Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 08:32   #451
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj zachwycił stary look Wendy! Bosko wygląda, zresztą jakz awsze

Potrzebuję szala w brązową panterkę Pamiętacie po ile teraz są w Zarze te z czerwoną lamówką, wczoraj koło nich przechodziłam i zapomniałam sprawdzić cenę
Dalej 40zł

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Wendy jest cudowna
Wendy ma talent
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 08:36   #452
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dalej 40zł

Wendy ma talent
chyba po niego się przejadę duży on jest?
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 08:42   #453
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
chyba po niego się przejadę duży on jest?
Zaraz ci zmierzę,
jakieś 100x200cm
u mnie nie ma już ani jednego

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-02-01 o 08:45
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 09:00   #454
julka910
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

U mnie leje deszcz. Ja sie mam znow nieco lepiej ale corka cała noc goraczkowala więc ide po mocna kawę i ciastko żeby jakoś funkcjonować.

Socha jest w ciazy ! widzialyscie już ?

Kliknelam wlasnie sandalki w Stradivariusie
http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bz%2Bpaskami

Miałam je brać wczoraj, były za 79,90 zł ale nie chciało mi sie wstać po kartę. A dziś maja niższa cene nie wiem czy ze mna zostaną ale chce spróbować
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 09:11   #455
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

U mnie leje deszcz. Ja sie mam znow nieco lepiej ale corka cała noc goraczkowala więc ide po mocna kawę i ciastko żeby jakoś funkcjonować.

Miałam je brać wczoraj, były za 79,90 zł ale nie chciało mi sie wstać po kartę. A dziś maja niższa cene nie wiem czy ze mna zostaną ale chce spróbować
Śliczne sandałki
Stary 2013-02-01, 09:29   #456
Ag4
AGA :)

Cytat:

http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivariussales/298118/1080194/Sandały%2Bna%2Bplatformie %2Bz%2Bpaskami

Czytałam przed chwilą właśnie

Świetne sandałki
Mi się w zeszłym roku w Stradim udało upolować przepięknie brązowe sandałki na szpilce za 49.90 Zawsze wszyscy je komplementują serio robią wrażenie. Szkoda, że są na dłuższą metę średnio wygodne No, ale 10cm wąkie buciki rzadko kiedy są wygodne

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Dziewczęta, czy orientuje się któraś o możliwości zakupu kosmetyków balea i alverde w jakimś sklepie internetowym? Allegro nie biorę pod uwagę bo to co chcę musiałabym kupić u kilku sprzedawców co się nie opłaca.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 09:34   #457
Olafia72
Raczkowanie

Miałam je brać wczoraj, były za 79,90 zł ale nie chciało mi sie wstać po kartę. A dziś maja niższa cene nie wiem czy ze mna zostaną ale chce spróbować [/QUOTE]

Julka te sandałki są świetne - na wysokim obcasie , lecz bardzo wygodne . Kupiłam je w lecie w cenie regularnej i nie żałuję ; zebrałam za nie wiele pochwał.
Olafia72 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 09:45   #458
julka910
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Czynnikiem decydującym będzie to czy stopa będzie mi lecieć w nich do przodu czy nie, w większości butów niestety mam ten problem
Stary 2013-02-01, 09:47   #459
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Zaraz ci zmierzę,
jakieś 100x200cm
u mnie nie ma już ani jednego
to Ty go masz
dziękuję za wymiary - czyli duży będę się biła myślami czy iść po niego czy nie, bo się spłukałam i boję się że TŻ wywali mnie z domu
Stary 2013-02-01, 10:25   #460
emely
Rozeznanie

Cytat:
Witam dziewczyny

Piękne , kiedyś o ile dobrze pamiętam pokazywała je na blogu Kasia Tusk
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 10:55   #461
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Czynnikiem decydującym będzie to czy stopa będzie mi lecieć w nich do przodu czy nie, w większości butów niestety mam ten problem
Butki śliczne
Ja też niestety mam ten problem, żę w większości butów z odkrytymi palcami stopa leci mi do przodu .

Cytat:
to Ty go masz
dziękuję za wymiary - czyli duży będę się biła myślami czy iść po niego czy nie, bo się spłukałam i boję się że TŻ wywali mnie z domu
Ja mam swój ukochany, wielki szal w panterkę z H&M bodajże sprzed trzech lat. Noszę go bardzo często a jest dalej w świetnym stanie. Ma taki wzór jaki lubię, super się układa i jest tak duży, że mogę się nim cała owinąć

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 10:58   #462
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Butki śliczne
Ja też niestety mam ten problem, żę w większości butów z odkrytymi palcami stopa leci mi do przodu .

Ja mam swój ukochany, wielki szal w panterkę z H&M bodajże sprzed trzech lat. Noszę go bardzo często a jest dalej w świetnym stanie. Ma taki wzór jaki lubię, super się układa i jest tak duży, że mogę się nim cała owinąć

No wlasnie ta stopa mocno mnie ogranicza. W tym roku na lato chce sobie zrobic buty na zamówienie, na obcasie z takim paskiem, jak w japonkach żeby trzymał stopę. Tylko myśle jeszcze jak one maja wyglądać

A szał w panterke rownież posiadam - ogromny, kupiony na allegro tez ze 3 lata temu za 30 zł z wysylka
Stary 2013-02-01, 11:30   #463
Ag4
AGA :)

Też mam panterkę. Z H&Mu chyba ze 2 lata temu kupiłam. Po wielu praniach i intensywnej eksploatacji nic się z szalikiem nie dzieje

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:33   #464
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam panterkę. Z H&Mu chyba ze 2 lata temu kupiłam. Po wielu praniach i intensywnej eksploatacji nic się z szalikiem nie dzieje
Ja także, dla mnie ten szal z panterką to także pamiątka z Łodzi, z koncertu mojego ukochanego zespołu Używam jej zarówno jako apaszki jesienią/wiosną i jako turbana na głowę kiedy siedzę na plaży (po udarze słonecznym zmądrzałam).
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:30   #465
julia404
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Słyszałam o sposobie na "prasowanie" skóry, czyli szklana butelka np po małym kubusiu czy coś, nalać gorącej wody i od środka jeździć po skórze, aż się wyprostuje. Podobno skuteczne, nie próbowałam
O, brzmi ciekawie, na pewno spróbuję

Cytat:

Śliczne oby się dobrze nosiły.

Cytat:
Mnie dzisiaj zachwycił stary look Wendy! Bosko wygląda, zresztą jakz awsze
Pamiętam jak oczarowały mnie te botki, gdy je zobaczyłam na blogu Wendy, do dziś niestety nie dorwałam podobnych

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja także, dla mnie ten szal z panterką to także pamiątka z Łodzi, z koncertu mojego ukochanego zespołu Używam jej zarówno jako apaszki jesienią/wiosną i jako turbana na głowę kiedy siedzę na plaży (po udarze słonecznym zmądrzałam).
Dobry pomysł z turbanem Ja uwielbiam oglądac szale u kogoś, sama nienawidzę nosić czegokolwiek blisko szyi ( w tym golfów i bluzek pod szyję).

Dobrze, że już piątek, wreszcie sie wyśpię i odpoczne po dłuugim tygodniu w pracy a jutro może wezmę się za porządki w szafie, osatnio wpadło mi w oko parę rzeczy i muszę jakoś usprawiedliwić sobie zakupy
I w temacie zakupów, macie coś z zalando? Podoba mi się jedna sukeinka, ale nie wiem, jak u nich z jakością, a na necie widziałam dość różne opinie.
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 15:41   #466
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Słyszałam o sposobie na "prasowanie" skóry, czyli szklana butelka np po małym kubusiu czy coś, nalać gorącej wody i od środka jeździć po skórze, aż się wyprostuje. Podobno skuteczne, nie próbowałam

Kropelka albo inny super glue, najtańsze kolczyki z takimi kryształkami lub kupić takie (choć małe to wolą w grosach sprzedawać), wydłubać i wkleić

Swoją drogą, jeśli ktoś nie wiedział, to kropelka jest genialna na złamane, pęknięte, rozszczepione płytki paznokcia- minimalnie posmarować od góry i dołu (jeśli ma się długie) lub tylko od góry, lakier bazowy, na to jakikolwiek i się trzyma. Nie trzeba obcinać (chyba ze złamany na tyle że pęknie i tak), można przeczekać aż odrośnie (ja tak ostatnio robiłam jak mi się złamał 4mm od macierzy ), nie wygląda dziwnie. I da się uratować pazura na szybko
Kiedyś czytałam o takim prasowaniu skór, ale czy nada się to też do ekologicznych?
może kupię dziś kubusia i wypróbuję

a co do paznokci - czytałam też o metodzie chusteczkowej. Przykleja się (może być po prostu na lakier) jedną warstwę, malutki kawałek chusteczki higienicznej w miejscu złamania. Wypróbowałam i nawet się sprawdziło muszę kupić znów Eveline 8 w 1 i znów zapuścić paznokcie
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:15   #467
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

a co do paznokci - czytałam też o metodzie chusteczkowej. Przykleja się (może być po prostu na lakier) jedną warstwę, malutki kawałek chusteczki higienicznej w miejscu złamania. Wypróbowałam i nawet się sprawdziło muszę kupić znów Eveline 8 w 1 i znów zapuścić paznokcie
Też muszę kupić tą odżywkę bo już mi się kończy. Nigdy nie miałam ładniejszych paznokci niż po regularnym stosowaniu Eveline
Mam nadzieję tylko, że nie zauważę u siebie tych negatywnych efektów o których huczy na blogach kosmetycznych. Póki co stosuję ją już kilka ładnych miesięcy i widzę same pozytywy.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:16   #468
aniser
Zakorzenienie

Dziewczyny jak sadzicie w czym wyprac bordowe spodnie z Z. (takie ni to woski, ni to jeansy)zabrudzone od kozakow?
Nie wiem ja kto sie stalo,ale w miejscu gdzie mam zamek w kozakach, na wysokosci ok. 15 centymetrow puscila farba (?) i mam plame na spodniach-taki ciemny preg. Kozaki sa skorzane, wiec tym bardziej mnie to dziwi...
Spodnie mam na sobie 2 raz i szkoda by bylo,gdyby mialy sie juz nie nadawac od uzytku

Poza tym to korzystajac w promocji w Hebe kupilam kilka dni temu szary lakier z Revlonu. Dzis mial swoja premiere i co? kolega z pracy widzac moje dlonie zapytal: "a Ty co, palcami w betonie grzebalas?"
I chciej czlowieku modnie wygladac w zdominowanej przez mezczyzn firmie...
Stary 2013-02-01, 16:30   #469
naciulatko
Zakorzenienie

Hej. Wracam po kilku dniach przerwy - egzamin zaliczony, więc mogę oddać się odpoczynkowi na wizażu Niestety w poniedziałek kolejny, ale dzisiaj robię sobie labę.
W ramach nagrody za zdany egzamin kupiłam sobie buty - czarne klasyczne szpilki z Zary , które dodałam w załączniku.

Dziewczyny, macie jakieś inspiracje do czerwonych szortów? Kupiłam eleganckie z H&Mu, cena wyprzedażowa mnie skusiła, a teraz zastanawiam się z czym je łączyć.

Cytat:
Jesz do 16, ale jak o której kładziesz się spać? Ja jak trzymałam się zdrowszego odżywiania, to 2-3h przed snem nie jadłam, inaczej bym nie wytrzymała chociaż wszystko kwestia przyzwyczajenia, ale czy to na pewno zdrowe?
Gratuluję takiej utraty ja chciałabym zrzucić jeszcze z 5kg, ale to zabiorę się za to na wiosnę, jak mobilizacja będzie większa
Kładę się spać dość późno - zwykle jest to przedział od 24 do 2. Powoli zaczynam wprowadzać późniejsze pory jedzenia, np. wczoraj o 19 zjadłam jabłko, bo słyszałam, że niekoniecznie niejedzenie przez tyle czasu jest zdrowe.
Z doświadczenia wiem, że trudniej jest zrzucić kilogramy, kiedy jest się szczupłym Jak byłam grubsza to łatwiej przyszło mi zawzięcie się, a teraz, kiedy chciałabym zrzucić jeszcze z 5 kg, to i organizmowi trudniej, i mnie częściej zdarza się wypić piwo np.
Trzymam kciuki za dietę wiosną Choć z tego, co kojarzę Twoje stylizacje, to akurat Ty masz figurę idealną

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Miłego wyjazdu i owocnej nauki ! I jeszcze raz gratuluję tylu zgubionych kilogramów. Ja również nie jem po 16.00 (kładę się po północy), ale wieczorem zwyczajnie nie mam apetytu i zdecydowanie nie chudnę. Mnie ostatnio gubi alkohol i nowa znajomość.

A teraz pokornie wracam do nici i cięć chirurgicznych
Bardzo dziękuję! O, to miło wiedzieć, że jest ktoś, kto podobnie jak ja nie je po 16. Kiedyś na wątku o dietach dziewczyny bardzo na mnie nakrzyczały za to, potem miałam doła, bo obawiałam się, że mój organizm tak się do tego przyzwyczaił, że jak zjem po 16 to zacznę tyć Na szczęście tak nie jest, ale od tego czasu jak jestem głodna to jem po 16, np. wczoraj o 19 zjadłam jabłko i jestem spokojna, że moja waga nie podskoczy. Oduczyłam się już schizowego podejścia, jak na początku
Ty już pewnie jesteś tak szczuplutka, że nie masz z czego chudnąć

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
Brawo! Sama zrzuciłam jakieś 14kg i dośc dobrze rozumiem, jak wspaniale musisz sie teraz czuć, ta duma i taki mentalny power:jupi
Dziękuję i również gratuluję Na pewno wiesz co w tym wszystkim jest najlepsze - wymiana calutkiej garderoby

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Chyba jestem tu jedyna której pani Majdan się nie podoba Ładnie ubrana i pomalowana, widać że ma klasę i gust, ale ta męska szczęka jak dla mnie wszystko psuje. Nie przepadam za takim kształtem twarzy u kobiet.
Mnie też pani Majdan się nie podoba

Cytat:
Jeśli o chodzi o nachalne pytania o dzieci, to ja z tym walczę od początku studiów gdy oświadczyłam najbliższej rodzinie, że dzieci mieć na pewno nie będę. Rodzice zrozumieli, ale dalsza rodzina wciąż próbuje mnie nawracać Ciężko jest postronnym pojąć moje poglądy, ale mogliby je chociaż uszanować. Nic z tego, muszę wysłuchiwać jaką jestem podłą kobietą sukcesu
Skąd ja to znam Mnie nikt nie może uwierzyć, że ja NAPRAWDĘ nie chcę mieć dzieci. Przecież tak lubię dzieci, byłabym matką idealną... Najbardziej dziwi to moją mamę, która jest wręcz na mnie zła z tego powodu. Nie twierdzę, że nigdy mi się nie odmieni, może mając 30stkę na karku stwierdzę, że bycie mamą to jest to, ale na chwilę obecną nie chciałabym. Niestety otoczenie uważa, że standardem jest 2 + 2 albo i więcej, a jak ktoś nie decyduje się na dzieci, to już węszą jakiś podstęp.

Cytat:
Bo to fantastyczny temat do plotek Podobnie jak kwestia posiadania partnera bądź zamążpójścia i wszelkie kwestie pieniężne
Dokładnie Ulubione tematy Polaków.

Cytat:
Dla mnie egzamin na prawo jazdy był najbardziej stresującym egzaminem. Matura, pierwsza sesja... to był luzik ale skupiłam się na maksa i zdałam za pierwszym razem
będzie dobrze i Ty też zdasz trzeba się tylko bardzo skupić, żeby nie popełnić głupich błędów
nie wiem jak w Łodzi, ale w Poznaniu jest pare miejsc, w których egzaminatorzy nagminnie uwalają...
Dla mnie praktyka też była najbardziej stresującym egzaminem. Z tymże zdałam za trzecim razem, więc najadłam się stresu razy trzy

Cytat:
Przed snem kupiłam jeszcze torebkę i teraz obiecuję sobie, że w najbliższym czasie żadnych torebek...
Bardzo ładna torebka Ja zakochałam się w pięknej zarowej torebce. Cena niestety nie jest kusząca, ale chyba jutro się po nią wybiorę

Migotko, trzymam kciuki! Na pewno sobie poradzisz Jak nie uda Ci się za pierwszym razem (wiele zależy od szczęścia!), to są kolejne podejścia

Uffff, nadrobiłam!
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 16:34   #470
naciulatko
Zakorzenienie

Dodaję załącznik butów, które kupiłam, bo w ostatnim poście się nie załadował.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2228201040_1_1_3.jpg (10,4 KB, 30 załadowań)
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:06   #471
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak sadzicie w czym wyprac bordowe spodnie z Z. (takie ni to woski, ni to jeansy)zabrudzone od kozakow?
Nie wiem ja kto sie stalo,ale w miejscu gdzie mam zamek w kozakach, na wysokosci ok. 15 centymetrow puscila farba (?) i mam plame na spodniach-taki ciemny preg. Kozaki sa skorzane, wiec tym bardziej mnie to dziwi...
Spodnie mam na sobie 2 raz i szkoda by bylo,gdyby mialy sie juz nie nadawac od uzytku

Poza tym to korzystajac w promocji w Hebe kupilam kilka dni temu szary lakier z Revlonu. Dzis mial swoja premiere i co? kolega z pracy widzac moje dlonie zapytal: "a Ty co, palcami w betonie grzebalas?"
I chciej czlowieku modnie wygladac w zdominowanej przez mezczyzn firmie...
Swoje woskowane piorę ręczni, do tej pory są jak nowe, nic siez nimi nie dzieje. Tylko faktycznie nie miałam do czynienia z zafarbowanymi woskami,ale biorąc pod uwagęich fakturę, moze nie będzie aż tak źle. Spróbuj na początek czymś lżejszym.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:17   #472
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Melduję się dziewczyny. Już po egzaminie, niestety oblałam na parkowaniu. To moja pięta achillesowa Od początku. Plac zrobiłam bardzo dobrze, bez problemów, do sprawdzenia miałam sygnał dźwiękowy i światła awaryjne. Rękaw i górka poszły gładko. Jeździłam 20 minut, ale niestety popełniałam 2 błędy parkując i egzamin skończony. Był stres, jakiś idiota zaczął na mnie trąbić, szkoda gadać. W noramlnych warunkach pewnie bym zaparkowała, no ale. Mimo wszystko nie jestem bardzo zła, bo egzaminator mi powiedział, że na mieście dobrze mi szło, nie zrobiłam błędów i żal mu było kończyć egzamin za błędy w parkowaniu, niestety przepsiy są jakie są. Chwalił mnie, że na placu ładnie robiłam rękaw jadąc środkiem, nie na styk przy liniach. Był bardzo miły, życzył mi powodzenia na następnym egzaminie. Wiem teraz, że dam radę, muszę jednak bardziej się skupić i opanować. Jeszcze katar miałam i cały czas smarkam.
Przepraszam za ot...

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2013-02-01 o 17:18
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:19   #473
caarolaaa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38973678]tak ten, w ogóle pakowanie przesyłki w stradim to jakaś masakra, ten naszyjnik jak sama wiesz jest sztywny, a dostałam go w rozdartej folii i kopercie bąbelkowej, która była sporo większa od formatu a4 i on całą drogę do polski latał w niej nic dziwnego, że tego nie wytrzymał

edit: no i nie mogę go nawet zmierzyć bo musiałabym zerwać metkę [/QUOTE]
o ranyy to fatalnie ! ale zostawiasz go czy dajesz do zwrotu ?
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 17:37   #474
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Melduję się dziewczyny. Już po egzaminie, niestety oblałam na parkowaniu. To moja pięta achillesowa Od początku. Plac zrobiłam bardzo dobrze, bez problemów, do sprawdzenia miałam sygnał dźwiękowy i światła awaryjne. Rękaw i górka poszły gładko. Jeździłam 20 minut, ale niestety popełniałam 2 błędy parkując i egzamin skończony. Był stres, jakiś idiota zaczął na mnie trąbić, szkoda gadać. W noramlnych warunkach pewnie bym zaparkowała, no ale. Mimo wszystko nie jestem bardzo zła, bo egzaminator mi powiedział, że na mieście dobrze mi szło, nie zrobiłam błędów i żal mu było kończyć egzamin za błędy w parkowaniu, niestety przepsiy są jakie są. Chwalił mnie, że na placu ładnie robiłam rękaw jadąc środkiem, nie na styk przy liniach. Był bardzo miły, życzył mi powodzenia na następnym egzaminie. Wiem teraz, że dam radę, muszę jednak bardziej się skupić i opanować. Jeszcze katar miałam i cały czas smarkam.
Przepraszam za ot...
Migotko, głowa do góry! Mówi się, że najlepsi kierowcy zdają za 2 razem Będziemy trzymały kciuki za drugim podejściem
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:54   #475
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
o ranyy to fatalnie ! ale zostawiasz go czy dajesz do zwrotu ?
nie wiem własnie bo nie ukrywam, że podoba mi się, do jutra muszę się zastanowić bo jedziemy z tż do galerii
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 18:42   #476
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Cytat:
A szał w panterke rownież posiadam - ogromny, kupiony na allegro tez ze 3 lata temu za 30 zł z wysylka
Cytat:
Cytat:
Nie ma co, szal w panterkę do zdecydowanie "must have" Ja również mam, nawet dwa, w brązie i w szarości.
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Melduję się dziewczyny. Już po egzaminie, niestety oblałam na parkowaniu.
Nie martw się, najlepsi kierowcy zdają za drugim!
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 18:47   #477
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Migotko, głowa do góry! Mówi się, że najlepsi kierowcy zdają za 2 razem Będziemy trzymały kciuki za drugim podejściem
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Nie martw się, najlepsi kierowcy zdają za drugim!
Dzięki za pocieszenie Zobaczymy co będzie, pewnie mnie mój instruktor opierniczy

Byłam dzisiaj w zarce na poceszenie i już sporo nowych, klasycznych rzeczy się pojawiło. Dużo bieli i czerni, coś czuję, że kupię masę ubrań w tym sezonie.

Stary 2013-02-01, 19:34   #478
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

PaulinaMigotka na pewno zdasz następnym razem

Ja właśnie mam szal w szarą panterkę, ale przez Wendy nabrałam ochoty na brązową

Brać czy nie brać? Nie wiem czy ta czerwień nie będzie się za bardzo gryzła z innymi ubraniami, ale chyba nie powinna... Pewnie go wezmę po weekendzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1960.jpg (45,0 KB, 165 załadowań)
Stary 2013-02-01, 19:41   #479
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Migotko nie martw się Będzie dobrze!
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 19:50   #480
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
PaulinaMigotka na pewno zdasz następnym razem

Ja właśnie mam szal w szarą panterkę, ale przez Wendy nabrałam ochoty na brązową

Brać czy nie brać? Nie wiem czy ta czerwień nie będzie się za bardzo gryzła z innymi ubraniami, ale chyba nie powinna... Pewnie go wezmę po weekendzie
Dzięki. Weź szalik, jest fajny, tylko moim zdaniem pasuje do stonowanej reszty.
Cytat:
Migotko nie martw się Będzie dobrze!
Dziekuję.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości