|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Dzień dobry, wiosennie i wreszcie słonecznie
Jeśli ten tydzień będzie taki jak poniedziałkowy poranek to będę całkiem zadowolona. Nie wagowo - bo tam wzrost (ale żarłam przyznaje przez weekend) - ale nawet ze wzrostem bezpiecznie poniżej 80 a to już coś Kazałam mężowi wynieść do pracy to co zostało z czekoladek - choć kusiło sobie jedną zostawić (albo trzy Co do kwestii powyżej to ja , jakkolwiek nie narzekam, to jednak lubię zostawić szczegóły dla siebie. Chyba nie jestem tak wyzwolona jak myślałam - albo więcej robię niż o tym mówię Z przyjemności - mąż przywiózł mi kawy ze Składu Kawy do popróbowania - dziś piłam pomarańczową ... To tylko aromat ale jednak uatrakcyjnia poranną filiżankę ukochanego napoju Polecam taką odrobinę luksusu![]() Tydzień planuję wzorowy dietowo - choć raczej ilościowo - bo jakościowo będę wyjadać resztki i wreszcie wrócić do ćwiczeń. Może nawet pójdę potruchtać jutro bo ma być ponad 15 stopni Moje stresy się jednak nie skończyły - czekamy na wyniki ostatnich egzaminów męża -ale ponieważ je już napisał to jednak ciśnienie spadło (bo już nic się nie da zrobić)- fajnie będzie mieć męża w domu w weekendy i wieczorami (bez presji nauki). Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-03-16 o 09:58 |
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Witam
U mnie też słonecznie, zaraz idę robić śniadanie no i bolą mnie chyba wszystkie mięśnie Ja tam z chęcią mogę słuchać takich opowieści ale wole jak wszystkie szczegóły nie są podane na tacy bo często wychodzi to niesmacznie
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiec co do obchodzenia urodzin- ktoś tam życzenia składał...ale ja bardzo nie lubię tematu moich urodzin więc nawet nie chciałam za bardzo słuchać. Na posty na FB nie odpisuję...TŻ chciał jechać ze mną po prezent (tak sie umawialiśmy, że zanim kupi mi coś za taką kasę to najpierw to przetestuję w weekend), ale odmówiłam-stwierdziłam, że nie chce na urodziny nic. nie chcę tyle kasy marnować. Poryczałam się (stały element mojego "obchodzenia" urodzin), wydarłam na TŻ, więc zabrał dzieciaka i poszedł na pól dnia, a ja zostałam sama i poszłam spać. Oto moje urodziny Nie umiem starzeć się z godnością, wiem to. Wiem, że pewnie "pourodzinowo" w końcu zafunduję sobie ostrzykiwanie kwasem HA bruzd wokół ust, bo po prostu starość w moim wydaniu (fizyczna starość) mnie przeraża. Na domiar złego zeżarłam wczoraj wieczorem 0,7 litra lodów...tak NADIA- pięknie!!!Białkuje się?
|
|
|
#455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niee Lambria nie białkowałam; jeden raz tylko . Ale teraz zaczne wprowadzac dni bialkowe ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki za egzaminy ![]() Cytat:
Mamy ten sam wzrost, tylko mam troche wiecej na wadze . Dasz rade
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
Witam, u Was słonecznie, a u mnie leje i szaro-buro za oknem
normalnie oczy mi sie same zamykają JA niestety nadal mam kaszel, oczywiście nie taki, jak jeszcze dwa tygodnie temu, ale nadal jest. Jutro idę do lekarza. Insane dasz radę w pracy, na pewno Świnka, a ten Twój nowy kolega, to przystojny? Bo jak tak, to ideał faceta piękny, w kwiecie wieku, wie co i jak robic z kobietą, inteligentny i kulturalny, no i obrzydliwie bogaty Martolina dawaj te przyziemne tematy, bo trzeba troszkę ochłonąć po tych pikantnych wieczornych opowieściach ![]() Tamlinek spokojnie, to tylko "głupie" przedmioty, dasz radę bez nich Dzień dobry, dziś w planach pranie firanek plus umycie okien od środka i zrobienie sałatki.
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat bez drukarki kochana to stoje z pracą No ale po co zamówic mi było wcześniej jak już informacja wyskakiwała że kończy się. Ciagle zapominałam. A że to jest taka głupia drukarka, to ani zresetowac ani nic, nie wydrukuje ani jednej strony |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie bede ściemniać, ze tak uwielbiam
niestety najlepszy seks uwazam jest na poczatku, bo technika technika, wiadomo ze w dluzszym wiazku jest dopracowana super, ale mnie do motyli brakuje tych emocji, dreszczyku itp. a tego po 12 latach nie ma, nie oszukujmy sie. mnie kreci pierwszy dotyk, pierwsze jakies tam rozebranie się...wiecie trzepot serca, miekkie nogi, ale że dla męzatki to temat zamkniety, wiec nie ma sie czym ekscytowac ![]() no i seks sie bardzo poelpsza gdy ktoś inny jest na horyzoncie. samo to, ze jest w mojej głowie duzo daje mojemu stalemu zwiazkowi. obecnie nikogo nie ma wiec i ochoty brak.
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Ożesz w mordę jeża ból doopny może by i mnie nie uszczęśliwił (złe doswiadczenia - nie z TŻ) ale historia ulalala! Aż mokro się czyta good for you ![]() Ja się nie ważyłam ostatnio - w pracy mam szał niesamowity. Mało jem i podejrzewam że jestem poniżej 80tki. Od soboty zacznę się znowu ważyć ![]() Tak miło się czyta Wasze łóżkowe doświadczenia - trzeba zaplanować week3nd z TŻ |
|
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
Marta, chyba każda z nas ma takie dni w miesiącu w kórych nie ma ochoty
![]() Zgadzam się, że dla mężatek i kogoś takiego jak ja (w stałym związku od iluś lat) takie przygody są poza zasięgiem ![]() Właśnie wróciłam z zakupów, pogoda śliczna ![]() Tamlin, bardzo podobają mi się wybrane przez Ciebie mebelki - ten drugi zestaw świetny, no i te krzesła które podmienisz/podmieniłaś w komplecie też ładne. Będzie wszystko razem pasowało
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
jezusie jaka jestem głodna
podstawowy błąd, bo wzięłam tylko pierwsze śniadanie i od 8:00 nic nie miałam w ustach. teraz wrócę za 1,5h i zjem pewnie konia z kopytami
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ale w wawie słońce dzisiaj...
HaGie czy przystojny... Średnio chyba, taki normalny. Wlosy na jeża, szczupły. Ale ubiera się za...iście
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a jak w ogóle waga? Spada coś? Te tabletki pomagają?
|
|
|
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
martolina oj oj tam
przy poniedzialku dasz rade napisac cos przyziemnego insane weekend i skutki Tz w delegacji drugi tydzien ![]() myszka robisz jakies modyfikacje w p90? Mam sporo Jill sciagnietej w srodku nocy i sie wlasnie tak zastanawiac co robic jak czegos nawet w 30% dobrze nie zrobie. ilona witam w swiecie niskich pileczek myszka hmmm poza zasiegiem nie sadze
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie zgodzę, że seks jest najlepszy na samym początku -przynajmniej o ile pamiętam te zamierzchle czasy
Ja jakoś na początku nie potrafiłam się do końca wyluzować, człowiekowi zależało i chciał dobrze wypaść -a jednocześnie nie było takiego zaufania żeby można było swobodnie mówić o pewnych rzeczach, potrzebach. Choć my mieliśmy ostatnio jakieś 2-3 miesiące przerwy więc może to się liczy jako jakiś mały nowy początek i stąd moje zadowolenie z jakości pożycia małżeńskiego (jak to zabrzmiało W ogóle chyba jestem coraz bardziej zadowolona z tej sfery życia- zgadzałoby sie to z tezą że dla seksualności kobiety najlepszy jest czas po trzydziestce ![]() Dlaczego nie lubicie urodzin(prezenty,ciacho,i mpreza -czego tu nie lubić)? Przecież tu chyba wszystkie młodziutkie Zaliczyłam dziś piękny wiosenny spacer i średnio udane zakupy... Pokusiłam się na spodnie w promocji- ale spojrzałam na zły rozmiar... Tanio było ale póki co się nie dopnę Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-03-16 o 18:07 |
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
Hej nie wiem, co mi się porobiło, ale jakieś godziny z kosmosu mi się wyświetlają przy waszych postach, np. ostatni post Joanny - godzina 18,56
która u Was jest godzina, bo zgłupiałam ![]() ale miałam dzis akcję z pralką haha. zaprowadziłam dziecię do szkoły i wzięłam się za mycie okien i pranie firan. włożyłam je do pralkii, nasypałam i nalałam czego się tylko dało i włączyłam pranie, no i poszłam myć okna. Po jakimś czasie wracam do kuchni, a tam piana się wylewa z tej szufladki, gdzie się leje płyn i daje proszek, normalnie pół kuchni w pianie. wołam tżta spanikowana, a ten zamiast ratować sytuacje mówi rozbieraj się, robimy zapasy w pianie mi wcale nie było do śmiechu no i dodatkowe sprzątanie mnie tylko czekało Martolina ja się z Tobą zgodzę, w moim przypadku najlepszy seks też równa się początkom w związku. Może nie najlepszy, bo jakościowo lepszy seks mam teraz, ale to nic w porównaniu z tym, co czułam na początku, to podniecenie na samą myśl o tżcie, te emocje, pierwszy dotyk, wzajemne odkrywanie swojej seksualności, no sama nie wiem, jak to określić... no ale teraz, po tych 15 latach, już tego nie ma.
|
#468 | ||
|
Rozeznanie
|
Marta ja mialam w sobote taki dzien;/ W piatek rozpisalam z tzetem jadlospis na cały tydzień, sobota zakupy, grzeczny obiad a wieczorkiem oboje głodni jak nigdy - skończyło się pizzą na kolację - a że zostało to jeszcze w niedzielę była
Ogolnie pizzowy weekend.![]() Bakus, w p90x zamiast podciągania mam ekspander, zamiast meskich pompek- damskie a reszta jak trzeba No poza tą yogą nieszczesna - nie potrafię się tak powyginać jak oni, stanie na rekach tez odpada Mimo wielu uproszczen, efekty - może nie wizualne ale w dotyku juz sa nawet TZ zauwazyl, ze brzuch jakis inny;DWciąż popieram Hagie i Marte, ze najlepsze sa poczatki, wtedy kiedy jest jakis dreszczyk ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Dobre pytanie ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Chyba już rozumiem dlaczego mama mi ciągle powtarza, że do firanek sypie się mniej proszku ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- lambria, też nie lubię swoich urodzin ale chyba nie ma co się spinac - czasu nie zatrzymasz
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
na przyszłość będę pamiętać, żeby mniej proszku sypać, ale ja teraz nie mam proszku sypanego, tylko żel w kapsułkach, więc nie miałam możliwości dać mniej
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam akcję z pianą kiedys, ale buty prałam i cała łazienka była zawalona pianą
![]() Każdy seks ma swój urok, ten pierwszy bo motyle, po poznawanie się, odkrywanie swoich ciał, potrzeb, ten teraz jest bardziej dojrzały, wiemy co lubimy i możemy na tym się skoncentrować. Daje dużo więcej satysfakcji. Przynajmniej mi. No ale ja to w ogóle stosunkowo niedawno poznałam co to orgazm. HaGie masz godzinę do przodu u siebie. Ja lubię swoje urodziny i mimo, że już jezusowe przeszłam nie odczuwam tego jakoś bardzo. Duchem czuję się mlodo, mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia i nie mam czasu ani ochoty martwić się tym że czas płynie. Jak to w mojej swego czasu ulubionej piosence: zapier.dala czas, zapier.dala, zapier.dalać będą lata No i tego nie przeskoczymy ![]() Skalpel Wyzwanie zaliczony. Co mnie podkusiło. Nie lubię tego treningu. |
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
K.wa M.rezygnuje od wrzesnia z wychowastwa w klasie L. Dostal propozycje przejscia na stanowisko pedagoga szkolnego. Dzis powiedzial nam na wywiadowce. Myslalam ze tam sie rozbecze jak to uslyszalam. Chodze i rycze.
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
tamlin, myszka oczywiscie ze w swoim no chyba, zeby brac pod uwage mojego ''wibro kochanka''
hagie ale czad z pralka juz mi sie przypomina film mlodziezy o szczesciu i pechu tylko w nim cala lazienka byla w pianie. Co wsypalas takiego, ze wyszla piania z pralki? Zastanawiam sie jak to zrobic w domu. Wiadomo, ze w seks celach |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Serio. Widzialam po innych ze to byl cios. Dzieci go uwielbiaja. Nie lubia. Kochaja go. On nie moze przejsc korytarzem bo dzieci go przytulaja. Rodzice wypowiadali sie ze niektore z dzieci maja motywacje tylko ze wzgledu na niego. Z reszta L.tez wpatrzona w M.jak w obraz. Po chorobie lwciala jak na skrzydlach do Pana. Rodzice tacy zadowoleni. Widzialam po minach ze ta wiadomosc to byl cios. A ja dodatkowo z M.jestem ciagle w b.dobrych relacjach to zabolalo mnie tym bardziej. Nie chcail mi w weekend powiedziwc co sie dziejw ale wiedzialam ze cos go gryzie.
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cieżki dzisiaj dzień, ehh. Wrociłam z okronym bólem głowy, ale już odpoczęłam,ibuprom pomógł i jestem Powoli wracam na te lepsze dietowe tory, oczywiście nie jest dieta 100 % bo dzisiaj i tak za dużo wegli, ale i tak jest lepiej Siadam zaraz jeszcze na chwile do notatek i o 22 planuje sie położyć, jutro znow pobudka przed 6.00 ;/ Na szczęście jest ładna pogoda ![]() Martuś, coś Ty bardzo przeżywasz tą informacje ![]() hagie zapasy w pianie
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2015-03-16 o 20:16 |
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a nie moze być pedagogiem i dociągnąć ich przez te dwa lata? Nie poważni ludzie, jeśli wiedzą że ma I klasę to dają taką propozycję. No i on, w sumie jak tak kocha te dzieci to mógłby z nimi zostać...
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
Haha, nie jak Grey
Uff ale jestem zmęczona. Jednak zajęcia do 20 to masakra. Padam na twarz.
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Zajęcia o 8 to masakra o ile pamięŧam... Te do 20 to był beforek intelekualny przed piwem
![]() Po przerwie ,wreszcie : Skalpel 13/30 TR 10/30 Chyba podwoje liczbę boczków bo coś już tego nie czuje ![]() Ciężko mi się było zebrać - wróciłam z kursu po 22 ale skoro w poniedziałek daję radę to potem już z górki. Oby tak było (bo w zeszłym tygodniu na poniedziałku się skończyło |
|
|
|
#479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisał mi, że zrobiłam na nim bardzo dobre wrażenie i w ogóle potem 2 dni cisza i wiadomość, że przemyślał wszystko i jednak uważa, że zabrakło "tego czegoś" ale potem wysłał mi życzenia na dzień kobiet, pogadaliśmy chwile, potem ja mu wysłałam na dzień faceta i tak pisaliśmy do sb i cisza.. Normalnie bym się nie przejęła i machnęła ręką.. ale dawno nikt mnie tak nie oczarował na prawe fajny ogarnięty facet eh i przyznaję się, że zgubiłam dystans po tej wiadomości na "nie "ryczałam, dosłownie ryczałam 3 dni nawet w pracy po kątach.. a mi się to raczej nie zdarza wiem, że to śmieszne wszystko i może się Wam wydać nie poważne ... ale mnie faceci nie widzą normalnie podwinęłam bym ogon i poszła dalej, a w jego przypadku jakoś nie mogę... a nie chcę też być nachalna i wyjść na wariatkę...
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi
skąd ja to znam :P Ja też niewidoczna teraz widziałam się z moją pierwszą miłością i napisałam czy nie poszedł by ze mną, moja przyjaciółka i znajomymi na imprezę(w sensie do baru) i czekam na odpowiedź matko chciałabym żeby wyszło z tego cokolwiek byle moc go jeszcze spotkać chociaż czuje ze odp bd negatywna bo on po prostu nigdy mnie nie chciał i teraz też nie będzie chciał... Chciaz wpisuje się w jego typ całkowicie oprócz tego że nie jestem fest chuda. Jakby nie patrzeć to przykre są takie zawody miłosne.. nikt nie jest niczemu winien a i tak dostaje się po dup..
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-16 o 23:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Kazałam mężowi wynieść do pracy to co zostało z czekoladek - choć kusiło sobie jedną zostawić (albo trzy
Polecam taką odrobinę luksusu
U mnie też słonecznie, zaraz idę robić śniadanie no i bolą mnie chyba wszystkie mięśnie

normalnie oczy mi sie same zamykają 

podstawowy błąd, bo wzięłam tylko pierwsze śniadanie i od 8:00 nic nie miałam w ustach. teraz wrócę za 1,5h i zjem pewnie konia z kopytami