Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-16, 09:56   #451
Joanna XL
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Dzień dobry, wiosennie i wreszcie słonecznie

Jeśli ten tydzień będzie taki jak poniedziałkowy poranek to będę całkiem zadowolona. Nie wagowo - bo tam wzrost (ale żarłam przyznaje przez weekend) - ale nawet ze wzrostem bezpiecznie poniżej 80 a to już coś Kazałam mężowi wynieść do pracy to co zostało z czekoladek - choć kusiło sobie jedną zostawić (albo trzy

Co do kwestii powyżej to ja , jakkolwiek nie narzekam, to jednak lubię zostawić szczegóły dla siebie. Chyba nie jestem tak wyzwolona jak myślałam - albo więcej robię niż o tym mówię

Z przyjemności - mąż przywiózł mi kawy ze Składu Kawy do popróbowania - dziś piłam pomarańczową ... To tylko aromat ale jednak uatrakcyjnia poranną filiżankę ukochanego napoju Polecam taką odrobinę luksusu

Tydzień planuję wzorowy dietowo - choć raczej ilościowo - bo jakościowo będę wyjadać resztki i wreszcie wrócić do ćwiczeń. Może nawet pójdę potruchtać jutro bo ma być ponad 15 stopni

Moje stresy się jednak nie skończyły - czekamy na wyniki ostatnich egzaminów męża -ale ponieważ je już napisał to jednak ciśnienie spadło (bo już nic się nie da zrobić)- fajnie będzie mieć męża w domu w weekendy i wieczorami (bez presji nauki).

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2015-03-16 o 09:58
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 10:03   #452
Ashya_
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Witam U mnie też słonecznie, zaraz idę robić śniadanie no i bolą mnie chyba wszystkie mięśnie
Ja tam z chęcią mogę słuchać takich opowieści ale wole jak wszystkie szczegóły nie są podane na tacy bo często wychodzi to niesmacznie
Stary 2015-03-16, 10:15   #453
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilona872 Pokaż wiadomość
NIedawno krótko po drugiej ciąży weszłam na wagę, która pokazała 87kg, po tygodniu już 85. Dodam że mam 160cm wzrostu więc wg bmi jestem otyła. Chce schudnąć około 30kg. Zajmie mi to dużo czasu a czasami tracę zapał, szczególnie jak moje dzieciaki nie dadzą mi w nocy spać to usiadłabym z tabliczką czekolady i ją pochłonęła.
Oj znam ten ból, ale nie poddawaj się, dasz radę, nawet z dziećmi da się wszystko ogarnąć. Po drugiej ciąży zeszło mi do 80-ciu samo, ale później ciężka praca mnie czekała. Dałam radę z dwójką dzieci, firmą. Ty też dasz.

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Tydzień planuję wzorowy dietowo - choć raczej ilościowo - bo jakościowo będę wyjadać resztki i wreszcie wrócić do ćwiczeń. Może nawet pójdę potruchtać jutro bo ma być ponad 15 stopni
U mnie taki sam plan, trzeba w końcu lodówke odmrozic i umyć
Stary 2015-03-16, 10:30   #454
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość
U mnie na wadze 70.6 , nic nowego Zaczynam 3 tydzien z p90x... Czuje trochę inne cialo, takie twardsze się robi - na udach i na brzuchu. Chyba jest lepiej.

Lambria obchodziła po drodze urodziny? Wszystkiego dobrego

Nadia,pieknie schudlas. Gratuluję

Mniam, uwielbiam szpinak - z makaronem czy naleśnikami - kocham
hello Lachony
A wiec co do obchodzenia urodzin- ktoś tam życzenia składał...ale ja bardzo nie lubię tematu moich urodzin więc nawet nie chciałam za bardzo słuchać. Na posty na FB nie odpisuję...TŻ chciał jechać ze mną po prezent (tak sie umawialiśmy, że zanim kupi mi coś za taką kasę to najpierw to przetestuję w weekend), ale odmówiłam-stwierdziłam, że nie chce na urodziny nic. nie chcę tyle kasy marnować.
Poryczałam się (stały element mojego "obchodzenia" urodzin), wydarłam na TŻ, więc zabrał dzieciaka i poszedł na pól dnia, a ja zostałam sama i poszłam spać. Oto moje urodziny
Nie umiem starzeć się z godnością, wiem to. Wiem, że pewnie "pourodzinowo" w końcu zafunduję sobie ostrzykiwanie kwasem HA bruzd wokół ust, bo po prostu starość w moim wydaniu (fizyczna starość) mnie przeraża.
Na domiar złego zeżarłam wczoraj wieczorem 0,7 litra lodów...tak co gorsze wcale nie miałam na nie chęci, ot po prostu chyba w ramach samoukarania się za te nieszczęsne urodziny. Dobrze, że już po....mogę wrócić do diety i chyba w końcu do ćwiczeń.

NADIA- pięknie!!!
Białkuje się?

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 10:44   #455
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
hello Lachony
A wiec co do obchodzenia urodzin- ktoś tam życzenia składał...ale ja bardzo nie lubię tematu moich urodzin więc nawet nie chciałam za bardzo słuchać. Na posty na FB nie odpisuję...TŻ chciał jechać ze mną po prezent (tak sie umawialiśmy, że zanim kupi mi coś za taką kasę to najpierw to przetestuję w weekend), ale odmówiłam-stwierdziłam, że nie chce na urodziny nic. nie chcę tyle kasy marnować.
Poryczałam się (stały element mojego "obchodzenia" urodzin), wydarłam na TŻ, więc zabrał dzieciaka i poszedł na pól dnia, a ja zostałam sama i poszłam spać. Oto moje urodziny
Nie umiem starzeć się z godnością, wiem to. Wiem, że pewnie "pourodzinowo" w końcu zafunduję sobie ostrzykiwanie kwasem HA bruzd wokół ust, bo po prostu starość w moim wydaniu (fizyczna starość) mnie przeraża.
Na domiar złego zeżarłam wczoraj wieczorem 0,7 litra lodów...tak co gorsze wcale nie miałam na nie chęci, ot po prostu chyba w ramach samoukarania się za te nieszczęsne urodziny. Dobrze, że już po....mogę wrócić do diety i chyba w końcu do ćwiczeń.

NADIA- pięknie!!!
Białkuje się?
No to urodziny miałaś nieciekawe. Ja swoicj tez nie obchodze to witam w klubie
Niee Lambria nie białkowałam; jeden raz tylko . Ale teraz zaczne wprowadzac dni bialkowe

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Oj znam ten ból, ale nie poddawaj się, dasz radę, nawet z dziećmi da się wszystko ogarnąć. Po drugiej ciąży zeszło mi do 80-ciu samo, ale później ciężka praca mnie czekała. Dałam radę z dwójką dzieci, firmą. Ty też dasz.

U mnie taki sam plan, trzeba w końcu lodówke odmrozic i umyć
Jak ja nie cierpię rozmrazania lodówki i mycia Więc łącze się w bólu, chociaz po minie widze zw chyba Ty lubisz

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Dzień dobry, wiosennie i wreszcie słonecznie

Jeśli ten tydzień będzie taki jak poniedziałkowy poranek to będę całkiem zadowolona. Nie wagowo - bo tam wzrost (ale żarłam przyznaje przez weekend) - ale nawet ze wzrostem bezpiecznie poniżej 80 a to już coś Kazałam mężowi wynieść do pracy to co zostało z czekoladek - choć kusiło sobie jedną zostawić (albo trzy

Co do kwestii powyżej to ja , jakkolwiek nie narzekam, to jednak lubię zostawić szczegóły dla siebie. Chyba nie jestem tak wyzwolona jak myślałam - albo więcej robię niż o tym mówię

Z przyjemności - mąż przywiózł mi kawy ze Składu Kawy do popróbowania - dziś piłam pomarańczową ... To tylko aromat ale jednak uatrakcyjnia poranną filiżankę ukochanego napoju Polecam taką odrobinę luksusu

Moje stresy się jednak nie skończyły - czekamy na wyniki ostatnich egzaminów męża -ale ponieważ je już napisał to jednak ciśnienie spadło (bo już nic się nie da zrobić)- fajnie będzie mieć męża w domu w weekendy i wieczorami (bez presji nauki).
Ha ja robie tak samo, jak cos slodkiego w domu wpycham w tz zeby szybciej poszlo i zeny nie kusilo
Trzymam kciuki za egzaminy

Cytat:
Napisane przez ilona872 Pokaż wiadomość
NIedawno krótko po drugiej ciąży weszłam na wagę, która pokazała 87kg, po tygodniu już 85. Dodam że mam 160cm wzrostu więc wg bmi jestem otyła. Chce schudnąć około 30kg. Zajmie mi to dużo czasu a czasami tracę zapał, szczególnie jak moje dzieciaki nie dadzą mi w nocy spać to usiadłabym z tabliczką czekolady i ją pochłonęła.
Witaj Mamy ten sam wzrost, tylko mam troche wiecej na wadze . Dasz rade

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 11:02   #456
HaGie
Zadomowienie

Witam, u Was słonecznie, a u mnie leje i szaro-buro za oknem normalnie oczy mi sie same zamykają

JA niestety nadal mam kaszel, oczywiście nie taki, jak jeszcze dwa tygodnie temu, ale nadal jest. Jutro idę do lekarza.

Insane dasz radę w pracy, na pewno

Świnka, a ten Twój nowy kolega, to przystojny? Bo jak tak, to ideał faceta piękny, w kwiecie wieku, wie co i jak robic z kobietą, inteligentny i kulturalny, no i obrzydliwie bogaty

Martolina dawaj te przyziemne tematy, bo trzeba troszkę ochłonąć po tych pikantnych wieczornych opowieściach

Tamlinek spokojnie, to tylko "głupie" przedmioty, dasz radę bez nich

Dzień dobry, dziś w planach pranie firanek plus umycie okien od środka i zrobienie sałatki.

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 11:24   #457
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Jak ja nie cierpię rozmrazania lodówki i mycia Więc łącze się w bólu, chociaz po minie widze zw chyba Ty lubisz
No z tymi nowymi lodówkami to dużo roboty nie ma, lekko oszroniona w środku, ale przydałoby się ją wymyć porządnie.

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Tamlinek spokojnie, to tylko "głupie" przedmioty, dasz radę bez nich
Akurat bez drukarki kochana to stoje z pracą
No ale po co zamówic mi było wcześniej jak już informacja wyskakiwała że kończy się. Ciagle zapominałam. A że to jest taka głupia drukarka, to ani zresetowac ani nic, nie wydrukuje ani jednej strony

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 11:38   #458
martolina1982
Zakorzenienie

ja tam nie bede ściemniać, ze tak uwielbiam , bo obecnie to robię uniki jakie tylko moge by do łózka nie pójść. szczególnie jak mam dluzsza przerwe, dluzsza niz tydz to juz mi sie odechciewa zupełnie a J, ktory mnie po takiej przerwie juz zaczyna macac na kazdym krtoku, to byl normalnie rękę odgryzła.

niestety najlepszy seks uwazam jest na poczatku, bo technika technika, wiadomo ze w dluzszym wiazku jest dopracowana super, ale mnie do motyli brakuje tych emocji, dreszczyku itp. a tego po 12 latach nie ma, nie oszukujmy sie. mnie kreci pierwszy dotyk, pierwsze jakies tam rozebranie się...wiecie trzepot serca, miekkie nogi, ale że dla męzatki to temat zamkniety, wiec nie ma sie czym ekscytowac

no i seks sie bardzo poelpsza gdy ktoś inny jest na horyzoncie. samo to, ze jest w mojej głowie duzo daje mojemu stalemu zwiazkowi. obecnie nikogo nie ma wiec i ochoty brak.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 12:15   #459
creature666
Zakorzenienie

Dobry!
Ożesz w mordę jeża Świnka zatkało mnie z wrażenia ból doopny może by i mnie nie uszczęśliwił (złe doswiadczenia - nie z TŻ) ale historia ulalala! Aż mokro się czyta good for you

Ja się nie ważyłam ostatnio - w pracy mam szał niesamowity. Mało jem i podejrzewam że jestem poniżej 80tki. Od soboty zacznę się znowu ważyć

Tak miło się czyta Wasze łóżkowe doświadczenia - trzeba zaplanować week3nd z TŻ
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 12:56   #460
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Marta, chyba każda z nas ma takie dni w miesiącu w kórych nie ma ochoty
Zgadzam się, że dla mężatek i kogoś takiego jak ja (w stałym związku od iluś lat) takie przygody są poza zasięgiem

Właśnie wróciłam z zakupów, pogoda śliczna Na zakupach oczywiście rowerem

Tamlin, bardzo podobają mi się wybrane przez Ciebie mebelki - ten drugi zestaw świetny, no i te krzesła które podmienisz/podmieniłaś w komplecie też ładne. Będzie wszystko razem pasowało Współczuję probremów z drukarką, znam ten ból - moja drukara nie drukuje niczego nawet na czasrno-biało jeżeli np nie ma jakiegoś kolorowego tuszu.
Stary 2015-03-16, 14:04   #461
martolina1982
Zakorzenienie

jezusie jaka jestem głodna podstawowy błąd, bo wzięłam tylko pierwsze śniadanie i od 8:00 nic nie miałam w ustach. teraz wrócę za 1,5h i zjem pewnie konia z kopytami

04.05.2017 start!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 16:25   #462
swinka94
Zadomowienie

Hej, ale w wawie słońce dzisiaj...
HaGie czy przystojny... Średnio chyba, taki normalny. Wlosy na jeża, szczupły. Ale ubiera się za...iście

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 16:29   #463
tamlin111
Zakorzenienie

Marta a jak w ogóle waga? Spada coś? Te tabletki pomagają?
Stary 2015-03-16, 16:47   #464
bakus13
Rozeznanie

martolina oj oj tam przy poniedzialku dasz rade napisac cos przyziemnego

insane weekend i skutki Tz w delegacji drugi tydzien

myszka robisz jakies modyfikacje w p90? Mam sporo Jill sciagnietej w srodku nocy i sie wlasnie tak zastanawiac co robic jak czegos nawet w 30% dobrze nie zrobie.

ilona witam w swiecie niskich pileczek

myszka hmmm poza zasiegiem nie sadze sama jestem mezatka z dzieckiem i co chwila mam takie przygody lozkowe
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 17:37   #465
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
myszka hmmm poza zasiegiem nie sadze sama jestem mezatka z dzieckiem i co chwila mam takie przygody lozkowe
Ale w swoim małżeńskim łóżku? Czy też obcym?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 17:56   #466
Joanna XL
Zakorzenienie

A ja się nie zgodzę, że seks jest najlepszy na samym początku -przynajmniej o ile pamiętam te zamierzchle czasy Ja jakoś na początku nie potrafiłam się do końca wyluzować, człowiekowi zależało i chciał dobrze wypaść -a jednocześnie nie było takiego zaufania żeby można było swobodnie mówić o pewnych rzeczach, potrzebach.
Choć my mieliśmy ostatnio jakieś 2-3 miesiące przerwy więc może to się liczy jako jakiś mały nowy początek i stąd moje zadowolenie z jakości pożycia małżeńskiego (jak to zabrzmiało)
W ogóle chyba jestem coraz bardziej zadowolona z tej sfery życia- zgadzałoby sie to z tezą że dla seksualności kobiety najlepszy jest czas po trzydziestce

Dlaczego nie lubicie urodzin(prezenty,ciacho,i mpreza -czego tu nie lubić)? Przecież tu chyba wszystkie młodziutkie Ja lubię urodziny i nie mam większego problemu z mijającym czasem i nadchodzącą hmmm dojrzałością... A w tym roku kończę 30- pamiętam że na pierwszym roku podśmiewałam się ze współlokatorką z naszego 28-letniego właściciela że już ma bliżej niż dalej

Zaliczyłam dziś piękny wiosenny spacer i średnio udane zakupy... Pokusiłam się na spodnie w promocji- ale spojrzałam na zły rozmiar... Tanio było ale póki co się nie dopnę Jedzenie tak idzie- że już powinnam nic nie jeść dziś... Zdrzemnęłam się po obiedzie i zaliczyłam mały napad na lodówke na autopilocie...nie cierpię zasypiać w dzień

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2015-03-16 o 18:07
Stary 2015-03-16, 18:21   #467
HaGie
Zadomowienie

Hej nie wiem, co mi się porobiło, ale jakieś godziny z kosmosu mi się wyświetlają przy waszych postach, np. ostatni post Joanny - godzina 18,56 która u Was jest godzina, bo zgłupiałam

ale miałam dzis akcję z pralką haha. zaprowadziłam dziecię do szkoły i wzięłam się za mycie okien i pranie firan. włożyłam je do pralkii, nasypałam i nalałam czego się tylko dało i włączyłam pranie, no i poszłam myć okna. Po jakimś czasie wracam do kuchni, a tam piana się wylewa z tej szufladki, gdzie się leje płyn i daje proszek, normalnie pół kuchni w pianie. wołam tżta spanikowana, a ten zamiast ratować sytuacje mówi rozbieraj się, robimy zapasy w pianie mi wcale nie było do śmiechu no i dodatkowe sprzątanie mnie tylko czekało

Martolina ja się z Tobą zgodzę, w moim przypadku najlepszy seks też równa się początkom w związku. Może nie najlepszy, bo jakościowo lepszy seks mam teraz, ale to nic w porównaniu z tym, co czułam na początku, to podniecenie na samą myśl o tżcie, te emocje, pierwszy dotyk, wzajemne odkrywanie swojej seksualności, no sama nie wiem, jak to określić... no ale teraz, po tych 15 latach, już tego nie ma.

99-->96
-->66
Stary 2015-03-16, 18:42   #468
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Marta ja mialam w sobote taki dzien;/ W piatek rozpisalam z tzetem jadlospis na cały tydzień, sobota zakupy, grzeczny obiad a wieczorkiem oboje głodni jak nigdy - skończyło się pizzą na kolację - a że zostało to jeszcze w niedzielę była Ogolnie pizzowy weekend.

Bakus, w p90x zamiast podciągania mam ekspander, zamiast meskich pompek- damskie a reszta jak trzeba No poza tą yogą nieszczesna - nie potrafię się tak powyginać jak oni, stanie na rekach tez odpada
Mimo wielu uproszczen, efekty - może nie wizualne ale w dotyku juz sa nawet TZ zauwazyl, ze brzuch jakis inny;D

Wciąż popieram Hagie i Marte, ze najlepsze sa poczatki, wtedy kiedy jest jakis dreszczyk

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ale w swoim małżeńskim łóżku? Czy też obcym?
Dobre pytanie

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość

ale miałam dzis akcję z pralką haha. zaprowadziłam dziecię do szkoły i wzięłam się za mycie okien i pranie firan. włożyłam je do pralkii, nasypałam i nalałam czego się tylko dało i włączyłam pranie, no i poszłam myć okna. Po jakimś czasie wracam do kuchni, a tam piana się wylewa z tej szufladki, gdzie się leje płyn i daje proszek, normalnie pół kuchni w pianie. wołam tżta spanikowana, a ten zamiast ratować sytuacje mówi rozbieraj się, robimy zapasy w pianie mi wcale nie było do śmiechu no i dodatkowe sprzątanie mnie tylko czekało

Chyba już rozumiem dlaczego mama mi ciągle powtarza, że do firanek sypie się mniej proszku Pewnie też ma doswiadczenie w "zapasach w pianie"

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Hej, ale w wawie słońce dzisiaj...
HaGie czy przystojny... Średnio chyba, taki normalny. Wlosy na jeża, szczupły. Ale ubiera się za...iście
Ubiera się coś jak Grey czy mniej oficjalnie ?

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

lambria, też nie lubię swoich urodzin ale chyba nie ma co się spinac - czasu nie zatrzymasz
Stary 2015-03-16, 18:44   #469
HaGie
Zadomowienie

na przyszłość będę pamiętać, żeby mniej proszku sypać, ale ja teraz nie mam proszku sypanego, tylko żel w kapsułkach, więc nie miałam możliwości dać mniej

99-->96
-->66

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 19:00   #470
tamlin111
Zakorzenienie

Też miałam akcję z pianą kiedys, ale buty prałam i cała łazienka była zawalona pianą

Każdy seks ma swój urok, ten pierwszy bo motyle, po poznawanie się, odkrywanie swoich ciał, potrzeb, ten teraz jest bardziej dojrzały, wiemy co lubimy i możemy na tym się skoncentrować. Daje dużo więcej satysfakcji. Przynajmniej mi. No ale ja to w ogóle stosunkowo niedawno poznałam co to orgazm.

HaGie masz godzinę do przodu u siebie.

Ja lubię swoje urodziny i mimo, że już jezusowe przeszłam nie odczuwam tego jakoś bardzo. Duchem czuję się mlodo, mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia i nie mam czasu ani ochoty martwić się tym że czas płynie. Jak to w mojej swego czasu ulubionej piosence: zapier.dala czas, zapier.dala, zapier.dalać będą lata No i tego nie przeskoczymy

Skalpel Wyzwanie zaliczony. Co mnie podkusiło. Nie lubię tego treningu.
Stary 2015-03-16, 19:26   #471
martolina1982
Zakorzenienie

K.wa M.rezygnuje od wrzesnia z wychowastwa w klasie L. Dostal propozycje przejscia na stanowisko pedagoga szkolnego. Dzis powiedzial nam na wywiadowce. Myslalam ze tam sie rozbecze jak to uslyszalam. Chodze i rycze.

04.05.2017 start!
Stary 2015-03-16, 19:44   #472
bakus13
Rozeznanie

tamlin, myszka oczywiscie ze w swoim no chyba, zeby brac pod uwage mojego ''wibro kochanka'' : cojest:

hagie ale czad z pralka juz mi sie przypomina film mlodziezy o szczesciu i pechu tylko w nim cala lazienka byla w pianie. Co wsypalas takiego, ze wyszla piania z pralki? Zastanawiam sie jak to zrobic w domu. Wiadomo, ze w seks celach Popieram Tz by sie rozbierac ale tez jednoczesnie ciebie ze sprzataniem potem tego.
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 20:04   #473
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
K.wa M.rezygnuje od wrzesnia z wychowastwa w klasie L. Dostal propozycje przejscia na stanowisko pedagoga szkolnego. Dzis powiedzial nam na wywiadowce. Myslalam ze tam sie rozbecze jak to uslyszalam. Chodze i rycze.
serio tak zareagowałaś
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 20:12   #474
martolina1982
Zakorzenienie

Serio. Widzialam po innych ze to byl cios. Dzieci go uwielbiaja. Nie lubia. Kochaja go. On nie moze przejsc korytarzem bo dzieci go przytulaja. Rodzice wypowiadali sie ze niektore z dzieci maja motywacje tylko ze wzgledu na niego. Z reszta L.tez wpatrzona w M.jak w obraz. Po chorobie lwciala jak na skrzydlach do Pana. Rodzice tacy zadowoleni. Widzialam po minach ze ta wiadomosc to byl cios. A ja dodatkowo z M.jestem ciagle w b.dobrych relacjach to zabolalo mnie tym bardziej. Nie chcail mi w weekend powiedziwc co sie dziejw ale wiedzialam ze cos go gryzie.

04.05.2017 start!
Stary 2015-03-16, 20:14   #475
eewelinaa92
Zakorzenienie

hej Cieżki dzisiaj dzień, ehh. Wrociłam z okronym bólem głowy, ale już odpoczęłam,ibuprom pomógł i jestem Powoli wracam na te lepsze dietowe tory, oczywiście nie jest dieta 100 % bo dzisiaj i tak za dużo wegli, ale i tak jest lepiej Siadam zaraz jeszcze na chwile do notatek i o 22 planuje sie położyć, jutro znow pobudka przed 6.00 ;/ Na szczęście jest ładna pogoda

Martuś, coś Ty bardzo przeżywasz tą informacje

hagie zapasy w pianie dobrego masz TŻta

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2015-03-16 o 20:16
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 20:18   #476
tamlin111
Zakorzenienie

Marta a nie moze być pedagogiem i dociągnąć ich przez te dwa lata? Nie poważni ludzie, jeśli wiedzą że ma I klasę to dają taką propozycję. No i on, w sumie jak tak kocha te dzieci to mógłby z nimi zostać...
Stary 2015-03-16, 21:26   #477
swinka94
Zadomowienie

Haha, nie jak Grey Tzn ma swoją firmę więc nosi się tak bardziej elegancko, ale nie w garniturach. Raczej spodnie, koszula i sweter. Ale jest wysportowany, nosi takie dopasowane koszule w ładnych kollorach

Uff ale jestem zmęczona. Jednak zajęcia do 20 to masakra. Padam na twarz.

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 23:23   #478
Joanna XL
Zakorzenienie

Zajęcia o 8 to masakra o ile pamięŧam... Te do 20 to był beforek intelekualny przed piwem

Po przerwie ,wreszcie :
Skalpel 13/30
TR 10/30

Chyba podwoje liczbę boczków bo coś już tego nie czuje

Ciężko mi się było zebrać - wróciłam z kursu po 22 ale skoro w poniedziałek daję radę to potem już z górki. Oby tak było (bo w zeszłym tygodniu na poniedziałku się skończyło)
Stary 2015-03-16, 23:23   #479
blondi0602
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Blondi ale co tak się zadziało? Ty próbowałaś a on Cię odrzucił czy jak? Jakie teraz macie relacje?
hyh no zadziało się tak, że po spotkaniu pisaliśmy, że sobą cały wieczór i było normalnie napisał mi, że zrobiłam na nim bardzo dobre wrażenie i w ogóle potem 2 dni cisza i wiadomość, że przemyślał wszystko i jednak uważa, że zabrakło "tego czegoś" ale potem wysłał mi życzenia na dzień kobiet, pogadaliśmy chwile, potem ja mu wysłałam na dzień faceta i tak pisaliśmy do sb i cisza.. Normalnie bym się nie przejęła i machnęła ręką..
ale dawno nikt mnie tak nie oczarował na prawe fajny ogarnięty facet eh i przyznaję się, że zgubiłam dystans po tej wiadomości na "nie "ryczałam, dosłownie ryczałam 3 dni nawet w pracy po kątach.. a mi się to raczej nie zdarza

wiem, że to śmieszne wszystko i może się Wam wydać nie poważne ... ale mnie faceci nie widzą normalnie podwinęłam bym ogon i poszła dalej, a w jego przypadku jakoś nie mogę...
a nie chcę też być nachalna i wyjść na wariatkę...
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 23:30   #480
Ashya_
Zakorzenienie

Blondi skąd ja to znam :P Ja też niewidoczna teraz widziałam się z moją pierwszą miłością i napisałam czy nie poszedł by ze mną, moja przyjaciółka i znajomymi na imprezę(w sensie do baru) i czekam na odpowiedź matko chciałabym żeby wyszło z tego cokolwiek byle moc go jeszcze spotkać chociaż czuje ze odp bd negatywna bo on po prostu nigdy mnie nie chciał i teraz też nie będzie chciał... Chciaz wpisuje się w jego typ całkowicie oprócz tego że nie jestem fest chuda. Jakby nie patrzeć to przykre są takie zawody miłosne.. nikt nie jest niczemu winien a i tak dostaje się po dup..

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-03-16 o 23:34
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości