|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Szefowa może fastum
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
tak
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76152306]Napiszę teraz jak na forum dla emerytów, ale możecie polecić mi jakąś maść? Już ponad tydzień temu zaczęła mnie boleć stopa (górna część przy palcach). Z tego co pamiętam nie uderzyłam się ani nic. Mam lekko spuchniętą i boli jak cholera, jak chodzę to kuleję. babka w aptece dała mi jakąś maść, która w ogóle nie pomaga. No i na domiar złego nóżka nie może sobie odpocząć, bo w pracy chodzę po kilkanaście km dziennie w butach roboczych. Jak żyć Panie. ![]() ja niestety nic nie polecę, sama po stłuczeniu nogi spadając z rurki tygodniami chodziłam z bolącą stopą ![]() ![]() Napewnotymrazem - on niby jest zajęty. Mówił mi na żywo, że po szkoleniu idzie się poruszać, potem znów się uczy. Wczoraj pisal, że ma te projekty i musi cisnać itd. Ale mimo wszystko odpisać cokolwiek by dal radę moim zdaniem. Przynajmniej ja bym dała radę. ten drugi, co zaczął pisać (stara historia z Tindera) wczoraj już zaplanował, że będzie mnie uczył SQL, już wie, gdzie koniecznie musi mnie zabrać na lody oraz powinnam z nim obejrzeć grę o tron, "zrobilibyśmy sobie cały weekend przed serialem z pizzą i piwem". Kurka jak zaczynałam z nim pisać i byłam pozytywnie nastawiona, bo fajnie się pisało, to on nic nie proponował konkretnego, a w ostatniej rozmowie był nawet dość obojetny. Teraz jak sobie przypomniał po jakimś czasie to nagle tysiac planów. A wiecie jak śmiesznie to wyglądało jak siedziałam i łzy miałam przez K, a tu z tym gadałam jakbym nie wiem jak śmieszkowała ![]() Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-09 o 07:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Szefowa na sińce/opuchliznę itp. to maść z arniki, a przeciwbólowa to nie mam pojęcia. Za młoda jestem ![]()
![]() |
#4774 |
Konto usunięte
|
Dinulka, właśnie ja tego do końca nie rozumiem, ale oni to są na serio z innej planety. Oni mają swoje priorytety no i na razie myślę, że za "młoda" ta znajomość, żebyś Ty nim była. Mój hit to jak zaprosiłam gościa na wesele. Okazało się, że ja mam w sobotę a on w piątek i on mi na to, że nie damy rady dwóch na raz obskoczyć, bo on się na to drugie nie wyśpi. Najpierw to sobie pomyślałam, że jakby było odwrotnie to ja bym oczywiście się zgodziła i poleciała na dwa. Potem pojawiły się myśli, że może jednak ja mu się nie podobam i po co on się ze mną spotyka. Na pewno nie traktuje mnie poważnie itd. Dopiero niedawno zrozumiałam, że wcale nie było drugiego dna historii i rzeczywiście powodem było to, że on uznał, że będzie zmęczony i się nie wyśpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76152306]Napiszę teraz jak na forum dla emerytów, ale możecie polecić mi jakąś maść? Już ponad tydzień temu zaczęła mnie boleć stopa (górna część przy palcach). Z tego co pamiętam nie uderzyłam się ani nic. Mam lekko spuchniętą i boli jak cholera, jak chodzę to kuleję. babka w aptece dała mi jakąś maść, która w ogóle nie pomaga. No i na domiar złego nóżka nie może sobie odpocząć, bo w pracy chodzę po kilkanaście km dziennie w butach roboczych. Jak żyć Panie. ![]() Też bym sugerowała wizytę u lekarza. Z leczenia na własnty rachunek: voltaren, fastum, fenistil, okłady z wodą z octem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Dinulka, nie wygłupiłaś się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Nieee, za skromne me nogi na tak wysokie progi
![]() ![]() [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76152306]Napiszę teraz jak na forum dla emerytów, ale możecie polecić mi jakąś maść? Już ponad tydzień temu zaczęła mnie boleć stopa (górna część przy palcach). Z tego co pamiętam nie uderzyłam się ani nic. Mam lekko spuchniętą i boli jak cholera, jak chodzę to kuleję. babka w aptece dała mi jakąś maść, która w ogóle nie pomaga. No i na domiar złego nóżka nie może sobie odpocząć, bo w pracy chodzę po kilkanaście km dziennie w butach roboczych. Jak żyć Panie. ![]() Zaleciłabym dodatkowo jakąś opaskę uciskową, ale jeśli nie chodzisz w laczkach lub bamboszach w pracy - może być problem. A to zasiniało albo coś? Bo może jakaś żyłka pękła i wylew nastąpił, to też puchnie i boli, ale zazwyczaj też zmienia kolor ![]()
#4778 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam isc do trenera personalnego ale skapitulowalam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dzisiaj w ogóle coś mi na łeb od rana padło, bo jest 9:30, a ja juz mam posprzątane, pozmywane, pranie wywieszone i auto już też schnie... ![]()
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
nyana, a ten trener to online?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Nyana, to widać, że ten trener wie, co robi
![]() Ja właśnie się na siłownię zaraz zbieram ![]() ![]()
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z nim przez messenger, ale ogólnie gość jest z mojego miasta powiatowego, więc normalnie się z nim spotkam
![]() ![]()
#4784 |
Zakorzenienie
|
Dinulka - nie wygłupiłaś się. Bardzo fajnie zrobiłaś - zadziałałaś i nie byłaś bierną mimozą. A skoro on nawet tak po ludzku, koleżeńsku nie uznał za stosowne odpisać, to wychodzi z niego trochę burak i nie masz co żałować. Więc głowa do góry!
I pamiętaj ile my tu jęczymy jak nad nami emocje biorą górę ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś miałam rozpisany jadłospis i treningi przez instagramowego "trenera". O ile z tego byłam zadowolona to nie mogłam znieść jego pieprzenia na instastory ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tą pracą to daj Pani spokój. Przynajmniej u mnie - jak nie jesteś murarzem-tynkarzem-akrobatą z 30 latami doświadczenia to nie ma po co w ogóle w te oferty zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Ja mam znajomego trenera ale żeby z nim cwiczyc musialabym zrezygnować z aktywności które lubię. A to mi nie pasuje
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uroki życia w zagłębiu korpo ![]() A trener brzmi fajnie. Aby dalej pokazywał takie ogarnięcie ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale ja to walę i sie juz nie przejmuje, Ty tez nie powinnas bo kolesia juz nie spotkasz, a jesli nawet to niech to po Tobie spłynie jak po kaczce 😊 Wysłane z burito |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Co zaglądam na ogłoszenia to jest mnóstwo ofert ![]() Dojrzewam do decyzji zmiany pracy, więc rynek ofert przeglądam codziennie ![]() W ogóle moja dobra koleżanka poszła grać do drużyny z Twojego E. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wierze ze sama tez moge cos zdziałać bo wiedze jako taka tez mam. Jak juz to tylko z dieta bede potrzebowała pomocy. Chyba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76152776]TO w sumie chyba nasza (w sensie kobiet) normalna reakcja na obojętność). Ja z takim jednym zachodziłam w głowę o co mu chodzi chyba przez ponad miesiąc. [/QUOTE] to ja na szczeście tak nie mam, nie rozkminiam tygodniami kazdego słowa W sumie w ogóle nie rozkminiam facetów, tylko odbieram dosłownie co piszą ![]() Dinulka, nie wygłupiłas się, tylko coś zadziałałaś. teraz będziesz miała juz jasność co do faceta i zobaczysz, szybciej przejdzie, niż jakbyś siedziała i się zastanawiała tyogdniami i czekała na cud ![]() [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76153346]Okazało się, że ja mam w sobotę a on w piątek i on mi na to, że nie damy rady dwóch na raz obskoczyć, bo on się na to drugie nie wyśpi. Najpierw to sobie pomyślałam, że jakby było odwrotnie to ja bym oczywiście się zgodziła i poleciała na dwa. [/QUOTE] a ja w życiu ![]() Zarwaną nocke musze odespać, a i tak na drugi dzień wyglądam kijowo i zasnęłabym na tym drugim z twarza w rosole ![]() W ogóle co to ostatnio za moda na robienie wesel w piątki ![]() Co z osobami, które nie dostaną w piątek urlopu (bo dużo osób pracuje pon-pt, a czasem trzeba czasu, żeby się wyszykowac i dojechać na miejsce) albo nie mają płatnego urlopu i im dniówka przepadnie? Młodzi im zwrócą? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-08-09 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Konto usunięte
|
No właśnie - chyba ma jakieś ograniczone myślenie. Ja mam kolegę trenera, do którego chodzę. Od razu powiedziałam, że mam salsę i ładnie układa tak treningi, żeby mi np. przed zajęciami salsy nie wymęczyć nóg. Plus daje mi trochę więcej ćwiczeń stabilizacyjnych, żeby w tańcu ładnie ciało trzymać. Do tego w sumie poszłam do niego z lekkim bólem kolana przy ćwiczeniach i też to wziął pod uwagę. Dopiero teraz się zorientowałam, ze w sumie kolano boli coraz mniej. W każdym razie jak ktoś chce dobrego trenera w Warszawie to mogę śmiało polecić. Wiem, że trenował ludzi z różnymi schorzeniami. Do tego chłopak ma pasje i sam wie przez co przechodzi jego podopieczny bo w młodości miał problemy z nadwagą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego gościa, on się ciągle szkoli pod kątem schorzeń hormonalnych i metabolicznych właśnie, więc liczę, że mnie nie zawiedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4799 | ||
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76153346]Dinulka, właśnie ja tego do końca nie rozumiem, ale oni to są na serio z innej planety. Oni mają swoje priorytety no i na razie myślę, że za "młoda" ta znajomość, żebyś Ty nim była. Mój hit to jak zaprosiłam gościa na wesele. Okazało się, że ja mam w sobotę a on w piątek i on mi na to, że nie damy rady dwóch na raz obskoczyć, bo on się na to drugie nie wyśpi. Najpierw to sobie pomyślałam, że jakby było odwrotnie to ja bym oczywiście się zgodziła i poleciała na dwa. Potem pojawiły się myśli, że może jednak ja mu się nie podobam i po co on się ze mną spotyka. Na pewno nie traktuje mnie poważnie itd. Dopiero niedawno zrozumiałam, że wcale nie było drugiego dna historii i rzeczywiście powodem było to, że on uznał, że będzie zmęczony i się nie wyśpi
![]() No też bym miała takie myśli jak Ty ![]() Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76155521]Dokładnie, Dinulka nie masz się co przejmować, zobacz co ja mam, codziennie tego glupka spotykam w pracy i co? Żyje, jedyne czego żałuję to ze dalam mi sie tak zmanipulować, bo koleżanki które były doklanie zeznajomione ze wszystkim tez mowią że on jest manipulatorem i egoistą, i nie powinien mi takich rzeczy pisać (skoro byl tylko kolegą) ![]() Ale ja to walę i sie juz nie przejmuje, Ty tez nie powinnas bo kolesia juz nie spotkasz, a jesli nawet to niech to po Tobie spłynie jak po kaczce 😊 Wysłane z burito[/QUOTE] A co czujesz jak go widzisz? ![]() Cytat:
No nic. W sumie tak jak napisalyscie. Mam jasnosc i moze i mi przykro ale może szybciej mi minie. Tak to bym wzdychala do swoich wyobrażeń o nim nie wiadomo jak długo i wypominala sobie każdy swój unikajacy ruch 😃 Pewnie jeszcze trochę Wam pojecze, z góry sorry ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Komplikatorka
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.