![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Hejka
![]() ![]() ![]() Idę Wasczytać ![]()
#453 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ultra - ponoc dzis swietujesz? najlepszego Koachana! ![]() Hje - co juz odwalili? ![]() mlody dzis na basenie juz lepiej. najgorzej jest na wejsciu do szatni, wtulony we mnie, caly czas musi mnie trzymac za szyje wiec nawet nie bede opisywac jak wygladalo moje siusiu ![]() ![]() wzielismy mu na basen kolo do plywania i rekawki, taaaaaaaa ![]() aaaa, no i wydaje mi sie, a nawet jestem pewna ze mamizm zmalal na sile ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
A co nawywijal, Marsi?
Dużo z.nas to pisze ostatnio., wiek taki: brzydal: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie słuchał się wcale, miałam wrażenie,że jest wręcz złośliwy, wchodził na stól rzucał jedzeniem,pluł, nigdy tak się nie zachowywał bił,podrapał dziś S do krwi pod okiem i wyrywał mu włosy, wyrwał też z korzeniami dziś moje lawendy przed domem ![]() próbowałam odwracać jego uwagę,a w niego jakiś piorun ognisty wstąpił ![]() pietrwszy raz dziś wybuchłam i poczułam się naprawdę zmęczona skakał mi po nogach, kopal po brzuchu ech...spora ta lista |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i zeby nie bylo - ze sie nie skarze to nie znaczy ze mlody jest aniolkiem ![]() ![]() ![]() marsi - co sie stalo? Hje - co jest? bo sie martwie.... ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- co do kwiatow... u nas w donicach mamy aksamitki. raz jest tak ze ich w ogole nie widzi a za chwile jest "akcja" i wyrywa kazda razem z korzeniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- http://demotywatory.pl/4371597/Jaki-kraj http://demotywatory.pl/4371389/Wow-z...zl-miesiecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu-ja nadal nie mam fb i nie zamierzam póki co
![]() ![]() Mamy za sobą pierwszy wylany kubek,nie wrzącej ale dość ciepłej herbaty. Mały zajadał z nami przy ławie a że to ciekawe świata to trzeba jeść co nie dozwolone/pić co gorące w pośpiechu i z dala od niego. Mąż akurat łapał za ten kubek żeby odstawić a ten zdążył złapać za ucho. Siedział ze mną na fotelu a ja go właśnie zestawiałam na podłogę i całe szczęście tak go ustawiłam że wylał wszystko na mnie. Na niego i na męża poleciał tylko "ciepły prysznic" bo jak krzyknęłam to on ten kubek podrzucił. Aaaaj zawał jak nic to moje dziecko mi kiedyś zasponsoruje,albo trwały uszczerbek na zdrowiu ![]()
#459 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko do tych ktore maja stacjonarny internet.
w jakiej firmie macie? ja mam w orange, konczy mi sie umowa za chwile i doopa, nie wiem co dalej. placic mam wiecej, nie ma opcji zeby placic mniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- mala - dobrze ze nic sie nie stalo! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Widzę że Ultra coś świętuję więc przyłączam się do życzeń! Cytat:
![]() Ale właśnie miałam napisać do ciebie w kontekście Twojego pytania o przygotowanie L. na maluszka, słyszałam, że ta książeczka jest bardzo fajna a pewnie będziesz karmić piersią, może Ci się przyda: http://www.mamania.pl/ksiazki/kolysa...rsiach-mamy,19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Jestem. .. jutro nadrobie. .. ale tak na dobranoc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartulowi teraz dolne idą :P Z tego powodu wstał dzis o 4,20 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() DEBRAH, Ami jest fantastyczna ![]() PSTRYNIU, u nas Orange, dawaniej Neostrada, cudów nie ma, ale powiem Ci,ze podobno najlepiej mówic ze sie rezygnuje(albo nawet wysłac rezygnacje) wtedy sie starają ![]() brawa za basen ![]() MAŁA, jak to dobrze, ze tak sie skonczyło ![]() ![]() MARSI, Twój blog mam juz w zakąłdkach ![]() ![]() HJE, przytulam mocno ![]() ![]() ULTRA kobito stówencji w dobrym humorze! ![]() Aha, u nas odsmoczkowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zezarłam wlasnie paczke czipsów serowocebulowych, srednio dobre, ale z blaku laku i tak dalej ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Hejka . Podczytałam
Cytat:
![]() MARSI super! ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Amelka też ma ostatnio histeriozy, chyba bunt;p Dziewczyny, mam 1.5 tyg na wybranie koloru na elewacje. Wiem że chcemy z tztem jasny szary i ciemny szary... ale nie wiem jak to połączyć na mojej chacjendzie;/ może jakiś pomysł? myślałam nad paskami koło okna zachodzące do okien balkonowych.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-07-31 o 06:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Kurdeee napisalam wczoraj posta i widze, ze mi zjadlo
![]() Marsi, u nas wczoraj podobnie, tzn chcialam oknem skakac (z parteru :p )mlody mnie wykonczyl, piszczydlowate jeczydlowate placzliwe to takie bylo ze glowe mialam jak bania, tylko maz przyszedl podalam obiad i sruuuu na bieganie bo czulam, ze oszaleje jak nie wyjde z domu. Dobilam sie potem skalpelem. Kochana a te domy drewniane to nie sa jakies mniej solidne? I bardziej podatne na korniki/pozary? Wilgoc? Jak z osadzaniem, nie ma probemu, ze od razu prawie wykonczeniowka? Jakos mi sie zawsze zassze tak kojarzylo, drewniane domki z letniskowymi..... Moze glupie, ale chce wybrac najlepsza opcje a z drugiej strony hmmmm.... Nie wyobrazam sobie budowac domu przez 3lata ![]() Ezzo na slasku, moja sis sie przeprowadzila nad morze, maz ma sciezke kariery wyznaczona na Wawe dlatego na razie sie wstrzymujemy (zreszta miezkanie za 4lata mozemy sprzedac dopiero) ale ja sobie lubie ogladac projekty i marzyc ![]() Brawa dla Tomaszka!!!!! Pietraszko dalej nic ![]() Kolejna nocka tragedios, ehhh i na dodatek mlode wstalo o 5, ale jak mam sie zloscic na tego szczerbatka mojego no nie da sie ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#467 |
Zakorzenienie
|
hejka!
panowie jeszcze spia ale zapewne za chwile sie przebudza takze pedem nadrabiam ![]() Sylwietta - brawa za smoka! jak nocka? Deli - a moze caly jasny a tylko boki/katy w takich szarych pustakach? nie wiem jak to sie pachowo nazywa ![]() ![]() swietny ten dzieciaczek z demotow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu masz budować dom 3 lata? jak jest kasa;> to zobacz po nas. W styczniu zalalane fundamenty, w marcu zaczelismy tak naprawdę murować i gdyby nie gówniana ekipa (czyt, opierd.al.acze) to byśmy już byli dalej. W sobote wchodzi ekipa co będzie nam ocieplać chate, w poniedziałek wchodzi gość z dachem, jak wyschną wylewki jakieś 3 tyg kładziemy płytki. W połowie września wchodzi ekipa z kuchnią ![]() ![]() TYLKO PAMIĘTAJ, jak serio podejmiecie temat budowy, to radzę załatwiać od razu papiery, booo to zajmuje qpe czasu, więcej niż budowa całego domu ;p
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |||||
Zakorzenienie
|
Dokładnie, cała mama
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ultra ![]() ![]() ![]() ![]() Bokeh wszytskie zdjecia na blogu śliczne, ale ostatnie dwa - ![]() Wczoraj tak mi się przykro zrobiło, bo ja usypiam Oliwkę a reszta w kuchnni, śmichy chichy, kolacje sobie raz jedzą, a ja potem jak jakiś odludek sama. Tż pyta czego się nie uśmiecham, no to mu mówię, a on że przeciez nie leżeli, że tyle zrobili, że zamiast się cieszyć że dobrze się czują to ja wymyślam, no iże mówił że jak się dziecko urodzi to się wszystko skończy. Powiedziałm mu tylko że juz nigdy nie powiem że czuję sie tak czy tak.
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie też się zastanawiam nad bokami;> co do tujek, mamy posadzonych w kij, teraz je ogarniam bo tak zarosły chaszczami;/ ;/ wczoraj weszłam w mrowisko czerwonych mrówek;/ mam nadzieje ze srodek, którym posypałam bedzie działał bo chce skończyć to w tym tygodniu, kupić agrowłóknine i posypać korą. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Lejdi - ale czemu 3 lata? jesli byscie sami stawiali, bez kredytow to moze i tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Ultra wszystkiego co najlepsze! ![]() marsi super pomysł z blogiem! ![]() Deli mi się strasznie podobaja białe domki własnie z szarymi bokami ![]() sylwia brawo za odstawienie! mała dobrze, że nic się nie stało ![]() wczoraj moja znajoma dała zdjęcie na fb z podpisem porządki, dzieciaczek siedzi przy szafce (chyba ma rok) a w szafce środki czystości typu cif, domestos itp. ludzie to mózgu nie mają chyba. i druga sytuacja, rozwieszam pranie, patrzę na dole usypiają maleństwo w wózku. dziecko śpi, nakryli takim rożkiem grubym a na to osłonka na wózek. wczoraj wieczorem było 29 stopni ![]()
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny na szybko się chciałam pochwalić właśnie się zważyłam i ..... w 2tygodnie -2kg!!! ważyłam się o tej samej porze itd jem ładnie i zgrabnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- lecę bo młode muesli wysypało na podłogę w kuchni ![]() aha i zapomniałam, mój mały szogun nauczył się.....podnosić kotę ![]() ![]()
#476 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Poszłam do biedry po pieluchy z Dorotką, bez wózka. Wracałyśmy? tak! ja szłam, młoda za rękę a w drugiej ciągnęła gigantyczną pakę pieluch, nie dała sobie odebrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Rozeznanie
|
O jaaaaa, dziewczyny, ale mi miło
![]() ![]() ![]() W każdym razie kochane jesteście bardzo! Dziś świętuję - 33 lata na karku, aż mi się wierzyć nie chce. Generalnie wolę o tym myśleć jako o piętnastoleciu osiemnastki ![]() Mycha dała dziś pospać, chyba w ramach prezentu, za to zirytował mnie lekko tz, ale luuuuuz, już ok ![]() Mam dziś do zrobienia bardzo fajne zadanie w pracy, wręcz nie mogę się doczekać, aż zacznę ![]() Mycha ostatnio uwielbia, jak się jej polewa głowę prysznicem, najlepiej tak na maksa. Śmieje się wtedy w głos - cudne to ![]() A teraz idę zobaczyć, co u Was, bo nie było mnie wczoraj ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ultra of kors stowka! Stawiasz dziś. ..a że czika to ja poproszę koktajl z arbuza lub kawę mrożona. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lady - brawa za wage! Neti - nie smec tylko bierz sie za cwiczenia!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||||||||
Rozeznanie
|
Amelka jest śliczna!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Inna sprawa jest taka, że ja nie umiem dusić w sobie... Cytat:
Ale wiesz, w niedzielę (30 stopni w cieniu) widzialam dzieciaczka w gondoli, nakrytej ochraniaczem, z postawioną budką, ubranego w długie spodenki, skarpetki i body z długim. Specjalnie zerknęłam do tego wózka, bo myślałam, ze może maleństwo tylko w pieluszce leży, ale nie - okutane na maksa. Ja nie wiem, nie kumam, dlaczego tak. A, jeszcze: Marsi - super pomysł z blogiem! Ja na pewno będę czytać! Pstryczku - pisałaś o ask.fm. Ja raz widzialam, co córka mojej koleżanki tam wypisuje - od tego momentu boję się Mychowego okresu dojrzewania. Buziaki, lecę pracować. EDIT: Neti, Twoja kawka się robi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-07-31 o 08:05 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.