|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki nyx
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Jasne, też lubię oglądać Wasze! Mam paczke, ale jeszcze się do niej nie dobrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
![]() Wypróbowałam zalotkę, błyszczyk African Queen i pomazałam kredkami po ręku. Błyszczyki mają piękny zapach, AQ jest piękny. Zalotka (moja pierwsza w życiu ![]() Ogólnie jestem ze wszystkiego zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
Cała moja kolekcja NYX, może przyda się komuś przy dobieraniu kolorów
![]() Większe zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zalotkę też planowałam wziąć, ale przy ostatnich zakupach musiała odpuścić. ![]()
![]() |
#456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS A dowiedziałam się o "moich" kolorach właśnie dzięki NYX i ich promocji pomadek za $1. ![]() Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2008-12-02 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Kupowałaś z opcją przesyłki nierejestrowanej?
![]() |
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, zawsze brałam przesyłkę za ok. $9 Wow, te pyłki (czy sypkie cienie) iskrzą się jak śnieg w słońcu. ![]() ![]() Błyszczyk Burgundy jest niesamowicie napigmentowany, mała kropka roztarta na ustach dała efekt mocno kryjącej pomadki. Piekny nasycony kolor. Bardzo treściwy jest też Vixen, African Queen z tych czterech jest zdecydowanie najbardziej delikatny. Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2008-12-02 o 22:52 Powód: dopiski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nanomi masz chyba szczęście do przesyłek zagranicznych, nie kradną Ci ich, nie clą - można poszaleć. ![]()
![]() |
#460 |
Organizatorka
|
Ale świetna kolekcja
![]() Jejku, jak ja patrzę na te błyszczykowo- pomadkowe cuda, to aż mnie złość ogarnia, że ja w kolorach na ustach wyglądam na kilka lat więcej. Stąd też w mojej kosmetyczce masa takich samych beżowo- cielistych błyszczyków ![]() Nanomi - dasz znać, jak spisują się kredki jumbo i róż? Te własnie rzeczy wykreśliłam z mojego zamówienia z powodu przekroczenia limitu na wydatki w listopadzie ![]() Z ultra mania zamówiłam już wszystkie do tych 6- ciu, które posiadam, szkoda tylko, że niebieski, nie jest moim kolorem ![]() Kurczę, z moim pechem przesyłkę nierejstrowana na 100% by wcięło po drodze. A szkoda, szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że w Polsce nie mamy NYX (allegro ze swoimi cenami się nie liczy :P). Cytat:
![]() A ja nie mogę używać cielistych pomadek, bo wyglądam jak zombie. Ani żadnych w ciepłych kolorach, wyglądam w nich jakbym się pobrudziła jedzeniem. ![]() Mnie postarzają kreski na powiekach i w ogóle ciemny makijaż oka. Nie mogę używać brązów, ale za to pasuje mi niebieski (zawsze się bałam tego koloru ze względu na Mimi z Drew Carey Show ![]() Ok, dam znać ![]() Skusiłabym się jeszcze na 2-3 sypkie cienie, ale to chyba za jakiś bliżej nieokreślony czas. ![]() Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2008-12-02 o 23:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() I te trójki po 40 zł.. Pewnie gdyby były tańsze (ok. 20 zł za sztukę), to bym się na nie skusiła, ale w takiej cenie, to ja mam prawie 3 paletki ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2008-12-03 o 00:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Nanomi
![]() ![]() Ja juz tez przebieram nogami za swoimi paczkami - chce podklady ![]() A propos kredej Jumbo - zamawialam Strawberry Milk, bo ostatnio odkrylam jakie te bajery sa uzyteczne ![]() Napatrzylam sie niedawno na filmiki z YouTube jak tam dziolchy wala te wszystkie kredki i Paint Pot'y jako bazy pod insze cienie i tez sprobowalam - kurka, swietne to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2008-12-03 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
O, ja slepa komenda, faktycznie! Nie ogladalam wszystkich zdjec i nie zauwazylam. Wybacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaka śliczna kolekcja ![]() Dawno tu nie zaglądałam, a Dziewczyny takie śliczności mają! Ja też chcemmm ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Nanomi, piękna kolekcja. Ślinię się zwłaszcza do szminek i błyszczyków, sama bym taką chciała
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Patrze i napatrzeć się nie mogę, mogłam zrobić większe zamówienie, te szminki i błyszczyki są po prostu piękne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak może skuszę się na nyx. Ehhh chciałabym znaleźć szminkę idealną ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sussanko a nie lepiej podłączyć się pod wspólne zamówienie? Wybór kolorów na Allegro masz delikatnie mówiąc słaby, a cena też odrzuca.
![]() |
#475 |
okrutnica jakaś... |
nie dostałam jeszcze pierwszej paczki z kosmetykami Nyx a już kliknęłam kolejne szminki i błyszczyki-to wszystko wina Nanomi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli nie chcesz czekać, to spróbuj zamówić sama. A jak nie czujesz się pewnie w angielskim, to wystarczy kogoś poprosić, żeby Ci zamówił i zapłacił. Dobrych dusz tu nie brakuje. ![]() Zaryzykuj, za przesyłkę sama zapłacisz coś koło 10$, ale pomadki NYX dostaniesz teraz za 1,5$, czyli jakby nie licząc 4,5 zł. ![]() Nie namawiam Cię, ale zachęcam do zaryzykowania, zamiast przepłacania na Allegro i brania tylko z tego co akurat jest, a nie z (prawie) pełnej oferty producenta. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Organizatorka
|
dziewczyny, błagam, wstrzymajcie się z zamówieniem
![]() ![]() Chociaż i tak właściwie jestem pewna, że następne zakupy na CC i CS i tak zrobię ![]() Susanna - na pewno sobie poradzisz. Oczywiście zapraszamy do wspólnych zamówień, ale jeżeli jesteś zdecydowana na indywidualne zakupy, to z pewnością dasz radę. I ja również odradzam Allegro- kupiłam tam 6 sypkich NYX-ów po 10 zł, gdy na CC są one po 1,25$. Tak samo trojki NYX- a. Paletka na Allegro to prawie 50 zł z przesyłką, a na CC tylko 15 zł. To tylko przykład różnicy w cenie. I duuużo większy wybór. Jeżeli planujesz większe zakupy, to zdecydowanie bardziej opłaca Ci się zamawianie bezpośrednio z CC. Edytowane przez cathy Czas edycji: 2008-12-03 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego co napisała cathy dodam jeszcze, że jak Ci szkoda kasy na przesyłkę, to weź też rzeczy, które wystawisz potem na Allegro. ![]() ![]() Sussanko w tym tygodniu na pewno odpuszczę, może będzie jakaś fajna promocja tuż przed Świętami, to wtedy. A jak mi się uda powstrzymać ![]() ![]()
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2008-12-03 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.