|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace
ok, to zrobię jeszcze jedne zdjęcia jutro w świetle dziennym
wg mnie ubytek jest jedynie powierzchowny, tyle co mógł pędzel z wierzchu zetrzeć delikatnie, na pewno nie ma wgłębienia. mogę dorzucić cokolwiek, anwet o dużo wyższej wartości bo pozbywam się kosmetyków, a zapachów mi nigdy dość
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie zna zdjeciu wyglada jakby byl dolek ...skoro nie ma to ok..przejrze jeszcze raz Twój watek coby cos dobrac... |
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj jeszcze daje z boku. faktycznie, że te środkowe wypustki są jakby wklęsłe kiedy te zewnętrzne są wypukłe a środkowe płaskie Oo pewnie wiąże to się z tym, że często meteoryty mają taką brokatową warstwę na wierzchu, która ma inną konsystencję i się wyciera do tej matowej. Niemniej wciąż jest to w mojej ocenie niewielkie zużycie a puder wystarczy na bardzo długo
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
zważyłam go, całe opakowanie waży 60,38grama, na opakowaniu netto jest napisane 24gramy, pokrywka waży 20gram, zakładając, że podobnie waży dół opakowania, produktu jest jakieś 20 gram
|
|
#461 |
|
koci świat
|
niestety pędzel teoretycznie wymieniony
podoba mi się u Ciebie Scott Barens, Loose Powder ale pewnie za sam tusz nie oddasz
|
|
|
|
|
#462 |
|
koci świat
|
jakby co to poza wątkiem mam jeszcze takie nieużywane pędzle
|
|
|
|
|
#464 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszłam zaklepać wymianę, Twoja Candy za NR i Allure edp ode mnie
![]() Wyslalam PW z adresem
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam. Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#470 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję ale niestety nic
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
U Ciebie podoba mi się :
Limitowane Meteoryty Pastel White 04 (limitowanka na rynek Azjatycki) kod 8Y01, ok. 35 kulek + dużo pyłku, takie- ale jak piszesz nie wymienisz ich nawet za Revi i DW? Ewentualnie jeszcze tusz G.A Eyes to Kill |
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko MIZON, slimakowy krem-żel , 40ml, raz uzyty, w kartoniku. Co u mnie Ci się podoba?
|
|
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
To jak jesteś chętna wymienić się za bazę Revitlash?
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, może być
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Limitowane Meteoryty Pastel White 04 (limitowanka na rynek Azjatycki) kod 8Y01, ok. 35 kulek + dużo pyłku, takie, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ycja-2009.html na prasowane meteoryty (może być wkład) TYLKO Giorgio Armani Eyes to kill, lash stretching mascara no.1, wydłużający tusz, nowy, raz uzyty, kod 40K801 Giorgio Armani rouge ecstasy excess moisture rich lip color, najnowsza szminka Armani, kolor 103, nowa, raz maznięta na dłoni, kod 62K602, taka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=64939&next=1 Prada Candy Edp, 80ml, ubytek testowy, puszka + firmowa rozowa branzoletka ‘’ Give me a candy’’-wymiana tak właściwie to ten wątek jest nadal aktualny?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

wg mnie ubytek jest jedynie powierzchowny, tyle co mógł pędzel z wierzchu zetrzeć delikatnie, na pewno nie ma wgłębienia. mogę dorzucić cokolwiek, anwet o dużo wyższej wartości bo pozbywam się kosmetyków, a zapachów mi nigdy dość