pies-pająk i straszenie ludzi - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-11, 15:48   #451
Leszy
Zakorzenienie

Dot.: pies-pająk i straszenie ludzi

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle sytuacja czysto hipotetyczna - ludzie przyzwyczajeni do takich burackich żartów nie będą się przejmować gdy zobaczą zagrożenie, a co jeśli kiedyś będzie to faktyczne, mało prawdopodobne zagrożenie a nie głupawy żart?
Możesz podać przykład?

Cytat:
Kwestia zarabiania na tym dla mnie też jest ważna bo nawet jakbym się nie przestraszyła to bym nie zgodziła się na to by ktoś moim kosztem zarabiał sobie grubą kasę i się tym nie podzielił.
Skoro by Ci to tak przeszkadzało, to nie widzę problemu w rozmowie z twórca takiego filmiku, że nie wyrażasz zgody, by Twoja postać była upubliczniona. Jeśli prawo będzie po jego stronie, to również nikt Ci nie broni pójść do sądu i próbować wyegzekwować swoich racji.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 15:51   #452
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Tak w ogóle sytuacja czysto hipotetyczna - ludzie przyzwyczajeni do takich burackich żartów nie będą się przejmować gdy zobaczą zagrożenie, a co jeśli kiedyś będzie to faktyczne, mało prawdopodobne zagrożenie a nie głupawy żart?
faktycznie, duże jest zagrożenie pojawienia się pająka o rozmiarach jamnika

Cytat:
Kwestia zarabiania na tym dla mnie też jest ważna bo nawet jakbym się nie przestraszyła to bym nie zgodziła się na to by ktoś moim kosztem zarabiał sobie grubą kasę i się tym nie podzielił.
wszyscy zarabiają twoim kosztem, moze nie pracodawca, bo sporo czasu spedzasz na wizazu żeby nie było niejasności wpis o pracodawcy to żart. Wiem... pewnie powiesz, że buracki
nawiedzonanarzeczona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 15:51   #453
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Jestem ciekawa, czy placi sie osobom, ktore biora udzial w jakichs sondach ulicznych i innych takich czy ludziom bioracym udzial w Matura to Bzdura i innych takich sie placi.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 15:53   #454
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Każdy prank, nawet taki, który wydaje się być nieszkodliwy może komuś przynieść krzywdę. Przykłady:
http://joemonster.org/filmy/33256/Uw...kogo_zartujesz
http://joemonster.org/filmy/61321/Ni...bienia_dowcipu
Eeee... A możesz dać coś NIEUSTAWIONEGO? Bo widać fejk na pierwszy rzut oka w obydwu filmikach. W drugim zwłaszcza: Stoi sobie gość z kamerą na środku drogi, na jakimś wygnajewie i inny sobie radośnie idzie, niiiiiiiczeeeego się nie spodziewając. Taaaa. Jaaaasne.

Stary 2014-09-11, 15:57   #455
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa, czy placi sie osobom, ktore biora udzial w jakichs sondach ulicznych i innych takich czy ludziom bioracym udzial w Matura to Bzdura i innych takich sie placi.
w sondzie brałam udział, nie dostałam wynagrodzenia.
W matura to bzdura nie brałam udziału, bo już stara jestem
Swoją drogą, w tym do dopiero się ośmieszają. Uważam, że reakcja (strach) na filmikach Wardęgi to pikuś w porównaniu z kompromitującymi wypowiedziami w Matura to bzdura
Stary 2014-09-11, 16:14   #456
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wizaż.pl przecież zarabia. Gdzie mój piniądz?!
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 16:39   #457
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 16:57   #458
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Przebywając tutaj akceptujesz regulamin, a osoba straszona i po kryjomu nagrywana niczego nie podpisuje. Nawet nie chce mi się na inne posty odpisywać bo takie absurdalne bzdury tu padają że szkoda czasu.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 17:24   #459
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Przebywając tutaj akceptujesz regulamin, a osoba straszona i po kryjomu nagrywana niczego nie podpisuje. Nawet nie chce mi się na inne posty odpisywać bo takie absurdalne bzdury tu padają że szkoda czasu.
Oczywiście, że nie odpisujesz. Bo nie potrafisz się dobrze uargumentować. I tak, tak. Napiszesz zaraz, że prowokuję. A ja stwierdzam po prostu fakt. Jakoś dyskusja przebiegała normalnie, a potem przyszłaś, pokrzyczałaś, zasiałaś fermentem i tyle. Co zresztą zauważyły wszystkie strony dyskusji, tylko nie Ty.

Natomiast tak jak powiedziałem wcześniej. Co Ci szkodzi porozmawiać z twórcą filmiku (w cywilizowany sposób, nie tak jak tutaj to robiłaś) lub walczyć o swoje prawo w sądzie?

Stary 2014-09-11, 17:26   #460
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Ale absurdalnymi bzdurami nie jest domniemanie, ze ktos dostalby zawalu, czy - co gorsza - zrownywanie zartu z gwaltem lub napadem. No komedia :d

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 17:30   #461
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Zasiałaś ferment i nadal nie potrafisz zrozumieć, że w tej dyskusji NIE MA JEDNEJ słusznej racji i JEDNEGO "zwycięzcy". Jeszcze dzisiaj podczytywałam wątek - znowu ludzie fajnie dyskutowali (mówię tu o użytkownikach: Farmakopea oraz Leszy).
Coffee po prostu sobie zażartowała, a Ty, zamiast zachować jakikolwiek poziom, znowu plujesz jadem
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 17:48   #462
nawiedzonanarzeczona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Zasiałaś ferment i nadal nie potrafisz zrozumieć, że w tej dyskusji NIE MA JEDNEJ słusznej racji i JEDNEGO "zwycięzcy". Jeszcze dzisiaj podczytywałam wątek - znowu ludzie fajnie dyskutowali (mówię tu o użytkownikach: Farmakopea oraz Leszy).
Coffee po prostu sobie zażartowała, a Ty, zamiast zachować jakikolwiek poziom, znowu plujesz jadem
zaczynam się zastanawiać dlaczego ludzie na różnych forach internetowych oraz w komentarzach dosłownie plują jadem. Zwłaszcza kobiety, chamskie komentarze odnośnie wyglądu innych kobiet, nawet tych w gruncie rzeczy pięknych. Ale zawsze dopatrzą się jakiejś wady, dzięki której będą uważały, że jest brzydka, albo ma zmarszczki ( w wieku 40 lat to na serio nic dziwnego), ma cellulit (każda moja koleżanka ma), ma duże stopy, jest za mała, za wysoka, etc.

podobnie jest z wypowiedziami na temat kobiet. Każda bogata albo ta, która wyszła za mąż za bogatego faceta jest przez większość wyzywana. Czyli za mąż można wychodzić tylko za biedniejszego faceta, tak? Trochę dziwny tok rozumowania. W moim świecie liczą się inne wartości.

tutaj też wiele razy przewinął się temat piniędzy. Na Boga... rozumiem, że komuś mogą się nie podobać takie żarty, ale nie przyszłoby mi do głowy żeby mieć do kogoś pretensje o to, że na tym zarabia.

To tak jak z leśnymi ssakami. Nie popieram, ale mam gdzieś czy w ten sposób zarabiają na życie.
Stary 2014-09-12, 20:34   #463
shadow__
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
W sumie nie ma znaczenia, czy byli podstawieni czy nie, bo autor propaguje, że nie. A więc propaguje postawę, że można straszyć obcych ludzi.

Widziałam też jego innych filmik, "autumn ghost", jak wybiega zza liści i straszny ludzi przechodzących przez park. Wyobraziłam sobie, jak straszy kobietę/dziewczynę, która ma doświadczenia z przemocą. Ile z nas doświadczyło jakiejś niebezpiecznej sytuacji z obcych facetem albo się jej obawia? Wyobrażacie sobie, że tak straszona jest osoba, która np. kiedyś przeżyła napaść?
albo kobiete w ciąży, po której tej ciąży jeszcze nie widać.. a to może się tragicznie skonczyc ..
dlatego jestem za takimi filmikami jeśli są śmieszne dla obu stron, a nie przerażające (chyba ze ludzie sa podstawieni - to co innego)..
shadow__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 16:43   #464
dominikmeller25
Zakorzenienie

ten Wardęga to jest zwykły idiota i powinni gościa wsadzić bo to co robi nie jest normalne.
w jednym z nagrań wyskakuje z kolegami na grzybiarza, teraz zatrzymał pociąg bo pojacować musiał na torach do tego jeszcze uderzał kijem w pociąg, no za to powinien beknąć w końcu.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 16:53   #465
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawiedzonanarzeczona Pokaż wiadomość
zaczynam się zastanawiać dlaczego ludzie na różnych forach internetowych oraz w komentarzach dosłownie plują jadem. Zwłaszcza kobiety, chamskie komentarze odnośnie wyglądu innych kobiet, nawet tych w gruncie rzeczy pięknych. Ale zawsze dopatrzą się jakiejś wady, dzięki której będą uważały, że jest brzydka, albo ma zmarszczki ( w wieku 40 lat to na serio nic dziwnego), ma cellulit (każda moja koleżanka ma), ma duże stopy, jest za mała, za wysoka, etc.

podobnie jest z wypowiedziami na temat kobiet. Każda bogata albo ta, która wyszła za mąż za bogatego faceta jest przez większość wyzywana. Czyli za mąż można wychodzić tylko za biedniejszego faceta, tak? Trochę dziwny tok rozumowania. W moim świecie liczą się inne wartości.

tutaj też wiele razy przewinął się temat piniędzy. Na Boga... rozumiem, że komuś mogą się nie podobać takie żarty, ale nie przyszłoby mi do głowy żeby mieć do kogoś pretensje o to, że na tym zarabia.

To tak jak z leśnymi ssakami. Nie popieram, ale mam gdzieś czy w ten sposób zarabiają na życie.
Ból pupy.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości