|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Wendy ma talent |
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz ci zmierzę,
jakieś 100x200cm u mnie nie ma już ani jednego
Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-02-01 o 09:45 |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
U mnie leje deszcz. Ja sie mam znow nieco lepiej ale corka cała noc goraczkowala więc ide po mocna kawę i ciastko żeby jakoś funkcjonować. Socha jest w ciazy ! Kliknelam wlasnie sandalki w Stradivariusie http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bz%2Bpaskami Miałam je brać wczoraj, były za 79,90 zł ale nie chciało mi sie wstać po kartę. A dziś maja niższa cene
|
|
|
|
#455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#456 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Świetne sandałki Mi się w zeszłym roku w Stradim udało upolować przepięknie brązowe sandałki na szpilce za 49.90 Zawsze wszyscy je komplementują serio robią wrażenie. Szkoda, że są na dłuższą metę średnio wygodne No, ale 10cm wąkie buciki rzadko kiedy są wygodne ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Dziewczęta, czy orientuje się któraś o możliwości zakupu kosmetyków balea i alverde w jakimś sklepie internetowym? Allegro nie biorę pod uwagę bo to co chcę musiałabym kupić u kilku sprzedawców co się nie opłaca.
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Kliknelam wlasnie sandalki w Stradivariusie
http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bz%2Bpaskami Miałam je brać wczoraj, były za 79,90 zł ale nie chciało mi sie wstać po kartę. A dziś maja niższa cene [/QUOTE]Julka te sandałki są świetne - na wysokim obcasie , lecz bardzo wygodne . Kupiłam je w lecie w cenie regularnej i nie żałuję ; zebrałam za nie wiele pochwał. |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Czynnikiem decydującym będzie to czy stopa będzie mi lecieć w nich do przodu czy nie, w większości butów niestety mam ten problem
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też niestety mam ten problem, żę w większości butów z odkrytymi palcami stopa leci mi do przodu . Cytat:
|
||
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie ta stopa mocno mnie ogranicza. W tym roku na lato chce sobie zrobic buty na zamówienie, na obcasie z takim paskiem, jak w japonkach żeby trzymał stopę. Tylko myśle jeszcze jak one maja wyglądać A szał w panterke rownież posiadam - ogromny, kupiony na allegro tez ze 3 lata temu za 30 zł z wysylka
|
|
|
|
|
#463 |
|
AGA :)
|
Też mam panterkę. Z H&Mu chyba ze 2 lata temu kupiłam. Po wielu praniach i intensywnej eksploatacji nic się z szalikiem nie dzieje
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używam jej zarówno jako apaszki jesienią/wiosną i jako turbana na głowę kiedy siedzę na plaży (po udarze słonecznym zmądrzałam).
|
|
|
|
|
#465 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
oby się dobrze nosiły.Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że już piątek, wreszcie sie wyśpię i odpoczne po dłuugim tygodniu w pracy a jutro może wezmę się za porządki w szafie, osatnio wpadło mi w oko parę rzeczy i muszę jakoś usprawiedliwić sobie zakupy ![]() I w temacie zakupów, macie coś z zalando? Podoba mi się jedna sukeinka, ale nie wiem, jak u nich z jakością, a na necie widziałam dość różne opinie. |
||||
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może kupię dziś kubusia i wypróbuję a co do paznokci - czytałam też o metodzie chusteczkowej. Przykleja się (może być po prostu na lakier) jedną warstwę, malutki kawałek chusteczki higienicznej w miejscu złamania. Wypróbowałam i nawet się sprawdziło |
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję tylko, że nie zauważę u siebie tych negatywnych efektów o których huczy na blogach kosmetycznych. Póki co stosuję ją już kilka ładnych miesięcy i widzę same pozytywy. |
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak sadzicie w czym wyprac bordowe spodnie z Z. (takie ni to woski, ni to jeansy)zabrudzone od kozakow?
Nie wiem ja kto sie stalo,ale w miejscu gdzie mam zamek w kozakach, na wysokosci ok. 15 centymetrow puscila farba (?) i mam plame na spodniach-taki ciemny preg. Kozaki sa skorzane, wiec tym bardziej mnie to dziwi... Spodnie mam na sobie 2 raz i szkoda by bylo,gdyby mialy sie juz nie nadawac od uzytku ![]() Poza tym to korzystajac w promocji w Hebe kupilam kilka dni temu szary lakier z Revlonu. Dzis mial swoja premiere i co? kolega z pracy widzac moje dlonie zapytal: "a Ty co, palcami w betonie grzebalas?" I chciej czlowieku modnie wygladac w zdominowanej przez mezczyzn firmie... |
|
|
|
#469 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wracam po kilku dniach przerwy - egzamin zaliczony, więc mogę oddać się odpoczynkowi na wizażu
Niestety w poniedziałek kolejny, ale dzisiaj robię sobie labę. W ramach nagrody za zdany egzamin kupiłam sobie buty - czarne klasyczne szpilki z Zary Dziewczyny, macie jakieś inspiracje do czerwonych szortów? Kupiłam eleganckie z H&Mu, cena wyprzedażowa mnie skusiła, a teraz zastanawiam się z czym je łączyć. Cytat:
Z doświadczenia wiem, że trudniej jest zrzucić kilogramy, kiedy jest się szczupłym Jak byłam grubsza to łatwiej przyszło mi zawzięcie się, a teraz, kiedy chciałabym zrzucić jeszcze z 5 kg, to i organizmowi trudniej, i mnie częściej zdarza się wypić piwo np.Trzymam kciuki za dietę wiosną Choć z tego, co kojarzę Twoje stylizacje, to akurat Ty masz figurę idealną ![]() Cytat:
O, to miło wiedzieć, że jest ktoś, kto podobnie jak ja nie je po 16. Kiedyś na wątku o dietach dziewczyny bardzo na mnie nakrzyczały za to, potem miałam doła, bo obawiałam się, że mój organizm tak się do tego przyzwyczaił, że jak zjem po 16 to zacznę tyć ![]() Ty już pewnie jesteś tak szczuplutka, że nie masz z czego chudnąć ![]() Cytat:
Na pewno wiesz co w tym wszystkim jest najlepsze - wymiana calutkiej garderoby Cytat:
Cytat:
Mnie nikt nie może uwierzyć, że ja NAPRAWDĘ nie chcę mieć dzieci. Przecież tak lubię dzieci, byłabym matką idealną... Najbardziej dziwi to moją mamę, która jest wręcz na mnie zła z tego powodu. Nie twierdzę, że nigdy mi się nie odmieni, może mając 30stkę na karku stwierdzę, że bycie mamą to jest to, ale na chwilę obecną nie chciałabym. Niestety otoczenie uważa, że standardem jest 2 + 2 albo i więcej, a jak ktoś nie decyduje się na dzieci, to już węszą jakiś podstęp. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Migotko, trzymam kciuki! Na pewno sobie poradzisz Jak nie uda Ci się za pierwszym razem (wiele zależy od szczęścia!), to są kolejne podejścia Uffff, nadrobiłam! |
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję załącznik butów, które kupiłam, bo w ostatnim poście się nie załadował.
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się dziewczyny. Już po egzaminie, niestety oblałam na parkowaniu.
To moja pięta achillesowaPrzepraszam za ot...
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2013-02-01 o 18:18 |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38973678]tak ten, w ogóle pakowanie przesyłki w stradim to jakaś masakra, ten naszyjnik jak sama wiesz jest sztywny, a dostałam go w rozdartej folii i kopercie bąbelkowej, która była sporo większa od formatu a4 i on całą drogę do polski latał w niej
nic dziwnego, że tego nie wytrzymał ![]() edit: no i nie mogę go nawet zmierzyć bo musiałabym zerwać metkę o ranyy to fatalnie ! ale zostawiasz go czy dajesz do zwrotu ?
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy trzymały kciuki za drugim podejściem |
|
|
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja również mam, nawet dwa, w brązie i w szarości.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w zarce na poceszenie i już sporo nowych, klasycznych rzeczy się pojawiło. Dużo bieli i czerni, coś czuję, że kupię masę ubrań w tym sezonie.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
PaulinaMigotka na pewno zdasz następnym razem
Ja właśnie mam szal w szarą panterkę, ale przez Wendy nabrałam ochoty na brązową Brać czy nie brać? Nie wiem czy ta czerwień nie będzie się za bardzo gryzła z innymi ubraniami, ale chyba nie powinna... Pewnie go wezmę po weekendzie
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko nie martw się
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

chyba po niego się przejadę
więc ide po mocna kawę i ciastko żeby jakoś funkcjonować.
Zawsze wszyscy je komplementują serio robią wrażenie. Szkoda, że są na dłuższą metę średnio wygodne
No, ale 10cm wąkie buciki rzadko kiedy są wygodne 
. 

I jeszcze raz gratuluję tylu zgubionych kilogramów