![]() |
#451 |
Rozeznanie
|
Dot.: moje (po)twory ;)
c.d.
![]() i dodatkowo skromniutkie pudełeczko na świeczkę dla teściowej
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-11-23 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kasiuńka ale fajny ten kalendarz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka! Rewelacja,wpadł mi w oko ten kalendarz adwentowy- niezły pomysł z herbatkami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
Kasudamy po prostu rewelacja
![]() Śliczna świeczuszka. A albumik świetny. Fajny pomysł z herbatkami na każdy dzień adwentu.
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
kalendarz adwentowy poprostu genialny a i prezenty dla teściowej superowe
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Wow niezły ten kalendarz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Świetny kalendarz !!!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
Przepiękne prace. Kalendarz adwentowy bardzo pomysłowy i starannie wykonany. Świetny.
A i pudełeczko ładniutkie. Dobrze znów Cię tu widzieć.
![]() |
![]() |
#459 |
Rozeznanie
|
Joasiunia
![]() ![]() ![]() ![]() honka ![]() ![]() ![]() agniesia dziękuję bardzo ![]() barbarera również dziękuję za miłe słówka ![]() klaudens bardzo dziękuję ![]() anka dziękuję ![]() ![]() Cath dzięki wielkie ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Rozeznanie
|
up up
![]() ![]() aniołki z masy solnej powędrowały do mamy i zapomniałam zrobić fotki, podobnie jak kartki które tam zostały natomiast dziś wystąpią dwa inne aniołki ![]() poza tym dzisiaj tereska dostała juz drobiazgi z wymianki świątecznej, więc chyba mogę już wstawić fotki potworków, które do niej zawędrowały? karteczka, świecznik z masy papierowej i witrażykowa gwiazdka
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Rozeznanie
|
i tył świecznika
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Wtajemniczenie
|
Cudne aniolki!!! swiecznik super!!!
![]() ![]()
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
![]()
Proszę proszę jaki powrót
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Wszystko śliczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#465 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() dzisiaj chciałam wam pokazać, jakie piękne upominki dostałam od maknety w ramach wymianki świąteczno-zimowej. 1-2 bransoletka 3- obrazek z wyhaftowanym aniołkiem 4- katreczka w technice 3D poza tym mam potwierdzenie od drugiej Mikołajki, że upominki dotarły, więc wstawię fotki prezencików, jakie wysłałam 5- filcowe obrączki na serwetki 6 - doniczkowy mikołajek c.d.n. ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-12-21 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Rozeznanie
|
c.d. czyli karteczka i mini-albumik na 2 zdjęcia o tematyce mało świątecznej (chociaż kto powiedział, że tematyka miłosna nie jest świąteczna?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
i ostatnie stronki albumiku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Wtajemniczenie
|
Przepiekne prezenty dostalas!!!!
![]() ![]() pragne zlozyc rowniez najlepsze zyczenia ![]() W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi, niech wam jak najlepiej w życiu się powodzi, zaś w Nowym Roku o każdej godzinie, niechaj nic co dobre was w życiu nie minie!
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Piękne prezenty zrtobiłaś, ale i rónie piękne dostałaś.
Przyjmij ode mnie życzenia świąteczne: Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kachna prezenty masz zajefajne
![]() A Ty nonono ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
![]()
___________***********
________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Joasiunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Śliczne prace ostatnie, aniołki quilingowe rewelacyjne !!! Superasne, jeden mi Twojego synka przypomina takie loczki słodkie jak Twoj synek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
baaaaardzo dziękuję za życzenia
![]() niestety nie udało mi się w święta nic napisać. większość czasu byliśmy poza domem (a u kogoś przy kompie głupio siedzieć). poza tym Misiek jest chory i marudny (a żeby było weselej, idą mu kolejne zęby). dzisiaj wrzucę fotki najmłodszych potworków (kalendarz i notes) oraz trochę starszy albumik na bazie filtrów do kawy (na podstawie kursu na blogu Mirabeel) fotki albumu niezbyt wyraźne, dlatego pokażę tylko fragment (albumik poszedł w świat, więc fotek innych nie będzie) po drodze były też karteczki świąteczne, ale fotki gdzieś posiałam ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-12-26 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Rozeznanie
|
kalendarz dla taty
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
i mini-notesik (też oddany w prezencie i też jestem z niego zadowolona - nie ma jak skromność i samokrytyka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
No podoba mi się bardzo notsik i album i kalendarz wszystko piękne po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kachna! Ty Skarbnico pomysłów!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogromne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
iwka dziękuję bardzo
![]() Joasiunia baaardzo dziękuję ![]() ![]() Haniu tobie również dziękuję (skromnie ![]() ![]() dzisiaj żadnych potworków nie pokażę, bo nic od świąt nie robiłam (tzn wczoraj byłam w pracy, a dzisiaj nie bardzo miałam kiedy) fotek z wymianki też nie wrzucę bo za chiny nie chcą mi wyjść ładne ![]() natomiast zamówiłam na allegro dywany do pokoju Miśka i do naszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo podoba mi się regał krata, ale tam to raczej nie miejsce na przydasie (bardziej już na potworki), więc pozostaje szafka, tylko jaka ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-12-28 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
swietny albumik, musze poczytac jak sie robi na takiej bazie
![]() notesy superanckie a kalendarz bardzo praktyczny ![]() co do szafek nie pomoge, ja mam taka z ikei i pojemniki biedronkowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.