![]() |
#4771 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() no i super że się wybawiłaś ![]() Cytat:
![]() czekam na fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a u lekarza byłaś? ![]() Ja siedzę i się obijam od rana ale zaraz za tłumaczenie się biorę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Dżem dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do welonu, jak to "na szczęście"? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Samochód rozleniwia ![]() W sumie to fajnie, ja chciałabym mieć pracowite tygodnie i relaksujące weekendy, to takie normalne. Póki co zauważam tendencję odwrotną, a od października to już w ogóle sobie nie wyobrażam jak i kiedy znajdę czas na odpoczynek... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przeraża mnie myśl o tym, że jesień nadchodzi coraz większymi krokami - tym bardziej trzeba korzystać z tych pewnie ostatnich ciepłych dni, a przede wszystkim nocy ![]() czekam na foty z niecierpliwością ![]() Cytat:
![]() Jakby nie patrzeć dobrze, że chociaż na ślubie był ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że już mniej boli ![]() Cytat:
![]() No i po krótkim okresie chłodów wróciło lato. Choć nie jest to już takie słońce jak w środku sezonu, wyczuwam jesień... Może to i dobrze, ładna jesień ma swoje uroki... ![]() Ogólnie wczoraj musiałam się już zapisać na pierwszy wykład do wyboru i powiało szkołaaaa.... Fajnie, nowy kierunek i to z koleżanką z pracy, którą bardzo lubię, ale trochę boję się obciążenia pod tytułem - dwa kierunki plus praca. Wiem, że w zeszłym roku już przez to przechodziłam, ale teraz mam chyba większe obawy. Pocieszam się, że na uzupełniających już pewnie nie będę mieć tylu zajęć no i nie czeka mnie pisanie licencjatu tak jak rok temu więc powinnam dać radę, no ale zawsze jakieś obawy są... ![]() Poza tym chyba kręci się wokół mnie PTŻ... No, a ja, przyzwyczajona bardzo bardzo mocno do bycia samą no i mam dylematy z cyklu "chciałabym i boję się". Aaaaach, życie jest skomplikowane ![]() Pozdrawiaaaaam ziomki ![]() ![]() ![]() PS. Ewuś, nie przejmuj się i ciesz wycieczką - nie możesz przejmować się tym na co nie masz najmniejszego wpływu ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-08-25 o 12:25 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |||||||||||
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Na wstępie mam pytanko. Łączę się chwilowo przez modem (haha, wiem że to jak średniowiecze, ale ponowne podłączenie do mojej sieci uzyskam pewnie za jakieś 3-4 tygodnie ![]() Właśnie wypiłam sobie kawkę i postanowiłam nieco powizażować. Poźniej muszę jeszcze iść po małe zakupy spożywcze, bo nie mam chleba na wieczór i jutro. Wszystkim miłego popołudnia życzę! Cytat:
![]() a tak wogole to ja sie jeszcze nie obronilam po tej mojej podyplomówce i jakos mi to chwilowo nie w głowie ![]() ![]() W sumie to taki argument można przyjąć za jak najbardziej usprawiedliwiający ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale w ogóle powinnam chyba zrobić mały remanent, bo coś mi się ostatnio zdaje, że nie mam w co się ubrać. Tymczasem z szafy aż się wylewa ![]() Cytat:
Ale jakoś moje najbliższe otoczenie nie spieszy się z takimi decyzjami. Na szczęście, bo bym się chyba czuła jak jakiś ufoludek - jakoś nigdy nie marzyła mi się biała suknia ![]() no masakra, żebyś wiedziała ![]() Prawda to. Nawet jest to jeden z powodów, dlaczego nie kupiłam sobie do tej pory auta. Serio ![]() Chociaż ostatnio przeszło mi przez myśl, żeby może kupić, bo czasem by się przydał. Tyle, że nie wiem, czy na "czasem" opłaca mi się trzymać auto na parkingu ![]() Jeszcze żebym nie mieszkała 5 minut od centrum miasta.. i jeszcze żebym nie miała do pracy jakieś 7 minut rowerem, to bym się na dzień dzisiejszy nie zastanawiała. A tak to jestem niezdecydowana. Sorki, że się tak rozpisałam, ale mam taki właśnie dylemat ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A obawy są zawsze - tak jak napisałaś - tak więc wszystko jest w największym porządku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A "chciałabym i boję się", jest również naturalnym objawem, tak więc... będzie co ma być i już ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
nie mam właśnie, ani jednej
![]() Cytat:
![]() a welonu nie łapię bo po pierwsze nie lubię takich zabaw a po drugie nie mam parcia na szybkie zamążpójście ![]() ![]() mnie tak do końca nie rozleniwił bo nadal w wiele miejsc chodzę pieszo (szkoda mi benzyny, niestety tania to ona nie jest ![]() Cytat:
![]() PR (ten co Yerba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zbieram się w sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak miło że się odezwałyście Dziewczynki ![]() ![]() Ja już kończę moje tłumaczenie i wieczór chyba będzie wolny ![]() ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Melduję się po pracy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No chyba, że masz tak dużo forsy na zbyciu, że możesz pozwolić sobie na autko dla czystej przyjemności :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś więcej? Poznaliśmy się przez znajomych ![]() ![]() Najdziwniejsze jest to, że na początku wcale się nie wkręciłam specjalnie i spotykałam z nim tylko na zasadzie "w sumie czemu nie" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale wrzuuuuta ![]() ![]() ![]() mhmmmm ![]() ja ciągle zastanawiam się czy na mgr robić właśnie PR czy może jednak fotografię... ![]() Cytat:
![]() no i słusznie, na pewno będzie superowo ![]() Cytat:
![]() A tak szczerze to też nie wiem. Choć przyznam, że najczęsciej w młodym wieku wychodzą za mąż jednak te dziewczyny, które nie studiują. To chyba po prostu taki wcześniejszy start w dorosłość. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji - większość moich koleżanek z podstawówki, które na studia nie poszła, jest już mężata i dzieciata, masakra z mojego punktu widzenia. Cytat:
![]() Przynajmniej będziesz miałą w pełni spokojny wieczór ![]() Dobra ziomki, mknę spać bo zmęczenie zaczyna mnie pomału dopadać ![]() papuszki ![]()
![]() |
#4776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to wszystko po to żebyś więcej tak nie robiła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kończę śniadanie i zmykam bo daleka droga przede mną, autem, później pociągiem, później na nogach... Na wieczór wracamy z TŻ-em do mieszkania mojego bo przecież nie będę wracać po degustacji piwa ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
no i stalo sie... Tz wczoraj przeczytal moje archwium na gg i zrezcy o ktorych z przyjaciolka pisalam....juz koniec miedzy nami.. nie wierze ze to zrobil a on sie dwoeidzial o esach i rozmowach z szefem i tym wszystkim co o nim pisalam kumpeli.. normalnie nei wiem co sie dzieje z tym moim zyciem..rownia pochyla w dol ostatnio.. malzestwo mi sie sypie i nie wiem czy je ratowac.. do polski nie hcce wracac jeszcze ale w Glasgow juz nie mam sily siedziec.. Boze nie wiem co robic wogole.. chyba do jakiegos psychologa pojde..
#4778 |
Rozeznanie
|
Czeeść ja tak przelotem tylko, bo dziś duzo spraw na głowie mam.
Co do nogi to Jabłuszko- trafiłas w sedno nieco ![]() ![]() ![]() Troche mnie bolało, przez 2 dni ,ale jest coraz lepiej, goi się, troche jeszcze kuleje ale jest dobrze-myślę, ze bez lekarza się obędzie ![]() ![]() Jabłuszko- trzymam kciuki, za pozytywny rozwój sytuacji ![]() Yerba- własnie ja mam to samo-pełno ciuchów w szafie-wysypują się, a w nich nie chodze ![]() ![]() Co do tych ślubów- to ja własnie też zauważyłam, ze się jakaś moda zrobiła na to ostatnio, ale tak teraz niedawno-pewnie przez ten kryzys ![]() ![]() Agolek- o żesz kurde...zobaczył gg? ![]() ![]() Nie wiem... to są takie tylko moje rady-( bo sytuacji dokładnie nie znam, no i doświadczenia też specjalnie nie mam)...ale z głebi serca te rady są.... ![]() ![]() Narazie słoneczka ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Mam jeszcze do Was pytanie, może wiecie jak to jest: No bo ja miałam isc na studia do Łodzi, juz tam wysłałam swoje dokumenty, ale stało się tak, ze w końcu zdecydowałam się na Nyse i teraz nie wiem: Czy musze osobiście jechac do Łodzi po odbiór dokumentów(co nie jest mi na rękę specjalnie) czy napisać/zadzwonić do nich, zeby mi te dokumenty odesłali a ja im napiszę rezygnacje, zeby na papierze było i wyśle? A może nic nie robić i czekać jak się we wrześniu nie pojawie, to mi moze w końcu sami odeślą te dokumenty?Tylko wtedy bym nie potrzebnie zajmowała komus miejsce moze ![]()
#4779 | ||||
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Po powrocie z pracy miałam wielką ochotę na kawę zbożową z mlekiem i nie zastanawiając się zbyt wiele zrobiłam ją w litrowym dzbanku. Wizażuję sobie i wizażuję i już prawie całą wypiłam ![]() Odnośnie tych ślubów, to moim zdaniem niektórzy chcą się w ten sposób usamodzielnić. Czasem rodzice kupią mieszkanie w prezencie, a czasem jest to poprostu dobry pretekst do wyprowadzki z domu. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji (niestety zresztą). Może się mylę, ale nie mogę się nadziwić jak osoby młodsze ode mnie decydują się na małżeństwo, podczas gdy ja np. uważam się na zbyt młodą na takie kroki ![]() Cytat:
![]() A pracę znajdziesz na pewno, tylko się ewentualnie nie przeraź. Ja może nie szukałam tak super intensywnie i mogłam sporo przegapić, ale z ogłoszeniami teraz jest średnio na jeża, chyba bez względu na region Polski. Toteż szukanie może trochę potrwać. Osobiście cieszę się, że podjęłam tą pracę w sklepie na czas poszukiwań. Inaczej miałabym parę miesięcy w plecy i pewnie popadłabym w depresję z powodu beznadziejnych ofert pracy. A tak czas mi szybko zleciał i poważniejsza praca sama się nawinęła. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ojoj, to się porobiło. Trudno mi napisać coś mądrego, bo nie znam sytuacji. Ja bym jednak nie robiła nic pochopnie i starała się odbudować to co Wam się zaburzyło. TŻ co prawda ma prawo być wkurzonym, ale moim zdaniem nic nie dzieje się bez przyczyny. Jak by było między Wami jak wcześniej, to byś nawet nie spojrzała na szefa, choćby Ci niewiadomo co mówił, pisał itd. Spokojnie Agolku, poukłada się, choć potrwa to trochę. Cytat:
![]() -- Aha. Co do tej tepsy, o którą pytałam wczoraj, to spróbuję zadzwonić na infolinię i zobaczymy ![]() Dzisiaj odpoczywam sobie w domku, mam w nosie i nic nie robię ![]() Miłego ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Dobry
![]() oooooook, przekonałaś mnie ![]() No właśnie... Fotografia jak dla mnie brzmi nawet ciekawiej niż PR zważywszy, że wiem,z kim i jakie zajęcia będę miała. Tylko z drugiej strony po pierwsze nie wiem w jakim stopniu nadaję się na taka specjalizację w sensie, czy mam zadatki na fotografa (bo to, że lubię to przecież nie wszystko), a po drugie trochę martwi mnie aspekt finansowy wyboru tej specjalizacji.. Nie wiem nie wiem, do października muszę podjąc jakąs sensowną decyzję... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale z drugiej strony, tak szczerze, może to i lepiej. W sensie - nastąpił moment kulminacyjny, pewnie przełom. Teraz albo wóz albo przewóz. Musicie oboje coś z tym zrobić, podjac jakies działania. Nic nie bedzie tak jak przedtem, ale zważywszy, że przedtem nie było wcale dobrze, to teraz moze uda Wam sie wypracowac jakies rozwiazania,wiesz o co mi chodzi mam nadzieje bo troche pogmatwalam... Sciskam mocno i trzymam kciuki zeby bylo dobrze cokolwiek mialoby to oznaczac ![]() hihih znam ja sie na rzeczy ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że juz lepiej sie czujesz, ale moze jednak tak na wszelki wypadek konsultacja lekarza by nie zaszkodzila? wiesz, zeby sie nie okazalo,ze utkwilo w nodze jakies szkło, opiłek czy cos... hihi :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem wina baaardzo rzadko leży po jednej stronie. Pewnie kazde z Was troche przyczynilo sie do tego, ze miedzy Wami jest teraz jak jest. Ale tez kazde z Was moze postarac si to zmienic, wierze w to... ![]() Cytat:
![]() Pierwsza polowe dnia zaliczam do megaleniwych, az mi bylo glupio, ze tak totalnie nic nie robilam,ale mega mi sie nie chcialo :P Od 17 bylam w pracy, ale przewinelo sie dzis tyyyyyyle znajomych plus fajna mialam zmianę ogolnie, ze ani sie spostrzeglam a bylo po pracy ![]() Wśród znajomych przewinął się oczywiście również PTŻ, który przewijał się dość intensywnie już do samego konca wieczoruu....Śmieszne w ogole jest to, że mieszka pare krokow ode mnie a nie znalismy sie wczesniej :P No w kazdym razie mętlik w mojej głowie rośnie i rośnie i rośnie... ![]() Jutro mam wolne ![]() ![]() Dobrej nocy kochane ![]()
![]() |
#4781 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziekuje wam dziewczyny za madre slowa i pomoc ![]() wczoraj TZt zaczal sie inaczej zachowywyac,czyt.lepiej.. . nie wiem czy to znaczy ze sie chce zmienic na lepsze czy poprostu ma dosc klotni i chce jakos w spokoju przepekac do rozstania... Ale chyba nie chce sie rozstac bo napisal mi wczoraj ze za mna to on by na koniec swiata poszedl...Tyle,ze teraz skoro juz wie,ze mam niby romans i zrozumial,ze moze naprawde mnie stracic to do niego dotarlo i dlatego sie tak zachowuje.. a za pare tygodni znowu bedzie tak jak bylo..Sama nie wiem.. zobaczymy co najblizsze tygodnie pokaza.. poki co chce tylko spokoju w domu.. psiapsiolka z Londynu kupila bilet d mnie wczoraj i za 4 tyg bedzie! ![]() zbieram sie z wyra,nie mam sily ale trzeba do pracy ... milego dnia ![]()
![]() |
#4782 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-08-27 o 13:12 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
Witam po przerwie
![]() Cóż krótka to ona nie była no ale.. obiecuję poprawę ![]() U mnie całkiem spoko.. Wakacje powoli mijają, byłam to tu to tam (ściślej 10dni na wsi, 5 dni w Krakowie u rodziny) wzglednie wypoczełam, trochę towarzyskich spotkań, absolutnie MEGA koncert Kings Of Leon,Placebo i The Prodigy na Open'erze *_______* jak również nauka.. za tydzien Iszy exam (o ile mnie dopuści, w pracy coś spartoliłam, zamiast aspektu wymienionego w temacie poruszyłam ciut inny..) , 11 nastepny,coś się ucze choc motywacji brak :P Wiadomą sprawę załatwiłam B) miesiąc temu, poza dolegliwościami bólowymi, lekkim problemem z mową i wypychaniem policzka jest spoko. Taa.. Nie mniej 23 wrzesnia mam tomografie i o ile mięsien sie nie zmniejszy część mi wytną i poprawią/ Aczkolwiek jest lepiej niż było. powoli wraca pewność siebie ![]() Aaaa i już za pare dni idę robic sobie dziewiczy tatuaż ![]() Ot łacinska sentencja (siegaj wzwyż i takie tam bajery) pod obojczykiem,tudziez po bocznej stronie dekoltu. Studio profesjonalne,artysta też więc jakoś to zniosę , oczywiscie pominęłam fakt,że ów bardzoooooo mi się podoba, acz cóż z tego.. Wizyta 20 min. ma nieśmiałość i finito.. więc lepiej dać se spokój za wczasu nizli wzdychać ![]() Koniec jest zawsze ten sam ... Z pozytywów w niedzielę koncert Ennio Morricone,z kumpelą się wybieram więc odsapne przy dobrej muzyce _^_ Hmm i to by było na tyle. Się odezwę ![]() Miłego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||||||
Zadomowienie
|
Heloł ziomki
![]() Cytat:
![]() Wiesz, że kryzys to normalna rzecz w małżeństwie. A Wy to już tak długo jesteście ze sobą, że można Was traktować jak stare małżeństwo :P Może TŻ przyda się taki kopniak w dupę w postaci Twojego Szefa :P Często przecież trzeba coś prawie stracić żeby zdać sobie sprawę jak bardzo jest to cenne... ![]() Cytat:
![]() Widzisz, widzisz - zły los musi się w koncu odmienic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoja drogą ciekawa jestem czy dużo zmienia się po ślubie czy ewentualne zmiany to tylko kwestia przeżytych wspólnie lat... Moja koleżanka brała ostatnio ślub, rok starsza ode mnie, po 8 latach związku więc ślub powinie być tylko formalnością, ale ona baaaardzo przeżywała no i twierdzi, że wiele się po tej ceremonii zmieniło i to na lepsze, a przede wszystkim stosunek rodziny jej męża do niej - w sensie, że dopiero teraz zaczęli traktować ją tak naprawdę poważnie... ![]() Cytat:
![]() Ale z Ciebie piwna baba, hahah ![]() Cytat:
![]() ![]() W którym studiu będziesz robić tattoo? Mam nadzieję, że pokazesz jak już bedziesz go miała ![]() Ja swojego, który miałam robić wczesną wiosną nie zrobiłam bo potrzebowałam kasy na samochód. Ale ostatnio, zwłaszcza po rozmowie z koleżanką, której znajomy ma studio i co za tym idzie, mogłabym mieć sporą zniżkę, pomysł tatuażu odżył w mojej głowie... ![]() Dzien dobry tak w ogóle ![]() Spałam dzis do 11 co, zważywszy że po 3 zasnelam, nie jest jakims mega wyczynem ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywisci po drodze pozahaczałam o rozne miejsca pracy roznych znajomych zeby sobie poplotkowac i w efekcie niedawno zjechalam do dom. Zjadłam obiad, a teraz chwila relaksu i cwiczen moze, a na 20 umowilam sie z kolezankami. 2 z nich wrocily niedawno z wakacji wiec pewnie beda mialy co opowiadac ![]() Milego popoludnia plotkaryyy ![]()
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
Jabłuszko- W Stone Heads w Gda. Termin już w poniedziałek (
![]() ![]() ![]() Fajnie masz z tą zniżką ![]() Mam nadzieję,że prezent mamie się spodoba ;] A ploteczki i relaks dobra rzecz ;D Nigdy dość tych czynności ![]() Osobiście przeczytałam z kilka stron notatek na historię kultury, męskośc,kobiecość,przemia ny w seksualności i takie tam, ciekawe więc coś zapamiętałam , klasycznie zrobilam sobie przerwę, a tańcząc w takt The Prodigy ;p i chyba tak zostanie. z tą przerwą do końca dnia znaczy się ;p Jutro pomyślę co dalej, z naÓką a na pewno będzie fryzjer (wrrrreszcie) i kino tudzież komedyjka 'Miłość na wybiegu' ,co by mieć kontakt i z kulturą masową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
byle do przodu ![]() Cytat:
super z tym tattoo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() juz mi powinni na mój widok Tyskie stawiać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie pracowite popołudnie zakończone owocnym finiszem tłumaczenia ![]() ![]() ![]() Teraz powizażuję jeszcz tochę a później spadam do łóżeczka ![]() dobranoc ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Heeej Wam
![]() Wróciłam z pielrzymowania , lecz wcześniej nie byłam w stanie nic napisać. Cały czas spałam i tylko przeczytałam wczoraj to co napisałyscie. Na szlaku było świetnie ![]() ![]() ![]() Zotalam tez wyrozniona zdjeciami do gazety , gdyż byłam rekordzistką zdymek . BYły taaakie wielkie na całą piete i na tej czesci pod palcami ![]() ![]() Jeszcze jeden minus pielgrzymowania to moja spalona skora na buzi ![]() ![]() A dojscie do Częstochowy to już po prostu niesmamowita radość i łzy wzruszenia ![]() Mogłabym tak jeszcze pisać i pisać co się wydarzyło ,ale wolę też o czymś innym popisać :P Szkoła już we wtorek ![]() ![]() Dziś idę jeszcze do kosmetyczki bo myyślę nad henna na brwi. Nie wiem jak bede wygladać ,ale zaryzykuje ![]() I pojawił się ktoś w moim życiu ... KOlega mojego kolegi z byłej klasy. Strasznie symaptyczny i fajnie mi się z nim gada. Jak mnie nie było to podobno codziennie był koło mojego domu i rozmawiał z moim bratem.Jutro jesteśmy umówieni na spotkanie. Zobaczymy co z tego będzie bo ja cały czas myślę o koledze [ jak dla mnie ideał.Miły ,symaptyczny , mega przystojny ![]() ![]() ![]() Ale tak to jest. Jak nie ma przy Tobie nikogo z kim moglabyś być , to potem jest ich za dużo i pojawia się problem. No dobra kończę marudzić ![]() schism_: Fryzjer mówisz.. Sama muszę się wybrać ,ale zielonegopojęccia nie mam co zrobić z włosami. ![]() ![]() madame_apple: Świetny prezent dla mamy kupiłaś ![]() agolek : ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() współczuję obdartych nóżek i spalonej buźki ![]() Cytat:
![]() ![]() widzę ze koniec lata owocuje: Jabłuszko, Gabi ![]() Dzień dobry ![]() Jaki dziś gorący dzień ![]() ![]() wstałam, zjadłam śniadanko, coś tam porobię i wczesnym popołudniem jadę o Kato ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobbry !
![]() Coś faktycznie cicho na plotkowym się zrobiło ![]() Ja zaraz muszę jechać zeszyty i inne bajerki pokupić. Na razie nie mam nic. Nawet głupiego ołówka trudno się doszukać ![]() Wczoraj moja babcia była u jej siostry i wiecie co ona mi dała ![]() ![]() ![]() Dziś o 19 jestem jeszcze umówiona z kolegą. Eh sama nie wiem co jest ,ale jakoś sie na tą myśl nie cieszę. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
♥
|
Witam
![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-08-29 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczyny,
macie racje,ze do TZta dotarlo.. wrocilam wlasnie do domu i go nie ma.. zostawil mi dluga wiadomosc na gg...chyba najdluzsza w jego zyciu... i to co napisal wszystko to ja wiem ze on mnie kocha i chce to naprawic ale nie wiem czy umiemy jesczze byc razem.. Ide sie wykapac i jade do miasta sie z nim spotkac i porozmawiac.. matko jak mi zycie pomieszalo... ![]()
#4792 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jestem ateistką bo wierze że jest Ktoś wyżej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co Ci się w nóżkę stało? (w popisie wyczytałam...) Cytat:
![]() ![]() Witam ![]() Przęyłam BeerFest, dzis okupuję go oczywiście zmęczeniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za to dziś leje od rana i pogoda jest dramatyczna ogólnie ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-08-29 o 17:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Oooooo, widzę ze sama ze sobą muszę plotkować
![]() ale odkopanie wątku się przyda ![]() Witam niedzielnie ![]() Po pochmurnej sobocie wyszło słońce i chociaż jest chłodno to i tak jakoś tak fajniej ![]() ![]() Gdyby nie myśli o nieuchronnie zbliżającej się jesieni i w związku z tym coraz bardziej ciążącym statucie bezrobotnego to już byłoby w ogóle cudownie ![]() idę pomóc w produkcji obiadu (co by nie być takim do końca pasożytem ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() U mnie dzis wolna niedziela czyli cos czego nie doswiadczam zbyt czesto... ![]() ![]() ![]() ![]() Odezwe sie jeszcze pewnie pozniej, milego niedzielowania kochane ![]()
![]() |
#4795 |
Wtajemniczenie
|
wyniklo to ze sie rozstajemy ale wczoraj poprosilam zebysmy jesczez jedna szanse sobie dali.. za 4 tyg na wakacje lecimy i do tego zcasu i na wakacjach sie okaze czy lepiej zebysmy razem byli czy osobno..
![]() jestem w pracy mimo,ze powinnam miec wolne dzis ale pomieszaly mi sie Bank Holiday i musze teraz odrobic, ale niewazne bo tylko 3 osoby w biurze! cisza i spokoj i wogole sien ie czuje jakbym w pracy byla.. tyle u mnie poki co, ide zjesc cos teraz bo padam.. ![]()
#4796 |
Zadomowienie
|
Helloł ;D
Madam Apple- Jeno zdaj relację jak było ![]() No i mamy poniedziałek... Weekend minął spoko, pierw kino, Miłośc na Wybiegu, całkiem fajny,zabawny film, ecch a bohaterce głównej można pozazdrościć... Następnie fryzjer, zupełnie nowy, kobita mocniejw ycieniowała mi włosy,nadała dynamiki fryzurze.. Wczoraj z kolei koncert Ennio Morricone. Rzecz miła dla ucha,acz to nie mój typ muzyki. A co najważniejsze... ;D O 13 mega zestresowana znalazłam się w studio. Wyszedł on (*_______________________ _________*) wogóle nie skojarzył,że byłam umówiona (przez taką z obsługi i od piercingu czy czegos sie umawiałam,) ,ale odnalazł w organizerze. Narysował mi świetny wzór napisu i tekst... 'zapraszam moja droga' wymiękłam. ![]() Odbił mi wzór na dekolcie ;p ciut żem speszona ,wogóle we łbie zaczeło mi się kręcić ,masakra no..(wiadomo ![]() Wtem się położyłam i do roboty. Pierw taki miłe gilgotanie było, potem trochę uczucie kłucia,acz zdecydowanie da się znieść (zwłaszcza,że próg bólu mam niski) Ów skupiony na swej pracy, mi sie chciało śmiać ![]() Skonczył,założył opatrunek z folii ,blisko mnie stanąwszy... wytłumaczył jak dbać (unikać wysiłku fiz. słońca,sauny,gorąca..) patrząc tymi ciemnymi ślepkami *_* Zapłaciłam 150 ;D, ,szarmancko przepuścił mnie w drzwiach, wymamrotałam cichym głosikiem 'to na razie' ów to samo i tyle. ![]() Ja chce jeszcze raz ![]() W sensie,ze kurde poznac ,pogadac tak na luzie itd a nie ... ;/ (w sumie mam go w znajomych na majspejsie,ale gupio tak trochę ![]() Teraz wróciłam do domu, matka hmm sie dziwi co ja taka niewyrazna chodze i gdzie chodze, probuje sie do czwartkowej poprawki zmobilizowac i tyle. Że tez nigdy nie jest tak jakbym chciala zeby było :yyy: Mam nadzieję,że u Was spoko... Miłego ;] Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-08-31 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
♥
|
witam ,
"troche" jestem uzależniona od wizazu = wchodze tylko na chwileczke ,zawsze coś wciagnie i czas ładnie ucieka. Niestety sporo nauki mnie czeka i chciałabym sie raczej temu poświęcic niż czytaniu wizazu wiec Zchwile zablokuje sobie stronke wizaz aby mnie przypadkiem nie ciągło do zagladania. Myśle, że w grudnia wpadne w czasie świąt Was odwiedzic. trzymajcie się kochane ![]() pozdrawiam Ania , |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u Was robią milion fajniejszych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę tego tatuażu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie jakoś leci. Jestem u siebie w mieszkaniu, bo dziś siostrę musiałam przywieźć która zaczyna jutro praktyki. Po drodze byłyśmy na zakupach i zupełnie niespodziewanie kupiłam sobie w Orsay kurteczkę na jesień ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() edit: aaa, zapomniałabym ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-08-31 o 20:09 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Dżem dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też powinnam wybrać się do fryzjera zrobić porządek ze zniszczonymi końcówkami i z grzywką, która jest już tak długa, że przestaje zasługiwać na swoje miano ![]() ![]() Cytat:
hihi ![]() ![]() [QUOTE=schism_;14005817] Wtem się położyłam i do roboty. Pierw taki miłe gilgotanie było, potem trochę uczucie kłucia,acz zdecydowanie da się znieść (zwłaszcza,że próg bólu mam niski) Ów skupiony na swej pracy, mi sie chciało śmiać Skonczył,założył opatrunek z folii ,blisko mnie stanąwszy... wytłumaczył jak dbać (unikać wysiłku fiz. słońca,sauny,gorąca..) patrząc tymi ciemnymi ślepkami *_* Zapłaciłam 150 ;D, ,szarmancko przepuścił mnie w drzwiach, wymamrotałam cichym głosikiem 'to na razie' ów to samo i tyle. [/QUOTE] Swoją drogą to zazdroszczę Ci trochę tego szybkiego zauraczania się... Ja dochodzę do wniosku, że jestem jednak naprawdę zimną s... rybą w sensie i chyba nie wiem co musiałoby się stać żebym się zakochała. Dystans to moje drugie imię... ![]() A do typa zawsze możesz spróbować jakoś zagadać, nic nie stracisz od tego ![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam, trzymaj się i zajrzyj chociaż w grudniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nice, nice ![]() Tylko, że mam wrażenie, że to wszystko pędzi za szybko jakoś... Może kwestia różnicy wieku, a może różnicy charakterów. To znaczy jest dobrze, jest fajnie, ale ja nie jestem typem pod tytułem : "spędzajmy ze sobą najlepiej 24h na dobę, już teraz zaraz". Potrzebuję zwolnić, odsapnąć... Nie wiem, czy to znaczy, że lepiej byłoby to zakończyć bo ze mną jest coś nie tak czy może to jednak normalne? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ciągle myślę żeby zrobić... Może jesienią albo zimą... ![]() Cytat:
Damn, ja też muszę posprzątać...może jeszcze dziś, a może jutro rano się za to wezmę ![]() Cytat:
![]() To niewyobrażalne jak ciężkie problemy mogą nagle na niektórych spaść... Podziwiam autorkę wątku za siłe, ja pewnie bym się załamała... echh ![]() Dziś nic mi się nie chce. Zdałam sobie sprawę, że przez ostatnie 8dni wieczór w wieczór wychodziłam i chyba dziś właśnie organizm zareagował buntem. Także siedzę w domku przez kompem i telewizorem, podjadam, relaksuję się i próbuję porządkować myśli. Miłego ![]()
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny.
Ostatnio za dużo się tu nie udzielałam, jakoś tak wyszło.. Koniec laby, od jutra znów zacznie się wstawanie o 6 ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich, a uczennicom życzę miłego i owocnego roku szkolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.