Pseudo mądrości mężczyzn - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-12-09, 21:27   #451
triss_k
Zadomowienie

Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn

Ten wątek zrobił mi dzień, ubawił, nauczył kilku nowych słów i ich znaczeń. Nie sądziłam, że do bycia doopą wołową w życiu można sobie dorobić takie wyrafinowane teorie
triss_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 21:47   #452
ksiezycwokularach
BAN stały

bez odpowiednich walorów fizycznych kobieta nie umożliwi mężczyźnie ukazania charakteru. Przystojny, wysoki, dobrze ubrany, wysportowany facet przyciągnie. Dziewczyna da mu szansę. A zwykły przeciętny facet? Nie zwróci na niego uwagi. Nie da mu możliwości pokazania jakim jest człowiekiem.
ksiezycwokularach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 21:50   #453
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez ksiezycwokularach Pokaż wiadomość
bez odpowiednich walorów fizycznych kobieta nie umożliwi mężczyźnie ukazania charakteru. Przystojny, wysoki, dobrze ubrany, wysportowany facet przyciągnie. Dziewczyna da mu szansę. A zwykły przeciętny facet? Nie zwróci na niego uwagi. Nie da mu możliwości pokazania jakim jest człowiekiem.
Przynudzasz już. Nudziarz to jeszcze gorzej niż brzydki Obawiam się, że nawety jakby mocno podskoczyła twoja atrakcyjność, to i to by nie pomogło.
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 21:55   #454
ksiezycwokularach
BAN stały

Hi-Gu-Ra-Shi

mam Twój pseudonim zapisac kaną abyś wreszcie zrozumiała co mam na myśli?

Przystojny facet zwróci uwagę dziewczyny. Ona będzie nim zainteresowana, będzie się jej podobał, będzie chciała go poznać. A gdy on podejdzie i zaczną rozmawiać, kobieta będzie otwarta, będzie nastawiona na TAK - chcę go poznać, porozmawiajmy, zobaczymy jaki jesteś.

W przypadku przeciętniaka, kobieta nie zwróci na niego uwagi, będzie dla niej obojętny, nie będzie czuła potrzeby go poznać. A gdy do niej podejdzie będzie chciała się grzecznie ulotnić. Nie będą jej interesowały jego zalety.

W takiej sytuacji przeciętny jest skazany na porażkę

Bo co może zrobić?
Stary 2018-12-09, 22:24   #455
Aritsa
Raczkowanie

Autorze, ty masz cały swój wątek składający się z 15 stron, jeden stary składający się z 5 stron albo też swój jeden post w tamtym wątku (cześć, Wideletz), gdzie podawałeś wymyślone statystyki i pisałeś to co tutaj, cytując: "Pokażcie mi za to przeciętnych mężczyzn, którzy w ostatnich miesiącach poznali dziewczyny.", a wciąż nie potrafisz zrozumieć nic, więc myślę, że to nie Higurashi ma problem ze zrozumieniem wiadomości.
Niezły trolling albo kiepskie myślenie.
Aritsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 22:35   #456
ksiezycwokularach
BAN stały

. Irytuje mnie gdy kobiety oglądają się za ciachami, dają im lajki, a na forach zapewniają że przeciętni nie są gorsi, mają szanse itp. Zauważcie że w 90% problem z dziewczynami mają zwykli faceci, z niedoskonałościami waga, wzrost itp. Jakoś przystojni na forach nie opisują problemów. Przypadek?
Stary 2018-12-09, 23:10   #457
skazana_na_bluesa
.

No tak, bo od razu w pierwszym poscie pojawia sie zdjecie takiej osoby. Przynudzasz juz. Trollowac tez trzeba umiec.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-12-10, 00:24   #458
megamag
BAN stały

Ten wątek jest o wiele smutniejszy, kiedy wraca się do niego po weekendzie spędzonym z prawdziwymi ludźmi w prawdziwym świecie. A autor wciąż tutaj, wciąż bez życia...
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-10, 05:49   #459
Higurashi
Czarna owca

Autorze, ale ja rozumiem, co chcesz przekazać. Po prostu uważam, że pieprzysz głupoty i jesteś nieciekawą, zakompleksioną osoba. To się wyczuwa. I jak dziewczyny pisały Ci przez ostatnie kilkanaście stron - przeciętnych facetów jest najwięcej a jakoś dziewczyny mają. Zrozum, że nie tylko przystojniacy zwracają uwagę dziewczyn. Przyciągnąć uwagę mogą chociażby ładne oczy, element ubioru czy cokolwiek innego. A już ból dupy o to, że jak ktoś wyćwiczy sobie super figurę, to ma większe powodzenie, jest po prostu śmieszny.

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
. Irytuje mnie gdy kobiety oglądają się za ciachami, dają im lajki, a na forach zapewniają że przeciętni nie są gorsi, mają szanse itp. Zauważcie że w 90% problem z dziewczynami mają zwykli faceci, z niedoskonałościami waga, wzrost itp. Jakoś przystojni na forach nie opisują problemów. Przypadek?
Jak dobrze, że mężczyźni nie lajkują fajnych lasek na Insta, bo normalnie bym pomyślała, że w tym rozumowaniu jest coś nie tak. A nie, czekaj...

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-10, 07:14   #460
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Wyżej pokazałam ci 3 zdjęcia, na którą dziewczynę szybciej zwrocisz uwagę?

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-10, 08:22   #461
matcha
Zadomowienie

Ten troll nie został jeszcze zbanowany? Dlaczego?
Edit: o wow, wreszcie.

Edytowane przez matcha
Czas edycji: 2018-12-10 o 10:26
matcha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-12-10, 09:54   #462
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Wyżej pokazałam ci 3 zdjęcia, na którą dziewczynę szybciej zwrocisz uwagę?

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
Bo nie odnosi się do niewygodnych postów tylko pierdzieli ciągle to samo. Standard.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-24, 08:51   #463
extremymezczyzna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
My, niektóre kobiety, podnosimy poprzeczkę swoimi staraniami, bo nie chcemy byle czego.
Dajemy od siebie dużo, więc i oczekujemy tyle samo.
A nie żyć w wiecznym rozmemłaniu i bylejakości.

Nie odpowiada, znajdź sobie rozmemłaną i byle jaką, co nie zawyża poprzeczki. Takie też są.

Proste jak drut.

2 pytania

1 - Co znaczy nie chcecie byle czego? Uprzedmiotowienie kogokolwiek to sprawa karygodna.

2. Stroicie się, ćwiczycie, malujecie po to by stać się atrakcyjniejsze i mieć dostęp do przystojnych?

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Zadbanych mirków, przyznam, jest na kopy. .
Odpowiedź: Mirek czyli przeciętniak. Zadbany to znaczy wystrojony, z rzeźbą i fryzurą. A zatem kobieta nazywa zadbanych, zrobionych facetów przeciętniakami. Ludzie. To co ma powiedzieć przeciętny i niezrobiony.

Cytat:
Pracuje w miejscu w którym przemieszcza się sporo osób w różnym wieku. Większość mężczyzn jest przeciętna. Z wyglądu, stylu czy ubrania. Dziewczyny - zwykle ładne i zadbane, a mężczyźni - zwykle nie. Za mało którym bym się obejrzała..
Odpowiedź: Umniejszanie wyglądu mężczyzn, a zawyżanie wyglądu kobiet. Te ładne bez makijażu byłyby bardziej przeciętne od tych za którymi by się nie obejrzała.

Cytat:
A i nie obraz sie, ale w Polsce akurat milion razy widziałam super ładne dziewczyny z totalnie aseksualnymi dla mnie facetami, bo Polacy niestety w większości uroda nie grzeszą, i myślałam sobie "ten to musi mieć fajny charakter". Teraz jestem za granicą i zdarza mi się widywać odwrotnie dobrane pary, ale w Polsce to bardzo rzadko widywalam takie (w sensie przecietna/niezbyt ładna dziewczyna i przystojny facet). Nawet moja koleżanka z podstawówki ostatnio wyszła za mąż, ładna dziewczyna, szczupła a facet totalny brzydal..
Odpowiedź: Polacy urodą nie grzeszą. No za to Polki z pewnością i co roku któraś sięga po tytuł miss świata. Ludzie przyjęło się że Polki to piękne kobiety. A to nonsens. Meksykanki, Argentynki - cała Ameryka Południowa deklasuje urodą Polki, a są jeszcze Hiszpanki, Włoszki i wiele innych państw gdzie kobiety urodą zjadają Polki. A to niby polscy faceci są brzydcy. Pokażcie się bez makijażu Polki, większa część mężczyzn Polaków okaże się od Was ładniejsza.

Edytowane przez extremymezczyzna
Czas edycji: 2018-12-24 o 08:52
extremymezczyzna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-24, 09:36   #464
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez extremymezczyzna Pokaż wiadomość

Odpowiedź: Umniejszanie wyglądu mężczyzn, a zawyżanie wyglądu kobiet. Te ładne bez makijażu byłyby bardziej przeciętne od tych za którymi by się nie obejrzała.
Jeżu, nudni jesteście... Juz to tłumaczyłam . Kobietom makijaż pomaga tylko odrobinę, chyba że naprawdę są profesjonalistkami i stać jw na drogie kosmetyki z górnej półki. Takich kobiet jest może ulamek procenta. Pozostałe robią co mogą, także brzydka będzie tylko trochę mniej brzydka a przeciętnie trochę mniej przeciętna. Nie będę się więcej powtarzać. Wystarczy nie wypowiadać się na tematy o których się nie ma pojęcia .
Cytat:

Odpowiedź: Polacy urodą nie grzeszą. No za to Polki z pewnością i co roku któraś sięga po tytuł miss świata. Ludzie przyjęło się że Polki to piękne kobiety. A to nonsens. Meksykanki, Argentynki - cała Ameryka Południowa deklasuje urodą Polki, a są jeszcze Hiszpanki, Włoszki i wiele innych państw gdzie kobiety urodą zjadają Polki. A to niby polscy faceci są brzydcy. Pokażcie się bez makijażu Polki, większa część mężczyzn Polaków okaże się od Was ładniejsza.
Ale co mają Polki do tego? Ja pisałam o Polakach którzy na tle innych nacji ogólnie nie są atrakcyjni, tyle. Jeśli już wspominasz o ludziach w typie poludniowym to akurat faceci tego typu wola w większości jasna cerę Polek, wschodnie rysy i jasne wlosy/oczy. Ludziom podoba się często to czego sami u siebie nie mają.
Poza tym Polacy mają po prostu w większości słabo rozwinięte szczęki, szybko lysieja, mają płytko osadzone oczy- te cechy nie są atrakcyjne u mężczyzn. Juz nie wspomnę o tym ze ogromnej większości brak stylu.

Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Czas edycji: 2018-12-24 o 10:08
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-24, 10:16   #465
extremymezczyzna
BAN stały

Na 2 pytania nie odpowiedziałaś.

O jakim stylu mówimy? Moda to głupota zrobiona dla baranów. Jeśli facet nie przegląda co modne, a ubiera to w czym mu wygodnie nie jest ogłupiały. Ale dla Was to brak stylu.

Jeśli chodzi o urodę Polek. Narzekacie że w Polsce mężczyźni w porównaniu do innych nacji są przeciętni, a Wy takie ładne.
Wy również na tle innych krajów wypadacie blado.

A co do makijażu

https://www.youtube.com/watch?v=uYp4AFz7zhA

Z bardzo przeciętnych wyszły piękności

Edytowane przez extremymezczyzna
Czas edycji: 2018-12-24 o 10:18
Stary 2018-12-24, 10:26   #466
Konto usunięte

Cytat:
Na 2 pytania nie odpowiedziałaś.

O jakim stylu mówimy? Moda to głupota zrobiona dla baranów. Jeśli facet nie przegląda co modne, a ubiera to w czym mu wygodnie nie jest ogłupiały. Ale dla Was to brak stylu.

Jeśli chodzi o urodę Polek. Narzekacie że w Polsce mężczyźni w porównaniu do innych nacji są przeciętni, a Wy takie ładne.
Wy również na tle innych krajów wypadacie blado.

A co do makijażu

https://www.youtube.com/watch?v=uYp4AFz7zhA

Z bardzo przeciętnych wyszły piękności
Jakie pytania? Nie widziałam żadnych. Nie wszystkie twoje odpowiedzi były też do mnie.

Tak sobie tłumacz, że moda jest dla baranów a potem placz ze kobiety cie nie chcą . Ciekawe jaka ty byś wolał, ubrana z klasą w ładnej sukience czy w podartych dresach bo przecież "tak wygodnie".

Przecież pisałam, że profesjonalistki a zwykle dziewczyny to co innego jeśli chodzi o makijaż. Umiesz w ogóle czytać ze zrozumieniem? Ile zwykłych kobiet zajmuje się makijazem profesjonalnie i ma w ogóle czas się tak malować i pieniądze na kosmetyki?

Aha, były pytania ale przecież do cavy a nie do mnie. Nie mam z nią wspólnego mózgu.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-24, 10:40   #467
extremymezczyzna
BAN stały

Kto mówi o dresach? Noszę dzinsy - regular. Nie lubię slimfit bo przylegają za bardzo do nóg. Znajome mówiły, że powinienem zmienić spodnie na bardziej dopasowane, ale odrzuciłem ich rady. Moim zdaniem są normalne spodnie, nie jakieś dzwony. Normalna prosta nogawka, w której mi wygodnie. A to, że Wam się nie podoba, Wasza sprawa.

Moda tam gdzie zawieje wiatr koniunktury modowej tam wszyscy dążą.
A kiedy idziemy ulicą to spotykamy klony.

Zresztą nie zależy mi być docenionym przez kobiety za styl.
Śmieszy mnie że nie patrzycie na facetów za to kim są, za to jaką mają osobowość, tylko jak adoptują się do trendów. To śmieszne.
Stary 2018-12-24, 10:57   #468
Konto usunięte

Dobra, naprawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Moje pytanie brzmiało, czy wolisz kobiety w sukienkach czy dresach, skoro moda jest taka nieważna i okropna, ale jak widać za trudne.
A mnie śmieszy to, że jojczycie ze kobiety patrzą na wygląd sami BARDZO patrząc na wygląd i mając osobowość kobiety często w tyłku. Eot.

Stary 2018-12-24, 11:03   #469
extremymezczyzna
BAN stały

Kobiety zwracają większą uwagę na wygląd od mężczyzn.

Na portalach randkowych zarówno przeciętne jak i ładne dziewczyny mają powodzenie. W przypadku mężczyzn ci średni ubolewają na brak odzewu.

W miarę ładna dziewczyna podoba się chłopakom. A czy przeciętny facet zostanie nazwany przystojniakiem?

Nam wystarczy zwykła sylwetka, w tym z lekką nadwagą. Dla kobiet atrakcyjna sylwetka to wyrzeźbiona.

Kobieta w sukience lepiej będzie wyglądała niż w dresie.

Ale w zwykłych spodniach i koszulce też w męskich oczach będzie prezentowała się ok.

Co do mody. Mężczyźni ślepo podążają za nią, tak że wszyscy są identyczni. Nakładanie pomady na głowę, stylizowanie fryzury, strojenie się gdyby nie podobało się to kobietom, większość by tego nie robiła.

A tak na prawdę wszystko zaczęło się od celebrytów którzy to wypromowali.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-12-24, 12:35   #470
tinkerver2
Zakorzenienie

Ja dalej nie wierzę, że ten wątek jest kontynuowany.
Tak. Baby to ch*je.

Brokat to styl życia
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-24, 21:04   #471
Ruwi
Zadomowienie

Jestem pod wrażeniem, że autor ciągle wygrzebuje wątek i nowe konta zakłada. Na co on liczy? Że wszystkie kobiety, które to przeczytają, zlitują się nad nim nagle i zmarnują sobie życie, będąc z taką marudą, bo on taki biedny? Zamiast być u boku jakiegoś normalnego faceta? A może po prostu szuka usprawiedliwienia dla swego smutnego losu, bo przecież łatwiej powiedzieć, że baby są złe, niż chociaż w minimalnym stopniu spróbować coś zmienić.
Ruwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-28, 15:06   #472
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości