|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() A taką torebkę dostałam od TŻ: ![]() http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...tive-fastening |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brawo do TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień jest jakiś dziwny. Rano miałam mieć kolejne spotkanie w sprawie pracy, ale niestety zostało odwołane, bo p. dyrektor się rozchorowała. W sumie się ucieszyłam, bo w pobliżu jest galeria handlowa, gdzie kupiłam śliczne drobne kolczyki w YES i dostałam telefon z Mango, żeby odebrać balerinki. Pojechałam, odebrałam. Obejrzałam je dopiero w domu i okazało się, że na jednym bucie jest przeokropne przebarwienie ![]() Co do kosmetyków do włosów - ostatnio kupiłam mini opakowanie (pewnie i tak będę zużywać cały rok) Kallosa Crema Al Latte i jest fajny, ale pojawiły się odżywki Aussie w Rossmannie i mam ochotę wykupić je wszystkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||
AGA :)
|
Cytat:
Dopisuję się do długaśnej listy jego fanek ! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Przyszły dziś moje zakupy ze sklepu online z reserved. Kupiłam biały t-shirt, pasiaka i czarną spódnicę z gumką w pasie. Ze wszystkiego jestem zadowolona, materiał przyjemny, wykonanie dobre.
![]() Wzięłam też szarą sukienkę w sportowym stylu, ale zastanawiam się nad nią. ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
Klusek jest taki słodki ze aż mi sie zamarzyło mieć takiego pieska
![]() ![]() Wtedy postanowiłam ze juz nigdy nie bede miala zadnego psa, bo nigdy zaden nie bedzie taki jak tamtem - bylam z nim bardzo zżyta ![]() Na dzień dzisiejszy nawet nie mam takiej możliwości bo moja TZ nie jest zwolennikiem zwierząt w domu, stoczyłam z nim boj o świnkę morska dla dzieci, ale psa nie ma szans żeby zaakceptował ![]() Co do olejowania ostatnio tez pytałam fryzjerkę jaki olej najlepszy to nie wiedziała kompletnie o co chodzi, ale się nie przyznała i jakoś wybrnela z tego ale zauważyłam ze nie ma pojęcia o czym mowie ![]() Mam pytanie o olej arganowy do twarzy zamiast kremu jak go stosujecie? Bo chciałam spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w nowo otwartym Sinsey'u w Alfie. Ceny naprawdę niskie, ale nic nie wpadło mi w oko. Kupiłam też w Super Pharm pastę do zębów Blanx, którą polecała błękitne niebo. Ciekawa jestem efektów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40504661]Kopanie i tarzanie się to norma u wszystkich psów, potem jest tylko kwestia tarzania się w czym? Jak tylko w trawie to o.k. gorzej jak przyjdzie mu z wiekiem ochota tarzać się w innych "pachnących" rzeczach ![]() ![]() ![]() Wybiera trawę i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję. Smutek to naturalna reakcja. Pamiętam jak po śmierci poprzedniego psa z rodzicami doszliśmy do wniosku, że nigdy więcej nie chcemy mieć takiej sytuacji i nie będziemy mieli zwierzaka. Po pewnym czasie przyzwyczajenia wzięły siłę i tęsknota za psem biegającym po domu była coraz większa. Aż naturalnie pojawił się u nas pewnego dnia ... Decyzja powinna być jak najbardziej wspólna i może pewnego dnia Tż się przekona do psa. Po cichu tego Ci życzę ![]() Zdecydowanie trzeba dysponować czasem, a trzymanie zwierzaka w domu dla samego faktu mija się z celem. Ja również wychodzę z takiego założenia. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Kochana ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, bo nie mam u siebie Hebe. U mnie jest w Wispolu i Tesco. Wispol ostatnio bardzo się poprawił - mają Paese, Bingo, Kallosa, chyba Essence i furę jakichś mało spotykanych a mających dobre opinie marek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Ranyyy, jaki Klusek Mango jest cudny
![]() Cytat:
A Sylveco gdzie namierzyłaś? ![]() Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2013-04-26 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I też życzę udanego weekendu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czy możesz napisać coś więcej o tym, jak działa na Twoje włosy? ![]() Mam ochotę na czerwone szpilki! ![]() Mój dzisiejszy wykład z prawa pracy prowadziła doktorantka, która miała na sobie ciemne spodnie, beżową koszulę i czerwone szpilki- wyglądała super ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Długo czekałaś na zamówienie ?
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam zabiegane dwa dni
![]() ![]() ![]() ![]() Pokazuję dzisiejszy i chyba środowy zestaw (nic specjalnego ![]() ![]() ![]() Podpowiedzcie proszę czy iść jutro farbować włosy czy dopiero za 2 tygodnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farbowanie? Jutro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
A właśnie od jutra przymuszona przez mamę zaczynam kurację olejem lnianym
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam małą obsesję na punkcie odrostów, bo lubię schludnie wyglądać, a one mogą popsuć wszystko ![]() Nawilżanie to by mi się przydało.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Próbowałaś może ![]() ![]() Mango jest boski ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i popieram wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana, co do spodni jestem na nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie zaczęłam bardziej dbać o włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz takie modne są wzorki na spodniach ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spodni w kwiaty i inne nadruki to ja jestem na tak, ale ten konkretny mi się nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ten tydzień zleciał mi maksymalnie szybko. Powinnam siedzieć i pisać pracę, a bardzo ciężko jest mi się do tego zebrać. Po weekendzie mam urodziny, a potem zaczynamy sezon grillowy ze znajomymi - nie mogę się doczekać! No i mam nadzieję, że trochę się opalę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.