|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
dzięki |
||
|
|
|
#4772 |
|
Raczkowanie
|
Co się przejmujesz ;P 30 cm to ogromny sukces, a kg nie mają znaczenia!
Znam dziewczyny, które niby są drobne, niby ważą mniej niż 50 kg, ale jak idą to nogi latają im jak galarety, a gdy siedzą na brzuchu robi się sto fałdek. Wysportowane ciało jest dużo ładniejsze (oczywiście do granic, nie zachęcam tu do kulturystycznej sylwetki )Ja chciałabym schudnąć jakieś 4-6 kg (166, 54 kg), bo tyle ważyłam rok temu i bardzo dobrze się z tym czułam, ale również zależy mi na tym żeby to było ładne i zgrabne, a nie po prostu chude ciało. Chodze na aerobik, siłownię, jogę, w zasadzie poruszam się tylko na rowerze. Dzisiaj na fitnessie zobaczyłam, że mam jakąś płaską, obwisłą pupę i chyba wezmę się za ten BBL > Słyszałam, że daje super efekty.Do tej pory na samą pupę (bo za fitnessami) robiłam najwyżej butt workout z aplikacji na komórkę (polecam takie ćwiczenia instant)
|
|
|
|
#4773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od poniedziałku pewnie zaczynam znowu moje zmartwienie to wewnętrzna strona ud, która niestety tylko trochę się poprawiła po insanity a wydaję mi się, że większe efekty miałam po BBL . To widzę, że bardzo aktywna jesteś na jogę chciałam chodzić ale praca do 18 więc heh...niedawno zaczęłam znowu studia więc też będzie ciężko z czasem. Galarety nie mam na nogach ale fakt trochę latają, jak napinam mięśnie to nie. Wiadomo, że trochę będą latać bo jest skóra, która jest elastyczna. To co zaczynamy od poniedziałku?:P
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Teraz jestem, szczególnie ,że dostałam Benefit Multisport, ale to trwa dopiero od 1,5 miesiąca. Kiedyś miałam obsesje na punkcie ćwiczeń (ćwiczyłam 3-4h dziennie), a później źle się podziało w moim życiu i jedyne na co miałam ochote to leżenie w łóżku i picie, i tym sposobem przybyło mi 6 kg U,u. Wiadomo, nie mam nadwagi, nie jestem jakaś gruba ale po prostu źle się czuję w swoim ciele.
|
|
|
|
#4775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze będzie sz zadowolona ze swojego ciała
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Rozeznanie
|
Mantide widzie Twoj problem
to sa sterydy. Ja tez bylam kiedys chuda mianowicie jak mialam 17 lat wazylam 37 kg mozna bylo liczyc u mnie wszystkie zebra. ;/ Potem dostalam sterydy i wciagu dwoch tygodni z 37 skoczylam na 45 kg. Ale te dwa tygodnie to praktycznie buleczka i serek ziarnisty byl. Pozniej doszlam do 60kg jakies 6 lat temu. Nie wiem ile bym mogla sie odchudzac ale moja waga nie spadnie ponizej 65kg. No i zbiegiem lat jestem ciezsza choc nie wygladam na ile waze . Nie uwiezysz moj maz wazy tylko 25 kg wiecej a ja przynim jak kruszyna wyglada .Jak zawsze tlumacze mojej tesciowej ze maz musi byc wiekszy zebym ja chudziej przy nim wygladala ![]() Glowa do gory Najwazniejsze ze gina centymetry i ubrania mozna mniejsze kupic oraz seksowna bielizne
Edytowane przez aanetaa007 Czas edycji: 2012-10-13 o 14:31 |
|
|
|
#4777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie mam nawet faceta, po dwóch poważnych związkach paroletnich dałam sobie spokój. A jak u ciebie z centymetrami? spadają? nie wracają? boję się, że jak przerwe ćwiczenia to znowu wróci to co było:/ Co do szybkiego przyrostu wagi to tak sterydy są straszne, ja nie dostałam ich tak dużo ale widać, że ciężej mi schudnąć. Najgorsze jest to, że więcej kompelentów dostawałam jak byłam grubsza...teraz nic...być może jest to spowodowane moim ciężkim charakterem i faceci się mnie boją hehe niestety nie każdemu odpowiada szczerość. Mam tą satysfakcję, że na swój sukces sama ciężko pracuję wtedy bardziej się wszystko docenia
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj maz nie zwraca zabardzo uwagi jak wygladam- dla niego jestem i juz . Bardziej wychodzi z zalozenia ze on chudy nie jest wiec nie moze odemnie wymagac czego czego sam nie potrafi sprostac. ![]() U mnie z centymetrami jest wolniej niz u ciebie ale to wyniku z trybu zycia jakie prowadze teraz. Staram sie cwiczyc regularnie ale nie zawsze mi to wychodzi bo czasem jestem tak zmeczona ze jedyna rzecza jaka chce to spac.Jestem strasznym pracoholikiem Poza tym ja jakos nie przepadam za moimi 4-ma literami bo sa duze i jak mi przychodzi kupic spodnie to placze bo musze wziasc rozmiar 40-42. Szczyt moich marzen to romiar 38 tam na dole ale tego niegdy nie osiagne bo nigdy takiego rozmiaru nie mialam. Natura dala mi szerokie biodra ![]() Najwazniejsze jest docenianie tego co sie mam i to ze sie starasz a reszta przyjdzie z czasem. Wydaje mi sie ze sie oceniasz za ostro ze nie starasz sie cieszyc malymi rzeczami. Samo akceptacja to jest to co potrzebujesz. Trudny charakter: to ja wiem cos na ten temat bo sama mam taki -wierz albo nie -jak znajdziesz tego wlasciwego faceta to cie zakceptuje jaka jestes. Edytowane przez aanetaa007 Czas edycji: 2012-10-14 o 10:49 |
