![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
z jakieś nieznanego powodu kocham tego wariata .
czasami uciekamy nie wiedząc przed czym lub przed kim .
#452 |
Raczkowanie
|
Dzień mnie nie było, już tyle do nadrobienia
![]() Sprawił, że moje serce zabłyszczało kolorami tęczy. ; * Najbardziej boli myśl, że kiedyś będą musieli się rozstać. Prędzej czy później ale ten dzień nadejdzie. Gdyby chociaż znała rok, miesiąc niekoniecznie dzień czy godzinę... wtedy wiedziałaby ile ma czasu żeby się nim nacieszyć. Ile masz czasu żeby się pożegnać. Życie w ciągłej niepewności powoli ją wykańczało. ` -Co Ci się śniło? Całego mnie w nocy pokopałaś uśmiechając się przy tym najpiękniej na świecie. -Biegłam boso po rozbitym szkle w najmroźniejszej z zim. -To gdzie Ty biegłaś skoro mimo tego na Twojej Twarzy gościł uśmiech? -Dokładnie tutaj - powiedziała wtulając się w jego nagi tors. - W Twoje ramiona. Mogłabym co rano wstawać godzinę wcześniej by wyciskać Ci na śniadanie sok ze świeżych jagód. Mogłabym wydawać majątek na kosmetyki by podkreślić błysk w swym oku na Twój widok. Mogłabym płaczem feniksa uleczyć wszystkie Twe rany. Wszystko bym mogła. Ale Tobie wystarczyło, że ona rozszerzyła swoje nogi. Miłość nie umiera, to tylko ludzie się zmieniają. ` - Ciut miłości poproszę. - A czemu tak mało ? - Bo potem będzie tylko ciut, bolało. Czasami gadał od rzeczy, często się z nią kłócił, nie przychodził na spotkania, zostawiał samą bo koledzy wołali na borutę, wolał gdzieś iść z kumplami niż z nią, przeklinał, palił, okazyjnie jarał trawkę. Nie zawsze przepraszał czasami okłamywał, był cholerycznie zazdrosny. Ale zawsze kiedy mówił ; kocham, mówił to pierwszy nie jak każdy inny, odpowiadał tylko; ja Ciebie też. On naprawdę mówił jej, że ją kocha i to wystarczyło by znosiła to wszystko. Bo miłość wymaga cierpień.
#453 |
Raczkowanie
|
"Sny są dla nas rzeczywiste, kiedy w nich jesteśmy. Dopiero wtedy, gdy się zbudzimy zdajemy sobie sprawę jakie to było naprawdę dziwne. " Ja nawet pod prąd wszystkich wyprzedzam.
Miłość po prostu jest albo jej nie ma. Nasza przeszłość nadaje kształt naszej przyszłości. Wiesz..gdy się jest bardzo smutnym, lubi się zachody słońca. Żyć: doskonalić się w błędzie. Edytowane przez gypsy_ Czas edycji: 2010-08-28 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
dziękować.
![]() miłość spakuj sobie na później. i czekasz, mimo iż wiesz, ze on już więcej nie przyjedzie. i głupie serce, które nie przestaje Cie kochać. położę się dziś spać, a jutro obudzę się i nie będę o Tobie pamiętała- taaa, jasne, chciało by się.
#455 |
BAN stały
|
...
bo ja wiem, że gdzieś w Tobie siedzi ten prawdziwy Ty i wiedz, że ja go w końcu odnajdę. siedziała na murku z piwem, nie zanurzając w nim nawet ust, siedziała tylko po to by przyciągnąć jego uwagę, by po tym wszystkim mógł zobaczyć ją w bardzo dobrym stanie . 2:53 wysłała mu sms'a: 'kur.va przestań mi się po myślach pałętać, bo nie mogę przez Ciebie zasnąć' 3:05 usłyszała dźwięk wiadomości, popatrzyła na ekran i wyczytała: 'przestane Ci się po myślach plątać, jak Ty przestaniesz gubić się w moich'. i tak bardzo chciała napisać mu coś miłego, ale nie potrafiła, ciągle przed oczami miała jego i nieciekawe,ostanie dni ich związku. jedyne co możesz po tym wszystkim dla mnie zrobić to : nie rób ponownie nadziei, nie karm złudzeniami i nie kłam prosto w oczy, a najlepiej to zacznij unikać miejsc, w których mogłabym Cię przypadkowo spotkać. głęboko wbiłeś się w serce jej, siedzisz w nim jak kolec wywołując niejedną łzę . i zamiast siedzieć jak ten ostatni osioł, weź rusz się, rusz się i choćby małym gestem pokaż, że Ci zależy . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
♥ dziękuję za wszystkie pochwały. (coś mi tam umknęło ;d) ♥
+ dziewuszki z takim tępem to za chwilę będziemy musiały zrobić nowy wątek. ![]() ___ ' to oddanie a nie naiwność ' ;D ' mimo to potrafłił wygrać z samym sobą .. ' ' są takie dni kiedy czujesz się jakby cały świat stanął. i tak ku*wa ma być ! ' ![]() i tylko czekam aż napiszesz 'wybacz mi, wróć do mnie' aby Tobie odpowiedzieć słodkie 'spie*dalaj skarbie!' ![]() ' because it's what made sense for me is gone with You! Fuck. ' nie, nie będę więcej płakała przez tego palanta ! przyjaciele - bo tak naprawdę tylk dzięki Nim chce się żyć. <3
#457 |
Raczkowanie
|
rozpieszczona <3
witamy ![]() Teraz to ja będę z Ciebie kpić! Moja szanowna Miłości! Widzisz go, zaciskasz pięści i uśmiechasz się z cały sił do innych. Byle nie do Niego. Poker Face i lecisz z miłością w kulki . Biegnąc szczęśliwa po łące, zostawiała za sobą łzy, smutek i wspomnienia o Nim. Truskawkowa czekolada, książka, ciepła herbatka- jesienny wieczór bez Niego. Wakacyjna miłość, szkolny podryw, i co jeszcze? Dziki seks w bibliotece?
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
` -zamknij oczy i pomyśl o czymś co Cię w życiu najprzyjemniejszego spotkało.
- już. - i co to jest? - Ty. ♥ ` kreskowa- okradaj mycha ;*
![]() |
#459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
istny_paradoks - zachwycasz mnie ostatnio ciągle! ![]() ![]() tak, zrób nadzieję a później odejdź. Ciężko jest się w tym odnaleźć, zrozumieć cokolwiek. Takie jest życie, poplątane, głupie i niezrozumiałe. W takie pokręcone życie wkrada się parę dobrych chwil, które próbują ratować całokształt sytuacji. Pomagają, lecz nie na długo. Smutek przeważa. Jest ciężko, źle, i w ogóle chyba nawet nadzieja mnie opuściła. sory za tą beznadzieję, opisy takie jak humor.. ;[
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-08-28 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja i On to miłość.
![]() granica między dobrem a złem. you belong to me. / należysz do mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
dziękuję perełki
![]() Nie zapomnę lekcji jakiej mi udzieliłeś. Tania błyskawiczna miłość. Zwykłam słuchać serca. Nie polecam. Nie sprawdza się. Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało. Tak blisko by dosięgnąć to słynne szczęśliwe zakończenie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Ten pieprzony, emocjonalny artyzm ucieka mi z ciasnego pudełka.
Wepchnięto mnie do ciasnego słoika, który pośpiesznie zamknięto przykrywą. Zostałam sama z dymem emocjonalnym, wpychającym mi się do płuc. Tak beznadziejnie ciągniesz mnie w dół. |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
moje serduszko jest tak mokre, że wyciskam z niego łzy jak z gąbki.. przypinasz mi etykietkę 'tylko twoja' a ja skarbie jestem niezależną kobietą, możesz mnie kochać ale nigdy mną nie zawładniesz..
![]() |
#464 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez parala Czas edycji: 2010-08-28 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Przyczajenie
|
żadna wielka miłość nie umiera do końca. możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. ♥
![]() ![]() ![]() + naiwnie__ , CaMa , gypsy_ , _changime , LoveYourEyes , TwojaKokaina - Okradłam skarbki ;* ![]() ![]() ![]()
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
' A może ja jestem opowieść zmęczonych ust,
znudziłam się Bogu w połowie ' Całe szczęście, że mam jeszcze wyobraźnię. Tam nawet ty jesteś idealny. Jeszcze nigdy nie czułam się tak pewnie. Bo od kiedy trzymasz mnie za rękę, wiem na czym stoje. - I wiesz co on jej powiedział? - no co? - że ma być szczęśliwa.. - ale bez niego, to przecież ona nie da rady. - no właśnie. Wiele osób gotowych jest zrobić 3 kroki do przodu w miłości by potem cofać sie w rozpaczy o 5. Nie zrozum mnie źle, poprostu gdy świeci słońce, a ty jesteś obok czuje się jak w raju. |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
![]()
--.nowa ja tu.--
![]() Taka.. cięzka w twoich ramionach. Skulona w kącie czekam na atak histerii. Kocham cię tak bardzo że pozwolę ci zabić mnie. Inni mieli racje, miałeś na mnie zły wpływ. Przez ciebie jestem dziką bestią, bez uczuć czy zahamowań. To klątwa, która na nas spadła działa tak, że nic nam razem nie wychodzi. Nie ma świtu, nie ma dnia, zawsze w tym zmierzchu trwam. I'm gonna drink myself to death . --. chyba nie popisałam się weną ![]()
#468 |
Raczkowanie
|
Miłość + On = NIE WYSZŁO .
To wszystko istnieje dla nas, czy tego chcesz czy nie... Wystarczyło jedno słowo, by mój świat przewrócił się do 180 stopni ... Miałeś być. Na zawsze.. Dziękuje tym co pamiętali. czyli, nikomu. Nikt i nic nigdy nie zmieni tego jak jest, wiesz? Nic, nikt nie przewinie czasu wstecz.
#469 |
Zadomowienie
|
♥ Pozwolę sobie wymienić wszystkie taleny, które moim zdaniem zasługują na jednakowe uznanie i wielki szacunnek. Kolejność jest zupełnie przypadkowa: ♥ Toogether93, Drift, styrana (?), ciiri, 12 Stonka, kee (?), boundlessly, carmenkaa (?), CukrowaPanna (?), Guziki xD, daciaaaaaa, Domiiniisiia (?), lilyblack (?), dontlookdown (?), DorotaComa, Frizz, Kissabble (?), latin, letes (?), Little Ballerina (?), kamisha, Paajkaa (?), Lougess (?), nydee, panna_miodowa, papergirl (?), peculiarity (?), dreams_x33, powinnam (?), Primadonna (?), rozunia (?), CrazyLoop (?) ♥ ... wizja kolorowych motyli z przeszłości. Zabierz mnie do miejsca z moich snów.. Lubiła deszczowe dni, deszczowe uśmiechy, ale najbardziej lubiła jego nieustanną obecność i deszczowe pocałunki.. "Jeśli zechcesz pozostać, nie zapomnij o uśmiechu.. Wolno Ci nie pamiętać daty moich urodzin, miejsca naszego pierwszego pocałunku i powodu naszej pierwszej sprzeczki.. Jeśli jednak zechcesz zostać, nie czyń tego z westchnieniem, ale z uśmiechem.." ♥
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
'Zbyt długo zaprzeczaliśmy Teraz obydwoje jesteśmy zmęczeni próbowaniem.' 'Co się stało to się nie odstanie Powiedziałeś to, rozumiem Jest jak jest.' ![]()
#471 |
Raczkowanie
|
Ojej jaa? Jak miło dziękuje Myszko moja
![]() Kocham <3 _____________ Nie obchodzi mnie to, że z wielką łaską postanowiłeś dać mi kolejną szansę. Ciesze się tylko z tego, z jaką łatwością potrafiłam Cię spławić. Jak zwykłego frajera. Noc zaczynam mylić z dniem. W nocy nie śpie, myśl o Tobie nie pozwala zmrużyć mi oka, a za dnia padam ze zmęczenia zanim choć jedna myśl nasiąknie moją głowe. Zakładając maskę sądzisz, że uda Ci się pokazać zupełnie inne oblicze. Że niby kochasz. Miłość to żaden argument.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-08-28 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zadomowienie
|
mój rozum bezwstydnie wyśmiewa się z serca z wypisanym w oczach tekstem " a nie mówiłem ? " kiedyś wyślę Ci pocztówkę z mojego raju na ziemi, z nim u boku splamiłeś moje uczucia, samym sobą dowodem wszystkiego jest moja marynarka pachnąca Tobą moich marzeń, nikomu nie pokażę, nie pozwolę ich zeszmacić, co zrobili z miłością żyję w emocjonalnym cyrku
![]() |
#473 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
___________________ 'Will You remember me, boy? Remember me lovin' You..'
Czy będziesz o mnie pamiętał chłopcze? Pamiętaj mnie kochającą Ciebie.. 'One day I'll remind You.' Pewnego dnia Ci się przypomnę.
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
dziękuję,
jeśli były jakieś pochwały. ![]() __ słowa kieruj z serca, nie z google. dziś za***istość polega na tym, że masz w dupie czyjeś uczucia. sztuką jest złamać komuś serce, ale nie takie uczuciowe, sztuką jest złamać serce z kamienia. ty wieczorami wychodzisz z siebie, stajesz się romantycznym, uczuciowym kochankiem. - to miłość. - a to ktoś sławny, nie znam. a życie? życie już dawno przestało istnieć, a może nie przestało, tylko straciło sens. zawsze byłeś silny, ale okazałeś to dopiero na końcu, bezwstydnie łamiąc moje serce. przekroczyłeś możliwą granicę, dostawania jeszcze jednej szansy. |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
caroline060, nydee, otojest - ♥
----------------------------------------------- 1. I can wait 4ever . /mogę czekać wiecznie/ 2. I could really use a wish right now . /mogłabym właśnie teraz naprawdę skorzystać z życzenia/ 3. when I`m starin at the phone in my lap with hopin... /gapię się na telefon na kolanach z nadzieją.../ 4. what would you wish for if you had one chance? /o co byś prosiła, gdybyś miała jedną okazję?/ 5. I think I can forget you . /myślę że mogę o tobie zapomnieć/ 6. how was I to know that what we carved in stone would be so temporary? /skąd miałam wiedzieć, że to, co wykuliśmy w kamieniu będzie takie tymczasowe?/ 7. it’s in the air now: bitter tears & broken hearts . /to wisi w powietrzu: gorzkie łzy i złamane serca/ 8. love letters written in lipstick . /miłosne listy napisane szminką/ .
#476 |
Przyczajenie
|
kochała go we wszystkich językach,w jego szczególnie.
Boże. Ja go kocham. Amen. Taka właśnie jest prawdziwa miłość. To nie bajkowe życie, które nie zna bólu, ale dwie złączone dusze, które łagodzą ból swoją bezwarunkową miłością. "Nie wierzysz – mówiła miłość (...) poczekaj jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz" Koniec z twoją grą. Przestała już być zabawna. Kończę ją, bez możliwości powrotu. -Ja piję,palę i ćpam a ty? -...A ja Cię niestety Kocham ... Więc spleć palce z moimi palcami i zaprowadź tam gdzie nikt inny...
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
marikab - zapomniałaś o mnie pyszczku.
![]() ![]() ![]() katastroficzna - ej skarbie, co jest? zapomniałaś o mnie? ![]() ![]() desiree01 - aah! talenciara. ![]() chcialam byc - talenciara. ![]() parala - jesteś świetna, kradnę. ![]() karmelowomi - skarbeczek. kradnę. ![]() misiok - talenciara, twórz dalej. ![]() ![]() nieliczylamwcalesie - boska jesteś. ![]() Mimo to, że o mnie zapomniałyście - wielbię was. Najlepsze! ![]() ![]() Trzy zapałki kolejno zapalone w nocy. Pierwsza, żeby zobaczyć całą Twoją twarz. Druga, żeby zobaczyć Twe oczy. Ostatnia, by zobaczyć Twe usta. I całkowity mrok, by się nauczyć wszystkiego na pamięć, kiedy obejmę Cię ramionami. ![]() A jednak to jest to - miłość. Uderza nieświadomie w Twoje serce, a potem tak obojętnie nie licząc się z Twoimi efektami ubocznymi wbija Ci nóż w plecy. Umierasz. A gdy mówiła " Kocham Cię " on cały czas kazał jej powtarzać. Za każdym razem go słuchała, powtarzała i powtarzała. Pewnego razu już nie dała rady, wybuchła jak wulkan. A tą czerwoną lawę ochłodziły łzy. On i tak jej nie rozumiał... Któregoś deszczowego dnia łykneła kilkanaście tabletek. Dopiero do niego dotarło, że był jej całym światem, chciał to wszystko zmienić. Lecz.. Jej już nie było.. |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Rozeznanie
|
beautiful_lie - Skarb mój <3
marikab - oh, nawet nie wiesz jak mi miło, ze ktoś przeczytał ![]() bajkowa - Ty równie boska <3 ![]() Szklanka_1802 - ![]() poprostuAsiss - nie musisz. A ja muszę, bo perfidnie przyswoiłam sobie Twoje słowa, które ułożyły się w coś bezbłędnego ![]() ![]() misiok - Dziękuje Pyszczku <333 ![]() Świat zabawek mechanicznych, mózgów nakręcanych. Ten cholerny dźwięk. Siódma dwie. Łapie w swe dłonie telefon, wyłączam dźwięk leże kilka minut patrząc w biały sufit by się w końcu dźwignąć. Wstaje, ale tak jakby me ciało ważyło o kilka ton więcej. Przytyłam? Czas się wziąć za siebie. Ciągam stopami po podłodze idąc do kuchni, wsypuje kilka łyżek kawy, dwie cukru. Czas na osłodzenie sobie życia, wydobycia się z cudownych snów. Za oknem chlapie deszcz, ludzie pędzą do pracy, a u mnie w domu woda wrze, a w głowie pytanie " czy wstałam tylko po to by znów pytać siebie o to czy to już koniec? ". Pierwszy września zacznie się z hukiem. Wejdę do tej starej zabitej deskami szkoły, uśmiechnięta, o 360 stopni zmieniona, a wszystkie pożerające spojrzenia będę lekceważyła. Mam do tego pełne prawo. Chrupię płatki owsiane, a przecież kiedyś ich nie cierpiałam, kiedyś też powtarzał mi ktoś, że nie muszę ich lubić, bo wyglądam pięknie. Ostatnimi czasy zmarzłam. Zmarzłam od środka, a szron spowił niektóre z mych organów. Najbardziej zmarzło serce było zbyt delikatne i miało zbyt mało ciepła w sobie by wytrwać. Zatrzymało się, daremnie zaczęto je reanimować. Bije, ale bez większego sentymentu i uczucia. Lubię ten dźwięk, on już tak nie boli. Nie mam nic do powiedzenia. Nic by wywrzeć Twoje wrażenie. Trust my affection / Zaufaj moim uczuciom./ Whisper of solitude. It your wine /Szept samotności. To Twoja wina./
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-28 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
bierz, bierz
![]() boska, ty! ; -* no, fajny. dlatego dodałam ![]() ![]() <3<3<3 ![]() kochaaaaaam ![]()
#480 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 - każdym postem zadziwiasz mnie nieziemsko. Piszesz to co czuję w sercu. Dziękuję Ci, że jesteś.
Bezpowrotnie odeszło to, co przeszkadzało w życiu... to, co było źle budowane... Teraz już nawet strumyki łez nie przekonają Cię do mojego wewnętrznego bólu... Opowiedz mi jak to jest żyć bez bólu ciągłej znieczulicy i natłoku szarych myśli
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-08-28 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.