Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 08:10   #451
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Helloł
Wczoraj wieczorem dzwoni K. i mówi kotuś moja młodsza siostra ciągnie mnie na kręgle idziesz z nami? A ja że ok. Potem mu piszę esa, że nie chce nigdzie chodzić z jego siostrą póki między nami nie będzie ok. Za chwile dostaje esa, że to wszystko nie ma sesu, że on się poddaje i że będzie nam lepiej osobno. No myślałam, że padnę! Ja mam wątpliwości, a on ze mną zrywa... ZNÓW!!! Aaaa szkoda gadać. Napisałam mu, że skoro tak chce niech tak będzie. Iiii o dziwo czuję jakąś ulgę, ale pół nocy nie spałam.
W dodatku ten mój były A. ten masażysta, który jakieś 2 miesiące temu ratował moją nóżkę na basenie bo skurcz mnie złapał zaczął pisać. Moja przyjaciółka do mnie zadzwoniła zaraz po tym jak K ze mną zerwał i powiedziała, że z nim na serio jest coś nie tak i to bez sensu. Za to z Adrianem byłam szczęśliwa tylko to było za szybko po rozstaniu z EXEM i dlatego się czepiałam pierdół. Ja powiem tak, nie mam zamiaru z być z A. jeśli już to możemy się pospotykać jako znajomi a może później się coś wykluje. Już mam dość tych facetów i tyle.
Ja wcale nie jestem taka uczuciowa jak myślicie, wręcz przeciwnie, wszystko mi zwisa i dlatego.
Sama mówisz ze czujesz ulgę wiec wiesz ze dobrze zrobiłaś. I nie szukaj miłości na siłe, ona sama przyjdzie ja tak robiłam, szybko chciałam zapomniec i wpakowałam sie w jeszcze gorszy związek....

Laski czy można czuć się kochanym i kochać a jednak nie być szczęśliwym?

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2011-06-10 o 08:13
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:20   #452
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Dziewczyny ja nie szukam na siłę!! Same widziałyście, że to wyglądał jak miłość z bajki... do czasu...!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:23   #453
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny ja nie szukam na siłę!! Same widziałyście, że to wyglądał jak miłość z bajki... do czasu...!
faceci to świnie!

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-10, 09:59   #454
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
powiedzialam mu ze jeszcze jedna akcja i konczymy to bo znamy sie miesiac a juz 3 klotnie byly... tak nie powinno byc
Jeśli nie chcesz stracić do siebie szacunku to kopnij go w tyłek. Przecież to psychol. A te wszystkie czułe słówka i prezenty to forma wynagrodzenia za to,że dasz się mu poniżać. Pomyśl,że będąć z takim frajerem tracisz szanse na poznanie kogoś fajnego

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
bez gumek to zupełnie inny świat... i to nie tylko dla facetów, ale i kobiety inaczej odczuwają wtedy. ale każdy musi do tego dojrzeć, wtedy może w pełni czerpać radość z takiego seksu
My od razu wiedzieliśmy,że gumki to zło, pociągneliśmy na nich chyba 2 m-ce i poszłam po tabsy. Teraz czasami jak np.:biorę antybiotyk i musimy się dodatkowo zabezpieczać to aż złość mnie bierze jak spojrze na te przeklęte durexy

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja dość długo jeszcze nie chcę mieć dzieci Instynktu ni ma
Mój instynkt też głęboko zakopany pod ziemią

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Sama mówisz ze czujesz ulgę wiec wiesz ze dobrze zrobiłaś. I nie szukaj miłości na siłe, ona sama przyjdzie ja tak robiłam, szybko chciałam zapomniec i wpakowałam sie w jeszcze gorszy związek....

Nie można

Cytat:
faceci to świnie!
Każda kobieta ma takiego faceta, jakiego sobie wybierze

Wrąbałam na śniadanie białą bułkę z masłem, bleee :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:40   #455
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Nie można

Każda kobieta ma takiego faceta, jakiego sobie wybierze
ale ja juz teraz nie powinnam narzekać, naprawdę... TŻ zajmuje sie dzieckiem, pomaga mi sprzatać, robi jedzonko, itd. Nie spodziewałam się tego po naszym wcześniejszym życiu, zmienił sie i tyle. A mi jednak czegoś brakuje jestem beznadziejna

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-10, 10:46   #456
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja juz teraz nie powinnam narzekać, naprawdę... TŻ zajmuje sie dzieckiem, pomaga mi sprzatać, robi jedzonko, itd. Nie spodziewałam się tego po naszym wcześniejszym życiu, zmienił sie i tyle. A mi jednak czegoś brakuje jestem beznadziejna
A powiedz ile czasu on się tak zachowuje? Tydzień? Po roku będziesz mogła powiedzieć,że się zmienił.
Może po prostu za wiele się między Wami wydarzyło, za wiele padło słów i samo uczucie już tu nie wystarczy? A może podświadomie czujesz,że to nie to? Powiedz szczerze-zrobiłabyś dla niego wszystko? Widzisz Was za 20 lat razem? Bo ja tutaj obserwuje tylko przywiązanie+zapewnienie małej ojca+kasa. Ale Internet to internet,a jak jest na żywo nie wiem.
Stary 2011-06-10, 10:55   #457
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
A powiedz ile czasu on się tak zachowuje? Tydzień? Po roku będziesz mogła powiedzieć,że się zmienił.
Może po prostu za wiele się między Wami wydarzyło, za wiele padło słów i samo uczucie już tu nie wystarczy? A może podświadomie czujesz,że to nie to? Powiedz szczerze-zrobiłabyś dla niego wszystko? Widzisz Was za 20 lat razem? Bo ja tutaj obserwuje tylko przywiązanie+zapewnienie małej ojca+kasa. Ale Internet to internet,a jak jest na żywo nie wiem.
wiem że to za krótko zeby powiedziec ze zmienił sie i bedzie ok. Wiem też że zrobiłabym dla niego wszystko. Moja córcia od czasu kiedy wrócił jest bardziej usmiechnięta, chętniej się bawi, nie marudzi - ona go potrzebuje i to wiem.... Rodzina jest wręcz zachwycona jego powrotem. A ja? kocham go, widze ze sie stara, chcę z nim byc - tylko jest jedno ALE - nie czuję tej iskierki Może jak znajdę pracę, pójdę do szkoły, zacznę się spełniac to będzie inaczej Chyba faktycznie to temu że za dużo się wydarzyło, że boję się że znów tak będzie

MOJA WYMIANKA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 11:43   #458
milusia1991
Rozeznanie

Cześć sexiary! U mnie w końcu @ się pojawił i na wadze 45,9 Strasznie boli mnie brzuchol Czytam te wasze rozterki i nie chce nic nikomu doradzać bo to co w internecie to w internecie a rzeczywistość wygląda często inaczej

CINDY jednak w twoim przypadku mogę stwierdzić że te dziwne akcje nie zapowiadają niczego dobrego na przyszłość Niestety kochanie... bardzo mi Ciebie szkoda ale wszystko dzieje się po coś. Może to jeszcze nie ten... przyjdzie czas. Ważne żeby nie angażować sie za bardzo zanim się człowieka nie pozna bo można się przejechać raz dwa. Niestety. Pozostaje Ci tylko zająć się sobą. Swoją dietą, studiami i imprezowaniem. Dziś piątek i nie chce Cie widziec wieczorem na wizażu! Marsz na imprezę się wyszalec z koleżankami

ejjjjjjjjjjjjjjj ja chcę nad morzeeeeeeeeee!!!!!!!!! Chcę 30 stopni w cieniu, wiatr we włosach, niebieski parawan, rozgrzany koc, mój schabik wysmarowany olejkiem i opalony na murzynka, zimny Reds jabłkowy paczka żelków Haribo i świat jest nasz! Witajcie Mieleńskie plaże, witajcie mieleńscy ratownicy witajcie opalone nóżki ... ale dopiero za miesiąć
Stary 2011-06-10, 11:49   #459
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Witajcie Mieleńskie plaże, witajcie mieleńscy ratownicy witajcie opalone nóżki ... ale dopiero za miesiąć
taki kuszący opis i jakie zakonczenie milusia1991 nie łam się, teraz juz wytrzymasz

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-10, 11:55   #460
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja w ogóle nie będe miała w tym roku wakacji
Tż ma urlop we wrześniu i dopiero wtedy gdzieś pojedziemy i to też jak będzie kasa bo teraz są ważniejsze sprawy Zostają tylko 2-3 dniowe wypady

Ale za rok sobie odbijemy,o!
Stary 2011-06-10, 12:07   #461
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
faceci to świnie!
Chyba Twój... Mój jest fantastyczny, naprawdę wkurza mnie, że kobiety skrzywdzone przez facetów od razu nazywają ich wszystkich świniami.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 12:10   #462
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Chyba Twój... Mój jest fantastyczny, naprawdę wkurza mnie, że kobiety skrzywdzone przez facetów od razu nazywają ich wszystkich świniami.
nie, nie, nie.... Ja na mojego nie narzekam! ale sa tacy którzy są świniami Mój to ostatnio aniołek istny tylko mi tej "iskierki" brakuje

naiwna jestem?

MOJA WYMIANKA

Czas edycji: 2011-06-10 o 12:18
Stary 2011-06-10, 12:21   #463
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
można... ale to nie jest dobre... brakuje Ci czegoś istotnego, czegoś duchowego...

Cytat:
My od razu wiedzieliśmy,że gumki to zło, pociągneliśmy na nich chyba 2 m-ce i poszłam po tabsy. Teraz czasami jak np.:biorę antybiotyk i musimy się dodatkowo zabezpieczać to aż złość mnie bierze jak spojrze na te przeklęte durexy
mam tak samo, dlatego jak nie muszę to nie biotę antybiotyku gumowe zło
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:23   #464
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie, nie.... Ja na mojego nie narzekam! ale sa tacy którzy są świniami Mój to ostatnio aniołek istny tylko mi tej "iskierki" brakuje

naiwna jestem?
Bez urazy, ale trochę jesteś. Żalisz nam się jak to okropnie zachowywał się Twój TŻ, a teraz nazywasz go aniołkiem i że na niego nie narzekasz.
Stary 2011-06-10, 12:26   #465
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
można... ale to nie jest dobre... brakuje Ci czegoś istotnego, czegoś duchowego...

mam tak samo, dlatego jak nie muszę to nie biotę antybiotyku gumowe zło
a może to siedzi we mnie?

My nie używaliśmy gumek ani żadnych zabezpieczeń ok 2 lat i nic juz myślelismy ze jacys dziwni jestesmy aż do mojego zajscia w ciaże (planowanego). Teraz trzeba uważać bo drugie dziecko byłoby teraz "niewskazane"...

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Bez urazy, ale trochę jesteś. Żalisz nam się jak to okropnie zachowywał się Twój TŻ, a teraz nazywasz go aniołkiem i że na niego nie narzekasz.
już nic nie mówię

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-10, 12:32   #466
milusia1991
Rozeznanie

Cytat:

Poprostu niektórzy ludzie to świnie, zero empatii, bezmyślnośc. Znam dużo kobiet które rujnują swój związek na własne życzenie, jednak więcej chyba jednak mężczyzn. Tylko mężczyzną wszystko uchodzi na sucho. Przykład mąż żona trójka dzieci, on ja zdradza z kim sie da na niego we wsi mówią "złoty pulek" bo przeleciał już prawie wszystkie a na nią jakby mówili gdyby to ona zdradzała? "latawica, dziw*a, ku**a, itd. itp.

Nigdy drugiego człowieka nie poznasz do końca, choćbyś z nim beczke soli zjadł. Fakt faktem ze jesli spotykasz sie z tżtem raz na tydzień lub rzadziej to nie mozesz powiedziec ze ta osoba jest idealna itd. gdyż dopiero spotykajac sie codziennie dostrzezesz jej wady

Edytowane przez milusia1991
Czas edycji: 2011-06-10 o 12:38
milusia1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:34   #467
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

naiwna jestem?
Dobra, powiem co myślę tylko niech nikt się tutaj nie obraża. Piszę to dla Twojego dobra,żebyś wzięła się w garść, przejrzała na oczy bo teraz nie jesteś sama, masz jeszcze małą księżniczkę,za której wychowanie jesteś odpowiedzialna.
Pomyśl dlaczego on taki jest? Bo wraca z delegacji i ma ciepłe wyro, skarpety wyprane,obiad na stole i seks kiedy chce. Ale nie łudź się, za chwilę znowu znudzi mu się codziennie życie i obowiązki. Żeby mnie facet zostawił z dzieckiem to musiałby potem chyba z rok udowadniać,że się zmienił i że zależy mu na nas zanim by się w ogóle pojawił w moim domu. Nie wspominam o łóżku i życiu. Obydwoje jesteście młodzi, popełniliście błąd biorąc ślub,potem doszło dziecko. Zmarnowałaś sobie życie. Wyrwałaś się z jednej patologi do drugiej. Chcesz,żeby Twoje maleństwo miało takie samo życie? To rób tak dalej, teraz ma tatę obok,a za miesiąc znowu nie będzie wiedziało dlaczego taty nie ma w domu. I co jej powiesz? Że tacie znowu się znudziło? Że wolał uciec zamiast rozwiązywać problemy? Nie zawsze będzie sielsko, zero problemów, praca i kasa. I co wtedy?
Weź się w garść, zapisz do zaocznej szkoły na jakiś sensowny kierunek, znajdź prace choćby dorywczą (np.:pilnowanie dzieci) i stan na nogi. Sama.
Stary 2011-06-10, 12:36   #468
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Poprostu niektórzy ludzie to świnie, zero empatii, bezmyślnośc. Znam dużo kobiet które rujnują swój związek na własne życzenie, jednak więcej chyba jednak mężczyzn. Tylko mężczyzną wszystko uchodzi na sucho. Przykład mąż żona trójka dzieci, on ja zdradza z kim sie da na niego we wsi mówią "złoty pulek" bo przeleciał już prawie wszystkie a na nią jakby mówili gdyby to ona zdradzała? "latawica, dziw*a, ku**a, itd. itp.
Wiem o tym, ale to tylko niektórzy z nich są świniami. Ja np. nie lubię jak mówi się "faceci to świnie", bo to się odnosi do wszystkich, a znam fantastycznych facetów, którzy zasługują na dobre partnerki, bo w ogień by za nimi wskoczyli.

monia, jak zwykle się nie pierdzieli... Zgadzam się w 100%...

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-06-10 o 12:37
Stary 2011-06-10, 12:39   #469
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
a może to siedzi we mnie?

to na pewno siedzi w Tobie! jeśli nie weźmiesz się w garść, nie staniesz przed lustrem i nie powiesz sobie jasno jak jest i czego oczekujesz to sprawa się nie zmieni! powiedz sobie, że to anjwyższa pora na zmiany. jeśli teog nie zrobisz- nie odnajdziesz utraconej radości...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 12:44   #470
milusia1991
Rozeznanie

Dobra laski. Ja spadam bo lód mnie wzywa! Haha (praca) Swoją drogą nawet sobie nie wyobrażacie jak ciężko zrobić takiego loda żeby on się nie spuścił... tam gdzie go potem zanurzasz... w tej ciepłej... po...lewie czekoladowej!

Edytowane przez milusia1991
Czas edycji: 2011-06-10 o 12:53
milusia1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 12:47   #471
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Dobra, powiem co myślę tylko niech nikt się tutaj nie obraża. Piszę to dla Twojego dobra,żebyś wzięła się w garść, przejrzała na oczy bo teraz nie jesteś sama, masz jeszcze małą księżniczkę,za której wychowanie jesteś odpowiedzialna.
Pomyśl dlaczego on taki jest? Bo wraca z delegacji i ma ciepłe wyro, skarpety wyprane,obiad na stole i seks kiedy chce. Ale nie łudź się, za chwilę znowu znudzi mu się codziennie życie i obowiązki. Żeby mnie facet zostawił z dzieckiem to musiałby potem chyba z rok udowadniać,że się zmienił i że zależy mu na nas zanim by się w ogóle pojawił w moim domu. Nie wspominam o łóżku i życiu. Obydwoje jesteście młodzi, popełniliście błąd biorąc ślub,potem doszło dziecko. Zmarnowałaś sobie życie. Wyrwałaś się z jednej patologi do drugiej. Chcesz,żeby Twoje maleństwo miało takie samo życie? To rób tak dalej, teraz ma tatę obok,a za miesiąc znowu nie będzie wiedziało dlaczego taty nie ma w domu. I co jej powiesz? Że tacie znowu się znudziło? Że wolał uciec zamiast rozwiązywać problemy? Nie zawsze będzie sielsko, zero problemów, praca i kasa. I co wtedy?
Weź się w garść, zapisz do zaocznej szkoły na jakiś sensowny kierunek, znajdź prace choćby dorywczą (np.:pilnowanie dzieci) i stan na nogi. Sama.
nie obrażam się, tylko myślałam że mogę Wam mówić co czuje bez krempacji....
a co do sexu - to że spimy razem nie znaczy że ma co i kiedy chce! Przytuliłam się, całowaliśmy ale do tego "pełnego" zbliżenia nie doszło. On chciał, ja jeszcze nie umiałam i tyle....
Opiekuję się dzieckiem znajomych, psychicznie już nie daję rady ale ok. W lipcu dowiem sie co z tym projektem z Urzedu Pracy.
Do szkoły idę od września - wybrałam w końcu kierunek

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Dobra laski. Ja spadam bo lód mnie wzywa! Haha (praca) Swoją drogą nawet sobie nie wyobrażacie jak ciężko zrobić takiego loda żeby on się nie spuścił... tam gdzie go potem zanurzasz... w tej ciepłej... polewie czekoladowej!
cóż za subtelny opis

MOJA WYMIANKA

Czas edycji: 2011-06-10 o 12:51
Stary 2011-06-10, 12:52   #472
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Do szkoły idę od września - wybrałam w końcu kierunek
jaki?
Stary 2011-06-10, 12:57   #473
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
jaki?
Na studia nie pójdę bo na razie nie dam rady finansowo....
Zrobię roczną policealną na Finansach i Rachunkowości (112zł/msc), a do tego dwuletnie Studium organizacji biura firmy (bezpłatne), które mozna robić częściowo e-learning. Będę się uczuć

MOJA WYMIANKA

Czas edycji: 2011-06-10 o 13:00
Stary 2011-06-10, 13:42   #474
psyhe666
Zakorzenienie

aniabaniaaa, tak z tym

Co do pana z siłowni eee to młody chlopak był I już więcej tak nie zrobiłam Z wiekiem wypadałoby być mądrzejszym i tak właśnie też robię MĄDRZEJĘ

Szukam pracy i szukam i nic

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Ale wstyd

Dziadek coś kombinował przy korkach i cały czas coś się do mnie darł, a ja w końcu wkurzona wyleciałam i pytam 'no co wy robicie?!', a taki facet mówi 'naprawiam... taką mam pracę' Ale mi wstyd!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:51   #475
bita smietana
Zakorzenienie

dziewczyny, malutki ot, ale pomóżcie

mam za godzinę rozmowę w sprawie praktyk i nie wiem co założyć, aktualnie mam tu bardzo mało ubrań...

mam tak: dwie czarne spódnice, jedna ołówkowa dzianinowa, druga rozkloszowana, chyba wole tę ołówkową

mam jedną białą koszulę z długim rękawem/jedną czarną z krótkim

no i teraz problem Myślę o założeniu tej ołówkowej i białej koszuli. Ale musze na to założyć coś, i mam:
- żakiet czarny- ale rękaw 3/4
-żakiet czarny w kratkę- chyba nie pasuje na rozmowę
-szarą marynarkę, która pasuje do spodni, ale nie do spódnicy...

Myślicie, że mogę podgiąć rękawy koszuli i iść na rozmowę w żakiecie 3/4?

Sama nie wiem czemu mam takie głupie problemy kiedy to czytam, ale nie wiem czy nie powinnam mieć czegoś z długim rękawem:confuse d:

aaa i milusia, czy Ty mnie zaprosiłaś do znajomych na fb? bo kombinuję i pasuje wszystko do Ciebie, przede wszystkim śliczna dziewczyna na zdjęciu

a i jak już sie rozpisałam, to co myslicie o tych butkach:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307702057
te te beżowe najjaśniejsze, zapisać się?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-06-10 o 13:53
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 13:55   #476
agniesikk
Zakorzenienie

U Ciebie nie ma dnia bez przypału, Psyhe.

BŚ, ubierz żakiet 3/4
Stary 2011-06-10, 14:12   #477
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

BŚ, ubierz żakiet 3/4
dzięki
ale rękaw koszuli podgiąć, nie? wyciągnięty będzie glupio wyglądał.

pochwalę sie potem jak bardzo się skompromitowałam
Stary 2011-06-10, 14:16   #478
sensualangel
Wtajemniczenie

czy będąc na diecie mogę zjeść budyń?

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2011-06-10 o 14:19
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:16   #479
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

BŚ, ubierz żakiet 3/4
No mówię, jakbym czegoś nie odwaliła to nie byłabym ja
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 14:19   #480
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
czy na diecie mogę zjeść budyń?

od czasu do czasu tak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości