![]() |
#4771 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
![]() ![]() ginka mówi że OK to ok, lepiej nie wnikać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
U mnie to na 90% bedzie kwiecień, chociaż maj taki piękny. Ale lekarka mówiła, ze cc musimy zrobic przed 5 maja. Odrazu mówiła, ze nie życzy nikomu rodzic w sama majówkę bo składy wszędzie okrojone z personelu na dodatek ponoć szykuje sie dużo porodów na ten czas wiec bedzie zamieszanie.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Tam gdzie ona pracuje to jest okrojony na dodatek sa lekarze z zewnątrz właśnie na takie weekendy wiec nie chciałbym tam trafić 1 maja xd juz chude w majówkę być w domu i spacerować z wózkiem :P
#4776 |
Rozeznanie
|
u mnie z humorem różnie bywa, zauważyłam, że duży wpływ na moje samopoczucie ma pogoda za oknem
![]() Ja mam termin na 7/05 i chciałabym urodzić w maju ![]() ![]() Justyna mam nadzieję, że nie jesteś sama w tym stanie i jednak masz koło siebie kogoś, kto wspiera i pomaga w tym ostatnim najtrudniejszym okresie ciąży ![]()
#4777 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, moj dziec ma taki sam przykaz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
Byłam z mamą na ciuchach, ale nic specjalnego nie było,jedynie się zeszlam i ledwo żyję...
Kiwaczka, piękna sukienka ![]() Marta, chyba możliwe, że brzuch już może opasc, bo jak byłam we wtorek w labo na badaniach, to pani się mnie pytała czy już coś takiego zauważyłam, ale u mnie jeszcze jest wysoko ![]() Ja mam przewijak, ale jest niski jak dla mnie, więc dla tz tym bardziej,no ale już jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4779 |
Wtajemniczenie
ski
|
Margolcia, ten sos to niebo w gębie!!! Musze kupić więcej 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zadomowienie
|
U mnie też Hania ma zakaz wychodzenia przed majem ☺ ale w maju już obojętne kiedy.
Ja ogólnie mam dobry humor, wiadomo jest zmęczenie i ciężkość ale jakoś daję radę. Staram się dla męża być kochana i miła, spokojna ale za to strasznie denerwują mnie ludzie z zewnątrz.. nieznajomi.. w sklepach, w przychodni, na ulicy. Nawet ostatnio obraziłam się na jabłka w sklepie 😅 mąż się ze mnie śmiał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Właśnie się poszłam zwazyc +10kg
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już mi trochę lepiej... Wszyscy mnie uspokajają, że 2,5kg i skończony 35 to super. Żeby się nie martwić. Sama Wam to obiecałam.. Wracam do stwierdzenia..że nie martwię się.. Brr. Gorszy dzień i tyle.. Damy radę 10 dni. Tzn do 10.04 bo wtedy skończę 37.. I niech się dzieje wola nieba. ![]() Jestem bojowo nastawiona do karmienia piersią 😀😀 Wy też? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Pisała do mnie moja pani doktor, ze jutro nie da rady zrobic mi tego usg i żebym przełożyła wizytę na środę. Ale na środę jest komplet i nie ma wolnego miejsca :/ wiec zostałam w dupie...
#4784 |
Zakorzenienie
|
Camomiles - to bardzo ładnie
![]() ![]() Talusia - podłe jabłka!! Mohnka - jestem pewna, że wytrzymasz do 37 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Co do samopoczucia to ja ostatnio mam okropne. Boję się porodu przedwczesnego
![]() ![]()
![]() |
#4786 |
Rozeznanie
|
Ja mam przewijak wolnostojący i cieszę się ze mam ale raz ze go dostałam a dwa mam sporo miejsca w sypialni. Jak bym nie distala takiego to kupilabym taki na łóżeczko choć jak teraz porównuję to ten pierwszy jest super.
Talusia jak powiedziałaś o hemoglobine to sobie przypomniałam ze żelaza dziś nie wzięłam. Milutek ja bym nie chciała sama zostać w takim czasie chyba że w razie w ktoś byłby pod telefonem kto mógłby zaraz się pojawić. Może faktycznie urodzisz do tego czasu? Marta możliwe. Ja już ze 2 tygodnie temu usłyszałam od kilku osób ze brzuch mi opadł. Omg czyli co? Że 2 tygodnie mi zostało? Nieee to minimum z minimum. Gornek a to znajomi nie określili do kiedy oddadzą kasę czy poprostu termin minął a oni dalej wiszą? Justyna a twój tz gdzieś za granicą? Też jestem w ostatnich dniach przemęczona ale mam powera na wicie gniazda. Skończyłam prasowanie. Mam milion bodziaków 😂 Mohnka tak trzymaj 😉 Ja bym bardzo chciała karmić ale boję się ze mi nie wyjdzie Gornek powiedz w rejestracji ze kazała Ci przyjść twoja gin i koniec kropka. Edytowane przez anita7 Czas edycji: 2017-03-30 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zadomowienie
|
Ale się obżarłam kotleciochem i ziemniorami
![]() Od dzisiaj zostało mi 50 dni do porodu ![]() ![]() też bym chciała i móc wtedy odetchnąć że już dziecko jest bezpieczne... Jeszcze miesiąc mi został do tego ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Ja się co jakiś czas zadręczam myślami że będę za mało czuła czy troskliwa dla dziecka :/ Nie mówię za bardzo do brzucha, głaszczę goi uspokajam jak dziecko kopie mocno ale jakaś jestem taka... mam wrażenie za mało rozczulona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Anita oni ta kasę wiszą od min roku i cały czas tłumaczenie, ze jak dostaną następna wypłatę to oddadzą cześć. Do tej pory nie oddali ani 100 zł. A z ta wizyta to nie wiem co zrobic, nie sa w stanie mnie wcisnąć na środę, a tylko w środę moge isc bo wtedy moze mi zrobic usg z opisem. Jutro podjedziemy do kliniki i zagadany, bo co innego zrobie. Juz mi sie cały humor zje... :/
#4789 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jakos nie mam parcia na karmienie piersia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka, ja też się nim wczoraj zachwycalam, pierwszy raz go jadłam
![]() Chciałabym zrobić milion rzeczy, a nie mam siły... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4791 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do wizyty to może zadzwoń do lekarki i powiedz, że nie chcą Cię zapisać na środę. Może ona coś zdziała. Bo skoro tak Cię wystawiła to musi dać jakieś rozwiązanie. Co do humoru to u mnie chyba też zależne w dużej mierze od pogody. Przy słońcu jakoś mi weselej a teraz taka jestem z d... :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Happiness - no zmieszałaś małża z błotem równo
![]() Mohnka - ja liczę, że nie będzie problemów z kp - można to nazwać bojowym nastawieniem? ![]() Bambi - mam to samo - ja nie umiem gadać w ogóle do brzucha ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Wtajemniczenie
ski
|
Za tydzień zwalają nam się goście. Mieli przyjechać z zaproszeniem na ślub. Myślałam że uszanują to że jestem już w wysokiej ciąży i przyjadą popołudniu na godzinę na kawe i do domu bądź kolejnych gości pojadą. Ale nie... przyjadą wczesnyn wieczorem więc kawa + ciasto i jeszcze zostaną na kolacji i nie wiadomo jak długo będą siedzieć bo ten kolega to jest fanem jakiegoś zespołu w piłkę nożną a że mamy ten kanał to...! Na dodatek przyznał się mężowi że to akurat specjalnie zrobił bo on chce ten mecz zobaczyć 😑 ciekawe jaką mine będzie mieć jak mu mąż piwa nie da bo obiecał że od 1.04 nie będzie pić żadnego alko bo to teraz różnie może być. Więc ten kolega też nie dostanie by smaka nie robić. Mam nadzieję że im się głupio zrobi bo chyba se jaja robią. A ciekawa jestem czy pokój dla mnie specjalny będą mieć i miejsce zdala od orkiestry...
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Misja 52 to chyba jeszcze nie wszystko. jak chodzilam na zajecia na basenie z polozna poznalam kilka dziewczyn pozniej spotkalysmy sie na zajeciach dla niemowlat i jedna mnie przebila bo mowila, ze jej porod trwal 70 h 😯
#4796 |
Zakorzenienie
|
Kiwaczka... mam nadzieję, że to żart z ich strony, serio... ja bym naszykowała kawę/herbatę, ciastka jakieś (nawet nie ciasto) i nie podawała żadnej kolacji. Nie no przegięcie, nóż mi się otwiera normalnie
![]() Gornek, straszni ci znajomi... bardzo niesłowni i chyba już TŻ powinien postawić sprawę ostro w takiej sytuacji. Jesteście zaraz przed rozwiązaniem, potrzeba Wam pieniędzy na dokończenie wyprawki i nie obchodzi Was to, mieli rok na oddanie kasy... Co do ginki i to mimo, że nie ma miejsca to może po prostu Cię przyjmie bez zapisu? Tak mi się wydaje, że powinna tak zrobić skoro sama przełożyła wizytę na środę.
#4797 |
Zakorzenienie
|
Z tymi znajomymi to cyrki sa, ponoć jeden tydzień temu miał przelać 250 zł do tej pory jakos ta kasa nie doszła, a drugi niby ma brać jakis kredyt i odda całość. Ale to trwa juz tak długo, ze im nie wierze. Tz postawił sprawę jasno, ze cześć kasy ma być w kwietniu jak nie to załatwi to inaczej.
Jutro podjedziemy z Tz do kliniki i zobaczymy co da sie zrobic ze środa, bo wtedy przyjmuje co 30 min bo ma badania prenatalne, a tylko wtedy jest mi wstanie zrobic usg z opisem. A te zmiany teraz dopiero weszły, dobrze ze chociaż napisała bo jutro bym pojechała i kasę straciła i bym musiała i tak isc na usg z opisem któregoś dnia. Bo do szpitala tylko takie chca. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie gadam dużo do brzucha, czasem coś powiem jak szaleje albo chcę go obudzić ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
Happiness dzięki za info, a wypadają jak te staniki? Typowo czy może na mniejsze, większe?
Decorail, to możemy sobie podać rączki hehe Mężu więcej do brzucha mówi ode mnie ;] Oby tak było, może po prostu będzie potrzeba więcej czasu ![]() Kiwaczka ja bym jakąś wymówkę skołowała. Bez przesady żeby się tak narzucać, "bo jest mecz". |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
happiness - mi się śni ostatnio dość często, że nagle moje dziecko tak się mocno wypina, że widzę przez brzuch jego stópki albo dosłownie całą twarzyczkę - swoją drogą powinna być opcja takiego podglądu
![]() Widzę, że wszystkie podobnie na gości reagujemy - ja ostatnich gościłam na noc w weekend i teraz koniec ![]() Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-03-30 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.