|
|
|
|
#4779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami ćwiczenia już nic nie dają bo ma się przetrenowany organizm, należy wtedy odpocząć i później znowu cm będą leciały. Nigdy nie rozumiałam pracoholików...może dlatego, że nienawidzę swojej pracy...ja np nie wykorzystuję urlopów więc też mam wrażenie, że siedzę cały czas w pracy + teraz studia znowu...ale 11 h pracy to rzeczywiście przesada:P Ja bym się tak nie martwiła rozmiarem 40-42 jeżeli chodzi o spodnie, sama czasami wciskam się w 40 a czasem w 38, numeracje są różne. Poza tym pupa powinna być okrągła i wystająca, dziewczyny z płaskodupiem wyglądają strasznie! odnośnie dużych bioder to da sie z nimi sporo zrobić, uwierz mi. Wystarczy zobaczyć sobie kobiety, które wzięły się za ćwiczenia a wcześniej były olbrzymie. U mnie też jest ciężko z biodrami ale dałam radę zgubić sporo cm ty też dasz radę, może to nie będzie niewiadomo ile cm ale zauważalnie napewno
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ech, u mnie ten problem, że facet akceptuje w 100%, a ja siebie wogóle. Brzydze się sobą strasznie, do tego dochodzi ED, wstyd i poczucie winy. I nic mi nie pomagają zapewnienia, że pięknie wyglądam, a wszystkie komplementy zbywam warknięciami lub ucięciem tematu, mimo że je lubie. |
|
|
|
|
#4781 |
|
Rozeznanie
|
Dziwnograj ale ja pisze o samoakceptacji. To ty masz sie zaakceptowac
![]() Nie spotkaliscie sie z przypadkiem ze laska jakos nie specjalnie wygladala a wszscy do niej lgneli. Wiekszosc problemow da sie rozwiazac na poziomie psychycznym czy myslowym. Moze stwierdzicie ze jestem wariatka ale mam rajstopy w jodelke ktore sprawiaja ze widze u siebie zgrabne nogi. Im czesciej je nosze tym czesciej dostaje komplementy. A im wiecje osob je mowi tym bardziej wierze ze sobie nie wymyslilam niczego i naprawde te rajtki dzialaja cuda :P
|
#4782 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja też poproszę takie rajstopki:P Właśnie a jak tam ćwiczenia? Ja zaczynam jak tylko wrócę z pracy no i zastanawiam się czy dodatkowo nie robić insanity...tak żeby ćwiczenia robić rano przed pracą i wieczorem po pracy.---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Za komplement podziękuj i tyle
|
||
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Jest to mój pierwszy wpis tutaj przeczytałam dużą część wątku tego i popszedniego. Chcę zacząć Turbo Fire, od jakiegoś czasu ćwiczę sobie na steperze bo postanowiłam wziąść się za siebie a mianowicie zaczęłąm od początku czerwca, 10 lipca wyjechałam do Polski na obronę (mieszkam w Anglii) i zostałam aż do 20 sierpnia jedzonko polskie zrobiło swoje. Teściowa gotowała tłuste obiadki, wyjścia ze znajomymi wszystko nadrobiłam ale cóż po powrocie do Anglii od nowa zaczełam ćwiczyć już troszkę więcej i brzuszki ale ciągłe śmiganie na steperze po 20 minutach mi się nudzi. Postanowiłam zmienić coś i zdecydowałam że to będzie najpierw BBL a później TF. schudłam już po tych moich mini ćwiczeniach a właściwie to przytyłam 3kg (dlaczego!!) ale cm sie zmniejszyły ... hehChciałabym się do was dołączyć Czy mogłabym prosić o przesłanie linków? Bo bez tego ani rusz....Mój adres agaczarna123@interia.plważę teraz 63,5 przy 169 chciałabym minimum do 58 schudnąć najlepiej do 55 w partiach takich jak uda. pupa i brzuch przy czym pupcię chiałabym efetk up i jakieś ćwiczenia jeszcze na piersi muszę odnaleźć może któraś z Was ćwiczyła, może możecie coś polecić ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ps. mój chłopak twierdzi że dobrze wyglądam, ale fajnie byłoby żebym wyglądała lepiej - masakra Chcę zrobić to dla siebie bo się o wiele lepiej czuję gdy sobie poćwiczę Nie nooo sam dobrze wygląda przystojniak z niego ale brzuszek to ma ![]() jEDNAK po ciązy troszkę brzuszek ma naciągnięty mam nadzieję że ta skóra jakoś się wchłonie;d ohhh choć nie jest jej niewiadomo ile
|
#4784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
#4786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Link do pobrania wszystkich filmików, ZA DARMO, nie z ządnego chomika, jest chyba stronę wstecz. Musisz poszukać. Ja zaczynam BBL od grudnia, narazie mam inne ćwiczenia
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje już lukam
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
też chcę takie rajstopki ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- makaron91 już mam supcio nom to zaczynam pewnie od poniedziałku lol ktoś się dołącza? ![]()
|
|
#4788 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
powodzenia w ćwiczeniach |
||
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie dopatrzyłam żadnego naskoku, odpisała Ci miło i przyjaźnie, ale realistycznie, bez zwodzenia, że efekty będą od razu świetne, a po tygodniu będziesz miała biust jak od chirurga plastycznego. Skoro nie przyjmujesz konstruktywnej krytyki to czego oczekujesz?
After all this time? Always. kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url] książki Edytowane przez Jigoku Czas edycji: 2012-10-16 o 12:06 |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rzucasz się jakbym nie wiadomo co Ci zrobiła, a post nawet nie był skierowany do Ciebie ![]() Żałosne.
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2012-10-16 o 12:46 |
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę realizmu nikomu nie zaszkodzi:d z reszta to co napisała to napisała jej sprawa jaka jest nie tylko ja odebrałam nie za dobrze to w jaki sposób pisze wiadomo jej sprawa filmiki poszukałam sobie, jestem w trakcie ściągania do poniedziałku przeglądne sobie co i jak i od poniedziałku zaczynam lolfajnie byłoby aby się ktoś znalazł kto ćwiczyłby ze mną, ale sama oczywiście dam radę
|
|
#4792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i życzę wytrwałości!
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
hehe również wytrwałości życzę, na jakim jesteś etapie?
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie zacząłam BBL, ale przeczytałam cały wątek, ściągnęłam filmiki i będę zaczynać na początku grudnia
Narazie mam rozplanowane inne ćwiczenia do końca listopada
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, przecież pisałaś o tym
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Może trochę kultury i bez takich określeń?
![]() Dziewczyna nic Wam nie zrobiła, powiedziała co uważa nie obrażając nikogo, kulturalnie, a to Wy robicie podjazd. A nie taki jest temat wątku, więc może być wrócić do niego. |
|
|
|
#4797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę już komentować tego Ale napisz mi prosze PW, gdzie Mantide była chamska i obraźliwa, bardzo chętnie się dowiem ![]() W każdym razie, zaczęłam znowu BLL, po kolejnej przerwie, jakoś nie mam szczęście do 3 i 4 tygodnia, zawsze mi coś wypadnie i nie dokończę. Ale efekty są fajne, choć ja nie zauważyłam zmiany w kg czy cm, raczej wizualną. |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Co do niekończenia ćwiczeń to ja też jestem mistrzynią...rok temu insanity trwało u mnie 4 tygodnie, BBL skończyłam po 2 a insanity po 8 hehe...ale tym razem skończę dotrwam tobie też się uda .
|
|
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie trochę do codziennych programów zniechęcają.. włosy Myję co 2 dni, a po ćwiczeniach wiadomo jak wyglądają Dlatego lubię sobie robić intensywne ćwiczenia w dniu mycia, a na drugi dzień hula hop lub jakieś rozciąganie ![]() Choć BBL jest programem, do którego najczęściej wracałam, bo po prostu lubię te ćwiczenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

> Słyszałam, że daje super efekty.
.
niestety nie każdemu odpowiada szczerość. Mam tą satysfakcję, że na swój sukces sama ciężko pracuję

ale to wyniku z trybu zycia jakie prowadze teraz. Staram sie cwiczyc regularnie ale nie zawsze mi to wychodzi bo czasem jestem tak zmeczona ze jedyna rzecza jaka chce to spac.
bo sa duze i jak mi przychodzi kupic spodnie to placze bo musze wziasc rozmiar 40-42. Szczyt moich marzen to romiar 38 tam na dole ale tego niegdy nie osiagne bo nigdy takiego rozmiaru nie mialam. Natura dala mi szerokie biodra