![]() |
#451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
![]() podkradam ![]() dziekuje, koch <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Nowa jestem ;]
![]() Nie bić !!;DD od kilku dni czytam wasze opisy i sa boskie!! zaybiste i kocham je ;DD ![]() ach i mam prośbę potrzebuje opisów o tym ze jestem mega wkurzona na koleżankę która mnie wystawiła.. ;/ lub opisy ze jest mi smutno i ze jestem smutna żeby nie było ;D to opisy ;d marzenia : Najpiękniejsza Rzeczą Jest Ludzka Wyobraźnia... ;* Czekam Na Leprze Jutro ...:Me Marzenia Sa Skrywane,w Głebi Duszy Zapisane:... (...)a Moje Marzenia Nadal Nie Do Spełnienia... ;( miłosne "Mamy tylko siebie... Wielką mamy moc..." mam nadzieje ze komus sie spodobja ![]() Bajj ;] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#454 |
Rozeznanie
|
Zapamiętaj tamtą chwilę, którą nazwiesz teraz krótką.
Ból zniknie - będzie ciszą. Zakochani w każdej wspólnej chwili. Brylantowe twe spojrzenie. Słucham ciszy. Ożywają wspomnienia ... To tylko sen. W sny nie trzeba wierzyć ... Znam potęge słów. Potrafią budować, jak i burzyć .... Kiedyś opowiem Ci historię ambitnej miłości. Wszystko jest mgnieniem oka. Ironicznym. Błysk żalu. W Twoich oczach. A nie spodziewałeś się ... ![]()
#455 |
Raczkowanie
|
emigrowałeś z objęć mych nad ranem.
dałeś cios prosto w serce. zmieniając życia sens. dane nam było słońca zaćmienie. nie zostawiaj tu samej, o nie. wszystko było tak proste w te dni. są wspomnienia. na marzeniach kurz. nie chciałeś. a mogłeś. gdybyś był. a nie bywał raz na jakiś czas. a ja znikąd się więcej nie dowiem. niż z oczu twych. |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
xoxo
|
niewiesz co spotka cie jutro
strach wiesz jest naturą ludzka trudno, kamufluj sie, maskuj zgnoic sku.rwic ztłamsic zaszczuc powodzenie wieksze maja wdzieki 60-letniej damy takie tepe kur.wy jak ty zbijac trzeba z tropu Takie jest życie, rozumiesz? Często jak zły sen Często się mijamy, mieszkamy w tym samym mieście Samotność jak gorączka nocą dopada, sam na sam z bezsennością bez skutku sie zmagam. Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać cały mój świat w Twojej osobie się streszczał. Los wypowiedział wojnę nam nie było reguł sama wiesz nie pożegnałaś się. Chciałaś uniknąć łez Każde nie potrzebne słowo do dzisiaj przeklinam Wsiadam do pociągu gdziekolwiek mnie zabierze żałuję tylko że Ty mnie nie odbierzesz. na końcu podróży nikt na mnie nie czeka Biegnę przed siebie nie znaną mi drogą nie wiem gdzie,po co i nie wiem dla kogo Nie mam już Ciebie nie mam największa strata. Nienawidzę za to siebie życia i całego świata Ja wiem że lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas, nie chce z tym tak żyć. Widocznie tak być musi ta chwila minęła. NIGDY JUŻ NIE WRÓCI!!! Poznasz głupców mających zęby mądrości Ludzi zepsutych złych do szpiku kości Smak miłości, która niszczy i upaja Jedni kochają, a nienawidzą drudzy Będziesz miał kumpli tak samo jak wrogów Swoje myśli przelewam na papier Tego nie kupisz, to musisz poczuć Te słowa parzą, lecz prawdę Ci ukarzą... ___________
Pih
#457 |
Zadomowienie
|
Napiłbym się z tobą wódki dziś
z wódki dziś napiłbym się z tobą drinka Popijam sobie z górnej półki trunki mam tutaj wszystko pięknie dobre warunki Napiłbym się z tobą wódki dziś z wódki dziś wypijam dużego drinka Bo ja tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się Powoli kumam czacze, być może zakozacze.
#458 |
Zadomowienie
|
* Miłość jest niczym
Bo nic jest wszystkim A wszystko jest miłością.. * Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twego życia.! Wracaj do nich, ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić. * Prawdziwie kocha się wtedy, kiedy się nie wie, dlaczego.. * Tam, gdzie jest zbyt wiele możliwości łatwo może zabraknąć chęci.. * Czasami niektórym sprawom wystarczy powiedzieć "trudno". * ..i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości, czy pierwsza jest ostatnią, czy ostatnia pierwszą.. * Łatwo powiedzieć "koniec" ale nie łatwo przestać kochać.. ;( * Miłość jest jak bańka mydlana: gdy pęknie, drugi raz taka sama już nie powstanie - lecz nowa może być jeszcze piękniejsza.. * Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kochało.. * Każda mijająca minuta jest kolejną szansą, by to wszystko zmienić.. * Śmieję się i klaszczę w słonie, nie dowierzając ogromowi swego szczęścia.. * Jak tam było, tak było..zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było.. ![]() * Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest ulganie jej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
* Cała historia to tylko umowa
* I wszystko inne stało się mało ważne. * Aby muzyka była piękniejsza * Ja zauważałam nanosekundy bez niego. * Nikt nie jest tak głupi żeby wracać * Ostatnio czuję się bardzo samotna * 'Ja wiem, że przyjdzie taki dzień, staniesz wtedy obok mnie, uśmiechniemy się do siebie wreszcie.' * wiem, to była tylko nic nie znacząca chwila. * czy iskrzy już między nami? * czekając cierpliwie na odmienny smak życia |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Raczkowanie
|
![]() mamy tylko siebie, wielką mamy moc <3 no chodź, chodź ze mną do łóżka, zrobię to byś bać się przestała. kochanie, damy radę! ale nigdy nie każ mi wybierać, bo jeszcze wybiorę źle. ![]() jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia. bo chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko. wodzi nas za nos p r z e z n a c z e n i e . czasami wystarczy splunąć na szczęście. sms z okolic piekła. ![]() teraz wie już, że my się nie dzieli na trzy. ściera swój uśmiech ze starych zdjęć. przeciąg trzaska złudzeniami. ponoć wiesz o mnie wszystko, chociaż nie znasz mnie wcale :| |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
talent?! do czego? ![]() ![]() ![]() btw, opis kradne ![]() ![]() Wjazd co prawda jest za free, ale patrząc na Ciebie to bym na to nie liczyła. ![]() To smutne że choć przeczytałeś w życiu tylko jedną książkę - Kamasutrę - to i to zrobiłeś niedokładnie. Teraz nie mam czasu, odezwę się jak nauczę psa kleić pierogi. ![]() Sabiiina świetne opisy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
"You can't always get what you want"
Nie zawsze możesz mieć to, czego chcesz. "Podobno jeżdżę wielkim mercedesem, a wyroki śmierci wydaję sms'em" "God loss, our gain" Boża strata, nasz zysk. "Everybody lies" Wszyscy kłamią "You talk to God - you're religious. God talk to you - you're psychotic" Mówisz do Boga - jesteś religijny. Bóg mówi do Ciebie - jesteś wariatem. |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
xoxo
|
Cytat:
można wiedziec jakiej ? i kradnę ;D _____________ za kogo mnie masz ? na ten temat milczy prasa
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
~~ Zdania w niedorzeczności . . .
~~ I niebo całe ogarnie... ~~ And some things - they stay the same.. ~~ Maleńka tajemnica bycia... w ciszy lub po prostu.. bycia ~~ Co ma przeminąć, to przeminie... A co ma zranić do krwi zrani ~~ Jeszcze nie wie nikt ile w nas jest ciszy... ~~ Moje oczy wilgotnieją nieraz...stąd też widzę niewyraźnie.. ~~ Wsród tysięcy głosów mój krzyk jest tylko szeptem...
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
DonGuralEsko - Podobno
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
_________________________ __________ Bierz życie jakim jest . Na drugie nie masz szans . Myślisz, że nie masz nic Każdy ma - nawet ty. Bo wieczorami nie widać szarości Nie widać brudnych ulic Spoglądając w puste lornetki butelek Przede mną droga, którą znam Wiesz lubię wieczory Lubię się schować na jakiś czas I jakoś tak nienaturalnie, trochę przesadnie Pobyć sama Wejść na drzewo i patrzeć w niebo tak zwyczajnie Noc a nocą gdy nie śpię Wychodzę choć nie chcę Spojrzeć na chemiczny świat I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart Czarno biały film komedia Ludzi w kinie tłum Dzień jest za krótki, a noc należy do nas. Kochaj mnie, to takie łatwe Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć Żyjemy w czasach satysfakcji!! Kruchej więzi i modnej empatii Fikcja jest modna.! Każdy umiera w samotności. Nigdy nie jesteśmy razem na zawsze Długość dźwięku samotności. Bo kiedy nie przebaczysz Czy życie ma sens ? Będziemy jak wędrowne ptaki Uwięzione gdzieś . Jeszcze widzę nasze imiona na ścianach . I ścieram je . Nasze marzenia byly zakłamane, a żadna łza prawdziwa .
![]() |
#467 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PókiCo,SerceMamZatrute... aUśmiechNaTwarzy BardziejGorzkiNiżSmutek Happy to złudzenie.Zawsze po słońcu przychodzi deszcz ![]() "i czekam na wiatr, co rozgoni czarne myśli.." Wiesz, Jaki To Ból, Gdy Bliski Ktoś Zawodzi... mam juz wszystkiego dosyć ...bo nie zawsze jest tak, jak byśmy tego chcieli... smUtek ... tylkO tyle mI zOstałO ![]() Czemu tak jest...? Pytasz też chociaż dobrze o tym wiesz... Oszukuje sama siebie mowiac ze jest dobrze... Każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam Gdy wzrok przesłoni gęsta mgła... Ludzie przeciwko ludziom sami sobie życie burzom Czasem w życiu są chwile że w duszy deszcz pada Tyle Myśli W Mojej Głowie, Ja Juz Nie Wiem Co Robie !!! ![]() ..: ![]() ......przyjdzie czas kiedy gorzko zapłaczesz.... ___________________ mam nadzieje ze cos sobie wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________ Tu Ciebie nie ma. To tylko wyobraźnia. Królewna nie żaba w betonie z królewiczem po kostki juz tonie.!
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekujee ;*** świetne Są Zabieram Czerwone i może masz coś jeszcze tylko ze mu smutno i takie tam
![]() |
#470 |
Rozeznanie
|
bo tyle siebie znam ile z oczu twych wypatrzec zdołam / happysad - tak się boję
Tak często Cię widzę, Choć tak rzadko spotykam. / happysad - długa droga w dół Smaku Twego nie znam, Choć tak często Cię mam na końcu języka. / happysad - długa droga w dół Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. / happysad - hymn 78
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
Serce miej otwarte dla wszystkich, zaufaj niewielu Łatwiej ofiarujemy nasze serce niż nasze pieniądze Jeśli Bóg mierzy człowieka, to przykłada miarę nie do głowy, ale do serca. Serce nigdy sie nie starzeje...ma tylko coraz wiecej blizn... Zauważyliście, że łza ma kształt połowy złamanego serca? Kiedys O Tobie Zapomne Ale Rana Na Sercu Pozostanie możesz mieć zamknięte oczy.. ale otwórz serce.. MoJe SeRcE jEsT tWaRdE jAk SkAŁy LeCz tY wYrYłeŚ W nIm SwOjE iNiCjAłY Bliski memu sercu byłeś dopóki mnie nie zdradziłeś... W Twoich oczach jestem boginką, w Twoich rękach bijącym sercem. ... "Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera." Skradłaś mi serce, skradłaś mi duszę, za to cię k#rwo sznurem uduszę. "Wielkie słowa często ranią bardziej, niż nóż wbity w serce". Karate i miłość to dwie sprzeczności, miłość łamie serce, a karate kości Moje serce bije moje serce płacze, moje serce pyta kiedy Cię zobaczę? ... "Siedzial samotnie w wagonie, rysujac na szybie serce..."~ Żebrakiem jestem od serca do serca chodzę, pukam i proszę o miłość. ... miałam serce dla wszystkich, ktoś klucz do niego domyślił. ... Młode serce, dzika krew, czasem miłość, czasem gniew ![]() ________________ prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kobiet się nie rozbiera, kobiety się ubiera we wstyd ale ten nie był akurat na tyle łebski ![]() Mam na imie Dominika. A ja mam butelke whisky w lodówce ![]() Prawda to dziwka, a tu ja jestem jej alfonsem. ![]() nie ma rzeczy, których byśmy nie potrzebowali, tylko potrzeby, których jeszcze nie odkryliśmy ![]() – Widziałeś "Biali nie potrafią skakać"? – Nie k*rwa, nie widziałem, w szkole byłem. ![]() z filma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz
![]() Trudno nie wierzyć w nic Mówi "kocham Cię", a po 5 min widzisz w objęciach innej - przykre... Mamy to szczęście, że mamy siebie <3 ![]() ![]()
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
... po co znów budzę się ;((( Nie ma radości... jest tylko smutek... NiC mNiE NiE ciEsZy, WszYstkO mNie dOłujE, WszYstkO jEsT jAk MelaNż... Nie mam sił by opanowac łzy... SzArOsC DzIsIeJsZeGo dNiA ... A W TyM WsZyTsKiM Ja ... Smutnomi,smutnowświecie Smutno mi bo wiem że to nigdy się nie zmieni ... PoCoToCzytasz??!! CoCiToDa!! ChceszZnaćMójNastrój??!! DotknęłamDna!! Smutek to połowa życia... Najtrudniejsza z zyciowych ról-to uśmiechem przykryć ból Jestem jak kostka rubika....Taka nie poukładana... Ludzie mnie wkurzaja...Słowa zabijają... ...dół doła pogłębia... Wpadłam w dołek i z niego nie wyjde...Niechce... Czasami człowiek przytuliłby się nawet do jeża... Zawiodłam sie na kimś i tyle... niebo znów zanosi sie płaczem... Najłatwiej udawać, że jakgdyby nigdy nic i w sercu sciskać ból... _______________ Tylko coś takiego.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto, Z łez ocieraj cudze oczy, Chociaż twoich nie otarto. / Maria Konopnicka / Bóg zapładniał ludzkie serca tylko niemożliwymi marzeniami. / Paulo Coelho, Piata góra / Było to serce trudne do zrozumienia.(...) Niekiedy opowiadało historie pełne tęsknoty, kiedy indziej znów zachwycało się wschodem słońca na pustyni i wyciskało skrywane łzy z oczu. / Paulo Coelho, Alchemik/ -Dlaczego mam zatem słuchać serca? -Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. / Paulo Coelho, Alchemik/ Tam, gdzie będzie twoje serce, będzie i twój skarb. / Paulo Coelho, Alchemik/ Żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia. / Paulo Coelho, Alchemik/ Dwa serca, pałające na dwóch krańcach ziemi. /Adam Mickiewicz, Pan Tadeusz / Serce kobiety, to ocean tajemnic. / Titanic / Co z oczu, to z serca. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
wdech i wydech
może zaśpiewać? mój jest ten kawałek podłogi, nie mówcie mi więc co mam robić łagodnie w ciszy balansuje czas, który jest tylko zwykłym rzeczownikiem między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą byłaś serca biciem później dam następne, bo mi się n i e c h c e o.O aa.. mogłybyście dać takie jakieś krótkie, dwa słowa. Jeśli taka prośba już kiedyś była to przepraszam.:f |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
baaardzo wielka prośbę do was Kochane mam. Potrzebuję opisów o miłość francuskojęzycznych. Jestem w wątku od dawna i nic nie mogę znalezc. Proszę ślicznie
![]() i nagle wszystko gaśnie, życie przestaje mieć sens. chodz zaprowadzę Cię do tej najjaśniejszej gwiazdy. dla Ciebie otworzyłabym zamknięte drzwi.
#478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zwoli nieba jestem tu ;d Śmiechem gasisz strach I połaczynas jakieś nieziemskie przyciąganie
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Ja już wcale o tobie nie myślę! Nie? ...
Codziennie budzą się widzieć Ciebie <3 Staraj się , staraj bejbe ![]() Kontrowersyjna decyzja. Kochasz mnie? A ona to kto? Koleżanka niby?! Tylko przyjaciele... Nie musieć niczego żałować... Wyjechać gdziekolwiek. Uciec od Ciebie... Odchodzę i nie zamierzam oglądać się za siebie! Cieszę się, że Ciebie już nie ma w mojej głowie. Zgubiłam się w moim życiu. Pomożesz mi się odnaleźć? ![]()
#480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
L'amour est rien puisque rien est tout et tout est l'amour - Miłość jest niczym, bo nic jest wszystkim, a wszystko jest miłością. L'amour est quelque chose belle mais peu de nous sait pourquoi - Miłość jest to coś pięknego, lecz mało kto z nas wie dlaczego... L'amour est beau, meme agreable mais seulement sur le moment quand il est reciproque. - Miłość jest piękna, nawet przyjemna, lecz tylko wtedy, gdy jest wzajemna. Qu'est-ce qui me manque, pourtant j'ai tout - czego wciaz mi brak, przeciez wszystko mam.. Il y a des etats de l'ame ou l'esprit n'ecoute pas - Są stany ducha, gdzie rozum nie slucha To w necie znalazlam ale takie przecietne sa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.