|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
![]() 'I'd rather hurt than feel nothing at all.' /Myślę że lepiej że boli niż miałbym nie czuć nic/
#4772 |
Rozeznanie
|
MalutkaGwiazdka - dziękuję <3
![]() ![]() wiolet ka - okradłam cię. boskie ![]() `Zgubiłeś zapasowy klucz do mojego serca. `Nienawidząc zapoznajesz mnie jeszcze bardziej. `Dlaczego cię kocham? Przecież nie różnisz się od innych. `Wykrzykiwałeś w niebo różne bzdury o miłości. Dzisiaj to byłby absurd. `Dzisiaj i jutro to fikcja. Wszystko opiera się na przeszłości.
#4773 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O.N. - najsłodszy widok jaki kiedykolwiek widziałam. moje sny i marzenia leżą na Twoich rękach. a teraz robię to, co zawsze pragnąłeś robić. ta miłość Kochanie, jest miłością wymarłą. wykopałam Cię z mojej świadomości. mój kwietniowy chłoptaś. czemu więc przed swoim "być" ukrywasz się? Wciąż będę się tęskniła, nie ważne gdzie będę. Wciąż i wciąż, szukamy czystszego punktu widzenia Wygrywamy i przegrywamy w duchowej wojnie Zastanawiam się po co to robimy.
#4774 |
Rozeznanie
|
nie bądź taki tajemniczy!
co tam masz? jesteś cudowny! wykrzyknęła z zachwytem. gdyby tylko nie był martwym posągiem. naprawdę chciałbyś się ze mną ożenić? to wszystko stało się tak szybko! wykrzyknęła,nieruchomieją c nagle. w słabym świetle na jej twarzy kładły się groźne cienie. wszyscy o tym wiedzą!
#4775 |
Raczkowanie
|
jak nigdy chce mi się żyć!
zaskakujące pogodne myśli symbolizujesz mi słodkie szczęcie burza między nami szaleje czekam na Ciebie w powiewie nadzieji koktajl z namiętnych pocałunków jeśli dziś masz dobry dzień chcę być zaraził mnie choruje na Ciebie wymyślimy nowa rzeczywistość zatopię się w czekoladzie w poczekalni do nieba siedzę na obłoku i uwrażliwiam Twoją duszę trafiłam na milczące zmysły droga z łez dziś pachnę najsmutniejszym smutkiem świata wypaliłam miłość
#4776 |
Przyczajenie
|
witam. jestem nowa, mam nadzieje, że miło mnie przyjmiecie, i spodobają wam się moje opisy.:'D
dzień dobry, kocham Cię. chodź, weź mnie za ręke i zabierz na drugi koniec tęczy. to zabawne, jak nic nie znaczył by świat bez miłości. nie poddam się. z uniesioną głową iść przez świat, nie kocham Cię już. tam gdzie niebo lekko dotyka wody. |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zadomowienie
|
Nie wiem, co tu robię. Nie chcę wiedzieć. Życie jest dość skomplikowane. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() założyłam koszulkę z napisem 'nie Kocham Cię już' . takie moje przesłanie malutkie, dla/do Ciebie ![]() czerwona farba wypłynęła z okolic mojego serca . dziwne . nadal czekam na _midnight_ i whou ![]() _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Rozeznanie
|
Jak ty to robisz, że uśmiech nie znika mi z twarzy?
Bezkarnie się uśmiecha, a spojrzeniem próbuje zaczarować chwilę ;* Pokochaj moją nie idealność. dla niektórych ludzi ulice są ulicami, dla innych wybiegami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Raczkowanie
|
Dla tych którym chce się troszkę poczytać ; )
załamany usiadł na łóżku,smętnym wzrokiem
patrzył w ziemię i już nic nie było takie jak kiedyś, nawet muzyka przestała się liczyć. Po jego gołym torsie przebiegł dreszcz. Świat wkoło zaczął wirować przypominając bezlitośnie każde wspomnienie związane z Nią i nagle… wszystko prysło, pozostawiając tylko pustkę w sercu i duszy. A w jego oczach pojawił się ból i tylko On wiedział dlaczego, bo dziewczyna którą kochał zadała mu cios niszcząc miłość Mój świat bez Ciebie uschną niczym zerwany kwiat róży.Dzisiaj chcę rozpocząć coś nowego co pomoże mi zapomnieć i zdradzić swe uczucia przywołując do mego umysłu myśli o innym. Wciąż powracasz niczym zły sen; w nocy, w dzień, w każdej chwili widzę Twoje oczy i uśmiech. Nie pozwalasz mi żyć ani spać. To nie powinno się dziać! Dlaczego wciąż pamiętam? Dlaczego nie znikniesz z mojego życia? Wystarczy mi że zobaczę ją przez chwilę z daleka a moje serce będzie skakało z radości. Jej delikatna twarz śni mi się po nocach i za każdym razem gdy się budzę ogarnia mnie lęk że to się kiedyś skończy i zapomnę. Chciałbym znów dotknąć jej i czule pocałować niestety takie cuda zdarzają się tylko w bajce. On był iskrą dzięki której każdy dzień stawał się lepszy,a wczoraj skreśliłam Go już na zawsze mimo wielkiej goryczy jaką przez to czułam nie mogłam postąpić inaczej. Nigdy nie poczuję już smaku jego ust i nigdy nie weźmie mnie w swe objęcia, to co wydawało się zwykłą monotonią stanie się czymś bez czego nie będę umiała żyć
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Rozeznanie
|
<3
postanowiłam mieć się w dupie ale słabo mi to wychodzi.
Jego oczy patrzyły to raz na mnie, to raz na nią. Wkońcu podszedł do mnie i powiedział że wybiera Ją bo ładniej się uśmiecha. weny nadal ni ma ale od czasu do czasu wypadałoby coś napisać . ![]()
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
dziękuuję
![]() Większość ran sięgnęła głębiej niż ty możesz sobie to wyobrazić. Nie widać tego gołym okiem... Mrs Unfabulous- uwielbiam Cię.
![]()
#4783 |
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - bierz co chcesz ^^ miło mi < 3
dzięki Tobie wiem to czego nie wiedziałam < 3
ponieważ sprawiasz, że wierzę w siebie kiedy nikt inny nie może pomóc < 3 ponieważ Ty żyjesz - żyje ja pamiętaj - nie odzyskasz mnie nigdy więcej ból który mi zadajesz odbije się kiedyś na tobie :/ kiedyś zrozumiesz , że to był błąd Ale kochanie , mnie wtedy nie będzie tęsknię za Jego uśmiechem .. jest jedną z tych rzeczy , bez których nie potrafiłabym żyć odliczam minuty do chwili gdy będę mogła zobaczyć Twój uśmiech wszystko czego potrzebuję to - TY < 3
#4784 |
Zakorzenienie
|
dziękuuuuje <3cieszę się kochanie moje. ![]() ![]() * * * * * * * *
tylko usiąść i płakać jej pozostało. Czy ty do cholery chcesz mieć czyjeś życie na sumieniu?! moje?! ta cała miłość jest bezsensu ! Wcale mi się to nie podoba. Było miło ale bez powodu On mnie zostawił a kochałam go tak bardzo mocno ! i nadal go kocham ! Ja chce żeby to przeszło, pani doktor? Czy jest na to jakieś lekarstwo? Niech to mi przejdzie ja nie chce go kochać bo mi się już łzy proszę pani kończą !!! cała jestem myślami przy tobie . wpieprzaj z mojego życia ! no już prędko co się tak patrzysz?! nie chcę cię widzieć, NIE CHCĘ !!! ;(
![]() |
#4785 |
Rozeznanie
|
xJoYx - Niunia zrobiłaś literówkę, to JA uwielbiam Ciebie,
a nie Ty mnie ;- ** ![]() ![]() CukrowaPanna - zakradłam ten oto opis ![]() ![]() `choć raz zrób coś,co uznam za prawdziwe.` Bo czasem mam
wyje*&^%#ne ale czasem też nie. Są chwile w życiu człowieka kiedy po prostu ma ochotę wejść do małego czarnego pokoju, krzyknąć "kur%^a" i wyjść. Dziwne jest rozmawiać z osobą, która Cię zbluzgała i ma do Ciebie wewnętrzny wyrzut. Zważywszy,że Ty o tym doskonale wiesz, z innych ust. Chciałabym mieć taki tik nerwowy, który objawiałby się uśmiechem. Gdy zastanawiasz się ciągle czy podjęłaś dobrą decyzję ewidentnie tego żałujesz, ale nie stać Cię by podejść i przyznać się do błędu ... Życiowy idiotyzm : Nieumiejętność przyznania się do błędu i wmawianie sobie, że się NIE żałuje Taki " Pan Nikt" z Ciebie Niebo przybrało blado niebieski odcień, krople rosy ściął wiosenny wietrzy, a ja ? ... ja mrugałam raz po raz nie dowierzając, że to właściwie już koniec ... - Przecież to takie proste, to tylko dwa słowa ( ... ) - No wiesz, dla idioty to wszystko jest raczej trudne . Marzycielsko odrzuciłam swoje włosy do tyłu, no może teraz uda mi się sprowokować byś spojrzał, no nie zgrywaj niedostępnego. ____________________ Pełnometrażowe nieszczęście <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
______
Nikt nie przewidzi losu jaki został nam zapisany w gwiazdach wieki temu. O wszystkim decyduje przypadek, ale jak Go obrócić na swoją korzyść? Kolejny dzień spędzony samotnie pośród tłumów. ________ kradnę: talenciary ; ) ; *
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
I będę Cie rozkochiwać w sobie całe życie[słowa mojego Tż]
![]() Każda miłość to indywidualność. Czasem przychodzi łatwo, czasem okupujemy ją morzem łez, lecz gdy już przyjdzie, nie opuści w żadnej sytuacji. Jesteś moim przebudzeniem i snem, moim marzeniem spełnionym, ukojeniem w cierpieniu, wsparciem w trudnej chwili. Jesteś, tak po prostu. Bądź, śnij dla mnie, oddychaj, dla mnie żyj.
![]() |
#4788 |
Raczkowanie
|
duszę się własnymi łzami..
![]() |
#4789 |
Rozeznanie
|
keeendy, panna_miodowa, Primadonna, otojest, RobCoChcesz, kamisha, Mrs Unfabulous, Cholerycznaa, limitowana, CukrowaPanna I♥ .zachwycacie ![]() śniąc życzyli sobie by mieli wszystko w moich snach świetliste drzwi blakną w pobliżu ścian we wszystkich moich snach idę z tobą przez ogień natrętne oblicza i wpatrujące się oczy ożywiają moją manię nigdy nie zrozumiesz czym są mroczne kłamstwa wewnątrz, wewnątrz mojego umysłu Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-13 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo ;* zabieram ;* Tłumić słowa miłości płynące z własnego serca.
![]() |
#4791 |
Raczkowanie
|
*Tak jakby właśnie uszło ze mnie wewnętrzne ciepło, które z ogromną siłą wciskałeś mi językiem.
*Ewentualny uśmiech co 25 sekund pozostawia we mnie odrobinę optymizmu. *Truskawkowe tajemnice, w dniu wczorajszym przekroczyły granice między moim, a twoim umysłem. *Chodź, zrobimy wybuchową mieszankę, jako dowód że nasze komórki i przysadki mózgowe zupełnie różnią się od siebie. *Gdzieś we mnie siedzi taka bolesna radość, taka... raczej dwuznaczna. Ze smutkiem i lękiem. *Jestem maksymalnie rozchwiana. Czuję dwa skrajne odczucia. Dzięki malinowej herbacie i dzięki białemu puchowi, który tak pięknie skrzy się za oknem, emocjonalnie rozpiera mnie energia. A fizycznie jestem spokojna i dupy mi się nigdzie ruszyć nie chce. *Siłowanie się z własną osobowością bywa naprawdę wyczerpujące. *Siedzę z założonym rękami i patrzę jak życie mnie mija. *Wylałam na siebie całą herbacianą zawartość porcelanowej filiżanki. *Zgubiłam pewność siebie. Chcę znowu wiedzieć kim jestem. *Utopieni w labiryncie karłowatych marzeń. *Bardzo nienawidzę tego, co Ciebie tak bardzo zmieniło. *Chcę być idealna. I.D.E.A.L.N.A rozumiesz? *Staczam się. Mam coś takiego, że kładąc się spać cieszę się do siebie. *Wydawałoby się, że wszystko jest takie same. Żyję szczęśliwie w swojej irracjonalnej, codziennej samotności. Wspaniale czuję się spacerując w za dużej czapce po mieście, w deszczu. Niesamowite jest uczucie kiedy wydaje mi się, że wszyscy mnie obserwują, a tak w rzeczywistości - to ja obserwuję ich. To dopiero początek początków mnie, mojego osamotnienia, odizolowania się. *Potrzebuję barw, niedopełnienia własnych myśli. *Tworzę krematorium własnych marzeń. *utonąć, umrzeć we własnych oczach. Kontrolując swoją niepewność... *Straciłam poczucie bezpieczeństwa. znowu coś nam nie wyszło. ____ +Większość z notek z mojego photobloga. ++niektóre z moich wierszy. +++jestem nowa, jak robię coś źle-proszę krzyczeć ![]()
#4792 |
Raczkowanie
|
`to nie życie mnie zmienia, to ja zmieniam życie. `milcząc nie osiągniesz dzisiaj wiele. `ej kochanie, z Tobą dziś zakręce w balet. `mogę się bawić, bo to moje życie. `pier.dolilam kiedyś bez podstawy, teraz..
teraz widzisz, że wystawiam zasady. ; ]
Edytowane przez Dicey Czas edycji: 2010-05-13 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
śpię z telefonem, bo jesteś na tapecie.
że miała wielu chłopaków, nie znaczy, że nie jest stała w uczuciach, to znaczy, że szuka szczęścia. między nami nie ta chemia. jak zwykle pod prąd. nasze rozstanie jest jak burza mózgów, jestem optymistką, bo po burzy zawsze wychodzi słońce :c wróć, czekam, wróć, czekam, wróć, czekam, wróć, bo tęsknię. wszystkie moje (;
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
Nienawidzę Go.! I kocham....
#4795 |
Zakorzenienie
|
dawno wracam stamtąd, gdzie Ty dopiero idziesz.
'A kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę pytać dresów, czy chcą w*******.' jestem tą sentymentalną idiotką.. i need you. Przepraszam, czy mogę zgłosić nieprzygotowanie do życia? wszystko co wiem o złamanym sercu, wiem od Ciebie. literki na klawiaturze boleśnie układają się w tęsknotę.. deszcz lubi sp.ie.rdo.lić każdy dzień. A ja lubię jak patrzysz, jak się plączę dla Ciebie. zbieram na miłość. kiedyś byłam szczęśliwa. nazywasz mnie swoją kumpelą. puste opakowanie po L&M i po najsłodszej czekoladzie jaką znalazłam. Makijaż spłynął z łzami a moje ulubione rajstopy są w strzępach. czy ja naprawdę go kocham ? Romeo, zapalimy ?
#4796 |
Zadomowienie
|
i nie kocham Cię. może jeszcze czasami, gdy widzę Cię z daleka, serce łomocze mi jak głupie. i czasami też zaczynam pisać do Ciebie wiadomość, by później szybko ją usuwać, a moim przyzwyczajeniem stało się czytanie Twoich opisów. ale nie, nie kocham Cię.
i zaprzeczam samej sobie mówiąc, że nie chciałabym być z Tobą. bo chciałabym. cholernie o tym marzę. zawsze, gdy przymykam oczy - widzę nas razem, ale gdy ktos mnie o to zapyta spuszczam wzrok i kłamię, mówiąc, że nie. w końcu nic nas nie łączy. mnie i Ciebie owszem, ale Ciebie i mnie już raczej nie.. i gdybyś przyszedł padłabym do Twych stóp z kapciami w zębach..
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Tyle nienawiści w Twoich oczach, gdy na mnie patrzysz.... Czemu???
Byś moim IDEAŁEM, teraz jesteś NIKIM.
#4798 | |
Zadomowienie
|
Dot.: <3
Cytat:
![]() ![]() ______ ani miłości ani rozsądku w każdym aniele jest coś z prostytutki
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
Pamiętam.... szliśmy na spacer. Przy drodze rosło drzewo, połowę miało uschnięta a po drugiej stronie rosły liście na gałązkach... Powiedziałeś, że jedna połowa to Twoja miłość a druga to moja. Później dokończyłeś,że Twoja miłość to te listki a moja to te uschnięte gałęzie... Minął rok. Poszłam w to miejsce... Dziwne. Drzewo jest zdrowe. Po obu stronach....
( z życie wzięte)
#4800 |
Raczkowanie
|
ty również ![]() ____________________
" Przyznawanie się do osamotnienia, szczególnie przez mężczyzn, jest traktowane jako słabość i oznaka życiowej porażki. Dlatego samotność najczęściej otaczana jest głęboką tajemnicą. To dotkniętych nią jeszcze bardziej izoluje. Ponadto dość powszechnie uważamy, że przyznawanie się do samotności prowadzi do jeszcze większego odrzucenia. Lepiej z wymuszonym uśmiechem kupić 200 g salami od atrakcyjnej sprzedawczyni, niż przyznać się, że tak naprawdę potrzebuje się tylko 3 plasterków. Przypomina mi się historia buntownika, którego brytyjski kapitan Francis Drake postawił przed okrutnym wyborem: mógł zostać wysadzony na bezludnej wyspie lub ścięty. Buntownik wybrał to drugie. Musiał chyba wiedzieć, że izolacja zabija tak samo jak topór. Tylko wolniej... To, co wielu ludzi nazywa kochaniem, polega na wybraniu jakiejś kobiety i ożenieniu się z nią. Wybierają ją! - przysięgam ci, sam widziałem. Tak jakby w miłości mogło się wybierać, tak jakby to nie był piorun, który strzela w ciebie i zostawia cię zwęglonego na środku patio. Powiedz, że wybierają, bo-je-kochają, ja myślę, że jest na odwrót. Nie wybiera się Beatrycze. Nie wybiera się Julii. Nie wybierasz ulewy, która zmoczy cię do suchej nitki, gdy wracasz z koncertu. Może szczęście to kwestia bilansu plusów - światła zmieniającego się na zielone w chwili, gdy podchodzimy do przejścia i minusów - gryzącej metki przy kołnierzu- spotykających nas każdego dnia. I może na każdego przypada taka sama jego dawka. Może w istocie nie liczy się fakt, czy jest się sławną pięknością, czy też rozpaczliwie szarą myszką. Może trzeba po prostu żyć. Nic więcej. "
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.