|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#451 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 676
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?
Moje fotki w rozpuszczonych w³osach, z tym, ¿e by³y one robione do¶æ dawno tzn. jeszcze przed moim przytyciem. Jutro postaram siê wrzuciæ fotki z krótkimi w³osami i w lokach
![]() Wielkie dzkêki, ¿e mi pomagacie Edytowane przez Pogoda Czas edycji: 2006-01-07 o 15:23 |
|
|
|
#452 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 676
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?
Przed chwil± znalaz³am co¶ takiego. Mo¿e co¶ z tego by mi pasowa³o?
|
|
|
|
#453 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
£ysiejacy facet - jaka fryzura
Witam drogie Panie
![]() Mam ma³y a moze nawet wiekszy problem z moimi w³oskami. Otoz robia mi sie straszne zakola, na razie wlosy sie po prostu przerzedzaja ale kwestia czasu jest az zupelnie znikna. No i mam pytanie, czy bawic sie w jakies fryzury ktore optycznie poprawia sytuacje czy tez nie robic komedie i przejechac glowke maszynka na krótko. Na dzien dzisiejszy prawie ca³a g³owa jest rowno porosnieta, problem jest tylko z zakolami, one sa tak duze ze ³±cza sie po srodku g³owy zostawiajac z przodu kepke wlosów - tak jak mowie to nie ³ysina, to przerzedzenie w³osów. Pozdrawiam |
|
|
|
#454 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
prosze doradzic mi fryzurê jak± mog³abym sobie zrobiæ ( moga byæ zdjêcia). MAm buziê okr±g³± i w³osy za ramiê lekko wycienowiane, maj± sk³onno¶c do puszenia, krêcone i raczej cienkie. Proszê doradzyæ mi jak mog³a bym je ¶ci±æ i jakich kosmetyków u¿ywaæ, ¿eby fryzura wygl±d³a ³adnie i ¶iwe¿o... za wszystkie rady z góry dziekuje
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: £ysiejacy facet - jaka fryzura
uwazam ze wlosy obciete na krociotko, wygladaja bardzo dobrze , nie ploecam zapuszczania zapasow i zaczesywania ich w miejsca brakujacych wlosow
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 106
|
Dot.: Jaka fryzura??
a nie masz jakie¶ fotki?
by³o by pro¶ciej co¶ doradziæ
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 116
|
Wydaje mi siê ze do okr±glej buzi bêdzie pasowaæ co¶ "drapie¿nego", jakas postrzêpiana grzywka itp. ale bez foty trudno co¶ doradziæ
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 116
|
Mo¿e co¶ w tym stylu?
(fotki ze strony www.kleopatra.com.pl) |
|
|
|
#459 |
|
Przyczajenie
|
Krociutko czyli glaca? No bo inaczej to chyba nie ma sensu, i tak bedzie widac ze w³osy tu i owdzie sa przerzedzone.
Pozdrawiam |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 1 800
|
Na zero. Lepiej nic ni¿ trochê.
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
uwazam ze ³ysiejacy facet w krotkiej, nawet ostrzyzonej maszynka np 2-3-4 wyglada lepij niz z meszkeim na gorze , udajacym gestwine wlosow , to naprawde nie jest tragedia ,ze mezczyzna ³ysiej, to zazwyczaj naturalne wiec nie masz sie co tak przejmowac
|
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 537
|
Ale¿ mnie krêc± faceci z takimi zakolami
jest to dla mnie bardzo mêskie, osobi¶cie polecam fryzurkê na króciutko
|
|
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 812
|
Ogoliæ maszynk± na 2 mm! I taki stan utrzymywaæ
Tak wygl±da zdecydowanie najlepiej! Moj T¯ te¿ tak robi, i baaaardzo sexowny z niego facet |
|
|
|
#464 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Wam wizazanki, jutro swiat ujrzy moj± glace
![]() pozdrawiam i dziekuje |
|
|
|
#465 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Powiem Ci ze ksiadz z mojej parafii, lat okolo 45 nosil na lysej glowie tzw. zaczeske. Wygladalo to koszmarnie, a'la Lukaszenka. Pewnego razu zobaczylam go odmienionego. Zgolili wlosy na 2 mm. Efekt jest taki, ze z groteskowego wuja zrobil sie calkiem dystyngowany pan. To o wiele lepiej pasuje do bardzo intelegentnego i madrego czlowieka jakim jest.
Tobie radze, zebys ogolil sie nie na 9 mm czy 6 mm ale calkiem na lyso, max 2 mm. Tak bedzie najlepiej. Wklej tez zdjecie przed i po zgoleniu. Moze dzieki temu ktos kto ma podobny dylemat tez sie odwazy. Niech to bedzie zacheta
|
|
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 698
|
maszynk± na krótko! tak jak pisa³a ank@ ,tak gdzie¶ 2 mm i bedzie ok.
|
|
|
|
#467 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam krêcone w³osy i taka fryzura raczej by nie wypali³a. jak mo¿ecie to wklejajcie tu zdjêcia fryzur z krêconych w³osów
|
|
|
|
#468 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Odwazyles sie? Zgoliles glowe? Moze wkleisz fotki?
|
|
|
|
#469 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Okr±g³a bu¼ka.. jaka fryzura..!?
Moim zdaniem prostowanie chemiczne niszczy w³osy i zastanów siê czy warto....ale skoro i tak codziennie je prostujesz to mo¿e lepiej raz, a na d³u¿ej
|
|
|
|
#470 |
|
BAN sta³y
|
Witam.
Mam pytanko. Jak zrobic taka fryzure jak na zdjeciu? Jak sie robi te warkoczyki po bokach bo nie mam pojecia? Moze ktos ma jak±s instrukcje? ![]() Dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
#471 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak zrobiæ tak± fryzurê
to sa male warkoczyki dobierane przy skorze,ale watpie czy sama to zrobisz,robisz to normlanie jak dobieranego tlyko musisz mocno sciskac zeby byl przy skorze.a fryzura jets bardzo ciekwa,sama sie na nia skusze chyba:P
|
|
|
|
#472 |
|
BAN sta³y
|
Dot.: jak zrobiæ tak± fryzurê
sama napewno jej nie zrobie... dwie lewe rece mam
![]() a te warkoczyki to cos tak jak sie robi francuza? |
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Jaka fryzura pasuje do falowanych w³osów??
Mam wielki problem,poniewa¿ chcia³abym zmieniæ fryzurê ale nie bardzo wiem na jak± =( poniewa¿ mam falowane , suche w³osy,które siê nieuk³adaj± =( Kiedy¶ ¶cie³am w³osy i od razu na koñcach zacze³y mi siê lokowaæ=/ Co zrobiæ z w³osasmi zeby by³y proste ??? i nie by³y suche????Albo jak± dobraæ fryzurê do moich w³osów???
|
|
#474 |
|
Moderator
Wiadomo¶ci: 5 468
|
Dot.: Jaka fryzura pasuje do falowanych w³osów??
W twoim opisie przydalaby sie fotka,wtedy napewna zleca sie propozycje co do twoich wloskow.Pozdrawiam
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
|
|
#475 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 416
|
A u¿ywa³a¶ prostownicy?
|
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Wedlug mnie najlepsza bedzie prostownica,a jesli chcesz bardziej pofalowac sobie wlosy na calej dlugosci to po umyciu wloskow zaaplikuj na nie pianke i glowa w dol susz suszarka jednoczesnie ugniatajac wlosy rekami.Efekt jest swietny. |
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 396
|
Prostownica raczej odpada, bo skoro masz suche w³osy, to po co wysuszaæ je jeszcze bardziej. Powinnas wiêc podkreslic to, ¿e s± falowane. Poniewaz sama mam do¶æ krêcone i pusz±ce siê w³osy mogê ci polecic stosowanie jedwabiu na lekko przesuszone, ale tak¿e na suche w³osy. Daje on efekt ³adnego po³ysku i przede wszystkim dyscyplinuje loki. Bêdzie tez pomocny przy w³osach suchych, bo napewno je nawil¿y.
Nie napisa³a¶, czy masz w³osy suche z natury, cy s± one poprostu w z³ej kondycji, wiêc ciê¿ko jest udzielæ rad co do metod pielêgnacji i stylizacji. |
|
|
|
#478 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Jaka fryzura??
Witam
![]() Moje pytanie jest oczywiste która fryzura najbardziej do mnie pasuje. Jakie¶ pó³ roku temu by³am u fryzjera(efekt widaæ na zdjêciu nr1) ale pozniej podcie³am w³osy(nr3). Wiekszo¶c ludzi mówi mi ¿e ¿le zrobi³am. Czasami zda¿a mi sie te¿ zwi±zaæ je - wtedy przewa¿nie s³ysze komentarze ¿e lepeij jest nmi w rozpuszczonych A co wy s±dzicie na ten temat. Czy te¿ uwa¿acie ¿e najlepsza jest nr1, a mo¿e kto¶ doradzi co¶ innego
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 406
|
Cze¶æ ³adnie Wygl±dasz W Rozpuszczonych 1 Zdj. Ale W Spiêtych Te¿ Nie Zle.pozdrawiam
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#480 |
|
Moderator
Wiadomo¶ci: 5 468
|
Na pierwszym zdjeciu ladnie wyszlas z ta fryzura choc zrobilabym ukosna grzywke tak jak zalaczylam fotke.Na drugim zdjeciu tez dobrze wygladasz w spietych ale za mocna na bok zaczesane wlosy masz..Pozdrawiam
i Tak popatrzylam na twoja twarz to polecalabym taka fryzurke
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

by³o by pro¶ciej co¶ doradziæ