Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 12:02   #451
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Wczoraj była pierwsza kąpiel Mały odkrył ile radości daje kopanie w ziemi i tarzanie się w trawie, więc na efekty nie trzeba było długo czekać.

Wszyscy jednogłośnie twierdzą, że jest bardzo pociesznym psiakiem i zjednuje sobie sympatię najbliższych. Zresztą z wzajemnością

Jest pojętnym psem. Nauczył się już korzystania z toalety na dworze ,a w domu w razie potrzeby szuka pieluchy. Oczywiście trzeba go czasami nakierować, ale widać, że chętnie się uczy i ma potencjał do nauki.
Kopanie i tarzanie się to norma u wszystkich psów, potem jest tylko kwestia tarzania się w czym? Jak tylko w trawie to o.k. gorzej jak przyjdzie mu z wiekiem ochota tarzać się w innych "pachnących" rzeczach Mój poprzedni psiak tarzał się tylko w trawie, aktualny psiak póki co też....i niech tak pozostanie czego i Tobie życzę.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 12:04   #452
Lena1209
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Witajcie przywitam się w temacie kosmetycznym właśnie zamówiłam wcierkę Jantar chce przetestować co to za cuda
Po Jantarze miałam mnóstwo baby hair a włosy rosły jak szalone Zużyłam 3 buteleczki a dodatkowo wspomagałam się Vitapilem Pozostając w temacie włosów w sobotę przy okazji wizyty u fryzjera skusiłam się na rekonstrukcję K Pack Joico. Mój fryzjer tak zachwalał,twierdził,że włosy są bardzo miękkie,sypkie. Ja na razie nie potrafię wystawić opinii-zauważyłam obciążenie włosów. Za to zapach podczas całego zabiegu-cudny
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 12:35   #453
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Po Jantarze miałam mnóstwo baby hair a włosy rosły jak szalone Zużyłam 3 buteleczki a dodatkowo wspomagałam się Vitapilem Pozostając w temacie włosów w sobotę przy okazji wizyty u fryzjera skusiłam się na rekonstrukcję K Pack Joico. Mój fryzjer tak zachwalał,twierdził,że włosy są bardzo miękkie,sypkie. Ja na razie nie potrafię wystawić opinii-zauważyłam obciążenie włosów. Za to zapach podczas całego zabiegu-cudny
Jestem w trakcie trzeciej butelki i jestem zachwycona Włosy są naprawdę świetne, mam bardzo dużo nowych i stare mniej lecą. Cudo!

A taką torebkę dostałam od TŻ:
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...tive-fastening

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 12:39   #454
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Jestem w trakcie trzeciej butelki i jestem zachwycona Włosy są naprawdę świetne, mam bardzo dużo nowych i stare mniej lecą. Cudo!

Brawo do TŻ
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 12:53   #455
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny wracam po kilku dniach przerwy z raportem jak się miewa Klusek

Rośniemy drogie Panie rośniemy codziennie uczymy się czegoś nowego. Potrafimy już poszczekiwać, mruczeć, biegać, skakać. Przesypiamy całą noc na swoim posłaniu

"Łamiemy" serca swoim puszystym pyszczkiem , ale nie jesteśmy ufni wobec obcych i rozróżniamy bliskich od nieznajomych. Reagujemy na imię i już wiemy kto w domu zapewnia jedzonko, a kto jest super kompanem do zabawy

Klusek rozkochał w sobie całą rodzinę i mamy wrażenie, że jest z nami od zawsze. Pozdrawiamy Was Laseczki gorąco i życzymy udanego weekendu
Mango jaki słodki

Dzisiejszy dzień jest jakiś dziwny. Rano miałam mieć kolejne spotkanie w sprawie pracy, ale niestety zostało odwołane, bo p. dyrektor się rozchorowała. W sumie się ucieszyłam, bo w pobliżu jest galeria handlowa, gdzie kupiłam śliczne drobne kolczyki w YES i dostałam telefon z Mango, żeby odebrać balerinki. Pojechałam, odebrałam. Obejrzałam je dopiero w domu i okazało się, że na jednym bucie jest przeokropne przebarwienie Już nie chce mi się dzisiaj jeździć nigdzie i sobie tylko sprawdziłam gdzie są dostępne i jutro podjadę do ZT...

Co do kosmetyków do włosów - ostatnio kupiłam mini opakowanie (pewnie i tak będę zużywać cały rok) Kallosa Crema Al Latte i jest fajny, ale pojawiły się odżywki Aussie w Rossmannie i mam ochotę wykupić je wszystkie
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 13:59   #456
Ag4
AGA :)

Cytat:
Witajcie dziewczyny wracam po kilku dniach przerwy z raportem jak się miewa Klusek

Rośniemy drogie Panie rośniemy codziennie uczymy się czegoś nowego. Potrafimy już poszczekiwać, mruczeć, biegać, skakać. Przesypiamy całą noc na swoim posłaniu

"Łamiemy" serca swoim puszystym pyszczkiem , ale nie jesteśmy ufni wobec obcych i rozróżniamy bliskich od nieznajomych. Reagujemy na imię i już wiemy kto w domu zapewnia jedzonko, a kto jest super kompanem do zabawy

Klusek rozkochał w sobie całą rodzinę i mamy wrażenie, że jest z nami od zawsze. Pozdrawiamy Was Laseczki gorąco i życzymy udanego weekendu
Booooski!!!
Dopisuję się do długaśnej listy jego fanek !

Cytat:
Witajcie przywitam się w temacie kosmetycznym właśnie zamówiłam wcierkę Jantar chce przetestować co to za cuda
Też wcieram już kolejną buteleczkę

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 14:14   #457
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Przyszły dziś moje zakupy ze sklepu online z reserved. Kupiłam biały t-shirt, pasiaka i czarną spódnicę z gumką w pasie. Ze wszystkiego jestem zadowolona, materiał przyjemny, wykonanie dobre.
Wzięłam też szarą sukienkę w sportowym stylu, ale zastanawiam się nad nią.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg V1835-00X-003_2.jpg (30,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0196.jpg (89,5 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V5982-99X-001.jpg (30,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0195.jpg (143,2 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg W1120-99X-003.jpg (23,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0188.jpg (167,8 KB, 72 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 14:24   #458
Ansday
Raczkowanie

Klusek jest taki słodki ze aż mi sie zamarzyło mieć takiego pieska, miałam kiedyś psa niestety byl chory i musieliśmy go uspac
Wtedy postanowiłam ze juz nigdy nie bede miala zadnego psa, bo nigdy zaden nie bedzie taki jak tamtem - bylam z nim bardzo zżyta
Na dzień dzisiejszy nawet nie mam takiej możliwości bo moja TZ nie jest zwolennikiem zwierząt w domu, stoczyłam z nim boj o świnkę morska dla dzieci, ale psa nie ma szans żeby zaakceptował Druga sprawa ze nawet nie mamy warunków bo w sumie mieszkanie jest z ogrodem ale ja pracuje do 14 czasem dłużej wiec biedak musiałby siedzieć w domu do 14 bo na ogrodzie nie można go zostawić bo jest półotwarty...

Co do olejowania ostatnio tez pytałam fryzjerkę jaki olej najlepszy to nie wiedziała kompletnie o co chodzi, ale się nie przyznała i jakoś wybrnela z tego ale zauważyłam ze nie ma pojęcia o czym mowie

Mam pytanie o olej arganowy do twarzy zamiast kremu jak go stosujecie? Bo chciałam spróbować
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 14:27   #459
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
również szukam wiosennej sukienki, z resztą już od dłuższego czasu, ale jak na razie żadna mnie nie zachwyciła
Mam to samo. Jak jestem bez funduszy to wszystko jest takie piękne, a kiedy planuję zakup to nic mi się nie podoba

Byłam dzisiaj w nowo otwartym Sinsey'u w Alfie. Ceny naprawdę niskie, ale nic nie wpadło mi w oko.
Kupiłam też w Super Pharm pastę do zębów Blanx, którą polecała błękitne niebo. Ciekawa jestem efektów
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 15:07   #460
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
również szukam wiosennej sukienki, z resztą już od dłuższego czasu, ale jak na razie żadna mnie nie zachwyciła
Mnie zachwycają na wieszaku a jak założę to

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Mam prośbę. Szukam jakiejś godnej polecenia bazy rozswietlajacej pod podkład. Najlepiej taka, która nałożone na skórę daje subtelny efekt rozswietlenia, delikatnie nawilza i nie zapycha.

Ja jestem kompletnym jaskiniowcem jeśli chodzi o kosmetyki - mam meza który pracuje dla dużej firmy kosmetycznej i mam wszystko od niego a bazy nigdy zadnej nie uzywalam. Zreszta nie używam tego wiele a od kad mam córkę to jeszcze mniej bo mala jest alergiczka i musze uważać czym ja dotykam.

Pomóżcie ?
Minerały próbowałaś, puder perłowy, np? Dobre opinie miała baza z Daxa, miałam kiedyś bazę z Sephory, była całkiem niezła, ale teraz się rozleniwiłam i nie chce mi się bazować, podkładować i pudrować Idę na skróty, rozświetlam się mgłą z Paese albo pudrem YSL

Cytat:

Klusek Mango jest taki słodziasem, że proponuję go ogłosić maskotką wątku, a fotkę dać pod listę blogów w pierwszym poście

Cytat:
też wcieram Jantara, ponownie, bo się za bardzo ucieszyłam że mniej włosów mi wypada i znów mi lecą kiedyś stosowałam i był bardzo dobry, efekty miałam podobne jak po Aminexilu Vichy

Cytat:

Bardzo ładna torebka
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Przyszły dziś moje zakupy ze sklepu online z reserved. Kupiłam biały t-shirt, pasiaka i czarną spódnicę z gumką w pasie. Ze wszystkiego jestem zadowolona, materiał przyjemny, wykonanie dobre.
Super zakupy Migotko, bardzo podziwiam Twoją konsekwencję w ubiorze i stylu Ja pasiaki uwielbiam, ale jak w sklepie trafiam na kolejny, to mam wrażenie że chcę kupić znów taką samą bluzkę i odkładam

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Co do kosmetyków do włosów - ostatnio kupiłam mini opakowanie (pewnie i tak będę zużywać cały rok) Kallosa Crema Al Latte i jest fajny, ale pojawiły się odżywki Aussie w Rossmannie i mam ochotę wykupić je wszystkie
Tak poszłam w Bingo, że zamiast próbować je zdenkować, to ciągle dokupuję kolejne mam już 2 faworytów - z Shea i algami, a druga z glinką zieloną, kallosa mam w planach jak pozbędę się chociaż części tych słojów, bo mi się już nie zmieści
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 15:16   #461
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam za głupie pytanie... Jaka to rasa bardzo mi sie podoba
Ależ to nie jest wcale głupie pytanie West Highland White Terrier

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40504661]Kopanie i tarzanie się to norma u wszystkich psów, potem jest tylko kwestia tarzania się w czym? Jak tylko w trawie to o.k. gorzej jak przyjdzie mu z wiekiem ochota tarzać się w innych "pachnących" rzeczach Mój poprzedni psiak tarzał się tylko w trawie, aktualny psiak póki co też....i niech tak pozostanie czego i Tobie życzę. [/QUOTE]

Wybiera trawę i mam nadzieję, że tak zostanie

Cytat:
Mango jaki słodki

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Booooski!!!
Dopisuję się do długaśnej listy jego fanek !

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Klusek jest taki słodki ze aż mi sie zamarzyło mieć takiego pieska, miałam kiedyś psa niestety byl chory i musieliśmy go uspac
Wtedy postanowiłam ze juz nigdy nie bede miala zadnego psa, bo nigdy zaden nie bedzie taki jak tamtem - bylam z nim bardzo zżyta
Na dzień dzisiejszy nawet nie mam takiej możliwości bo moja TZ nie jest zwolennikiem zwierząt w domu, stoczyłam z nim boj o świnkę morska dla dzieci, ale psa nie ma szans żeby zaakceptował Druga sprawa ze nawet nie mamy warunków bo w sumie mieszkanie jest z ogrodem ale ja pracuje do 14 czasem dłużej wiec biedak musiałby siedzieć w domu do 14 bo na ogrodzie nie można go zostawić bo jest półotwarty...

Współczuję. Smutek to naturalna reakcja. Pamiętam jak po śmierci poprzedniego psa z rodzicami doszliśmy do wniosku, że nigdy więcej nie chcemy mieć takiej sytuacji i nie będziemy mieli zwierzaka.
Po pewnym czasie przyzwyczajenia wzięły siłę i tęsknota za psem biegającym po domu była coraz większa. Aż naturalnie pojawił się u nas pewnego dnia ...

Decyzja powinna być jak najbardziej wspólna i może pewnego dnia Tż się przekona do psa. Po cichu tego Ci życzę

Zdecydowanie trzeba dysponować czasem, a trzymanie zwierzaka w domu dla samego faktu mija się z celem. Ja również wychodzę z takiego założenia.

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Klusek Mango jest taki słodziasem, że proponuję go ogłosić maskotką wątku, a fotkę dać pod listę blogów w pierwszym poście
M adzia rozbawiłaś mnie niesamowicie

Dziękuję Kochana
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 15:26   #462
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Mnie zachwycają na wieszaku a jak założę to

Minerały próbowałaś, puder perłowy, np? Dobre opinie miała baza z Daxa, miałam kiedyś bazę z Sephory, była całkiem niezła, ale teraz się rozleniwiłam i nie chce mi się bazować, podkładować i pudrować Idę na skróty, rozświetlam się mgłą z Paese albo pudrem YSL

też wcieram Jantara, ponownie, bo się za bardzo ucieszyłam że mniej włosów mi wypada i znów mi lecą kiedyś stosowałam i był bardzo dobry, efekty miałam podobne jak po Aminexilu Vichy

Bardzo ładna torebka

Super zakupy Migotko, bardzo podziwiam Twoją konsekwencję w ubiorze i stylu Ja pasiaki uwielbiam, ale jak w sklepie trafiam na kolejny, to mam wrażenie że chcę kupić znów taką samą bluzkę i odkładam

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Tak poszłam w Bingo, że zamiast próbować je zdenkować, to ciągle dokupuję kolejne mam już 2 faworytów - z Shea i algami, a druga z glinką zieloną, kallosa mam w planach jak pozbędę się chociaż części tych słojów, bo mi się już nie zmieści
Bingo jest chyba w Hebe? Bylam tam ostatnio drugi raz w zyciu i bardzo mi sie spodobala ta drogeria. Szczegolnie polka z kosmetykami naturalnymi do twarzy. Nastepnym razem spisze kilka nazw i posprawdzam recenzje. Dowiedzialam sie tez gdzie moge kupic ten krem Sylveco, o ktorym wspomniala jedna z Was, wiec jak bedzie mi po drodze to sie zaopatrze.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-26, 15:32   #463
Madzia_M77
Zadomowienie

Nie wiem, bo nie mam u siebie Hebe. U mnie jest w Wispolu i Tesco. Wispol ostatnio bardzo się poprawił - mają Paese, Bingo, Kallosa, chyba Essence i furę jakichś mało spotykanych a mających dobre opinie marek
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:09   #464
Szoszoszo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Ranyyy, jaki Klusek Mango jest cudny

Cytat:
Bingo jest chyba w Hebe? Bylam tam ostatnio drugi raz w zyciu i bardzo mi sie spodobala ta drogeria. Szczegolnie polka z kosmetykami naturalnymi do twarzy. Nastepnym razem spisze kilka nazw i posprawdzam recenzje. Dowiedzialam sie tez gdzie moge kupic ten krem Sylveco, o ktorym wspomniala jedna z Was, wiec jak bedzie mi po drodze to sie zaopatrze.

Ja akurat w Hebe nie widziałam, ale rzadko tam bywam - swoje Bingo kupiłam w drogerii Jasmin.
A Sylveco gdzie namierzyłaś?

Edytowane przez Szoszoszo
Czas edycji: 2013-04-26 o 16:30
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:16   #465
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Byłam jakieś 3 tygodnie temu u fryzjerki i też nie miała pojęcia o olejowaniu. Było jeszcze kilka innych klientek więc zrobiłam wykład o olejkach i dobrych odżywkach
Moja fryzjerka sama mi polecała oleje Szczególnie sezamowy, arganowy i lniany z waxem.

Cytat:
Chyba dzisiaj zakupię Conversy, jak mi ładnie angielski i francuski pójdzie, w nagrodę
Nagroda w postaci Conversów zakupiona?

Cytat:

Słodki Klusek
I też życzę udanego weekendu

Cytat:

Ja obecnie mam przerwę od Jantaru, ale za kilka dni rozpocznę kolejną IX serię. Na początku widziałam większe efekty. Niestety teraz obserwuję po każdym myciu wypadanie Muszę w końcu kupić jakieś tabletki i skrzypopokrzywę.
Cytat:
Mango jaki słodki

Dzisiejszy dzień jest jakiś dziwny. Rano miałam mieć kolejne spotkanie w sprawie pracy, ale niestety zostało odwołane, bo p. dyrektor się rozchorowała. W sumie się ucieszyłam, bo w pobliżu jest galeria handlowa, gdzie kupiłam śliczne drobne kolczyki w YES i dostałam telefon z Mango, żeby odebrać balerinki. Pojechałam, odebrałam. Obejrzałam je dopiero w domu i okazało się, że na jednym bucie jest przeokropne przebarwienie Już nie chce mi się dzisiaj jeździć nigdzie i sobie tylko sprawdziłam gdzie są dostępne i jutro podjadę do ZT...

Dzisiaj w Rossmanie zauważyłam po raz pierwszy te odżywki, wzięłam do ręki, zaczęłam czytać, ale odłożyłam, bo pomyślałam, że tyle nie wydam na odżywkę Ale czytając teraz recenzje na KWC zmieniłam zdanie
Czy możesz napisać coś więcej o tym, jak działa na Twoje włosy?

Mam ochotę na czerwone szpilki!
Mój dzisiejszy wykład z prawa pracy prowadziła doktorantka, która miała na sobie ciemne spodnie, beżową koszulę i czerwone szpilki- wyglądała super

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 16:48   #466
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Przynajmniej w moim przypadku się sprawdza Bardzo mi przypasowało i myślę, że na stałe zagości na półce w łazience.
Cytat:
Moim zdaniem tak
Mam cerę w kierunku tłustej i stosuję
w takim razie muszę się wreszcie zebrać i je kupić na wypróbowanie

Cytat:

Klusek to moja nowa miłość Jest cudny ! Ależ Wam zazdroszczę takiego psiaka

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Migotko czy pokazałabyś się w tej spódniczce ? Szukam jakieś czarnej na lato i nic ciekawego mi nie wpadło w oko, a ta wygląda bardzo fajnie
Długo czekałaś na zamówienie ?
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:53   #467
LadyI
Zakorzenienie

Ale miałam zabiegane dwa dni. Wczoraj byłam u lekarza, później na badaniach, dzisiaj znowu Na szczęście wieczór zapowiada się spokojnie. Muszę jedynie literatury do pracy poszukać

Pokazuję dzisiejszy i chyba środowy zestaw (nic specjalnego ). Poza tym mierzyłam spodnie i nie wiem co o nich myśleć. Pomóżcie.

Podpowiedzcie proszę czy iść jutro farbować włosy czy dopiero za 2 tygodnie?. Nie wiem czy wytrzymam tyle czasu z odrostami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka1.jpg (92,3 KB, 319 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.jpg (93,6 KB, 313 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka3.jpg (94,5 KB, 273 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg su4.jpg (80,0 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baskinka.jpg (96,7 KB, 329 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie1.jpg (100,0 KB, 319 załadowań)
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:58   #468
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ale miałam zabiegane dwa dni. Wczoraj byłam u lekarza, później na badaniach, dzisiaj znowu Na szczęście wieczór zapowiada się spokojnie. Muszę jedynie literatury do pracy poszukać

Pokazuję dzisiejszy i chyba środowy zestaw (nic specjalnego ). Poza tym mierzyłam spodnie i nie wiem co o nich myśleć. Pomóżcie.

Podpowiedzcie proszę czy iść jutro farbować włosy czy dopiero za 2 tygodnie?. Nie wiem czy wytrzymam tyle czasu z odrostami
pięknie wyglądasz! Szpilki lubię jak kobiety tak chodzą ja też tak chodzę
Farbowanie? Jutro może jakieś ich nawilżanie na wiosnę ?
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:58   #469
LadyI
Zakorzenienie

A właśnie od jutra przymuszona przez mamę zaczynam kurację olejem lnianym. Ponoć po 3 tygodniach efekty są niesamowite:rolleye:
Stary 2013-04-26, 17:00   #470
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie od jutra przymuszona przez mamę zaczynam kurację olejem lnianym. Ponoć po 3 tygodniach efekty są niesamowite:rolleye:
popieram
Stary 2013-04-26, 17:03   #471
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
pięknie wyglądasz! Szpilki lubię jak kobiety tak chodzą ja też tak chodzę
Farbowanie? Jutro może jakieś ich nawilżanie na wiosnę ?
Dziękuję Kocham szpilki.

Ja mam małą obsesję na punkcie odrostów, bo lubię schludnie wyglądać, a one mogą popsuć wszystko.

Nawilżanie to by mi się przydało.. Bo sianko mam na głowie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
popieram
Próbowałaś może? To jakiś specjalny apteczny olej, mam przykaz mieszania go z chudym twarogiem.

Mango jest boski:l ove:. Zakochałam się w nim!
Stary 2013-04-26, 17:06   #472
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajny płaszczyk, ładny krój - skąd? Co do spodni to nie podoba mi się ten nadruk, ale leżą dobrze, więc kwestia tego co sądzisz o tych kwiatkach
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 17:09   #473
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kocham szpilki.

Ja mam małą obsesję na punkcie odrostów, bo lubię schludnie wyglądać, a one mogą popsuć wszystko.

Nawilżanie to by mi się przydało.. Bo sianko mam na głowie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Próbowałaś może? To jakiś specjalny apteczny olej, mam przykaz mieszania go z chudym twarogiem.

Mango jest boski:l ove:. Zakochałam się w nim!
Nie próbowałam,ale mam obsesje dbania o włosy
i popieram wszelkie zabiegi pielęgnacyjne.
Stary 2013-04-26, 17:40   #474
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś miałam anatomię. Wczoraj rozwiązywałam jakiś test z zeszłego roku i okazało się, że .. dziś dała ten sam Zatem z czystym sumieniem stwierdzam - zdałam

Kochana, co do spodni jestem na nie Może dlatego, że nie lubię spodni z wzorami, wolę te jednolite.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 17:43   #475
justytynka
Zadomowienie

Ja właśnie zaczęłam bardziej dbać o włosy Kupiłam sobie maskę biowax którą nakładam jak idę do sauny, wcieram Jantar a dodatkowo łykam vitapil i widzę różnicę wydaje mi się że szybciej rosną, nie puszą się tylko ładnie falują
Stary 2013-04-26, 17:51   #476
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Ja właśnie zaczęłam bardziej dbać o włosy Kupiłam sobie maskę biowax którą nakładam jak idę do sauny, wcieram Jantar a dodatkowo łykam vitapil i widzę różnicę wydaje mi się że szybciej rosną, nie puszą się tylko ładnie falują
VITAPIL polecam gorąco, dwa duże opakowania i widać różnice. Jednak czasem zwykle suplementy nie pomagają. Moja przyjaciółka miała piękne, niefarbowane, długie włosy i nagle zaczęły jej wypadac, postanowiła pójść do lekarza i zrobic badania - morfologie i na tarczyce. Okazało sie,ze ma duzy niedobór zelaza i dostała tabletki z silna dawka żelaza.

Stary 2013-04-26, 17:52   #477
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ale fajny płaszczyk, ładny krój - skąd? Co do spodni to nie podoba mi się ten nadruk, ale leżą dobrze, więc kwestia tego co sądzisz o tych kwiatkach
Płaszczyk z Zary

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam anatomię. Wczoraj rozwiązywałam jakiś test z zeszłego roku i okazało się, że .. dziś dała ten sam Zatem z czystym sumieniem stwierdzam - zdałam

Kochana, co do spodni jestem na nie Może dlatego, że nie lubię spodni z wzorami, wolę te jednolite.
O to super, że zdałaś

Teraz takie modne są wzorki na spodniach, sama nie jestem przekonana, ale te wydały mi się wyjątkowo stonowane. No cóż poszukam czegoś w pepitkę, to będzie wystarczająco szalone jak na mnie
Stary 2013-04-26, 17:58   #478
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Płaszczyk z Zary

O to super, że zdałaś

Teraz takie modne są wzorki na spodniach, sama nie jestem przekonana, ale te wydały mi się wyjątkowo stonowane. No cóż poszukam czegoś w pepitkę, to będzie wystarczająco szalone jak na mnie
Dziękuję, tak myślałam, ale na stronie był tylko biało-czarny
Co do spodni w kwiaty i inne nadruki to ja jestem na tak, ale ten konkretny mi się nie podoba
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 18:00   #479
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Dziękuję, tak myślałam, ale na stronie był tylko biało-czarny
Co do spodni w kwiaty i inne nadruki to ja jestem na tak, ale ten konkretny mi się nie podoba
Mi się podobają spodnie czarno-białe (cygaretki) w azteckie wzory. Moja przyjaciółka jest dość wysoka i ma piękne nogi, nosi takie i wygląda cudnie
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 18:07   #480
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Ja obecnie mam przerwę od Jantaru, ale za kilka dni rozpocznę kolejną IX serię. Na początku widziałam większe efekty. Niestety teraz obserwuję po każdym myciu wypadanie Muszę w końcu kupić jakieś tabletki i skrzypopokrzywę.

Dzisiaj w Rossmanie zauważyłam po raz pierwszy te odżywki, wzięłam do ręki, zaczęłam czytać, ale odłożyłam, bo pomyślałam, że tyle nie wydam na odżywkę Ale czytając teraz recenzje na KWC zmieniłam zdanie
Czy możesz napisać coś więcej o tym, jak działa na Twoje włosy?
Niestety nie używałam tych kosmetyków po prostu z radości, że już są w PL, bo przymierzałam się do ściągnięcia ich zza granicy, a tu taki news. W cenie normalnej planuję kupić odżywkę 3minute miracle, bo ona podobno na większości włosów działa super, natomiast z miniaturek spróbuję miracle moist. Jak trafię na promocję to sprawdzę szampon aussome volume

Cytat:
Zestawy super! Sukienka z Zary miło zaskoczyła, bo myślałam, że to taki lekki worek Spodnie podobają mi się bardzo - skąd są?

Ten tydzień zleciał mi maksymalnie szybko. Powinnam siedzieć i pisać pracę, a bardzo ciężko jest mi się do tego zebrać. Po weekendzie mam urodziny, a potem zaczynamy sezon grillowy ze znajomymi - nie mogę się doczekać! No i mam nadzieję, że trochę się opalę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości