|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Cytat:
![]() Co tu taka cisza?:P ![]()
![]() |
#452 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja nadal ledwo żyje. Jeszcze nikt mnie do lekarza nie wykopał. Na 12 do salonu (szkoła). Pójdę sobie pieszo ![]() Mieliśmy jechać na grilla przed szkołą ale mała też kaszle, a pogoda zdradliwa. Spociła by się i od nowa by się zaczęło. Zbliża się @ i czuje się napuchnięta. Ciekawe co waga jutro pokarze, a na obiadek dziś serwuję dużą porcję warzyw ![]() Też mam ochotę na szpileczki ale ja to mam raczej wszystko sportowe wrrr już ani jednej rzeczy nie kupię sportowej ![]() Uciekam zdjęcia wybierać dalej. M z nalazł na allegro gościa który wywołuje dużo taniej. Wyślemy kilka sztuk żeby sprawdzić jakość a jak nie będzie tragedii wywołamy wszystkie ![]()
#455 |
Zadomowienie
|
noo pierwsze trzeba sprawdzic jakosc co by sie totalnie nie zawiesc pozniej....
wiecie co? masakra.... wczoraj dostalam takiego kompulsu przez to co jeszcze pozniej mi ,,przyjaciolka" nagadala ze jadlam wszystko... batoniki, owoce... jak leci ;< stanelam dzisiaj na wage i 61,7 wiec sie juz zalamalam... czemu przez ludzi nie umiem sie powstrzymac i tak zawsze sie konczy ;((((((
#456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Ale dziś piękna pogoda ![]() ![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje bo po prostu sie wtedy zalamie.... noo u mnie pogoda tez nest niesamooowita
![]()
#458 |
Zakorzenienie
|
Wiosna mnie motywuje!
![]() Zważyłam się dziś i trzymam się dietki. ![]() Narazie zjadłam banana i trochę omleta. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
ja pierdziele... opowiedziałam koleżance o akcji z piątkiem bo się pytała czemu mnie we wterek nie będzie to ironicznie odpowiedziała "mm no gratulacje" a potem się obraziła że uważam ją za paple bo poprosiłam żeby przypadkiem nie opowiadała nikomu. WTF?! Nie moja wina że nie wiem po co wszystkim opowiadała o jednym moim kryzysie i pokazywała filmik, teraz jak ją poprosiłam żeby tym razem tego nie robiła bo to nie jest przyjemna sprawa to sie oobraziła. Wszyscy moi znajomi piszą do mnie, pytają, pocieszają, wspierają a 'przyjaciółka' z którą spędzam najwięcej czasu bo chodzimy razem do klasy sie tak zachowuje. Fajnie. Ładnie mi dzień spierdzieliła.
Za to niedawno przyszła do mnie do pokoju siostra i powiedziała że może mi dać balerinki bo jej są za małe ![]() a wczoraj było miło, babunia przyjechała i w ogóle. Wieczorem na rozpoczęcie sezonu do kolegi poszłam na grilla ale nic nie zjadłam ![]() ![]() -naleśnik z twarożkiem i musem z truskawek ( ![]() -sałatka z pół puszki tuńczyka, dwóch łyżek ryżu, kukurydzy -plaster indyka nadziewanego farszem ze szpinaku, łyżka ryżu, sałatka grecka, łyżka kapusty z grzybami (hehe) -2 suche kromki pieczywa chrupiego jakiegoś u kolegi +czerwone, zielone +plasterek torta, dwie kostki ptasiego mleczka, mandarynka
#460 |
Zadomowienie
|
minthema i widzisz jak to jest z tymi przyjaciolkami... przez moja jadlam caly wieczor i ryczalam... rozpacz jakas totalna... a wie dobrze jakie mam problemy i tylko mi doklada...
a co do problemow to sie dzisiaj zalamalam jak popatrzylam na swoje uda, brzuch i tylek ;< wszystko pokryte gruuuba warstwa celulitu ;< ale! znalazlam sposoby z wizazu jak sie pozbyc tego cholerstwa lub chociaz troche zlikwidowac ;< wiec... SPOSOBY NA CELLULIT 1. masaz szorstka gabka( rekawica) pod prysznicem polaczone z peelingiem 2. masaz bankami chinskimi ( na powiedzmy uda dac troche olejku do masazu, wziac banke chinska, zassac i kolistymi ruchami masowac- probowalam- nieprzyjemne ale podobno straaasznie skuteczne) 3. herbatki - pokrzywa, ziolka itp oczyszczajace + duuzo wody 4. kremy/ balsamy wyszczuplajace 5: zero slodyczy i fast fooodow ( przyda sie na diecie ;D) stosuje nie od jutra ale... OD DZISIAJ! KTOS SIE DOLACZY? ![]()
Never give up !! 64,5 kg ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pulcherija Czas edycji: 2012-03-18 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny pulcherija, minthema mam nadzieje, że się jednak wszystko wam ułoży ![]() ![]()
#462 |
Raczkowanie
|
Ja zacznę od wczorajszego dnia - dnia zakupów
![]() ![]() Wczoraj zjadłam: 1. dwie kanapki z jajkiem i ogórkiem, 2. faszerowane pieczarki na obiad, 3. jabłko, pomarańcza, 4. bułka z ziarnami i dwa kabanosy (wracając z TŻtem byliśmy strasznie głodni i jedliśmy po drodze). W ramach ćwiczeń spacer po parku i po galerii ![]() Dzisiejszy jadłospis: 1. dwie kanapki z szynką i rzodkiewkami, 2. butelka mała kefiru, 3. na obiad mielony, kasza gryczana i brokuły, 4. serek homo naturalny, 5. pomarańcza i kiwi. W ramach ćwiczeń 1,5 godziny na łyżwach i jeszcze będzie godzina na rolkach ![]()
#463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jaki masz balsam wyszczuplajacy? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sie wyspałam dzisiaj odpoczęłam i niedlugo ide na rower ![]() ![]() ![]() No a wczorajsze zakupy srenio udane...nie kupiłam marynarki a na niej najbardziej mi zalezalo, bo ceny mnie zwalily z nóg ok 150 zł trzeba dac;/ ale zamowie jednak na @ll moja kolezanka zamowila i ja wczoraj przymierzyłam lezy idealnie wiec u tego sprzedawcy tez sobie klikne ![]() Za to kupiłam cienie + pomadke z inglota , zaszalalam z kolorami cienie wzieam rozowe turkusowe czarne bezowy i brazowy a pomadke taka bezowa ![]() ![]()
![]() |
#464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje zakupów ![]() za to upatrzyłam na all taką sukienkę koronkową jak chciałam i nie aż tak drogą, muszę zamówić sobie, zaoszczędzę na marcowych imrezach to mnie stać ![]() Cytat:
![]() to są dobre sposoby, przed dietą też miałam lekki celuluit i wystarczyło porządne masowanie się gąbką syreną pod prysznicem + zrzucenie kilogramów żeby się tego pozbyć, teraz już nie mam, tylko trochę na pośladkach jak napnę, ale to w sumie prawie nie widać ![]() dzisiaj: -owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, ćwiartką pomarańczy i mandarynką -jogurt naturalny z musli i połówką banana -plaster indyka faszerowanego szpinakiem, łyżka ryżu, surówka z kapusty, marchewki i kukurydzy, jeden widelec kapusty z grzybami -będzie pół puszki tuńczyka z ryżem chyba zrobiłam poarządek na dysku bo nie miałam gdzie zgrać zdjęć z imprez, hehe ![]()
![]() |
#465 |
Rozeznanie
|
Ale piękna pogoda dziś
![]() zjadłam na obiadek połowe małej miseczki rosołu troche mięska i gotowaną marchewkę, przed chwilą wpadł jeszcze banan wiem że nie powinnam o tej porze ale byliśmy z mężem na wycieczce motorem. pojechaliśmy nad jeziora ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
minthema - http://img41.imageshack.us/img41/2408/20120318160433.jpg
Trochę się boję o moją dietę i ćwiczenia, bo od 26 marca do 4 kwietnia jestem z dziećmi na zielonej szkole ![]()
#468 |
Zadomowienie
|
Sezon otwarty
![]() ![]() ![]() Aga zazdroszczę takich zakupów ![]() ![]() Agusia nawet nie mów o jeziorku! Kurcze wszystkie mieszkacie w takich miejscach, że albo do wody blisko, albo do gór ![]() ![]() ![]() Junx napewno coś sobie doopasujesz do diety ![]() ![]()
#469 |
Zadomowienie
|
Są ludzie i ludziska
![]() Nawet wczoraj o tym rozmyślałam jak czasy się zmieniają i to w tą gorszą stronę niestety. A my możemy się tylko starać nie być tacy jak oni. Myślałam też o miłości. Ciekawa jestem jak moja będzie wyglądała za kilkanaście lat i później ![]() Od rana mam świetny humor bo na wadze 78 ![]() ![]() ![]() A teraz uciekam bo jadę do kolezanki na kawę ![]() Cmok cmok ![]()
#470 |
Zadomowienie
|
Piekielkoo
![]() ![]() ![]() Witam poniedziałkowo ![]() ![]() ![]()
#471 |
Zadomowienie
|
No nie wierzę, że nikt nic nie napisał!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedzenie dzisiejsze niebyło zbyt reewelacyjne, za to jadłam przepisowo - cxęsto i mało ![]() AAAh stepuję i czuję, że pupcię kształtuję ![]()
#472 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- idę poodkurzać i pomyć podłogi ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
No faktycznie cicho...
Mi dzisiaj uszło na sucho, nie pisaliśmy wosu, wejściówke z Lalki nam przełożyła bo napisaliśmy jej ujmujący poemat o przełożeniu jej na piątek(fajnie wyszedł ![]() ![]() ![]() Skończy się serial to pójdę się pouczyć więc się żegnam na dzisiaj i mam nadzieje że moja silna wola pozwoli mi nie zaglądać tutaj! ![]() dzisiaj: -owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, połówką banana -wieśniak, michałek -plaster piersi z indyka faszerowanej szpinakiem, łyżka ryżu, buraczki -będzie twarożek (125g twaroku, trochę mleka, słodzik) +czerwone zielone +1l wody z cytryną
![]() |
#474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze sie zastanawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a przy steperze badz rowerku ogladam tv ![]() Cytat:
![]() Wczoraj na rowerku byłam z kumpela, ale faaajne było cieplutko i anwet nie wiem kiedy czas leciał ![]() Dzisiaj sie biore za Spa ![]() ![]()
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
Migotka, trenuj pupcię, trenuj, ja mam takiego siniola, że muszę się kilka minut układać tak, żeby nie bolało jak siedzę :/. Chciałam otworzyć okno w szkole i przystawiłam sobie krzesło, żeby wdrapać się na ławkę i otworzyć, bo mamy wysokie okna. Już stałam jedną nogą na ławce, drugą na krześle i nagle BUCH! KRZESŁO SIĘ ZŁAMAŁO :/ poleciałam na podłogę, mając wielkie szczęście, bo kilka cm dalej stała ławka, więc jakbym walnęła głową to byłoby gorzej, a mój genialny nauczyciel, zamiast zapytać, czy nic mi nie jest, taki tekst do moich koleżanek: "Sprawdźcie ile ona waży, bo ja się boję". Frajer :/ Dobrze, że to było podczas przerwy i były same najbliższe koleżanki, bo mieliby pompę do końca tygodnia ze mnie...
Ale mając gdzieś siniaka wybrałam się dziś na rower i w sumie nie bolało, bo mam go w innym miejscu niż siodełko ![]() ![]() Z dietą też nie najgorzej, chociaż wczoraj wciągnęliśmy z TŻ czekoladę na pół :/ ale to była moja ukochana, której nie widziałam nigdzie w sklepach, więc ciężko było się oprzeć, zwłaszcza gdy taka okazja ![]() Mam nadzieję, że przez te 2 tygodnie wskazówka na wadze będzie ruszać się tylko w lewo! Albo chociaż cm ![]() Gratuluję wszystkich spadków, niech będą one motywacją dla reszty! Damy dziewczynki radę ![]() ![]() Edytowane przez kalirona Czas edycji: 2012-03-19 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
Agusia już wszystko rozumiem
![]() ![]() Za mną ostatnio ciąglę chodzi zieleninka - sałata ze szczypiorkiem i śmietaną, albo ogórki ze śmietaną ![]() ![]()
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo mizeria i młode ziemniaczki z koperkiem ![]() Wogole od dzisiaj do pracy zabieram sałątki z domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
Generalnie chodziło o uczestniczki akcji "Marzec" bo dałyśmy sobie miesiąc na motywację/'rywalizację'
![]() Ja też zawsze ważę się codziennie, ale muszę z tym skończyć, bo jak jest spadek, to sobie folguję, a jak wzrost to mam zrypany humor i to zajadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zwaze 1 kwietnia dopiero....i mam nadzieje ze efekty sa
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.