Czy spotykałabyś sie z biednym facetem? - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 09:39   #451
otoMati
Rozeznanie

Dot.: Czy spotykałabyś sie z biednym facetem?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
pytanie brzmi.
czy zona ma iśc do pracy,czy siedziec w domu i liczyć każdy grosz,bo nie starcza od wypłaty do wypłaty
ale to nie jest kwestia faceta wedlug mojej opini
to czy kobieta ma pracowac czy nie - to decyzja kobiety
(ogolnie kobieta ktora siedzi w domu po jakims czasie staje sie nie do wytrzymania )
zreszta dzisiaj wiekszosc kobiet szuka jakiegos spelnienia w pracy .. i to jest OK

mam nadzieje ze to odpowiada na Twoje pytanie

Edytowane przez otoMati
Czas edycji: 2013-01-04 o 09:40 Powód: dopisano
otoMati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-04, 10:17   #452
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otoMati Pokaż wiadomość
ale to nie jest kwestia faceta wedlug mojej opini
to czy kobieta ma pracowac czy nie - to decyzja kobiety
(ogolnie kobieta ktora siedzi w domu po jakims czasie staje sie nie do wytrzymania )
zreszta dzisiaj wiekszosc kobiet szuka jakiegos spelnienia w pracy .. i to jest OK

mam nadzieje ze to odpowiada na Twoje pytanie
a jeśli kobieta idzie do pracy i w trakcie okazuje się,że ma genialne pomysly i pnie sie po szczeblach kariery to...?
ma siedziec na niskim stołku,czy zostawisz ją,bo...

Cytat:
szczerze ?
chwile sie zastanowilem i stwierdzilem ze mnie osobiscie wkurzaja te "zaradne i zyciowo ustawione"

w sensie ze ogolnikowo to ujmujac - porabalo sie w glowach

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-01-04 o 10:18
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-04, 12:04   #453
otoMati
Rozeznanie

Cytat:
a jeśli kobieta idzie do pracy i w trakcie okazuje się,że ma genialne pomysly i pnie sie po szczeblach kariery to...?
ma siedziec na niskim stołku,czy zostawisz ją,bo...
a skad !

nie mam z tym problemu, dopoki nie zaczyna zyc praca zamiast oddzielac prace od zycia prywatnego albo nie zaczyna mi mowic ze ja tez bym mogl cos wiecej robic
(zakladajac ze zyje w dobrobycie)
Stary 2013-01-04, 13:23   #454
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
a skad !

nie mam z tym problemu, dopoki nie zaczyna zyc praca zamiast oddzielac prace od zycia prywatnego albo nie zaczyna mi mowic ze ja tez bym mogl cos wiecej robic
(zakladajac ze zyje w dobrobycie)
troche to niespójne co piszesz.
oczekujesz od kobiety,żeby poszła do pracy pomagając tobie utrzymac rodzinę,ty korzystasz z jej pomocy,ale nie chcesz dać od siebie więcej niz minimum?
Stary 2013-01-09, 15:51   #455
DEUS EX MACHINA
Raczkowanie

Cytat:
niekoniecznie

jakies tam badania udowadnialy ze najtrwalsze zwiazki to te gdzie facet zarabia wiecej i jest troszke madrzejszy
Się zgodzę.

Muszą być spełnione jeszcze dwa warunki (wg. mnie):
1. Ona musi być o wiele młodsza i świeższa od zapewniającego dobry byt.
2. Musi być również o wiele ładniejsza od niego.

Dlatego nie dziwi mnie to, że wszystkie "modelki" czy inne miss-ki zawsze trafiają do dobrze prosperujących "byznesmenów" czy emerytowanych piłkarzy (sportowców).

disgusting beauty...
DEUS EX MACHINA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 12:30   #456
otoMati
Rozeznanie

Cytat:
troche to niespójne co piszesz.
oczekujesz od kobiety,żeby poszła do pracy pomagając tobie utrzymac rodzinę,ty korzystasz z jej pomocy,ale nie chcesz dać od siebie więcej niz minimum?
nie rozumiem o co Ci chodzi ?? jakie znowu minimum ??

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez DEUS EX MACHINA Pokaż wiadomość
Się zgodzę.
eee nie

to sa warunki zwiazku "łośia" z "lalą"
Stary 2013-01-10, 13:52   #457
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem o co Ci chodzi ?? jakie znowu minimum ??[COLOR="Silver"]

)
no cały czas twierdzisz,że nie wychylasz się zbytnio.robisz co lubisz i nie będziesz tego zmieniał dla kogoś.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Się zgodzę.

Dlatego nie dziwi mnie to, że wszystkie "modelki" czy inne miss-ki zawsze trafiają do dobrze prosperujących "byznesmenów" czy emerytowanych piłkarzy (sportowców).
może dlatego,że zależności znacznie silniej scalają zwiazki niż zauroczenie,które nie zawsze przeradzą się w dojrzałą milość połaczoną przyjaźnią.ludzie nie chcą walczyć o związek,a kiedy oboje są samodzielni łatwiej podejmują decyzję o rozstaniu,a tak?
ona jest zależna od jego kasy,on jest zależny od jej uroku.
nie od dziś wiadomo,że kobieta wiele zrobi dla pieniędzy,a facet poświęci wiele w tym kasy dla "dupy"

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-01-10 o 13:54

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 23:53   #458
Cirin
Przyczajenie

Nie patrzę na kasę, byle by nie zarabiał mniej ode mnie(chociaż mógłby jakby miał więcej czasu dla "domu") niż ja
Cirin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 09:16   #459
otoMati
Rozeznanie

Cytat:
no cały czas twierdzisz,że nie wychylasz się zbytnio.robisz co lubisz i nie będziesz tego zmieniał dla kogoś
sie rozmazal obraz przekazu

z mojej strony wyglada to tak
zarabiam 100 tys rocznie
moglbym zarabiac 200 tys zl , ale musialbym wtedy bardziej sie poswiecic i zrezygnowac z hobby i z rozbudowanych planow urlopowych

w takim ukladzie nie mam zamiaru z niczego rezygnowac
bo to co zarabiam starcza mi i nie tylko mi
Stary 2013-01-11, 13:56   #460
tacyta
Wtajemniczenie

Cytat:

może dlatego,że zależności znacznie silniej scalają zwiazki niż zauroczenie,które nie zawsze przeradzą się w dojrzałą milość połaczoną przyjaźnią.ludzie nie chcą walczyć o związek,a kiedy oboje są samodzielni łatwiej podejmują decyzję o rozstaniu,a tak?
ona jest zależna od jego kasy,on jest zależny od jej uroku.
nie od dziś wiadomo,że kobieta wiele zrobi dla pieniędzy,a facet poświęci wiele w tym kasy dla "dupy"
Wspólnota interesów rzeczywiście scala, ale jak wskazuje historia różnych koalicji, frakcji i sojuszy, tylko krótkoterminowo. Taki układ będzie trwać dopóty, dopóki będzie opłacalny dla obu stron. Z chwilą , gdy któraś z zależności przestanie występować, to układ się rozpadnie w trymiga . Co prawda, urok trwa trochę dłużej niż sraczka, ale z upływem czasu się amortyzuje, z kasą też różnie bywa. Moim zdaniem tym, co najmocniej scala związek, jest dojrzałe uczucie dobrze dobranych ludzi oparte na początkowej fascynacji fizycznej i mentalnej, przyjaźni, bliskości i pewnych podobieństwach życiowych priorytetów. Chyba najlepiej oddaje to zdanie z Ojca Chrzestnego „Nasze statki muszą płynąć w tym samym kierunku” .

Zawsze warto jednak zadbać o własną niezależność, żeby nie zostać kiedyś z gołym tyłkiem na lodzie. Zresztą związki dwojga niezależnych ludzi zwykle są bardziej szczere (spaja je dobra wola a nie konieczność) i wynikają z bardziej altruistycznych pobudek, chociaż żadna relacja tak do końca altruistyczna nie jest, bo zawsze spełnia jakieś nasze potrzeby fizyczne, emocjonalne itp. W tym wypadku można chyba mówić o mutualiźmie czy też altruiźmie odwzajemnionym, whatever.
Stary 2013-01-11, 22:29   #461
Melanqolia
BAN stały

Nie spotkałabym się z biednym. Po co spotykać się z biednym, aby się zakochać? A czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Lepiej spotykać się z kimś, kto zarabia ok. 4 tyś.
Melanqolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-12, 00:25   #462
Blueyes91
Przyczajenie

Nie spotykałabym się. Facet to ma być facet, ma mi zapewnić bezpieczeństwo w każdej dziedzinie. Nie chodzi mi o to, że ja leżałabym brzuchem do góry, ale raczej o to, że ja nie musiałabym pracować od 8 do 18, tylko mogłabym pracować, zajmować się domem i nie być wykończona psychicznie i fizycznie.
Blueyes91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 11:56   #463
DEUS EX MACHINA
Raczkowanie

Może to mało szlachetne, ale wszyscy jesteśmy mniej lub bardziej materialistami. W innym razie bylibyśmy pustelnikami, którzy żyją w ascetycznych warunkach i mieszkają w ziemiankach. Pesymistycznie to brzmi, ale żadne piękne wartości, uczucia czy wyobrażenia przysłowiowego chleba nie dadzą. Wzniosłe ideały rozbijają się o rzeczywistość jak ręcznie malowane, porcelanowe filiżanki o brudna podłogę...
Chodzi przede wszystkim o umiar, żeby nie zatracić się całkowicie w pogoni, za lepszym życiem, „za nabijaniem sakw”, bo może na tej pogoni się zakończyć nasze krótkie życie.

Są ludziska, którzy muszą mieć najnowszego iPhone za 4k, dzień po premierze, bo inaczej stają się nieszczęśliwi i szara rzeczywistość ich rozkłada:-P. No przecież nie będą męczyć się z poprzednią wersją jak zwykli biedni, niewymagający i mało ambitni ludzie... Których jednak stać na myślenie... I telefon:-P.

Wymyślony przez ludzi kawałek papieru czy metalu jest tak naprawdę namacalnym bogiem. To mamona rządzi naszym światem (kreuje rzeczywistość). To jak wygląda świat zależy właśnie od rzeczy materialnych... od pieniędzy, to hajsiwo decyduje jak będzie wyglądać nasze życie, nasze miejsce na ziemi, miejsce w szeregu. Kwity często decydują o życiu i śmierci.
Niby światem rządzą jeszcze władza, seks, sława, ale wg. mnie hajs jest numero uno. Z tą władza i pieniędzmi jest trochę jak z kura i jajkiem... Zawsze się zastanawiam czy dany „wielki tego świata’ miał najpierw finanse, a potem władze czy może odwrotnie.

Cytat:
Napisane przez Melanqolia Pokaż wiadomość
Nie spotkałabym się z biednym. Po co spotykać się z biednym, aby się zakochać? A czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Lepiej spotykać się z kimś, kto zarabia ok. 4 tyś.
Zarabiam 3 i pół koła... Nie zakochasz się? Tylko wiesz - jest taka zależność: więcej oferuję więcej wymagam.
(Zamiast się ciskać trza ogarnąć drugi etat, bo nic z tej miłości nie będzie).

disgusting beauty...
Stary 2013-01-12, 12:13   #464
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Może to mało szlachetne, ale wszyscy jesteśmy mniej lub bardziej materialistami. W innym razie bylibyśmy pustelnikami, którzy żyją w ascetycznych warunkach i mieszkają w ziemiankach. Pesymistycznie to brzmi, ale żadne piękne wartości, uczucia czy wyobrażenia przysłowiowego chleba nie dadzą. Wzniosłe ideały rozbijają się o rzeczywistość jak ręcznie malowane, porcelanowe filiżanki o brudna podłogę...
Chodzi przede wszystkim o umiar, żeby nie zatracić się całkowicie w pogoni, za lepszym życiem, „za nabijaniem sakw”, bo może na tej pogoni się zakończyć nasze krótkie życie.

Są ludziska, którzy muszą mieć najnowszego iPhone za 4k, dzień po premierze, bo inaczej stają się nieszczęśliwi i szara rzeczywistość ich rozkłada:-P. No przecież nie będą męczyć się z poprzednią wersją jak zwykli biedni, niewymagający i mało ambitni ludzie... Których jednak stać na myślenie... I telefon:-P.

Wymyślony przez ludzi kawałek papieru czy metalu jest tak naprawdę namacalnym bogiem. To mamona rządzi naszym światem (kreuje rzeczywistość). To jak wygląda świat zależy właśnie od rzeczy materialnych... od pieniędzy, to hajsiwo decyduje jak będzie wyglądać nasze życie, nasze miejsce na ziemi, miejsce w szeregu. Kwity często decydują o życiu i śmierci.
Niby światem rządzą jeszcze władza, seks, sława, ale wg. mnie hajs jest numero uno. Z tą władza i pieniędzmi jest trochę jak z kura i jajkiem... Zawsze się zastanawiam czy dany „wielki tego świata’ miał najpierw finanse, a potem władze czy może odwrotnie.

Zarabiam 3 i pół koła... Nie zakochasz się? Tylko wiesz - jest taka zależność: więcej oferuję więcej wymagam.
jesli z drugiego etatu przyniósłby tylko drugie 3 tysiaki to nie chciałabym tak żyć.
albo nie mieć partnera pracującego po 16/18 godz,ale za minimum 10 tyś ,albo mieć partnera pracującego 8/10 godz za 4 tyś
Stary 2013-01-12, 12:44   #465
Melanqolia
BAN stały

Cytat:
Ja nie muszę oferować jakiejś super urody, zarabiam kilka tysięcy i mam dużo czasu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-12, 16:27   #466
Dopamine99
Zadomowienie

Kto z nas nie chciałby mieć partnera urody Jamesa Bonda, lub partnerki urody Monicy Belucci, zawsze chętnej, zawsze pięknej, nigdy nie zmęczonej? Kto z nas nie chciałby żeby partner/partnerka idealnie spełniała nasze potrzeby w łóżku? Kto z facetów nie chciałby, żeby jego kobieta mu gotowała świetne dania? Która kobieta nie chciałaby, żeby jej facet był 'złotą rączką', albo był multimilionerem? Kto z nas nie chciałby wygrać w totka?

Myślę, że każdy chciałbym mieć tzw. 'wymarzone życie', tylko, że codzienna rzeczywistość jest bardziej zwyczajna.

Ktoś mógł żyć całe życie z przekonaniem, że w związku liczą się głównie pieniądze, aż życie boleśnie zweryfikowało ten pogląd i teraz szuka partnera, którego szczerze pokocha całym sercem. Ktoś równie dobrze mógł mieć inne doświadczenia i szuka faceta z kasą.

Tak czy inaczej bardziej szanuję osoby z realistycznymi wymaganiami, które dają w zamian dużo, a nie tylko UWAŻAJĄ, że dużo dają. Bo, drogie Kobiety, z Wami najczęściej tak jest - dużo bierzecie i wymagacie, a mało dajecie.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-12, 22:59   #467
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Kto z nas nie chciałby mieć partnera urody Jamesa Bonda, lub partnerki urody Monicy Belucci, zawsze chętnej, zawsze pięknej, nigdy nie zmęczonej? Kto z nas nie chciałby żeby partner/partnerka idealnie spełniała nasze potrzeby w łóżku? Kto z facetów nie chciałby, żeby jego kobieta mu gotowała świetne dania? Która kobieta nie chciałaby, żeby jej facet był 'złotą rączką', albo był multimilionerem? Kto z nas nie chciałby wygrać w totka?

Myślę, że każdy chciałbym mieć tzw. 'wymarzone życie', tylko, że codzienna rzeczywistość jest bardziej zwyczajna.

Ktoś mógł żyć całe życie z przekonaniem, że w związku liczą się głównie pieniądze, aż życie boleśnie zweryfikowało ten pogląd i teraz szuka partnera, którego szczerze pokocha całym sercem. Ktoś równie dobrze mógł mieć inne doświadczenia i szuka faceta z kasą.

Tak czy inaczej bardziej szanuję osoby z realistycznymi wymaganiami, które dają w zamian dużo, a nie tylko UWAŻAJĄ, że dużo dają. Bo, drogie Kobiety, z Wami najczęściej tak jest - dużo bierzecie i wymagacie, a mało dajecie.
i tu się zgodzę.
lepiej od razu określić swoje oczekiwania niż związać się z żabą czekając w nieskończoność na księcia/księżniczkę
Stary 2013-01-13, 10:57   #468
DEUS EX MACHINA
Raczkowanie

Cytat:
jesli z drugiego etatu przyniósłby tylko drugie 3 tysiaki to nie chciałabym tak żyć.
albo nie mieć partnera pracującego po 16/18 godz,ale za minimum 10 tyś ,albo mieć partnera pracującego 8/10 godz za 4 tyś
Buhahaha! Dobre...
Legendarna kobieca logika:
1. Z gołod*pcem nie będę!
2. Z pracoholikiem nie będę, bo mnie nie zauważa i przestałam czuć się kobietą, bo tylko praca, praca.

Ja zawsze w takich sytuacjach myślę sobie, że taka kobita musi kupić sobie kota i to on będzie jej najlepszym partnerem życiowym, bo faceci aż tacy gupi nie są.

Cytat:
Ja nie muszę oferować jakiejś super urody, zarabiam kilka tysięcy i mam dużo czasu.
To odpadasz! Zwykle kiedy coś kupuję, to musi być ładne. Prawa wolnego rynku...

disgusting beauty...
Stary 2013-01-13, 11:28   #469
JanePanzram
Zakorzenienie

Mistrzu, akurat życie z pracoholikiem to jest genialne życie. Prawdziwa rewelacja: czy tydzień, czy weekend, to go nie ma. Urlop - nieee. Życie jak z marynarzem.
Sama miałam dłuższy epizod pracoholizmu i ja nie wiem, kto takiego życia by chciał z taką osobą: chyba samotnik jakiś tylko
Rozmowy - o pracy. Czas wolny - praca. Szturchniesz go w nocy, aby się obudził - a on o pracy będzie myślał.

Złe porównanie dałeś.
Jak facet nie będzie pracoholikiem, tylko normalnym człekiem pracującym to te bolączki "gołodupiec czy waryot" znikną. A takich normalnych jest zdecydowanie najwięcej, więc nie trzeba tak przedstawiać sprawy na czarno-biało.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

I dlaczego ten wątek jest w tym dziale, to ja nie rozumiem

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-01-13 o 11:33
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-13, 12:50   #470
Melanqolia
BAN stały

Cytat:
To odpadasz! Zwykle kiedy coś kupuję, to musi być ładne. Prawa wolnego rynku...[/FONT]
A czy ja mówię, żem nie ładna? Tyko jak gość zarabia 4 tysiaki i ja także, to jest fifti fifti, nie muszę być już ładna, chyba że on jest pjenkny.
Stary 2013-01-13, 13:52   #471
DEUS EX MACHINA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
Mistrzu, akurat życie z pracoholikiem to jest genialne życie. Prawdziwa rewelacja: czy tydzień, czy weekend, to go nie ma. Urlop - nieee. Życie jak z marynarzem.
Sama miałam dłuższy epizod pracoholizmu i ja nie wiem, kto takiego życia by chciał z taką osobą: chyba samotnik jakiś tylko
Rozmowy - o pracy. Czas wolny - praca. Szturchniesz go w nocy, aby się obudził - a on o pracy będzie myślał.

Złe porównanie dałeś.
Jak facet nie będzie pracoholikiem, tylko normalnym człekiem pracującym to te bolączki "gołodupiec czy waryot" znikną. A takich normalnych jest zdecydowanie najwięcej, więc nie trzeba tak przedstawiać sprawy na czarno-biało.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

I dlaczego ten wątek jest w tym dziale, to ja nie rozumiem
Nic nie jest czarno-białe. Przekoloryzowałem to i przedstawiłem na zasadzie kontrastu. Na tym wątku sporo czerni i bieli...
Napisałem gdzieś wcześniej, mniej więcej o moim podejściu do hajsu.

Cytat:
A czy ja mówię, żem nie ładna? Tyko jak gość zarabia 4 tysiaki i ja także, to jest fifti fifti, nie muszę być już ładna, chyba że on jest pjenkny.
No a jak! Wygląd też daję, wg różnych niepotwierdzonych źródeł, całkiem znośny (a kto mi udowodni). Tylko, że jeśli ja daję więcej, to Ty musisz olśniewać jeśli nie olśniewasz, to jadę ze stawki.

disgusting beauty...
Stary 2013-01-13, 14:07   #472
Melanqolia
BAN stały

Cytat:
No a jak! Wygląd też daję, wg różnych niepotwierdzonych źródeł, całkiem znośny (a kto mi udowodni). Tylko, że jeśli ja daję więcej, to Ty musisz olśniewać jeśli nie olśniewasz, to jadę ze stawki.[/FONT]
A jak zarabiamy dokładnie po równo, ja 4 tysiaki i ty też, to ja nie muszę być pikniejsza od ciebie? Mogę być taka-sobie?
Stary 2013-01-13, 16:36   #473
DEUS EX MACHINA
Raczkowanie

Cytat:
A jak zarabiamy dokładnie po równo, ja 4 tysiaki i ty też, to ja nie muszę być pikniejsza od ciebie? Mogę być taka-sobie?
Aha! No tak pozostała jeszcze taka opcja...
Więc dla Twojego i mojego zdrowia psychicznego, lepiej byłoby gdybyś była ładniejsza ode mnie, wtedy uniknęlibyśmy niepotrzebnej rywalizacji o miano "ozdoby" związku i innych rozterek.

disgusting beauty...
Stary 2013-01-13, 18:22   #474
Melanqolia
BAN stały

Cytat:
Aha! No tak pozostała jeszcze taka opcja...
Więc dla Twojego i mojego zdrowia psychicznego, lepiej byłoby gdybyś była ładniejsza ode mnie, wtedy uniknęlibyśmy niepotrzebnej rywalizacji o miano "ozdoby" związku i innych rozterek.
Hmm, sprawiedliwiej byłoby w takim razie, abyś mi fundnął operację plastyczną, a potem czerpał korzyści wizualne. Plus kasa pół na pół oczywiście.
Stary 2013-01-13, 18:28   #475
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Buhahaha! Dobre...
Legendarna kobieca logika:
1. Z gołod*pcem nie będę!
2. Z pracoholikiem nie będę, bo mnie nie zauważa i przestałam czuć się kobietą, bo tylko praca, praca.

.
nie zrozumiałeś przekazu
z pracoholikiem mogę jednak za godziwe pieniądze ,jeśli już cierpieć niedostatek towarzystwa to wiedzieć za co.w końcu musi być mnie stać na zastępstwo
Stary 2013-01-13, 19:10   #476
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Się zgodzę.

Oj nie zgodzę się z tym kategorycznie
Powiem Wam jak to wygląda w całkiem odwrotnej sytuacji. Do tej pory spotykałam się z mężczyznami jeżeli już rozmawiamy o kasie o przeciętnym statusie finansowym.Ja zarabiam około 2 tysiące zależy od ilości nadgodzin.Mój ex zarabiał podobnie.Teraz poznałam kogoś co prawda spotkaliśmy się kilka razy ale ja już mam problem Problemem jest to że naprawdę dużo zarabia... ma fajne mieszkanie i tak ostatnio kupił auto o jakim np. moi rodzice oboje pracujący od 30 lat mający dom pod miastem i będący w dobrej sytuacji finansowej mogli by pomarzyć.... Ja nigdy nie zwracałam uwagi na kasę czy markę samochodu TŻ. Jednak czuję się źle kiedy uparcie wozi mnie ode mnie na spotkanie i później odwozi (nie mam prawka a powiedział że miejskim się nie będę tłukła) zaprasza do knajp gdzie nie czuję się najlepiej a do swoich ulubionych nie mam odwagi go zabrać.Tak samo ciuchy kurtka od Armaniego za 4 tysiaki to dla niego nic dziwnego ja mam płaszczyk z Carry za trzy stówy....

Mało źle dużo też niedobrze...

Aaaa do wyglądu modelki mi daleko on jest przystojny.... wiek ten sam, na kasę młodość i wygląd nie poleciał
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-13, 21:28   #477
DEUS EX MACHINA
Raczkowanie

Cytat:
nie zrozumiałeś przekazu
z pracoholikiem mogę jednak za godziwe pieniądze ,jeśli już cierpieć niedostatek towarzystwa to wiedzieć za co.w końcu musi być mnie stać na zastępstwo
No niech wie na co robi te nadgodziny.

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Powiem Wam jak to wygląda w całkiem odwrotnej sytuacji. Do tej pory spotykałam się z mężczyznami jeżeli już rozmawiamy o kasie o przeciętnym statusie finansowym.Ja zarabiam około 2 tysiące zależy od ilości nadgodzin.Mój ex zarabiał podobnie.Teraz poznałam kogoś co prawda spotkaliśmy się kilka razy ale ja już mam problem Problemem jest to że naprawdę dużo zarabia... ma fajne mieszkanie i tak ostatnio kupił auto o jakim np. moi rodzice oboje pracujący od 30 lat mający dom pod miastem i będący w dobrej sytuacji finansowej mogli by pomarzyć.... Ja nigdy nie zwracałam uwagi na kasę czy markę samochodu TŻ. Jednak czuję się źle kiedy uparcie wozi mnie ode mnie na spotkanie i później odwozi (nie mam prawka a powiedział że miejskim się nie będę tłukła) zaprasza do knajp gdzie nie czuję się najlepiej a do swoich ulubionych nie mam odwagi go zabrać.Tak samo ciuchy kurtka od Armaniego za 4 tysiaki to dla niego nic dziwnego ja mam płaszczyk z Carry za trzy stówy....

Aaaa do wyglądu modelki mi daleko on jest przystojny.... wiek ten sam, na kasę młodość i wygląd nie poleciał
Może masz bezzasadnie niską samoocenę i nie widzisz tego co on.
Jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Bierz go! Skoro przystojny i dziany, to czemu sobie nie ułatwić (mówię bez uszczypliwości). No i Armani za 4 koła, robi większe wrażenie, niż wcześniej wspominany sweterek od Hilfigera.

Jak to fura? Chyba nie angielski, flegmatyczny Bentley (wyczytałem na tym wątku, że to swoisty synonim luksusu u cioci z Ameryki)?

disgusting beauty...
Stary 2013-01-13, 22:53   #478
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli masz problem to daj namiary,a chętnie na pewno się nim zaopiekują
Stary 2013-01-13, 23:21   #479
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
No niech wie na co robi te nadgodziny.

Może masz bezzasadnie niską samoocenę i nie widzisz tego co on.
Jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Bierz go! Skoro przystojny i dziany, to czemu sobie nie ułatwić (mówię bez uszczypliwości). No i Armani za 4 koła, robi większe wrażenie, niż wcześniej wspominany sweterek od Hilfigera.

Jak to fura? Chyba nie angielski, flegmatyczny Bentley (wyczytałem na tym wątku, że to swoisty synonim luksusu u cioci z Ameryki)?
Auto Audi A4 w sumie nie znam się jedyne o co mogłam zapytać to kolor i rocznik.Powiedział że kolor pomogę mu wybrać a rocznik tegoroczny....to było w grudniu na trzeciej randce.

Nie lubię gdy ktoś podrywa kobiety i myśli że jak ma kasę to coś pomoże i szczerze na początku go spławiałam....

Co do samooceny oj po pierwszym spotkaniu oznajmiłam mu że wiem że mu się nie spodobałam i miło było poznać.... On stwierdził że jestem niesamowita bo pierwszy raz spotyka kobietę która sama sobie dała kosza.

Jakoś pieniądze mnie nigdy nie jarały wiem że ułatwiają życie ale właśnie to mu się we mnie spodobało.To że doszedł do wszystkiego własną pracą-dobra posada w banku i prowizje od umów na naprawdę duże pieniądze... Też się dla mnie liczy, nie ma nic gorszego niż nadęty bufon dostający wszystko na srebrnej tacy.....
Cytat:
jeśli masz problem to daj namiary,a chętnie na pewno się nim zaopiekują
Dzięki może jednak spróbuję sama
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-14, 08:55   #480
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Auto Audi A4 w sumie nie znam się jedyne o co mogłam zapytać to kolor i rocznik.Powiedział że kolor pomogę mu wybrać a rocznik tegoroczny....to było w grudniu na trzeciej randce.

Nie lubię gdy ktoś podrywa kobiety i myśli że jak ma kasę to coś pomoże i szczerze na początku go spławiałam....

Co do samooceny oj po pierwszym spotkaniu oznajmiłam mu że wiem że mu się nie spodobałam i miło było poznać.... On stwierdził że jestem niesamowita bo pierwszy raz spotyka kobietę która sama sobie dała kosza.

Jakoś pieniądze mnie nigdy nie jarały wiem że ułatwiają życie ale właśnie to mu się we mnie spodobało.To że doszedł do wszystkiego własną pracą-dobra posada w banku i prowizje od umów na naprawdę duże pieniądze... Też się dla mnie liczy, nie ma nic gorszego niż nadęty bufon dostający wszystko na srebrnej tacy.....

Dzięki może jednak spróbuję sama
powinna ci sie zapalić się lampka kiedy facet na 3 randce opowiada jaką furę sobie kupuje.dla mnie to totalnie niedojrzały snob.
możemy żartowac na różne tematy,ale widziałam takie typy i niczym nie błyskali na dluższą metę.
dla mnie facet na radnkach nie powinien poruszać trzech podstawowych tematów:nie mówić o swoich byłych kobietach o liczbie partnerek seksualnych i o pieniądzach,cenach,zarobk ach.
a tu rady z poradników :
Cytat:
2. Lubi gadżety - wypasiony samochód, markowe ciuchy, słabość do rzeczy opatrzonych znanym logo. Taki facet także kobiety może traktować jako pięknie wyglądający gadżet, z którym fajnie się pokazać, a potem wymienić na inny.
http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/...odrywacza.html

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-01-14 o 08:58
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości