|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
tydzień i będzie ok - moja maksyma dotycząca wyjścia od frzyjera
![]() ja już bez podwieczorku - tyle się tego masła najadłam... ![]() lecę, będę później ![]()
#452 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie min. masełko orzechowe zrzerazm
![]() do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
uff już po pracy
![]() co do balsamu z masłem kakaowym: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15439 faktem jest ze najlepiej się rozsmarowuje gdy jest ciepły (hihi trzymam go na serwerze) a zapach jest przecudowny bo inaczej go nie określę... pisałyście o pestkach z dyni, słonecznika i orzeszkach - proponuje uprażyć z dodatkiem sezamu na suchej patelni, dodać do posiekanej (najlepiej czerwonej) kapusty, polać oliwą z oliwek i - pyszna sałatka do obiadku. Miesko smażę na patelni - tyle że staram sie oliwy lać tylko ciupinke - tyle żeby się mięcho nie paliło ![]() ![]() się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny, musze wam przede wszsytkim powiedziec ze gdyby nie wy i godziny spedzone przy wczytywaniu sie w to forum to nie wiem co by bylo
![]() ![]() ja dzisiaj szosty dzien I fazy... ale... bardzo zgrzeszylam. naszly mnie dzisiaj te 'trudne dni' i jak weszlam do sklepu po wode to kupilam batonika i ciasteczka i spalaszowalam w ukryciu zeby nikt nie widzial ![]() ![]() no i mam kilka pytan na poczatek: - cwicze codziennie i zaczelam brac L-karnityne. po pierwsze czy mialyscie juz z nia jakies doswiadczenia. a po drugie wyczytalam w jakims skladzie ze tam sa jakies sladowe ilosci weglowodanow, wiec czy jest dozwolona na SB? - po drugie caly czas mnie nurtuje czy bigos z kapusty kiszonej, piersi z kurczaka, wedliny z gotowanego indyka, pieczarek i cebuli jest na pewno dozwolony, bo to takie cudo dla mnie ze moglabym piec razy dziennie ![]() - po trzecie czy red bull to baaaardzo wielkie zlo? ![]() Ja dzisiaj gloduje od 16 w ramach pokuty za moje obzarstwo:/ buziaki dla wszytkich i trzymajcie za mnie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i cała reszta, m.in. te które wymieniłaś: oliwa z oliwek, orzechy włoskie (chyba najlepsze źródło wielonienasyc.), laskowe (jednonienasyc.), migdały, pestki dyni, sezam, słonecznik, siemie lniane... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() izabelcia_ ![]() ![]() ![]() _Gosiek_ marynatę wykorzystam następnym razem ![]() A ja mam dzisiaj taki beznadziejny dzień. Nic mi dzisiaj nie smakowało. Nawet masło orzechowe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Przyczajenie
|
bezelka tak naprawde to tak sie napchalam tymi slodkosciami ze jesc sie odechcialo wiec kuruje sie woda i herbatka pu erh
tak sie zastanawiam czy mam w domu cytrynke to bym juz jutro zaczela pic ten smokolyk. niestety do sklepu nie zdarze bo do 11 w pracy siedze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Trzymajcie się dziewczynki i nie grzeszyć mi tu prosze
![]() ![]() Jutro kolejny dzień,więc nie załamywac mi się jeśli zjadło się za duzo(o ile te dozwolone produkty,bo przeciez na tym ta dieta polega,by sie najesc-nie chodzic wciaz głodnym) ![]() ![]()
#459 |
Zadomowienie
|
wróciłam do was kochane
![]() na kolację pożarłam pomidorka z cebulką i ociupinką oliwy i trochę chudego twarogu ![]() mmm ![]() i woda, woda, woda. wypiłam wszystko co było w domu... i nie mam teraz co pić ![]()
#460 |
Przyczajenie
|
a mi sie w pracy nudzi...
![]() ![]() czy wy tez tak macie czasem ze poznym wieczorem kiedy raczej zjesc cos wiekszego tez grzech nie mozecie sie doczekac jutrzejszego sniadania? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z basenu i nie chce mi się jeść i jest cudownie
![]() a wodę też całą wypiłam w domu ![]()
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
taaak!
![]() i te plany co zrobię sobie jutro pysznego na śniadanko ![]() jak to się człowiek szybko przyzwyczaja do nowych sytuacji... wcześniej nie wypiłabym choćby szklanki wody, a teraz... czuje się jak na jakiejś pustyni bez tej wody mineralnej w domu... ![]() ![]()
#463 |
Przyczajenie
|
ja potrafie sniadanko sobie przyrzadzac dzien wczesniej, bo jakos przy robieniu jedzenia najadem sie troche widokiem i zapachem. na przyklad wczoraj zrobilam sobie jajka z pieczrakami i cebulka.
dla chetnych przepis: jajka ugotowac na twardo, przkroic na pol i wyjac zoltka. farsz: z pieczarek odparowac wode na patelni i przemielic je jak ostygna przez maszynke do mielenia miesa, lub tez bardzo drobniutko pokroic (co jest bardzo pracochlonne). pomieszac z podsmazona oczywiscie na oleju z oliwek cebulka. doprawic do smaku i umiescic w jajkach zamiast zoltek. dla chetnych na wierzch dodac troche majonzeu, ja w tym momencie oczywiscie preferuje wersje bez ![]() a co do wody to jestem w o tyle dobrej sytuacji ze mam jej nieograniczone zapasy z kranu ![]() hmmm tylko co ja jutro zjem ![]() a i mam pytanie do was dzewczeta... jesli cwoczycie z rana, ale tak intensywnie tzn z godzine lub nawet poltorej to robicie to na czczo czy cos szamacie przed? bo nie wiem jak lepiej a ostatnio jak nic nie zjadlam to ledwo co do domu z silowni wrocilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
ja z jajek uwielbiam żółtka
![]() połowę białka z jajka zawsze wyrzucam ![]() nieograniczona woda... zazdroszczę ![]() a co do ćwiczeń, ja nie ćwiczę (narazie!), może reszta dziewczyn? Bezelka np. swoją aw6 ćwiczy chyba wieczorkiem... ale nie jestem pewna ![]() wogóle... B siedzisz i nie piszesz ![]()
#465 |
Przyczajenie
|
ja zoltek nie lubie za to wiec zawsze zostaja odpady a u mnie w domu tez ich nikt nie je. wpadaj, podziele sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
hihi
![]() zrobiłam sobie dziś na obiad krem z brokułów... zupełnie bez smaku, więc się wkurzyłam, sypnęłam pieprzu, że ło i jakoś zjadłam, ale... nie polecam ![]() (to tak na przyszłość, jakby którąś z was naszło na krem z brokułów xD) lecę, bo już prawie nosem piszę na klawiaturze... dobranoc ![]()
One moment on the lips, a lifetime on the hips! było 90. jest 75. będzie 68. Edytowane przez black&white Czas edycji: 2007-08-22 o 22:28 Powód: dop |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
no ja tez lece bo wlasnie prace skonczylam i czas do domku <jupi>
dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Co tu tak pusto,haloooooo ![]() ![]() A co do ćwiczeń rano na czczo-nie polecam,najlepiej przed siłownią zjesc rano lekkie sniadanie(ale zeby sie najesc) odczekać troszke i dopiero potem cwiczyc,bo inaczej to organizm nie bedzie miał siły i energii,no bo skąd ![]() ![]()
#469 |
Zadomowienie
|
dzień dobry!
![]() ja już też wylazłam spod kołderki ![]() pierwsze co zrobiłam to dałam kotkowi śniadanko i... woda z cytryną ![]() przyzwyczajam się powoli do tego jedzenia, tak jak Ty Nika ![]() i nawet się nie spojrzałam a tu już 4 dzień ![]()
![]() |
#470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czasami to nie chodzi o to, kiedy się chce, ale kiedy sie ma czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
a ja jajecznicę z pomidorami i tuńczykiem
![]() głodna jeszcze jestem... ![]()
#472 |
Raczkowanie
|
Dobry
![]() ![]() Oj black duma ![]() ![]() ja wczoraj nie siedziałam, nawet komputer miałam już wyłączony bo mi internet przez tę burzę nie działał. Zaraz przeczytam resztę i nadrobię ![]() ja właśnie lubię tylko białka, to black zgrałybyśmy się ![]() ![]() Tak, A6W ćwiczę wieczorem ![]() A ja miałam dzisiaj pyszne śniadanko.. ![]() ![]() ![]() U mnie nie ma ciepłej wody do niedzieli :/, ale pocieszam się tym że lodowata ujędrnia i pomaga w walce z cellulitem ![]() ![]() Ja wczoraj usnąć nie mogłam, bo chyba z 2 godziny liczyłam, planowałam jak to będzie w szkole -z posiłkami ![]() ![]() Idę sobie herbatkę zaparzyć ![]() Edytowane przez Bezelka Czas edycji: 2007-08-23 o 09:22 Powód: dop. |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
aaa, to jesteś usprawiedliwiona B
![]() czekam ![]() a ja.... serek wiejski + szczypiorek + rzodkiewka, 2 jajka (ale w zasadzie tak małe, że policze jako jedno ![]() // ja na obiad sobię zrobię omlecik ![]() i co, wymyśliłaś coś z tą szkołą? ![]()
One moment on the lips, a lifetime on the hips! było 90. jest 75. będzie 68. Edytowane przez black&white Czas edycji: 2007-08-23 o 09:25 Powód: dop |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
No właśnie nic nie wymyśliłam
![]() ![]() A myślałam chyba do 3. A o 3:33 byłam juz siku ![]() Patrze na zegarek 3:33 i myślę prawie jak 666 ![]() Black, zrób sobie taki jak ja na śniadanko ![]() ![]() ![]() ![]() Kochaneja już muszę lecić, bo mi awanturę robią, że siedze przy komputerze od rana :/ Nie wiem kiedy wróce Będe tęsknić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
zrobię
![]() my też będziemy ![]() narazie ![]() / i zmień sobie licznik SB!!! ![]()
#476 |
Zadomowienie
|
hej
![]() robię tydzień 1 fazy co by się po wyjazdach troszkę odwęglić ![]() ![]() omlecik z pomidorkiem na śniadanie zjedzony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
co wy z tymi omletami, dziewczyny?
![]() ja dzisiaj znowu na zakupki, chyba kupię zgrzewkę wody (pierwszy raz w życiu ![]() i poszukam tych galaretek... bo to ciekawa sprawa ![]() aaaaa, weszłam w moje krótkie spodenki (30 st ma u mnie być ![]() ![]() ![]()
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam o liczniku, tak samo A6W
![]() Dziewczyny mam pytanie. Bo właśnie mój serniczzek SB siedzi w piekarniku, tylko jest problem bo on już siedzi 30 min i nic, uruskł ale jest taki galaretowaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
uu.
ja nie pomogę bo na pieczeniu ciast się nie znam ![]() ale może chociaż w smaku będzie dobre? ![]() ja bym jeszcze chwilkę zostawiła i patrzyła na niego, żeby się nie spalił... ale jak mówię - nie znam się ![]()
#480 |
Raczkowanie
|
No właśnie tak zrobiłam, ale w smaku jest dobry. Okazało się że to taka bardziej piankowa konsystencja
![]() A ja też zaraz idę na miasto i znowu zakładam spódniczkę, tak gorąco. Ja nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.