![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Też niewyrażnie wyglądam Juka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia serial jest lekki,fajnie sie go ogląda.Nie zabraknie intryg,dużej dawki humoru,rywalizacji,wątku miłosnego. ![]() Dircik jak rzęsiska?Kusisz już spojrzeniem ![]() Mam upominkowa karte do Douglasa i tak sobie myślę ![]() Z rozjaśniaczy- mam ten koreański- Kama- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Miszka - zabójczy miks - szampan z miodem i czosnkiem, brrr ...
Ja też tak miewam, głownie w podróży, że wychodzę z rozgrzanego auta na chwilunię, np. na stacji benzynowej bez płaszcza, a potem się dziwię, że się robię następnego dnia "pociągająca" ... Rzęsy czekają na klejenie na koniec - wiem, że może się to skończyć, że się nie uda, ale trudno. Płakać nie będę, bo mi się makijaż rozmaże ![]() Z "kultowych" brązerów/bronzerów w Douglasie jest Bahama-mama the Balm, może warto się maznąć na próbę? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...hama-mama.html Ja latem zakupiłam Inglota HD, jest całkiem ok, więc nie chcę robić aż takich zapasów. |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Które to tak płakały, że zimy brak ? Zapraszam do mnie, wody po kostki, breja fuuuuuuj. Szaro, buro, mgliście. Czy nie lepiej jak słoneczko świeci i chodzę sobie w obuwiu na gołe stopy ? Ja zawsze powiem, że lepiej
![]() Dziś dzień pracujący, zaraz kończę i pędzę do domu piec... ciasto. Piekę popaprańca. Potem szybkie pakowanko, odwiozę córkę do jej przyjacióki a sama po męża do pracy i jedziemy do Rowów. Sylwester w gronie skromnym, przy kominku, w dresach ![]() ![]() No dobra, ja nie o tym chciałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Miszka mi odpowiada brązer benefita. Kolor odpowiedni, ciepły odcień. |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Miszka, łączę się z Tobą w chorobie ![]() Fajna taka karta upominkowa ![]() ![]() Piękne życzenia Anyżku, nie mogłaś tego lepiej ująć. Dokładnie takiego roku 2015 sobie życzę i Wam wszystkim też. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2014-12-31 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Juka poczytaj o czystku. To jakieś bardzo popularne zioło teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie, nie porzuciłam was ![]() Cytat:
![]() ale zima może być... byle nie za długo ![]() co to poparaniec??? Cytat:
Miszka bankowo Cię zawiało... wczoraj wcale ciepło nie było..... ja w poniedziałek z rana pojechałam polatać na łopacie, wczoraj poprawiłam i kurde tak zmarzłam, ze się nie mogłam rozgrzać do wieczora.... poza tym w poniedziałek zaliczyłam fryzjera ![]() ![]() no normalnie zadowolona jestem ![]() Anyżku cudne życzenia ![]() dziewuszki i ja Wam życzę żeby ten nadchodzący rok był lepszy i zdrowszy ![]()
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Juka miałam Sisley,odsprzedałam Tiger,bo kupiłam za ciemny.Ty jaki masz kolor?Artdeco jest chwalony.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ct-spf-15.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Dla tych co wychodzą -i dla tych co zostają.Niech 2015 brzmi samymi pozytywnymi nutami..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
Czystek już się parzy
![]() Miszka, z artdeco mam bazę pod cienie i jest super. Miałam cienie do powiek i były całkiem, całkiem. Brązer oblukaj, bo ten kolor na zdjęciu jest średni. Mój kolor sisley to złota brzoskwinia. |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Czystek?Nie znam gościa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Gang Iren
|
Ja z artdeco też uwielbiam bazę pod cienie! I w sumie to nic więcej z tej firmy nie używałam.
A czystek też chciałam z ciekawości zacząć pić, ale muszę poczekać aż skończę karmić.
#463 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Czystka od miesiąca namiętnie piję ![]() ![]() Suszę pomalowane na krwiście czerwono pazury ![]() Gdyby nie udało mi się wpaść jeszcze raz- Wspaniałego Sylwestra i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Niech spełnią się wszystkie nasze marzenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
Miszka, czystek kontowy też jest mi dobrze znany.
![]() ![]() Aussie, no wiesz, tak sama pijesz i się nie chwalisz ![]() ![]() ![]() Ja też mam czerwone pazurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Gang Iren
|
Ja też chciałam wam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Spełnienia marzeń!
#466 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie wsadziłam do pieca ciasto jogurtowe
![]()
#467 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie popaprańca mam zrobionego
![]() Córka zrobiła sałatkę z zupek chińskich. Ależ mi to smakuje, nigdy wcześniej nie jadłam. Powoli trzeba się szykować na tę noc sylwestrową. Odziać się w ciepłe dresy, polary narciarskie, skarpety wełniane, czapki z nausznikami ![]() ![]() ![]() A Kama od rana już imprezuje? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- i wszystkie już pewnie z drinkami balują ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- bo taka cisza... |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
Szczesliwego Nowego Roku!
Ale zanim ten Nowy nastanie, zycze Wam szampanskiego Sylwestra, bez wzgledu na to czy spedzacie go w mysl slow piosenki: "Będzie, będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie... Znów na parkiecie będzie dym..." czy tez przy kominku, ognisku, wsrod znajomych, rodziny... Niech ten Sylwester bedzie wstepem do cudownego, szczesliwego Nowego Roku. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2014-12-31 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Juka, ja tez nie wierzę w przesądy
![]() ![]() ![]() Na basenie byłam, na siłowni nie...Pije grzane wino. No to jak się zapowiada 2015 ...? A, z przyjaciółka grałyśmy zaciekle iles godzin w Guild Wars, bijąc się i odkrywając nowe tereny... Hm, miałam plany - ładna suknia, potem piling maseczka...a tu nic, nic... ![]() ![]() Dziewczyny - niech się wydarzy w 2015 to, co dla nas najlepsze, nawet, jeśli jeszcze o tym nie wiecie i nie marzycie ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2014-12-31 o 21:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
I bądżmy tak wspaniałe jak w poprzednich latach.Wczoraj się nie liczy,jutro niepewne ,tylko dziś jest nasze.. i za to wypijmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Spicie...?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
o boshe.... wstałam o 8 i nie wiedząc czemu strasznie mnie głowa boli.....
Miszka święte słowa... tylko dziś się liczy ![]()
#474 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Gang Iren
|
Witam się w Nowym Roku
![]()
#476 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego kochane w 2015 roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
Postanowiłam, że 2015 r. będzie fajnie i póki co się tego trzymam, chociaż choróbsko atakuje ze zdwojoną siłą.
![]() A Ty Miszka, jak się dziś czujesz ? Ila, gdzieś Ty dziecko przepadła ? Ciocia się niepokoi. ![]() I Bambi, też ma dar znikania jak kamfora. ![]() Raz, dwa meldować się tu w Nowym Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Kamcia pewnie do psiapsiólki jedzie.Ilka w górach....
Juka mnie przeszło.Jakieś przejściowe załamanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystkiego optymistycznego w 2015! Obyśmy były (nadal ![]() ![]() Melduję, że rzęsy się spisały na medal. Przyklejenie było prościzną (obejrzałam wcześniej film Maxineczki na youtubie jak przyciąć i jak przykleić), nie czułam ich wcale na oczach, całą noc, komplementy zebrałam (typu: jaka to odżywka ![]() Wytańczyłam się odpowiednio, rok 2015 uważam za dobrze rozpoczęty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie. Sylwester udany, ludzi pełna chata. Około 30 nas była. Całkiem fajnie. Nawet jak za wiele nie rozumiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.