![]() |
#451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() Uwaga będę się chwalić:był Pan kurier z poduszką, taką w kotki sobie zamówiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
To moje twory teraz
![]() To jeszcze żadne dzieła, bo to dosłownie moje pierwsze twory. Najpierw sobie takie małe próbki różnych ściegów robiłam. To kolorowe Kaj zamówił sobie jako szaliczek dla misia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś się skusi na szydełko? ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-04-16 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
dubel
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-04-16 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() obiadek ugotowany, krótki spacer też za mną.. ale jest tak duszno.. uff wcale nieprzyjemnie ![]() mężusiowi ugotowałam rosołek, bo coś się skarży, że go zbiera choróbsko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale w kratkę dziś wizaż działa... Idę odpalać grilla, może później uda się lepiej coś popisać. Tymczasam za pamięci... Blanka, proszę uaktualnij wiek moich chłopców - 12 i 6 lat. Maks już, a Kaj za miesiąc. Muszę zacząć myśleć nad tortem... ![]() Ależ wizyt jutro mamy! To ja już hurtem, żeby nie zapomnieć trzymam mocne kciuki za wszystkie dzisiejsze i jutrzejsze!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() smacznego grillowanego obiadku, wpraszam się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo podobają mi się takie szydełkowane ubranka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Folinka fiolet jest teraz w modzie, więc czapeczki na topie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#459 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może któraś z doświadczonych mamuś jest w stanie coś podpowiedzieć? Cytat:
Piękna hemoglobina! ![]() Płytki tez muszą być dobre ![]() ![]() I chwal się, co fajnego kupiłaś! ![]() Ale wykonujesz cudeńka na szydełku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Ja w temacie butelek za wiele nie pomogę. Miałam jedną 150ml, syn miał okazję pić z niej kilka razy a potem całkowicie odrzucił butelkę. W moim odczuciu nie dawanie praktycznie w ogóle butelki nie było dobre, bo potem mój maluszek nie mógł być z nikim zostawiony, bo nie wypił mojego mleka z niczego. Nawet jak już mu rozszerzyłam dietę to nadal jadł tak małe ilości że nie najadał się tym. Na wszystkie imprezy,wesela zabierałam go ze sobą. Teraz będę Idze co jakiś czas dawała butelkę ( z wolnym przepływem żeby nie odrzuciła piersi) bo na pewno nie raz będę musiała ją zostawić i pojechać gdzieś tylko ze starszakiem.
Folinka, piękne rzeczy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeśli kiedyś jakiś facet złamie kobiecie skrzydła to później zostaje jej latanie na miotle Edytowane przez asiaczek Czas edycji: 2018-04-16 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku co tam u Ciebie? wychodzisz do domku?
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zapragnęłam mojej małej kocyk zrobić. Nie wiem ile mi zajmie ale się nie poddam ![]() Ja już po wizycie. Mała waży już 880 gramów i usadowiła się miednicowo. Ale ona wiecznie się wierci, więc pewnie co dzień to inaczej leży ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż te wymiary to zależą od operatora usg - zobaczymy przy porodzie czy im się masa będzie zgadzała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny,
Witam sie po krzywej cukrowej. Niestetey cytryny nie mozna bylo uzyc, panie w przychodni same mi miksture zrobily, bleee ohyda.no coz najgorsza najpierw byla zgaga - ja od lat mam problemy z zoladkiem. a potem czulam sie jak pijana, bylam bliska zaslabniecia. jakos dojechalam do domku chociaz az sie balam do auta wsiadac z powrotem no i natychmiast musialam sie polozyc, teraz odespalam i dochodze do siebie, ale nie spodziewalam sie ze to badanie az tak potrafi rozwalic. Summer, Bursztynek, Pola - jak sie czujecie? Folinka - jakie cuda na szydelku, ja tez z tych nieutalentowanych manualnie wiec moge tylko podziwiac lub kupowac gotowe dziela. a z dobrych wieści - tż się odezwał i przyjedzie na majówkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mój mnie dzisiaj tak skopał, że cały brzuch podskakiwał ![]() właśnie wiszę 15min na infolini h&m, ale udało się i mam zwrot pieniędzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() znalazłaś może jakieś prześcieradełka do łóżeczka? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Termoforek z pestek wiśni mam i polecam ![]() Kołderki najbardziej standardowe to chyba 120x90, ale patrz też sobie na pościel, jaką chcesz kupić i dopasuj jedno z drugim. Ja teraz mam dla Lidki z Ikei, tak o, bo lubię Ikeę i pościel od nich. Wymiar kołdry jest jakiś dziwaczny, jak to Ikea ![]() A jak Twoje płytki? ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Czy będę nudna jak zaproponuję szydełko? ![]() Zaraz pewnie zagłębisz się wyprawkę i zobaczysz, jak czas zacznie szybko płynąć! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#473 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super ze tz się odezwal! Czyli chce aktywnie brac udział w byciu rodzicem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem dziewczyny
![]() Wróciłam do domku, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dobrze się czujemy wg. dzisiejszego USG maleńka ma 1180 g w 28+3 ( tydzień temu miała 1050), ale w środę idę do mojego gina i wole żeby to on wszystko pomierzył i posprawdzal bo badal mnie młody lekarz który się dopiero uczył. Monyaa dobrze że przetrwałaś i już masz za sobą ![]() Folinka piękne te twoje prace, podziwiam ludzi z różnymi talentami ja niestety takowych nie posiadam. Apali witamy na pokładzie ![]() Zua szkoda że nie wiedziałam o tej innej stronie wcześniej, ja już po zakupach od hubiego, no trudno ![]() Dziewczyny ostatnio gdzieś któraś dokładnie podała fachową nazwę i markę tych butelek i smoczków które nie zaburzają naturalnego ssania, możecie powtórzyć bo nie zapisałam a teraz nie mogę znaleźć. A z ciekawostek słyszałyście o olejku z wiesiołka który można stosować w formie kapsułek, oleju do smarowania krocza i ewentualnie do stosowania dopochwowo. Podobno wiele położnych rekomenduje takie stosowanie od 36 tygodnia ciąży, pomaga on ładnie rozpulchnic i zmiękczyć szyjkę i podczas porodu rzadziej dochodzi do pęknięć i urazów. Poczytałam na necie o tym i faktycznie coś jest na rzeczy. Myślę że będę stosować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() między lekarzami są chyba największe rozbieżności, w środę się upewnisz, ale waga jak najbardziej ok ![]() Czytałam i mówili nam o olejku, również o kulkach aby ćwiczyć już od 30któregoś tygodnia - podobno są super efekty. Sprawdzone na moich koleżankach, które ostatnio rodziły i mają krocze w całości ![]() Uwaga, uwaga w rossmannie szumisie za 99zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgrusia super, że po wizycie wszystko ok!! ![]() Folinko pięknie to wygląda ![]() Apali witam się ![]() Monyaa dobrze, że masz to już za sobą ![]() ![]() Co do butelek, ja kupuje jedna na poczatek, zaczynam z tańszych. Jak małej będzie odpowiadać to kupię inne pojemności. A jak nie, to będę szukała innego rodzaju/modelu. Tak, słyszałam o wiesiołku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-04-16 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | ||||
Zadomowienie
|
Kochane, dziękuję za wszystkie miłe słowa ogromnie! Ale ja wcale nie uważam się za osobę z jakimiś zdolnościami manualnymi. Jak ktoś ma ochotę, to zdecydowanie zachęcam. To wcale nie jest takie trudne. Kupcie na próbę jedno szydełko i włóczkę, odpalcie YouTube i do dzieła!
Ja zgadzam się z odo jak zwykle ![]() ![]() Cytat:
![]() Dopiero druga tura kończy się smażyć. Dziś pieczołowicie powoli grilluję, bo ostatnio trochę za szybko chciałam i się spiekły, a to mój rytuał zawsze ![]() Cytat:
Próbuj! Co masz do stracenia? Parę złotych i trochę czasu jak już wyżej napisałam. Ja zaraz siadam do zamówienia online... większej ilości włóczki ![]() ![]() Cytat:
Gratki za udaną wizytę Cytat:
![]() Tak, można też jeszcze witaminę E do niego dodać. Jest jeszcze kilka takich trików, np herbata z liści malin. Warto próbować, bo a nuż pomogą, a na pewno nie zaszkodzą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#480 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byliśmy w hurtowni, i jutro zamawiamy wózek - w naszym rankingu wygrał Roan Bass. dostaniemy jeszcze na niego zniżkę, więc cenowo wyjdzie dobrze - Blanko, możesz mi dopisac na pierwszej stronie ![]() ![]() I w sumie wiek mi też możesz zmienić na 29 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.