![]() |
#421 |
dream big
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
*tajemnice są po to, by je kiedyś odkryć.
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
bo ja to tak tylko okradałam Was ile wlazło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________ 'radość też boli. ale to nic. ból urzeczywistnia. tylko on jest prawdziwy. wszystko z niego: strach, rozpacz, tęsknota, której zabić nie można, bo przemyca się w kolorze oczu i zapachu. i dlatego jest wieczna, jak trawa' 'pozbyłam się złudzeń, którymi karmiłam się za każdym razem gdy Cię widziałam. Ty nigdy nie zdejmiesz tej maski obojętności wobec mnie' z toną miłości i nutką zabawnej nienawiści
#423 |
Raczkowanie
|
pachnąca zepsuciem,
sztuczna i fałszywa, zachłanna, przesiąknięta złem do szpiku kości, niepasująca do całości, po prostu dziewczyna- nieidealna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
♥
Uwielbiała delikatnie muskać ustami to miejsce tuż za jego uchem.. Sen zapukał do drzwi, otulił jedwabistym obłokiem, zanucił kołysankę o ludzkim losie i powiedział jej: 'w każdej sekundzie życia choć jedna kropla szczęścia zawsze tkwi.' Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz.. Oczy błądzą po ścianie, ręce drgają bez przerwy, usta milczą a uszy są chore. Wyobraź sobie jak to jest: mieć kogoś ukochanego o kilka atomów tlenu obok i nie móc nawet poczuć muśnięcia jego dłoni.. Tylko to ją przerażało. ♥
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Weny talenciary
![]() ![]() ...tak masz racje przepraszam ze tak cholernie mocno Cie pokochałam ![]() ...i co mi z tego że wszyscy powtarzają : "Idiota nie wie co stracił" ... ![]() Gdy głęboko patrze Ci w oczy widze Twoje serce i wiesz co, widze ze szalenie mnie kochasz ![]() Bo gdy kłade się już spać marze tylko o Twoim słodkim : "śpij dobrze Skarbie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
kochamkochamkocham♥
They say love is just a game They say time can heal the pain Sometimes you win, sometimes you lose And i guess I'm just a fool I keep holding on to you /Mówią, że miłość to tylko gra mówią, że czas może leczyć rany czasami wygrywasz, czasami przegrywasz i sądzę,że jestem tylko pełny i trzymam się dzięki Tobie. I told you once you were the one You know that I'll die for you Although it hurts to see you go Oh this time you should know I won't try to stop you /Powiedziałem ci raz,że byłaś jedyna ty wiesz,że umarłbym dla Ciebie chociaż to boli gdy widzę,że odchodzisz oh tym razem powinnaś wiedzieć, że nie będę próbował cię zatrzymać. Don't you forget about me baby Don't you forget about me now Some day you'll turn around and ask me, why did I let you go /Czy zapomniałaś o mnie kochanie? Czy zapomniałaś o mnie teraz? Pewnego dnia odwrócisz się i spytasz mnie, dlaczego ja Ciebie opuściłem. So you try to fake a smile You don't wanna break my heart I can see that you're afraid But baby it's to late Coz I'm already dying /Więc próbujesz podrobić uśmiech, nie chcesz łamać mojego serca, potrafię dostrzec,że boisz się ale kochanie jest za późno bo ja już umieram. Enrique Iglesias "Don't You Forget About Me"
#427 |
Zadomowienie
|
bajkowa
![]() i burzysz całą harmonię. tyle nad nią pracowałam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
![]()
Gdy słowa twoje kierują sie w moją stronę niczym kule armatnie . mam ochotę. . uciekać ..choć nie stać .. stać i czekać na nadchodzące cierpienie . i kolejne rany na sercu ,choć poprzednie sie jeszcze sie nie zagoiły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
czas ogłosić całemu swiatu prawdę o miłości . Znacie historię o św. Mikołaju ? Małe dziecie wierzą w niego , to on kojarzy się im ze szczęściem , spełnieniem marzeń . Tak jest latami , aż pewnego dnia dzieci dowiadują się że św. Mikołaj nie istnieje , to prawda są zawiedzeni ale mija im po kilku dniach bo przecież prezenty dostają nadal. Tak samo jest z miłością, tylko że z niej ludzie nie wyrastają . A jeśli doświadczą na własnej skórze że miłośc nie istnieje potrzebują więcej niż kilku dni by zapomnieć. I gdy miłośc się skończy nie dostaniesz już prezentu tylko wielkiego kopa od życia. Jedno co łączy te obie rzeczy to, to że obie nie istnieją .
#430 |
Raczkowanie
|
Nie mów Słońcu o
Gwiazdach i Księżycu - bo zgaśnie... Nie mów słowikowi o gołębiach i kukułkach - bo umilknie... Nie mów róży o niezapominajkach i bzie -bo zwiędnie... Nie mów sercu o słowach i mózgu - bo przestanie kochać i bić... przeciągam wzrok jak zmęczone snem kości, by ruszyć na podbój kolejnych chwil. a świat niewyraźny jak gdyby ktoś przykleił na szyby tysiące pryzmatów to serce bije bezmyślnym stukotem szepcąc słowa piosenki, i daję sobie prawo do smutku.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
kontrastowa0, einhell, blondi96 <3
brak słów! ![]() Wiedziała, że mimo obietnic, iż więcej na niego nie spojrzy, znów zerknie na niego katem oka, przechodząc przy nim. A na swoim sercu nakleję kartkę: Bałaganiarzom wstęp wzbroniony! Coraz mniej wiary w siebie, coraz mniej wspaniałych wrażeń. Ty! Jesteś inna i niepowtarzalna! Jak każda.. Patrzysz jak on cieszy się własnym szczęściem, nie dzieląc go z tobą. Ale i tak z całego serca, jesteś z niego dumna, mimo iż przez oczy przenika żal i gorycz, bo właśnie ty mogłaś z nim dzielić ten skarb.
![]() Edytowane przez misiok Czas edycji: 2010-08-27 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Mogę czekać, żeby zobaczyć jak wracasz.
No kur.wa wykrzycz mi w końcu, że Twoje serce będzie należeć tylko do mnie. Żar twych dłoni jest dla mnie niczym brzeg nieba. Aniele…Unosi mnie czar Twych skrzydeł. To spojrzenie w Twoje oczy Rozgrzewa pożądanie Próbuję ze wszystkich sił Zgasić ten płomień Nie potrafię żyć ani z Tobą, ani bez Ciebie… Może byś w końcu zapytał sam siebie czy dałeś mi wystarczająco dużo miłości?! Nawet radio w moim samochodzie gra każdą piosenkę, którą śpiewałam z Tobą. Skradł mi serce raz, a płacę za to przez całe życie.
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
witam
![]() To miłość czy przyjaźń ? Nie może być dla kobiety nic cudowniejszego niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający,tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność. Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka... boję się. strasznie się boję co będzie wtedy kiedy Cię spotkam. Powiesz głupie cześć , przejdziesz. Natomiast ja będę znów rozmyślać co zrobiłam nie tak, i dlaczego Cię straciłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
naiwnie__ - cieszę się, że się spodobał.
![]() panna_miodowa - jesteś tutaj moją najlepszą. ![]() Mów mi, że wciąż jestem KIMŚ w Twoich życiu. Tego właśnie potrzebuję. Zgubiłam siebie w Twoich oczach. 'Weź się sil na tanie dupy z tanich klubów tani durniu, bo Ona chce bogactwo rozumu.'
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedyś zatęsknisz za uśmiechem mym słodkim i blaskiem w oczach mych.
życie nas zaskoczyło,obdarzyło nas darem miłości. nieumiejętnie:Kocham Cię!
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Jeśli poznasz moją historię,
słowo po słowie, nadal będziesz chciał ze mną iść? Rzeczywistość bombarduje mnie milionami niepotrzebnych obrazów. A co jeśli moja wolność polega na tym, by być ograniczonym? Życie tutaj sprawia, że wewnętrznie zamarzam. Weź nożyczki, weź nóż i utnij wszystko! |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() * Z każdym kolejnym kłamstwem bardziej Cię kocham . * Złamałeś moje serce . Dobrze Ci z tym ? * Dlaczego ? No dlaczego pytam ?! Ilekroć Ci zaufam i pokocham na nowo, Ty zranisz mnie tak mocno , żę nie będę umiała oddychać . *Nie mów , żę mnie kochasz , jeśli już planujesz rozstanie . * "Jesteś wyjątkowa Skarbie , nikogo nigdy nie kochałem tak jak Ciebie , na nikim mi tak nie zależało, odmieniłaś moje życie , stałaś się jego sensem , moja księżniczko itd ." - aaa w dupe sobie wsadz te kłamliwe słodkie teksty , którymi mnie czarowałeś .. Znam Cię na wylot. Już wiem kiedy kłamiesz . ![]() * Załamana i oszukana . Moje serce krwawi . Oczy tonął w łzach . Naprawdę o to Ci chodziło ? * Gratuluję , zrujnowałeś moje życie . ![]() * Bez Ciebie nie umiem zasypiać . * Ostatni raz wez mnie w ramiona . Ostatni raz spraw , bym czuła się wyjątkowa . *Miłość dawała mi siłę na każdy dzień . Nie dziw się , że umieram . * Kiedyś wywoływałeś uśmiech na mej twarzy , a kiedy płakałam ocierałeś łzy. Teraz to Ty jesteś ich powodem ![]() * Szukam chociaż cząstki Ciebie w innych facetach . * No more lies . No more ...
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___________________ Szczęśliwy. Jest szczęśliwy. To jest przede wszystkim najważniejsze. Pozwoliłam mu odejść, chociaż dalej darzę go wielkim uczuciem. Cierpię. Ale on jest szczęśliwy. Z nią… Ciemna aleja barwnego świata. Moje życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
szli za rękę ciemnymi uliczkami,
a księżycowy pył unosił się nad Nimi, i oświetlał drogę . ![]() gdyby lalki rosły, to kupiłabym sobie takiego ślicznego, plastikowego Kena . nie dlatego, że lubię lalki, ale dlatego, że mogłabym go wychowac na jakiegoś ogarniętego mężczyznę . ![]() nie potrafię jeszcze spojrzec Ci w oczy i powiedziec : "Bądź z Nią szczęśliwy!" czasami moją głowę nawiedza myśl, co teraz robisz, z kim się spotkałeś .. no i ta najważniesza : "Czemu to nie byłam ja?!" stała tak i patrzyła jak odchodzi . jego obraz rozmył się w porannej mgle, a ona nie wiedziała czy go zatrzymac, czy wgl on tego chce . niewiem, czy jeszcze kiedykolwiek pokocham kogoś na tyle mocno, żeby zaufac mu bezgranicznie tak, jak Tobie .. nic w tej chwili nie było ważne . dym papierosowy wirował po pokoju, a oni stali przytuleni, nie myśląc o otaczającym ich świecie .
#440 |
Raczkowanie
|
Omg, że jaa? Kurcze, ale mi miło.
I odwzajemniam równie wielkie love <3 ________________ Tak nie wiele z siebie trzeba dać, by efekt był zadziwiający. Miłość plącze się nam pod nogami. Słyszałam ciągle pochwały na jego temat, bo każdy uwielbiał jego ciepły, spokojny wygląd. Szkoda tylko, że nikt nie wysilił się na tyle, by zobaczyć jakim to skur.wielem jest w środku. Weź się kur.wa ogarnij i przestań się zastanawiać, jakby tu kolejnej osobie spieprzyć życie!
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
dziewczyny wiem, że to nie jest wątek z prośbami .. ale właśnie.. czy jakaś by mogła napisać linka z wątkiem z prośbami . ; >
' kto kłamie tu jak z nut ? ' ' Chłopcy wysmarowani samoopalaczem, banelowa
subkultura pod pie** krawatem, nastoletnie kur** wytapetowane, wycackane, wracające na czworaka z dyskoteki nad ranem. ' ![]() ' Nieważne na dnie czy na szczycie.. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
skaczę po kałużach naszej radości
#443 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() " Kochaj, nienawidź. Daj mi żyć, próbuj zabić. Kocham sposób w jaki kłamiesz. bezgraniczne pragnienie śmierci, by w ciągu tej jednej chwili wszystko skończyło się na zawsze " Nie chcę żyć bez Ciebie, rozumiesz? Nie chcę. A łzy spływały, jedna goniła drugą, trzecia, czwarta, piąta. (...) Dziękuję za rozwalenie mojego serca na miliard kawałków. Ty bynajmniej w nocy śpisz, ja myślę o Tobie. Mówisz, że wrócisz... Wiesz, wtedy już możesz nie mieć do kogo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Odwzajemnione
![]() Cytat:
![]() Ja najwyraźniej Twoją też, bo znów okradłam ![]() justsmilebaby, Nieodkrytaxd, niezniszczalna_aleks, Paralogiczna (ja przeczytałam i właśnie to pokradłam), Szklanka_1802 - okradłam ![]() Najlepsze bździąchy:
chcialam byc (okradłam) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________ "Co za sen! Zadzwonię do mojego Misia, On mi zawsze potrafi poprawić humor". - Tak, słucham? - Cześć, Skarbie! Ale miałam sen. Śnił mi się koszmar. Śniłeś mi się Ty. Uderzyłęś mnie w twarz i powiedziałeś, że nienawidzisz naszego związku, okropieństwo! Teraz jestem cała obolała i chyba płakałam we śnie. Mam całe podpuchnięte oczy. - To straszne. Tylko że to nie był sen, Skarbie. Faceci to jednak wredny naród. Myślałaś że to Ty faceta możesz owinąć wokół palca i w każdej sekundzie zostawić na pastwę jego marnego losy? Role powoli się odwracają. Facet potrafi tak niewyobrażalnie namieszać w głowe, że odechciewa Ci się jeść, pić, spotykać się z byle kim. Wywołuje za to swoją osobą chęć do używek wszelakiego rodzaju i ciągłego, niekończącego się snu. Pocałunek, podobnie jak czekolada, wywołuje feromony szczęścia, a może czekolada podobnie jak pocałunek? Pomiędzy czekoladą, a pocałunkiem w zasadzie nie ma różnicy - nigdy Ci się nie odechce spożywania, mogłabyś ją jeść gdziekolwiek i kiedykolwiek, o każdej porze dnia i nocy, nowe smaki przynoszą nowe doznania, dodaje energii, rozpromienia, wywołuje uśmiech na twarzy i wspaniale smakuje. Czekolada natomiast Cię nie obrazi, nie powie Ci, że jesteś gruba, brzydka, czy że masz małe cycki, nie trzeba z nią dyskutować i dużo łatwiej ją zdobyć.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-27 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
okej, jestem i ja.
![]() Nie obiecuję, że się przydam,ja już nic nie wiem. ![]() Zostawiłeś uchylone drzwi do samotnych dni Może to mi się śni. Mój najlepszy sen. Przyrzekałeś, że nie przyjdzie już żaden dzień bez Ciebie. Marzną mi ręce i na nic herbata tu, gdzie potrzeba dłoni Twoich. Powiedział, że kocha i znów przepadł jak lato na dłużej. Obiecaj że to nie zaboli że w innym świecie nie ma bólu ![]()
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- patrzysz tak wysoko, że któregoś dnia potkniesz się o moją miłość. znowu wróciłeś, znowu mącisz, po co ? przecież lubisz sie bić, dlaczego nie zawalczysz o mnie? zafundowałeś mi własny zakład psychiatryczny w mojej głowie, cieszysz się? moja głowa ? cyrk na szyi. moje oczy są ślepe na wszystko wokół, widzą tylko Ciebie. ♥
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
patrysiowa_ to chyba już mój nałóg, kradnę na podpis jeżeli pozwolisz ![]() toogether93 - nie obiecałaś, a jednak. przydałaś się jak najbardziej ![]() Emma x3 - również i Ciebie okradłam ![]() ![]() wszystko co robisz sprawia, że się uśmiecham. 'to co kiedyś utraciliśmy zawsze do nas wraca, chociaż nie zawsze kiedy tego chcemy.'
teraz wiem, że zawsze czekałam na Ciebie. ![]() 'to ja, zła dziewczynka. to ja mieszkam w Twoim dzikim sercu.' ociekam szczęściem. chciałabym odnaleźć miłość do mnie, w Twoich oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ
![]() zbyt szybko przywiązuję się do ludzi. wielu sądzi, że te łzy są na pokaz a ja naprawdę tęsknie. plany na przyszłość? tęsknota i ta cholerna satysfakcja, że uwolniłam się od tego pozbawionego barw miejsca. brak szacunku do samego siebie, jest główną rozrywką większości ludzi. prawda o prawdzie jest taka... że rani. więc kłamiemy. Są pewne rzeczy w życiu, nim jeszcze zdążymy się do nich przyzwyczaić, zmieniają się w czasie krótszym od jednego krzyku . Zabawne, jak łatwo się zapomina. Myślę, że niepamięć jest najbliższym śmierci stanem, którego doświadczają żyjący.
#449 |
Raczkowanie
|
aa kradnij dziewczyno ile wlezie
![]() bardzo Mnie ciesze, że komuś te Moje wynalazki się podobywują ![]() ![]() ps. witam rozpieszczona . ![]()
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-08-28 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Wiesz? Bo ja Cię kocham !
![]() Znajdź kobietę wartościową, a nie lalkę Barbie. To jest w Tobie – ta wewnętrzna siła. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.