![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia", cz. 3.
Aż z ciekawości odpaliłam wspominany tu odcinek 324, chociaż dawno nie oglądałam (trochę poprzedniego, albo jeszcze "poprzedniejszego" sezonu i to głównie na przewijaniu) i jestem w szoku. Pozytywnym. Sprawny montaż, skupienie się na kilku bohaterach, bez bezsensownych wstawek z osobami, których potem nagle nie ma. To ma więcej treści, niż niejeden cały poprzedni mid sezon.
Cieszę się, że i Jarusiowi i panu Henrykowi się dobrze wiedzie. Szkoda mi żony Jarusia - chyba miała jakiś wypadek. Dużo sympatii dla pana o ksywce Prezes - co za miły, ciepły, dobry człowiek. Oby znalazł jakaś równie miłą, spokojną, uczciwą kobietę. Stefan... mocno przestraszony wizją zostania ojcem. Mam nadzieję, że uda mu się stworzyć z tą jego lubą rodzinę i nie zmarnują dzieciaka. Ps. Obejrzałam odcinek 323 i jestem przerażona tym w co wpakował się Stefan. Baba przyjechała, zaciążyła po nieco ponad 2 miesiącach i już mu wierci dziurę o podział majątku z jego siostrą (bo zapewne to o to chodzi z tym "konfliktem"). No debil, że się tak dał zrobić. Od tej pani bije zła energia. Bardzo zła. Cwaniara i tyle.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2023-01-14 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o nowe odcinki, to sezon wiosenny rusza 9 kwietnia. Zapowiedź z Facebooka: https://www.facebook.com/chlopakidow...1886024490971/. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Nadal będą po dwa odcinki jeden po drugim, co niedzielę o 21:00 w Polsat Play. Sezon zakończy się prawdopodobnie 25 czerwca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądam tego agresywnego, zacietrzewionego faceta i trudno mi uwierzyć, że to ten sam szukający miłości bidulek, z sercem na dłoni, zakochany w swojej Zuzi, usychający z tęsknoty. Szczerze żal mi tej dziewczyny, bo jak wszyscy zauważyli, ona nic złego na niego nie napisała. Stwierdziła jedynie, że się rozstali. Teraz Tancerz wywleka jakieś brudy i odgraża się, że w maju udzieli wywiadu i dopiero jej dołoży. Może do tego czasu ochłonie i zachowa jakieś resztki przyzwoitości. Jak to pozory mylą….. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
Nowe info ze świata serialu:
- matka Szczeny obecnie przebywa podobno w Domu Pomocy Społecznej (DPS) - Agnieszka (ta, która była przez jakiś czas z Pączusiem i potem z Stefanem - bratem Kariny) została matką: https://www.telemagazyn.pl/artykuly/...ol-105347.html Edytowane przez pppp1 Czas edycji: 2023-03-19 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Opuszczony dom, w którym mieszkał Szczena wraz z matką: https://www.tiktok.com/@koziolek65/v...3606934179078?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama zawsze mówi, że z takiego "lizania" i ciumkania, to potem niezłe kwiatki wychodzą i serio przeważnie się to sprawdza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja Mama ma rację. Zna życie.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie sądzę. Zuzia podobno studiowała w Warszawie, więc miała okazję, by wyrwać się ze swojego środowiska, zakładając, że nie było to miejsce zbyt przyjazne. Niewiele o niej wiemy. Na ślubie chyba nie było nikogo z jej rodziny. Zawsze zastanawiałam się, co mogło skłonić taką normalną dziewczynę do przyjazdu na drugi koniec Polski i związanie się z mało rozgarniętym, niezbyt przystojnym, chyba bezrobotnym, dużo starszym facetem. Może to pragnienie bycia kochaną, jego czułość, przywiązanie, które okazały się fałszywe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2023-03-21 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Może to krzywdzące, ale ja to widzę tak: specyficzni ludzie przyciągają się nawzajem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście, że otarcie się o Warszawę nie czyni z Zuzi żadnego światowca – to byłoby absurdalne. Miała po prostu większe możliwości na stworzenie sobie innego życia, jeśli oczywiście odczuwałaby taką potrzebę. Tymczasem ona wyrwała się do życia bez przyszłości, u boku wyjątkowo nieatrakcyjnego partnera, więc być może sprawiało jej satysfakcję uwielbienie, jakim ją darzył. Tak sobie to tłumaczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Przyczajenie
|
Obejrzałem wczorajsze odcinki i stwierdzam że Karinie znalezienie chłopa wyszło na dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
Można gdzieś obejrzeć sezony 7,8 i 9? Na Polsat Go jest sezon 6 a później od razu 10, ciekawe dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Ellen_Ripley;894662 75
Ps. Obejrzałam odcinek 323 i jestem przerażona tym w co wpakował się Stefan. Baba przyjechała, zaciążyła po nieco ponad 2 miesiącach i już mu wierci dziurę o podział majątku z jego siostrą (bo zapewne to o to chodzi z tym "konfliktem"). No debil, że się tak dał zrobić. Od tej pani bije zła energia. Bardzo zła. Cwaniara i tyle.[/QUOTE] Gdzieś na grupie chodzą słuchy z jakiś filmików na Tik Toku (bardzo aktywni są rodzeństwo Koch i Aldona) że Aldona dopadła Stefana jak był pijany i jak to okreslili "go dosiadła" i stąd ta ciaża, ale kto wie czy to nie następny argument w ich prywatnej wojence. Ps: Podobno już są poślubie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#470 |
Przyczajenie
|
I dobrze się stało, bo przez kolejne 3 sezony raczyłby nas swoimi opowieściami jak to 'bierze się za siebie'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Przyczajenie
|
Ta Aldona to straszna osoba. Zawistna i wredna. Mając 47 lat kłóci się z małolatami przez media społecznościowe. W tym wieku powinno być się jednak bardziej rozgarniętym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
Też to zauważyłam xD
Dość osobliwa para on i ta Aldona. Ona może urodą nie grzeszy ale jak czytam te wyśmiewcze komentarze o niej na fb chłopaków, to aż się przykro robi. Nie każdy się urodził piękny. Bardziej tu powinno chodzić o to, co ona sobą reprezentuje jako człowiek, a z tego co czytam, to chyba coś nie halo w głowie... Ktoś wie, czemu nie ma nowych odcinków na polsat box? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Prócz tego że się nie lubią z Karina to jeszcze coś się stało?
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Prócz tego że się nie lubią z Karina to jeszcze coś się stało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Stefan zastanawia się dlaczego więcej kobiet do niego pisze, gdy poznał Aldonę. Sądzę, że dlatego, iż myślały, że Stefan ma duże wymagania, a teraz okazało się, że wprost przeciwnie.
Pączkowa przy Aldonie to miss świata i znacznie bardziej sympatyczna osoba. Jeśli ta kobieta ma rzeczywiście 47 lat i zachodzi w ciążę z ledwie poznanym znacznie młodszym facetem, to albo ma nierówno pod sufitem, albo jest bardzo wyrachowana. Karina w wersji romantycznej całkiem fajnie wygląda. Dodam jeszcze, że chyba nikt nie zwrócił uwagi na jej talent plastyczny. W którymś z odcinków poprzedniej serii zaprezentowała swoje figurki, wykonane z różnych materiałów. Figurka, przedstawiająca Arka była kapitalna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
A orientuje sie ktos ile Stefan ma lat?
Swoją droga kiedys gdzies było że Agnieszka od Pączka ma dziecko, a przeciez wydaje się że i ona niedawno tez ze Stefanem była... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Było na FB że nie jego.
Karina robi świetne te figurki i jak nie gada tych swoich głupot to taka sympatyczna nawet. Do Aldony o wygląd nikt by nic nie miał zbytnio jeśli byłaby normalna, a to co ona robi to jakiś kosmos zupełny, jakieś ciągle lajwy, nakręcanie dram, wchodzenie w jakieś pyskówki. Podobno samego Stefana też tak sobie traktuje, ktoś pisał że na lajwie się darła, już nie wspominając że nic nie robi w domu. Wysłane z mojego RMX3171 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=alternative1;895655 13]Było na FB że nie jego.
Karina robi świetne te figurki i jak nie gada tych swoich głupot to taka sympatyczna nawet. Czuję się jakbym wywołała wilka z lasu, bo właśnie obejrzałam odcinek 330, a tu już na wstępie Karina i jej dzieła. Jestem pod wrażeniem. Ta dziewczyna naprawdę ma talent. Niestety było coś o miłości do Trumpa. Masakra. Oprócz tego zabawny pan Zygmunt z grzywką, nad którą jest łysina. Pan Zygmunt (lat 65) szuka pani w wieku 40-50, przy czym zaznacza, że może być młodsza. 30? 25? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.