![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :(
Pisze w takiej sprawie, że na dniach moja była dziewczyna ma osiemnaste urodziny. Wczoraj mimo tego, że pracowała na balu złożyła mi życzenia noworoczne. Wypada złożyć jej życzenia z okazji tych urodzin. Mam znów pisać sms ? Może bym zadzwonił chociaż hm ? Co myślicie jak by nie było nie jest mi obca i nie jest jakąś tam koleżanką. Bez obaw nie mam żadnych nadziei chce po prostu, żeby było na poziomie i kulturalnie.
Doradźcie mi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to dalej jesteś na smyczy - już Cię nie chcę, ale Ty mnie chciej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jeszcze może jej prezent kup? ![]() smsa tylko wyślij, bez żadnych wycieczek osobistych. śledzę cały ten wątek i pod zdaniami wielu osób bym się podpisała. nie ma co wchodzić w przyjaźnie z byłą, kiedy wszystkie uczucia nie wygasły, a u Ciebie to chyba jeszcze potrwa, bo nie radzisz sobie z odstawieniem jej.
![]() |
![]() |
#455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydaje mi sie że ona trzyma Cię jako koło zapasowe. Znajdziesz lepszą kobietę , która Cię doceni.
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
O prezencie nawet nie pomyślałem.
Tamten jest bogaty to jeden prezent od niego wystarczy jej za wszystkie inne ![]() Na pewno jej złoże życzenia tylko myślę w jakiej formie czy pisać czy zadzwonić. Z okazji świąt i nowego roku napisała pierwsza ja odpisałem bo nie planowałem pisać pierwszy wczoraj w ogóle. Można powiedzieć, że chce odejść z klasą po prostu. Spokojnie teraz te urodziny i koniec okazji na taki kontakt. Dopiero w wakacje w moje urodziny może mi złoży życzenia jak sobie ustawi przypomnienie w telefonie bo tak to pewnie zapomni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Jeśli już podjąłeś decyzję to napisz smsa chociaż, nie dzwoń.
A jak Sylwester z tą nową koleżanką? ![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
Kulturalne życzenia przez sms bez wycieczek osobistych, pisania o północy i będzie ok
![]()
Przeciętność daje poczucie bezpieczeństwa, ale tylko podejmując ryzyko można spełniać swoje marzenia Edytowane przez Bea_91 Czas edycji: 2014-01-01 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
O właśnie o to mi chodzi. Być ponad to dobrze to ujęłaś.
Dokładnie jakbym w ogóle nie napisał bym się z tym źle czuł etc. Odnośnie sylwestra z nową koleżanką były grubsze plany, ale nie wyszły i nie z mojej winy. Mimo tego było całkiem fajnie bo spędziliśmy go wspólnie ![]() Jednak to wszystko nie jest proste boję się, że ją w sobie 'rozkocham' ? Chciałbym tego uniknąć w takiej sytuacji jaka jest teraz bo nie chce jej skrzywdzić w żaden sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do sprawy z koleżanką - czeka Was poważna rozmowa. Ona wie, że całkiem niedawno zakończyłeś kilkuletni związek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
Właśnie chyba nie nic oprócz tego, że kiedyś na pewno byłem z tamtą dziewczyną. Czeka mnie rozmowa.
Odnośnie życzenie kusi mnie żeby zadzwonić i złożyć proste, ale szczere życzenia. Jednak chyba się nie odważę i napisze. na pewno będę krótkie i bez zbędnego pisania tak jak w wigilii jak ona mi napisała wiązankę do kilku słów życzeń ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zwykle "cześć" wystarczy, przynajmniej na razie. Nie masz z nia o czym gadać, po co sobie humor psuć . Wszystko jest za świeże. Jak spotkacie sie np za rok czy dwa to co innego. Ty juz dawno bedziesz z niej wyleczony. Wtedy mozna ewentualnie zagadac i spytać co słychać. Chociaz myśle ze wtedy nawet nie bedziesz czuł potrzeby żeby z nia o czym kolwiek rozmawiać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Oliwiabb Czas edycji: 2014-01-02 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
Rozumiem.
Odnośnie życzeń wymieniliśmy się "szczęśliwego nowego roku" ![]() Na urodziny postaram się jednym zdaniem złoży życzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
Głupio dziś wyszło. Skończyłem później niż zawsze trening i postanowiłem jednak zadzwonić. Nie wiem dlaczego tak po prostu. Jednak gdy odebrała i ją usłyszałem to wymiękłem. Kilka sekund ciszy i przerwałem te farse. Napisałem jej od razu po tym "telefonie"smsa z krótkimi życzeniami. Podziękowała i jest po wszystkim.
Nie krzyczcie na mnie za to, że zadzwoniłem i wyszedłem na fajera. Smutno mi czekałem na ten wyjątkowy dla niej dzień 3 lata, a wczoraj pierwsze godziny tego dnia czyli całą noc spędziła z nim. Wiem bo widziałem jego auto u niej w nocy jak jechałem. Smutno dziś wyjątkowo, popłakałem sobie i tyle. Jeszcze sobie dziś przypomniałem jak byliśmy na mazurach na wakacjach i późnym wieczorem zabrałem ją na spacer nad duże jezioro i na molo. Nisko nad jeziorem świecił taki duży pełny księżyc wtedy mocno ją przytuliłem i pierwszy raz powiedziałem 'kocham Cię' ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-07 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No głupio, lepszy byłby ten sms, sam, bez dzwonienia. Ciągle jest to świeże u ciebie, więc wypada z nową koleżanką porozmawiać. A ty tak nie rozmyślaj i nie wspominaj, idź do przodu! ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Rozeznanie
|
Trudno. Wyszło jak wyszło. I tak zachowałeś się w porządku składając życzenia.
![]() Błagam Cię, chłopie. Nie rozpamiętuj tak, bo aż mi Cię szkoda. Mam nadzieję, że tylko od czasu do czasu łapią Cię takie rozkminy, bo jednak już trochę minęło od Waszego rozstania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
No trudno, chciałeś spróbować to spróbowałeś. Teraz chociaż wiesz,że jeszcze za wcześnie na takie akcje, a nie, że tylko my tak gadamy
![]() Następna okazja to mam nadzieję dopiero na Święta Wielkanocne ![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Głupio wyszło teraz pewnie patrzy na mnie jak na jakiegoś tchórza albo dupe nie faceta. Sam nie wiem. Nie chce żeby patrzyła tak na mnie. Chciałem dobrze, ale wyszło jakiś nie tak jak powinno. jestem na siebie zły. Tylko w sumie co jej chciałem powiedzieć ? bezsensu...
Tak następna okazja w Święta Wielkanocne bo dzień kobiet rozumiem, że mam odpuścić ? Idę do przodu, a z dziewczyną z którą się spotykam porozmawiam w ten weekend. Odnośnie tego rozkminiania to myślę o niej codziennie bardzo dużo, ale tak wyrywkowo, a rozkimny mam rzadziej. Dziewczyna jest teraz szczęśliwa. Kieruje się swoim sercem. Nic nie poradzę jak samemu teraz dążyć do szczęścia. Miłość jest najważniejsza ona daje szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sumie skoro dziewczyna jest szczęśliwa, to uwierz mi, ale na pewno nie myśli o Tobie, tym bardziej w zły sposób. Bo po co? To, że wygłupiłeś się tym telefonem wcale nie musi oznaczać, że ona siedzi teraz i się z Ciebie nabija. Ma swoje życie, Ty wykonałeś miły gest składając jej życzenia i tyle. Moim zdaniem na dzień kobiet powinno składać się życzenia kobietom ważnym w naszym życiu. Ona ma kogoś, kto jej te życzenia złoży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Daj sobie spokój z tymi wszystkimi okazjami. Złożyłeś życzenia na urodziny i naprawdę wystarczy
![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
O matko, chlopie... Przeczytalam caaaały wątek i o bogowie! daj sobie spokoj juz! Będziesz w kalendarzu szukał okazji żeby zadzwonić do konca życia;-)? Wierz mi, sms "sto lat" zdecydowanie by wystarczył. Przestan być taki cipowaty i żyj dalej!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Ja juz calkiem darowalbym sobie jakikolwiek kontakt i staral sie zapomniec.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
jeeej, jak baardzo mi jest Ciebie żal...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Przyczajenie
|
Nie mysl nawet o Swietach Wielkanocnych, odpusc sobie pozostale okazje. 18-ste urodziny to bylo ostatnie nad czym EWENTUALNIE mogles sie zastanawiac.
"If you don't know where you are going, any road will take you there" Edytowane przez gruszka85 Czas edycji: 2014-01-27 o 02:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Możesz jaśniej ?
Nie myślę o świętach wielkanocnych. Zawsze ona pisała pierwsza te życzenia więc po prostu odpisuje, ale ich nie oczekuje. Tych na nowy rok w ogóle się nie spodziewałem. Ostatnio miałem porozmawiać z nową koleżanką, ale wyszło trochę inaczej. Musze to zrobić w ten weekend jak dobrze pójdzie. Tylko trochę nie wiem jak do tego podejść bo odnoszę wrażenie, że jej stosunek do mnie jest trochę cieplejszy niż taki koleżeński. Nie chcę, żeby uciekła jak jej powiem jaka jest sytuacja. Sam nie wiem. Moje drogie wy rozumiecie sobie nawzajem co radzicie jak do tego tematu podejść ? Edytowane przez nairdazalg Czas edycji: 2014-01-16 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Konto usunięte
|
po prostu jej powiedz że niedawno zakończyłeś (...)-letni związek. Nie rozwódź się nad tym, że to jeszcze dla Ciebie trudny temat. Dziewczyna na taką szczerość zasługuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
Szczerze to nie rozumiem. Nie rozwódź się na ten temat ?
Prosiłbym jaśniej jak można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz jej powiedzieć, że wolałbyś, żeby wasza znajomość rozwijała się trochę wolniej.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.