![]() |
#451 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
powiedz cos wiecej o sobie..albo tez poweidz co myslisz o "podsumowaniach 30letnich"..chetnie posluchamy.. LilStar - nie wiem o ktorej probowalas - wiem ze miedzy 5:30 a 7:00 rano wizaz wogle nie chodzi - chyba jakis backup sie robi [wiem moje zboczenie zawodowe - ale ja czasem wchodze na ta strone o tych godzinach ![]()
![]() |
![]() |
#452 |
Wtajemniczenie
|
tigresska witamy
![]() magdaka wczoraj ok 18 i przedwczoraj od 14 do 21 potem już nie próbowałam ![]() kilka postów mi się zdublowało.ale teraz już jest ok. dobrze, że już dzisiaj czwartek i jeszcze taka pogoda.chętnie bym się urwała z pracy ![]() ![]() miłego dzionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm...dziwne,dziwne...mo ze by admina o to pomeczyc przy nastepnej okazji ![]() doskonale cie rozumiem - pogoda ladna a czlowiek w pracy kwitnie ![]() ![]() ja to czekam do wrzesnia, a o praca staram sie nie przejmowac za bardzo [niestety grafik w tym miesiacu nie nastraja optymistycznie - no ale da sie przezyc nawet i maraton zmianek (w tym 2 nocki pod rzad)]- wtedy dopiero urlop- 10 dni, nie za dlugo acz wystarczy na wypad do Pragi na zwiedzanko [moze wtedy uda mi sie przetestowac obiektyw szerokokatny Sigmy, ktory zamierzam pozyczyc na ten czas z Sopotu] i Lodzi [do rodzinki]. A ty jakie masz plany LilStar?
![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
hm...mój urlop będzie najbardziej zwariowany w całym życiu bo ostatnie przygotowania ślubne przede mną
![]() ![]() potem 3 dni września jeszcze laba, B. wyjedzie i znów szara rzeczywistość ![]() ![]() a co do pracy to ja głosuję żeby poniedziałek i piątek były ustawowo wolne od pracy ![]() czekam na więcej Twoich foteczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() o sobie? Panna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
a jakie studia? i czemu drugi kierunek?
![]() |
#457 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jade za 30 min nad wymarzone morze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
1listopad
-> o ile wiem ty tez pracujesz na zmiany...jak organizujesz sobie posilki? i co jadasz? chetnie sie dowiem...moze uda mi sie zmienic na lepsze;P z drugiej strony ja zawsze jadlam nieregularnie-a wlasciwie tylko wtedy kiedy bylam glodna-od dziecka ze mnie taki niejadek ![]()
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Anula-> trzymam kciuki..moze w przelocie spotkamy sie nad morzem..zycze cudownej pogody
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
studia - fizjoterapia a dlatego że w tym zawodzie pracuje a akurat w tym zawodzie jestem technikiem - czuję potrzebę zwiekszenia swojej wiedzy - szczególnie, że uwielbiam ta pracę i nie wyobrażam sobie abym mogła robic cos innego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja jestem raczej z tych "wiecznie głodnych" ![]() A tak powaznie, to kazdy ma swój "wewnętrzny zegar", kiedy organizm zaczyna się domagać kolejnego posiłku - u mnie - UWAGA! - to jest ok. 2,5 godziny! ![]() ![]() Czyli jem często - ale niezbyt wielkie porcje - sama nie wiem... moze jak bym się pożądnie zapchała, to ten okres by się wydłuzył... ![]() Moje menu to głównie: - płatki śniadaniowe, - przetwory mleczne - JOGURTY, mleko w czystej postaci ![]() - pieczywo - co tam popadnie, czasami mam ciągi na jakiś "zdrowy" chlebek a czasami na bułeczki ![]() - miąseczko ukochane, ![]() - warzywka - przynajmniej sie staram ![]() - sporo makaronu, ryżu i sosów "gotowców" (oczywiście po dodaniu piersi z kurczaka ![]() - słodycze - ale raczej te, które zawierają czekoladę - owoce - bleeee... z drobnymi wyjątkami A w ogóle, to ja mam taki dziwny gust - lubię rzeczy gęste, mleczne, czekoladowe a jakos mam długie zęby na wodniste, przezroczyste... Nie wiem jak to ująć... Moze na przykładzie: jak lody - to czekoladowe - broń Boże wodne, jak zupka - to zabielana, jak kawa - to z mleczkiem jak polewa - to toffi, czekoladowa - nigdy owocowa... Pijam niestety sporo kawy - ale staram się ograniczać Duzo zielonej herbaty, czasami czerwoną, dużo wody niegazowanej - ale Żywca, bo tylko ta mi smakuje ![]() No i na nockach - Colę - bo odkryłam, że duzo lepiej trzyma mnie na nogach, niż kawa ![]() ![]() A tak poza tym to jadam bardzo nieregularnie - chociaz się staram - przynajmniej w okolicach 12:00, 15:00 i 17:00/18:00 (bo wtedy jem kolację). A wiesz... nocki różnie... probuję oszukiwać głód - maślanką, jogurtami itp... ale często robię sobie "wolne" i wsuwam, na co mam ochotę... Bo strasznie nie lubie się nad sobą znęcać ![]() I tak przytyłam 2 kilogramy... ![]() Chociaz nie ma tragedii, bo przy 168 cm ważę 60 kg ![]() Ale wiesz co jest najgorsze po tych chole**ych nockach? Przetłuszczone włosy i skóra ![]() Też tak masz? A Ty na nockach tylko kawkę? Jakie masz sposoby na "przetrwanie"? Wiesz, że przez taki porąbany tryb zycia, będziemy niedługo wyglądać jak własne babcie? ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ![]() Anula2 - baw się dobrze ![]() Ciekawe jak Titania?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Hejka wszystkie kobitki! przyszłam sie przywitac!
![]() ![]() 1listopad, dzieki, ze ktos sie o mnie upomina ![]() a wiec ![]() ![]() ![]() jak wam mija weekend? bo mnie kanapowo i telewizyjnie, troche czytam sobie prase i ksiazki, troche ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyleguj sie teraz i pozwól sie rozpieszczać ![]() ![]() Właśnie walczę z klejem - który ma konsystencję smarków ![]() ![]() Nie oglądam olimpiady - nie interesuję sie sportem ![]() ![]() Acha... a co to jest "weekend"? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() klej o konsystencji smarkow - dobre! dobre! ![]() w sumie my tez nie ogladamy olimpiady, własnie skonczył sie film "Mumia" a teraz jakis program o chinach, chyba własnie z tej to okazji. nie mam polskiej telewizji wiec nawet nie wiem, kto reprezentuje polske na olipiadzie ![]() ojej 1listopad ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do kleju - to kleiłam na PATTEX ale równie dobrze mogłabym na naturalne gile, bo nie trzyma... trzeba będzie spróbować innego ![]() Pracuję w POWW, więc nie tylko weekendy ale też święta się trafiają. Ale nie jest źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
hey dziewczyny! wróciłam wtedy z włoch i nagle musiałam prezc nad morze Polskie ale dzis znów wóciłam : ) juz na dobre.. teraz padam ale jutro sie odezwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
Witam i życzę miłej niedzieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
no Witam wszystkie dziewczyny
![]() ![]() ![]() no opowiedz Kybele cos więcej jak było ![]() ![]() Titania fajnie że operacje już masz za sobą...teraz tylko odpoczywać.. 1Listopad to ja widzę że to ty jesteś w domu złota rączka ![]() ![]() ![]() ![]() magdaka fajnie że pracujesz nad powiększeniem rodzinki ![]() ![]() Anula udanych wakacji dużo słoneczka ![]() ![]() LilStar cio tam u Ciebie była już przymiarka pochwal się ![]() ![]() tigreska trzymam kciuki za przyjęcie cie na studia..nigdy nie jest za pózno na naukę ![]() ![]() ![]() Sławka widzę że łukszek absorbuje cie całkowicie ![]() ![]() ale nas dużo tutaj super ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wróciłam z poprawin...miałam kolejne weselisko ale tym razem byłam kierowcą więc nie poszalałam za bardzo ale było i tak niezle ![]() ![]() ![]() dobranoc bo padam..i życzę miłego dzionka kochane ![]() aaa ale wy dużo piszecie ledwo co nadrabiam..ale dobrze piszcie piszcie ![]() ![]()
![]() |
#472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fakt - kieeeedyś zajmowałam się takimi różnymi sprawami ale... od kiedy jestem mężatką... no cóż... trzeba dać mężczyźnie być mężczyzną i jak chce się wykazać - to proszę bardzo ![]() ![]() madlen - kierowcą mówisz.... ![]() ![]() ![]() LilStar pewnie jest juz nieprzytomna ze zmęcznia i stresu ![]() Kto wie... Może Anula wróci z jakimś nowym "nabytkiem"... ![]() ![]() Tigresska - ![]() A reszta... gdzie sie podziewacie???? pozdrowionka dla wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() jeszcze się trzymam ![]() i czekam jak na zwbawienie na ten telefon z salonu-mają czas od dzisiaj do czwartku-także zobaczymy i jeszcze 4 dni do urlopu, najchętniej to bym się spakowała i uciekła już dzisiaj.....do domku oczywiście byliśmy na zakupach w sobotę i kupiliśmy garnitur, krawat, koszulę i spinki-jeszcze buty byle do przodu ![]() miłego dnia Dziewczyny Titania szybkiego powrotu do zdrówka ![]() madlen ![]() kybele pochwal się ![]() 1listopad też jestem tego zdania że Facet musi mieć szansę się wykazać-a potem jaki dumny ![]() i buziak dla nieobecnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() mam nadzieję,że przyjmiecie w swoje szeregi moją skromną osóbkę ![]() styczeń 1980 - oczywiście dobry rocznik, czyż nie ![]() pozdrawiam moje rówieśniczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a rocznik najlepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za przywitanie (niektórym to nawet w kilku miejscach naraz - miło z Twojej strony LilStar)
jestem koziorożcem nie wodnikiem ![]() rozwijam się naukowo - tworząc doktorat, prócz tego sport - juz 17 lat, a ostatnio przygotowania do ślubu - 103 dni zostało ![]() mam nadzieję, że spędzę z Wami wiele sympatycznych chwil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jaki kierunek? ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
doktorat - energetyka
dyscyplina - karate jak mówią moje koleżanki branże niedamskie, ale mnie się dobrze współpracuje z facetami, jakiś mniejszy ferment jest, a wiem co mówię, bo w technikum skończyłam zdecydowanie babską klasę i był wieczny zamęt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sport?? Od 17 lat?? Chcesz się zamęczyć? ![]() No tak "ślubnie" to teraz najbardziej LilStar ma... Tak się dziewczyna urabia po pachy, że po tym wszystkim juz nawet jej sie nie będzie opłacało uciekać sprzed ołtarza... ![]() Zgłębiaj, zgłębiaj te wcześniejsze wypociny... ![]() Ale uprzedzam - lekko nie będzie - mnie to też zajęło "trochę" czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.