mam tez kurkume. Ale jeszcze jej nigdy nie uzywalam Edytowane przez mar_jolka Czas edycji: 2017-03-26 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Gang Iren
|
Marjolka, cuda tworzysz
![]()
#4747 |
mar_jolka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
mar_jolka
|
20170326_165611.jpgnie wytrzymalam. Pokroilam
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
mar_jolka
|
Ale to jeszcze nie to mydelko pokazane wyzej. Wczoraj zrobilam dwa.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
LaMary, nie urazisz mnie w ten sposób
![]() ![]() Bruksizm daje wiele objawów, często w ogole nie kojarzonych z zebami - bole glowy, bole oczu, bole kręgosłupa...Klasyczna twarz bruksisty jest mi dobrze znana, łatwo ją rozpoznaję ![]() ![]() Gosia, to podstawowy, ograniczony mocno kolornik VIty, odcieni jest znacznie więcej. kolor a1 czy b1, jeśli to tam jest na początku - sa dość rzadko spotykane, klasycznie ludzie maja najczęściej a2 lub a3. sa tez tonacje bardziej w zołty z grupy b i c, ja mam lekko wpadające w szarości d... Jak nie czujesz checi wybielania zębów to po co mialabys to robic...? ![]() ![]() Mar-jolka, slicznie wygladają te Twoje mydełka. ale powaznie zacznij myslec nad zbytem, bo zabawa to jedno, a utoniecie w górze mydeł to drugie ![]() Twoje żele , LaMary to nite White, wersja mocniejsza, czyli 10 i 16%, bo dzienna day white to 6%. Uzywałam, dobra jakosc. Osobiscie nie przepadam za najbardziej znanym czyli Opalescence. Miszka, Ty pochlebco ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2017-03-26 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
mar_jolka
|
Kamlisa dzieki za pochwale mydelek. Mysle ze w maju jak mydelka dojerzeja to ktos sie skusi...moze i ktoras z Was...ale w maju. Przypomne sie wtedy
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mar_jolka podobno Mahomed kiedyś powiedział: jedz to, co masz przed sobą. Widząc takie mydełka i znając swoje łakomstwo ( mimo, że szczuplutka jestem ) smakowite mydełka jadłabym łyżkami ![]() Do spienienia się ![]() Oczywiście, przypomnij się w maju ![]() ![]() Kama, masz rację, że te holiłudzkie uśmiechy to niestety w większości licówki. Mało kto ma super białe, równe zęby jak spod linijki... A co do wzorników koloru zębów, to chyba na rynku tego tak dużo, że trudno się zorientować w odcieniach ![]() U mnie wyjściowo było chyba B1 czy B2 ?? Ale na pewno B ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
Proszę się nie śmiać ze "skórki pomarańczowej"
![]() Ja sama nie wiedziałam co mi zaczęło przeszkadzać, ale moja dr namówiła mnie na gęsty kwas hialuronowy +odrobinę botoksu (wcześniej się bałam, nie używałam) i efekt był rewelacyjny. Piszę "był" bo właśnie zauważyłam, że pora na poprawkę ... I nie, nie wstydzę się o tym mówić ![]() Kama - a jakie są metody na zanikanie tkanki grożące paradontozą? Pytam, bo sama mam stłoczenia na dolnej szczęce i niestety jestem w grupie ryzyka, a na leczenie ortodontyczne chyba już jednak za późno ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Dircik, bródkowcu
![]() ![]() ![]() Nadmierne stłoczenia sa predyspozycją do problemów w przyzębiu. Ja mam przeciążone tyły z kolei. Nie miałam zadnych objawów, ale już z 10 lat temu wybadano u mnie kieszonki przyzebne pogłębione o wiele bardziej, niż powinny, pantomogram to potwierdził. Ty również powinnas zacząć od pantomogram dla sprawdzenia poziomu kosci przy wszystkich zebach. Z pantomogramem na konsultacje+ badanie głebokosci kieszonek. jeśli okaze się to konieczne - leczenie. Wyłacza się ewentualne punkty urazowe, kiretaze, czyli skrobanie korzenia w miejscu kieszonek, ewentualnie płukanki, kontrola. Tyle można zrobić na takim etapie. potem jest jeszcze sterowana regeneracja kosci, ale to na szczęście nie mój etap ![]() Na leczenie ortodontyczne niby nie jest za pozno, ale ja bym się już nie zdecydowała ( a mogłabym, bo doł by się nadawał). Troche za dużo skutków ubocznych potencjalnych dla mego wieku i schorzeń ![]() B1 po wybielaniu, la Mary? bo to już sedesowa biel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, Kama, B1 nie wygląda wcale na biel. A1 to może tak, ale wszystkie odcienie z grupy B migrują w żółciach Kama, zapytam sąsiadkę, czy ma wzornik, to sobie sprawdzę, przecież nie będę się spierała z dentystką ![]() Współczuję, moja koleżanka też z tym walczy. Nie przyznaje się, a ja z grzeczności nie pytam... nietaktowne byłoby... Ale też musi coś robić, bo co jakiś czas ma ładną gładką buzię. Myślałam, że to botulina, ale z Twojego opisu wynika, że to kwas hialuronowy. A robiłaś może wspomnianym przeze mnie kwasem polimlekowym? Poczytaj o tym kwasie, jeśli nie miałaś. On faktycznie nie tylko "wygładzi" tę okolicę ale również odbuduje, nie to co kwas hialuronowy, który wchłania się i nic po sobie nie zostawia. No, może poza znikomym nawilżeniem. Kwas polimlekowy jest droższy ale osobiście uważam, że wart jest tej ceny ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-26 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Zgrzytam zębami podczas snu(ponoć)
Ścieram sobie przednie zęby..(stwierdzone) Też pewnie żwacz do wymiany ![]() Skórki nie mam.. ![]() Przynajmniej nie na brodzie(bogu dzięki) ![]() Nie znam tego wybielacza La Mary ![]() Moje nakładki robię (robiłam ![]() Silikonowe,dopasowane idealnie pod uzębienie. Miękkie. Na noc profesjonalny żel.. 10 dniowa dieta biała Aleś zgarneła ![]() ![]() Czytam o tym Factor G. W składzie komórki macierzyste mikołajka nadmorskiego ![]() Daj znać czy warto ![]() Albo nie,nie opisuj,że hit..błagam! Zbieram na estetykę ![]() Spać przez Kamę nie będę! Godzinę paplałyśmy przez telefon. Zabiegi Kamy kuszące. Rozpiska godna nobla,ale cena ![]() ![]() ![]() Lepsze niz ulthera i droższe niż ulthera Tak sobie myślę,hm...a jakbyśmy się po papie tak porządnie same obiły ![]() Za free.. Kto wie ile kolagenu by wzrosło ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Kama to żesmy się skromnie skomplementowały ![]() Nie ma to jak baba-babie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
mar_jolka
|
😁😂😃😄jak fajnie ze Was humor nie opuszcza. Ale sie nsczytalam o tych stomatologicznych leczeniach i zabiegach w Twoim poscie Kamlisa. Nawet nazw nie slyszslam. U nas to tylko mozna zaleczyc zeby. Ale zeby cos wiecej lekaez powiedzial doradzil to zapomnij...w sumie na taki dobry przeglad to nie mam gdzie isc. Nie mialam za czesto leczonych zebow bo nie bylo potrzeby( moj mlodszy26lat ma wdzystkie zdrowe zeby!) Ale zaciskam mocno zeby w nocy. Nacisk odczuwm na trzonowcach. 28 mam kontrole u dentysty spytam co z tym zrobic. Paradentozy tez sie boje.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
LaMary, sculptra, czyli kwas polimlekowy musi być podawany z doświadczeniem i w odpowiednie miejsca, watpie, by broda do nich nalezała
![]() B1 sa odcieniami białej bieli, b2 robi się zołtawy, B3 jest zołty, podobnie jak C3, a c1 jest jasny, choć nie tak biały, jak a1 i b1 ![]() ![]() ![]() Michell, wydaje mi się, ze miałas nite white, chyba ode mnie ![]() Mar-jolka, ja jestem z małego miasta i u nas tez takiego leczenia nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A już miałam się na konsultację do dr umawiać, ale po ocenie Miszki i Kamlisy może nie powinnam...nie wiem czy mój portfel to zniesie ![]() Bruksizm jest mi również znany ![]() Marjolka śliczne te twoje mydełka ![]() Kamlisa- sprawdziałąm Itakę. Niestety oni tylko na Wsch Kretę latają. Ja szukałam czegoś obok Chani, no i jednak będę zmuszona podjechać do Poznania. Piękne u mnie słońce, ale skrobanie szyb zaliczone. Ciemno jakoś z rana po zmianie czasu... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Gang Iren
|
Dzień dobry ☕
#4761 |
Zakorzenienie
|
Dobry... ☕
U mnie slonko swieci i wiosna calym pyskiem...rano szyby oszronione ale juz sie odszronily wiec nie bede skrobac ![]() Jak mi bylo ciezko zwlec sie z lozka..... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4762 |
mar_jolka
|
Kamlisa wyjatkowo podchodzisz do pacjentow. Szacun
![]() ![]() Aussiewo dzieki za pochwale moich mydelek [ATTACH]6990596[/ATTACH Te na zdjeciu to druga partia z soboty ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cześć Johambina, dawno Ciebie tu nie było ![]() U nas też słonecznie, nawet bardzo i cieplutko ![]() Kawa...i to dopiero pierwsza ![]() Chciałam tylko poczytać Was a później coś może napisać ale padłam ze śmiechu przy czytaniu wpisu Miszki ![]() Za friko może i ja się do Was dołączę na pobudzenie kolagenu ![]() Kama, tak sculptra to się chyba nazywa ![]() Wiesz, jak kiedyś dużo o medyc. estet. czytałam ale przestało mnie to już interesować. Ma być dobrze, ma działać i dobrze by było, żeby było taniej... A nie chce ![]() Ten kwas poliml. jest bardzo dobrze tolerowany przez organizm. A powikłania mogą pojawić się zawsze, nawet po "zwykłym " kwasie. Zaproponowałam tylko Dircikowej, żeby poczytała i ewentualnie dopytała lekarza. Piszę o tym, co sama miałam robione, bo w danym temacie coś wiem... Miałam robione kwasem polimlek. miejsce przy ustach i ogólnie całą twarz. Dlaczego tym kwasem? Otóż po skończeniu karmieniu piersią córki schudłam mocno ( taka moja natura widocznie, bo po pierwszym dziecku też tak miałam ) wróciłam do pracy ( jeszcze na cały etat ) i nie miałam czasu na bieganie po gabinetach. Ponadto lekarz stwierdził, że to nie starzenie się cery ale skutek uboczny schudnięcia i polimlek. kwas odbuduje to, czego w danej chwili brakowało mojej buzi ![]() Brody nie miałam robionej, ale skoro można zapodać na cała twarz z wyłączeniem jak sądzę czoła to broda nie stanowi wyjątku ![]() Nie mam stickera tej nalepki wklejanej do kart, bo po prostu wyrzuciłam. Nie kolekcjonuję. Zdjęcie, które jakiś czas temu dodałam ( juvedermu ) było aktualne ![]() Osobiście uważam, że to był świetny zabieg, niestety drogi, bo droższy od zwykłego kwasu. Mniej więcej cena x2. Nie orientuję się, ale chyba tego kwasu nie można łączyć z HA. Chyba, że coś się w badaniach zmieniło? Dopytam ![]() Kama, dorwałam sąsiadkę i zapytałam o ten wzornik koloru, ale odpowiedziała mi, że po co mi on? Mam białe zęby... Nie drążyłam tematu, bo w końcu kobieta 5 lat studiowała a ja tylko 4 ( nie liczę zmiany kierunku ![]() ![]() Więc mądrzejsza może... ![]() Aussie, biura podróży idą z duchem czasu, bo nastała moda na turystykę egzotyczną ( Japonia, Kenia, Wielkie Antyle itd ) stąd zapewne zmiany. Ja jak w pracy wspomniałam, że lecimy do Włoch to reakcja mniej więcej była taka, jakbym mówiła o Mazurach. Jakie czasy takie obyczaje... Niektórym z wiekiem mocno optyka się zmienia ![]() Mój kot, po sterylizacji wieki temu... a dziś ( chociaż nie pierwsza to noc ) jakiś taki miauczący jest ![]() Zdrowy, radosny chyba nic mu nie dolega... Ktoś, coś doradzi ?? Kama, tak zapomniałam napisać, że również wielki szacun dla Ciebie za traktowanie pacjentów. Ja dbam o zęby można rzec przesadnie ale dentysta nigdy mnie tak nie traktował. A bulę sporo kasy! Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-27 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
La Mary jestem codziennie choc nie pisze ale czytam....namietnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- W ogole mialam przerwe w pracy i pojechalam do domu na kawe.... dzisiaj juz 3... chyba powinnam ograniczyc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4765 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja piję w pracy cappuccino z espresso. Później drugą podobną a i często w domu jeszcze małą kawkę typu espresso podwójne. No... ale mam b. niskie cisnienie ![]() Zauważyłam, że tu czas jeszcze zimowy ![]() ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-27 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja mam z cisnieniem roznie... ale odkad mam swoj ukochany ekspres cisnieniowy to uwielbiam z niego kawe... fakt ze to takie male filizanki po 120ml wiec w sumie mi wyjda dziennie z 2duze kawy....
A propos kota... moje oba bezjajeczne a jak sie wiosna robi to mlodszy siedzi na parapecie i miauczy jakby mu sie krzywda dziala... za oknem tylko ptaki jakies lataja wiec stawiam ze to powoduje miaukot... chociaz kto wie czy to nie placz nad utraconymi jajkami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4767 |
mar_jolka
|
Hahaha
![]() Wierz mi ze jednak chodzi o ptaka. Konkretnie tego ptaka z piorami. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, u mnie 16 stopni
![]() Miszka, tu są ćwiczenia rozciągające na ramiona, łatwe i przyjemne: https://youtu.be/7Hyj3DZBgVM https://youtu.be/ppToA1N0CgE tutaj na otwieranie klatki piersiowej i wzmocnienie barków z relaksacją na koniec: https://youtu.be/NoX35pqk5ZY Generalnie na wzmocnienie ramion i barków świetna jest asana pies z głowa do dołu, relaksacyjna - ale nie dla początkujących ![]() Początkujący często zniechęcaja sie do jogi własnie przez tego nieszczęsnego psa. Nie jest łatwy. Ale daje tak niesamowite korzyści dla całego ciała, warto się go nauczyć, po kilku miesiącach będzie ok. Genialnie rozciąga kręgosłup i tyły łydek, a mało kto sobie zdaje sprawę, że achillesy i dolna część kręgosłupa są od siebie zależne - długie dobrze rozciągnięte łydki sprawiają że kręgosłup prawidłowo funkcjonuje przy chodzeniu i bieganiu, nie blokuje się. Tim tłumaczy downward dog: https://youtu.be/BmybkmXeeZc?list=PL...a5z_uMcH1sIMMk No i oczywiście nie mogłabym pominąć - plank: https://youtu.be/5qoUvIxf7Ts?list=PL...a5z_uMcH1sIMMk i tu: https://youtu.be/PPM3e-jzOMQ ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Marjolka, rzeczywiście wstyd!!! ![]() ![]() Kiedyś gdzieś przeczytałam: ![]() To jest niestety prawda... strasznie wolno zmiany przychodzą, widzę je wyraźnie, ale do ideału dalekooooooo... ![]() Trening cierpliwości ![]() Na ramiona bezkonkurencyjne jest rozciąganie, spróbowałaś balasanę? Mnie własnie ładniejsze ramiona najbardziej cieszą, naprawde wysmuklały ![]() ![]() ![]() tu jeszcze opis modyfikacj balasany, to jest taka łatwa asana, każdy może próbować: https://www.ekhartyoga.com/blog/how-...-pose-balasana ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- ...aha - jeśli chodzi o samozaparcie to niestety nie ma co podziwiać, w pewnym momencie to jest po prostu kwestia zdrowia i wyboru: albo coś zrobię, albo ból pleców mi życie uprzykrzy totalnie ![]() Tak naprawdę to najbardziej bym chciała być po prostu zdrowa ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Kama, a czy można samego siebie jakoś przetestować - czy ja mam problem z bruksizmem czy nie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Aussie, skonsultować się możesz, może usłyszysz, ze niczego na razie nie potrzebujesz...
![]() Mecze się z ta nakładką ![]() ![]() Głupio teraz z ubieraniem się. rano 4 stopnie, o 15 17,5 ...Nie ubiore się lekko, bo zmarznę, a po południu się przegrzewam.. Aussie, koło Chanii z rainbowem kiedys latałam, ale to faktycznie poznan...La Mary, ja na mody urlopowe jestem odporna ![]() ![]() Szpanowac nie lubie i nie mam czym - ani ciuchy, ani komorka, ani samochód...Wiecie, co jest dla mnie smutne na urlopie...? Panowie z brzuszkiem i spalonymi plecami, kiwającyu się smetnie przy barze nad kolejnym drinkiem czy piwem...Czy oni odpoczywają, czy im ten urlop pasuje...? Dam głowe, ze tak samo wygladaja na Krecie, w Egipcie czy w zanzibarze ![]() Caffe, dzięki za jogę ![]() ![]() . ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Caffe, jesli wiesz, ze nawykowo zaciskasz zeby lub nimi zgrzytasz - masz. Albo ktoś Ci powie, ze zgrzytasz noca. Jeśli po nocy budzisz się z obolałymi mięśniami żuchwy - pewnie masz. Jesli patrzysz w lustro, zacisniesz zeby i zobaczysz, jak Ci się mięsnie na policzkach ruszają - masz. Jesli stomatolog Ci powie, ze masz mocno starte zeby i sama widzisz, ze się skracają - masz prawdopodobnie. Ja kiedys miałam szyne, nosiłam, ale nie planowałam jej nosic wiecznie. dolegliwości zadnych. Ale ostatnio zobaczyłam w lustrze te pracujące zwacze, kolezanka potwierdziła nasilona dewastację powierzchni zębów i wypełnien, wiec nie miałam wyboru. I jeszcze mi nie wierzyła, jak biłam się w piersi, ze zadnych dolegliwości, zadnego stresu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Konto usunięte
|
Kama, nie kokietuj
![]() ![]() Kama, ja również na modę wyjazdowo-urlopową ![]() ![]() Dawno okrzepłam. Niech się chwalą, jeśli mogą. Nie generalizuję, jedni mogą bo dobrze im się wiedzie, inni nie mogą ale udają, że dobrze im się wiedzie ![]() Często to nie nadęcie, tylko po prostu szukanie nowych wrażeń i doznań. Oczywiście, są i tacy, co kredyty zaciągają, żeby zdać relację z 'wielkiego świata' i to jest niezdrowe i głupie, bo błyszczeć odbitym światłem to iluzja. Cóż pisałam, jakie czasy taki obyczaj ![]() A panowie z definicji leniwi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.