|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 805
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 143
|
Ale w ramach intesnsywnej piêlegnacji mogê czêsciej wax? tak okolo co 5 dni.
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 805
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 143
|
Tak polski wax i daje tylko na w³osy ze wzglêdu na przet³uszczanie, a na skórê odrobinkê.
![]() |
#455 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Wlasnie zrobilam pasemka na calej glowie, moje wlosy sa rozjasnione jakies 3mm od skory, czyli farba nie dotknela cebulek. Czy zestaw NISIM FAST bedzie dzialal na mnie? Od 2 tyg uzywam go i nie chcialabym przerywac kuracji??? Bo z tego co wiem on ma pobudzac cebulki a nie wlosy na ich dlugosci? TAK? Dobrze rozumiem? Dodam ze wlosy maluje majac 3cm odrostu , czyli co jakies 3-4m-ce
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 71
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 108
|
edit: nie ten w±tek :P
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-01-20 o 14:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 381
|
Dwa lata temu mialam operacje,niestety moje wlosy okropnie zareagowaly na narkoze...wypadaly mi doslownie garsciami,naprawde nie bylo to zdrowe 100 wlosow dziennie,do tego rozdwojone koncowki,zero blasku,naprawde bylam zalamana.Niestety zamiast je pozadnie odzywic to scielam,nie tylko koncowki,ale z wlosow za lopatki zrobily mi sie wlosy do ramion.Strasznie sie z nimi mecze,nawet juz w lustro nie moge patrzec.Nie farbuje,nie uzywam suszrki,ale co jakis czas prostuje,rowniez staram sie jak najmniejsza temperatura i uzywam ochronny spray na wysoka temperature.Jedyny efekt jaki udalo mi sie narazie osiagnac to to,ze sa miekkie i widze,ze mam coraz lepsze koncowki,a osiagnelam to poprzez odzywki domowej roboty z olejku rycynowego,oliwy z oliwek,zoltka i miodu.Nie wiem co jeszcze mam zrobic,zeby w koncu rosly,bo jak dla mnie to stoja w miejscu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 530
|
Cytat:
![]()
¶wiat dzieli siê na dwie po³owy, w jednej z nich jest nie do ¿ycia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piêkni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?mo¿e pozostaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 656
|
Cytat:
a tak wogole twoj nick mnie rozwla ( kojarzy mi sie z jakas niemka przy wodce i ogorkach hahah ) sorki za offtop ale musialam to napisac
![]() |
#461 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
![]() Cytat:
Wiesz wlasnie to sprawdzilam ze na kazdej stronce inaczej pisza, np na NISIM INTERNATIONAL.com pisza ze jest on przeznaczony do wszystkich rodzajow, na NISIM.COM- czyli kanadyjskiej, nie pisza do jakich wlosow, a na amerykasnkiej-juz nie pamietam na ktorej to bylo, napisali F.A.S.T. shampoo. F.A.S.T. conditioner if formulated for all hair types and will not effect chemically treated hair - czyli, dla wszystkich rodzajow i ze nie daje efektu na wlosach chemicznie robionych. Ale ja sie bede sugerowac sie tym ze to jest terapia skory glowy ( Nisim has now created F.A.S.T® (Fortified Amino Scalp Therapy) for faster hair growth) i bede uzywac tych produktow teraz, bo przeciez ja zawsze rozjasniam wlosy, a przy pasemkach farba nie dotyka skory ani cebulek, wiec wg mnie to nie powinno miec znaczenia.Kanadyjska firma stworzyla ten produkt i na stronie producenta nic nie bylo o farbowanych wlosach. Wiec zobaczymy jakie przyniesie mi efekty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
A czosnek która¶ z Was stosowa³a? Ja ostatnio sobie wciera³am w skórê g³owê starty czosnek. Piek³o jak nie wiem co. Dzisiaj zala³am gor±c± wod± 4 starte z±bki czosnku [ 4 z±bki/po³owê szklanki wody ], odczeka³am 1,5 godziny i wla³am ciecz do pojemnika po Joannowym toniku Rzepa. Po³owê p³ynu zaaplikowa³am ju¿ na g³owê. Piecze mniej ni¿ sam czosnek wtarty w skórê g³owie i zdecydowanie ³atwiejsza jest sama aplikacja. My¶licie, ¿e co¶ to da?
![]()
#464 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A z tym nickiem to masz z³e skojarzenia;-) Ciekawe, ale nie w t± stronê ![]()
¶wiat dzieli siê na dwie po³owy, w jednej z nich jest nie do ¿ycia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piêkni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?mo¿e pozostaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#466 | |
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Cytat:
![]()
![]() |
#467 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 627
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na którym zdjêciu? A ¿eby nie bawiæ siê w off top ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie wiza¿anki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 535
|
Cytat:
![]() My¶le ze g³ównym sposobem jest w³a¶nie olejek rycynowy i ten seboradin chociaz nie bardzo za nim przepadam bo te¿ mam suche w³osy i mi wysusza. Polecam maseczkê do w³osów Wax przyspiesza porost i regeneruje zniszczone w³osy a tak¿e picie pokrzywy lub suplementy np skrzypowite, bellise, vitapil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a na koncowki polecam serum Joanny Rzepa. mi pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 126
|
Cytat:
hmm... widzia³am to serum ostatnio w sklepie, ale... czy ono nie zawiera alkoholu? bo wydawa³o mi siê, ¿e w sk³adzie widzia³am napis alcohol denat. brrr |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#474 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
![]()
Mam ogromny problem. Mia³am w³osy za ³opatki, ale brzydko uk³ada³y mi siê z przodu. Chcia³am podci±æ je tak na górze od nasady troszkê i z przodu. No i sie uda³am do fryzjera. Niestety narobiono mi wiêcej szkody ni¿ po¿ytku. Moje w³osy s± falowane i teraz kiedy mam je naturalnie siegaj± do ramion!
B³±gam was znacie jakie¶ sprawdzone sposoby na szybszy porost w³osów? Najlepiej jakie¶ 3-4 cm miesiêcznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Przyczajenie
|
dziêki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szybszy porost w³osów
S³ysza³am, ¿e olejek rycynowy sprawia, ¿e w³osy szybciej rosn±. Rêki nie dam.
![]()
![]() Kuracja w³osów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * d³ugo¶æ: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "U¶miech to pó³ poca³unku. U¶miechnij siê do mnie dwa razy. " |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem to tylko czekaæ ;/ Je¶li jednak nie bêdziesz mia³a wyboru to id¼ do dobrego salonu fryzjerskiego i zrób sobie "doczepiane pasemka" wygl±da to jak naturalne w³osy. Z p³atno¶ciami to ró¿nie. Tylko najpierw zapytaj siê czy u nich wogóle co¶ takiego istnieje =] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 529
|
Jest na ten temat ca³y w±tek, a w pierwszym po¶cie jest ¶ci±gawka - Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 384
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297789 na przyszlosc najpierw szukasz, a potem zakladasz nowy watek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Przyczajenie
|
ja mam problem z w³osami chce zeby by³y d³u¿sze ale boje sie ze jak mam dopiero 14 lat to nie wszytskich preparatow moge uzywac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.