Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 19:57   #4771
Mantide
Raczkowanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ale skoro jesteś chuda, masz wyrzeźbione ciało to po co Ci patrzeć na wagę
Wiesz co? to chyba kwestia kompleksów:/ ktoś mnie podnosi i słyszę "ale ty ciężka jesteś" :/ najgorsze jest to, że właściwie nikt mi nie powiedział, że super wyglądam i, że widać efekty...Tak robię to dla siebie ale przy okazji fajnie by było usłyszeć chociaż słówko...Niestety mam zaburzony obraz własnego ciała, kiedyś prawie wpadłam w anoreksje i sama się postrzegam pewnie bardziej rygorystycznie niż inni...szkoda bo trochę jakby motywacja siada.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aanetaa007 Pokaż wiadomość
To zalezy co chcesz osiagnac ?? Jesli chodzi ci o zmniejszenie rozmiaru ubran to jestes na odpowiedniej drodze a jesli chesz schudnac do odpowiedniej wagi to cwiczeniami tylko zwiekrzysz mase miesni ktore beda spalac wiecej kalori no i przyspieszysz metabolizm. Pod uwage musisz tez brac jakie masz kosci.
Ja np. cwicze i staram sie zdrowo odzywiac ale moja masa jest nadal kolo 70 kg choc wygladam na mnie. Tylko ze ja jestem grubo koscista.
może i masz rację. Nie mam grubych kości, całe życie byłam straszną chudziną a później zaczęły się sterydy na odczulanie... będę ćwiczyć dalej i zobaczymy co to da dzięki
Mantide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:32   #4772
Dziwnograj
Raczkowanie

Co się przejmujesz ;P 30 cm to ogromny sukces, a kg nie mają znaczenia!
Znam dziewczyny, które niby są drobne, niby ważą mniej niż 50 kg, ale jak idą to nogi latają im jak galarety, a gdy siedzą na brzuchu robi się sto fałdek. Wysportowane ciało jest dużo ładniejsze (oczywiście do granic, nie zachęcam tu do kulturystycznej sylwetki )
Ja chciałabym schudnąć jakieś 4-6 kg (166, 54 kg), bo tyle ważyłam rok temu i bardzo dobrze się z tym czułam, ale również zależy mi na tym żeby to było ładne i zgrabne, a nie po prostu chude ciało.
Chodze na aerobik, siłownię, jogę, w zasadzie poruszam się tylko na rowerze. Dzisiaj na fitnessie zobaczyłam, że mam jakąś płaską, obwisłą pupę i chyba wezmę się za ten BBL > Słyszałam, że daje super efekty.
Do tej pory na samą pupę (bo za fitnessami) robiłam najwyżej butt workout z aplikacji na komórkę (polecam takie ćwiczenia instant)
Dziwnograj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:13   #4773
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dziwnograj Pokaż wiadomość
Co się przejmujesz ;P 30 cm to ogromny sukces, a kg nie mają znaczenia!
Znam dziewczyny, które niby są drobne, niby ważą mniej niż 50 kg, ale jak idą to nogi latają im jak galarety, a gdy siedzą na brzuchu robi się sto fałdek. Wysportowane ciało jest dużo ładniejsze (oczywiście do granic, nie zachęcam tu do kulturystycznej sylwetki )
Ja chciałabym schudnąć jakieś 4-6 kg (166, 54 kg), bo tyle ważyłam rok temu i bardzo dobrze się z tym czułam, ale również zależy mi na tym żeby to było ładne i zgrabne, a nie po prostu chude ciało.
Chodze na aerobik, siłownię, jogę, w zasadzie poruszam się tylko na rowerze. Dzisiaj na fitnessie zobaczyłam, że mam jakąś płaską, obwisłą pupę i chyba wezmę się za ten BBL > Słyszałam, że daje super efekty.
Do tej pory na samą pupę (bo za fitnessami) robiłam najwyżej butt workout z aplikacji na komórkę (polecam takie ćwiczenia instant)
BBL ćwiczyłam 2 tygodnie i efekty są po tym super, wszystko tyłkiem strącałam bo jakoś nie mogłam wymierzyć:P tak bardzo mi się tyłek podnósł Od poniedziałku pewnie zaczynam znowu moje zmartwienie to wewnętrzna strona ud, która niestety tylko trochę się poprawiła po insanity a wydaję mi się, że większe efekty miałam po BBL. To widzę, że bardzo aktywna jesteś na jogę chciałam chodzić ale praca do 18 więc heh...niedawno zaczęłam znowu studia więc też będzie ciężko z czasem. Galarety nie mam na nogach ale fakt trochę latają, jak napinam mięśnie to nie. Wiadomo, że trochę będą latać bo jest skóra, która jest elastyczna. To co zaczynamy od poniedziałku?:P
Stary 2012-10-12, 23:14   #4774
Dziwnograj
Raczkowanie

Teraz jestem, szczególnie ,że dostałam Benefit Multisport, ale to trwa dopiero od 1,5 miesiąca. Kiedyś miałam obsesje na punkcie ćwiczeń (ćwiczyłam 3-4h dziennie), a później źle się podziało w moim życiu i jedyne na co miałam ochote to leżenie w łóżku i picie, i tym sposobem przybyło mi 6 kg U,u. Wiadomo, nie mam nadwagi, nie jestem jakaś gruba ale po prostu źle się czuję w swoim ciele.
Stary 2012-10-13, 13:06   #4775
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Teraz jestem, szczególnie ,że dostałam Benefit Multisport, ale to trwa dopiero od 1,5 miesiąca. Kiedyś miałam obsesje na punkcie ćwiczeń (ćwiczyłam 3-4h dziennie), a później źle się podziało w moim życiu i jedyne na co miałam ochote to leżenie w łóżku i picie, i tym sposobem przybyło mi 6 kg U,u. Wiadomo, nie mam nadwagi, nie jestem jakaś gruba ale po prostu źle się czuję w swoim ciele.
Moja matka ma tą kartę i skorzystała może ze 2 razy:/ Ja niestety nie jestem w stanie się zebrać, żeby iść na jakiś fitnes czy coś, wolę w domu sobie poćwiczyć, gdzie nikt mnie nie będzie oglądał. Przetrenowanie też nie jest dobre, tak samo jak brak ruchu. Kiedyś przytyłam w miesiąc 12 kg:/ to była porażka i do dzisiaj oczywiście widzę rozstępy (ale są cienkie i białe więc teraz to mi to rybka) jak wróciłam do polski to schudłam 5 kg praktycznie odrazu bez diety, reszta nigdy nie zeszła, aczkolwiek wtedy jeszcze rosłam. Damy radę jeszcze będzie sz zadowolona ze swojego ciała
Stary 2012-10-13, 14:30   #4776
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Mantide widzie Twoj problem to sa sterydy. Ja tez bylam kiedys chuda mianowicie jak mialam 17 lat wazylam 37 kg mozna bylo liczyc u mnie wszystkie zebra. ;/ Potem dostalam sterydy i wciagu dwoch tygodni z 37 skoczylam na 45 kg. Ale te dwa tygodnie to praktycznie buleczka i serek ziarnisty byl. Pozniej doszlam do 60kg jakies 6 lat temu. Nie wiem ile bym mogla sie odchudzac ale moja waga nie spadnie ponizej 65kg. No i zbiegiem lat jestem ciezsza choc nie wygladam na ile waze .
Nie uwiezysz moj maz wazy tylko 25 kg wiecej a ja przynim jak kruszyna wyglada.
Jak zawsze tlumacze mojej tesciowej ze maz musi byc wiekszy zebym ja chudziej przy nim wygladala
Glowa do gory Najwazniejsze ze gina centymetry i ubrania mozna mniejsze kupic oraz seksowna bielizne

Edytowane przez aanetaa007
Czas edycji: 2012-10-13 o 14:31
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 15:17   #4777
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Mantide widzie Twoj problem to sa sterydy. Ja tez bylam kiedys chuda mianowicie jak mialam 17 lat wazylam 37 kg mozna bylo liczyc u mnie wszystkie zebra. ;/ Potem dostalam sterydy i wciagu dwoch tygodni z 37 skoczylam na 45 kg. Ale te dwa tygodnie to praktycznie buleczka i serek ziarnisty byl. Pozniej doszlam do 60kg jakies 6 lat temu. Nie wiem ile bym mogla sie odchudzac ale moja waga nie spadnie ponizej 65kg. No i zbiegiem lat jestem ciezsza choc nie wygladam na ile waze .
Nie uwiezysz moj maz wazy tylko 25 kg wiecej a ja przynim jak kruszyna wyglada.
Jak zawsze tlumacze mojej tesciowej ze maz musi byc wiekszy zebym ja chudziej przy nim wygladala
Glowa do gory Najwazniejsze ze gina centymetry i ubrania mozna mniejsze kupic oraz seksowna bielizne
No właśnie ty wiesz jak to jest. Fajnie, że masz wsparcie męża ja nie mam nawet faceta, po dwóch poważnych związkach paroletnich dałam sobie spokój. A jak u ciebie z centymetrami? spadają? nie wracają? boję się, że jak przerwe ćwiczenia to znowu wróci to co było:/ Co do szybkiego przyrostu wagi to tak sterydy są straszne, ja nie dostałam ich tak dużo ale widać, że ciężej mi schudnąć. Najgorsze jest to, że więcej kompelentów dostawałam jak byłam grubsza...teraz nic...być może jest to spowodowane moim ciężkim charakterem i faceci się mnie boją hehe niestety nie każdemu odpowiada szczerość. Mam tą satysfakcję, że na swój sukces sama ciężko pracuję wtedy bardziej się wszystko docenia
Stary 2012-10-14, 10:39   #4778
aanetaa007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mantide Pokaż wiadomość
No właśnie ty wiesz jak to jest. Fajnie, że masz wsparcie męża ja nie mam nawet faceta, po dwóch poważnych związkach paroletnich dałam sobie spokój. A jak u ciebie z centymetrami? spadają? nie wracają? boję się, że jak przerwe ćwiczenia to znowu wróci to co było:/ Co do szybkiego przyrostu wagi to tak sterydy są straszne, ja nie dostałam ich tak dużo ale widać, że ciężej mi schudnąć. Najgorsze jest to, że więcej kompelentów dostawałam jak byłam grubsza...teraz nic...być może jest to spowodowane moim ciężkim charakterem i faceci się mnie boją hehe niestety nie każdemu odpowiada szczerość. Mam tą satysfakcję, że na swój sukces sama ciężko pracuję wtedy bardziej się wszystko docenia
Nie jestem pewna czy mam takie wsparcie w mezu Moj maz nie zwraca zabardzo uwagi jak wygladam- dla niego jestem i juz. Bardziej wychodzi z zalozenia ze on chudy nie jest wiec nie moze odemnie wymagac czego czego sam nie potrafi sprostac.
U mnie z centymetrami jest wolniej niz u ciebie ale to wyniku z trybu zycia jakie prowadze teraz. Staram sie cwiczyc regularnie ale nie zawsze mi to wychodzi bo czasem jestem tak zmeczona ze jedyna rzecza jaka chce to spac.
Jestem strasznym pracoholikiem do tego mam kurs do 10 grudnia, a czasem zdarza mi sie pracowac po 11 godzin dziennie.
Poza tym ja jakos nie przepadam za moimi 4-ma literami bo sa duze i jak mi przychodzi kupic spodnie to placze bo musze wziasc rozmiar 40-42. Szczyt moich marzen to romiar 38 tam na dole ale tego niegdy nie osiagne bo nigdy takiego rozmiaru nie mialam. Natura dala mi szerokie biodra
Najwazniejsze jest docenianie tego co sie mam i to ze sie starasz a reszta przyjdzie z czasem. Wydaje mi sie ze sie oceniasz za ostro ze nie starasz sie cieszyc malymi rzeczami. Samo akceptacja to jest to co potrzebujesz.
Trudny charakter: to ja wiem cos na ten temat bo sama mam taki -wierz albo nie -jak znajdziesz tego wlasciwego faceta to cie zakceptuje jaka jestes.

Edytowane przez aanetaa007
Czas edycji: 2012-10-14 o 10:49
Stary 2012-10-14, 12:48   #4779
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Nie jestem pewna czy mam takie wsparcie w mezu Moj maz nie zwraca zabardzo uwagi jak wygladam- dla niego jestem i juz. Bardziej wychodzi z zalozenia ze on chudy nie jest wiec nie moze odemnie wymagac czego czego sam nie potrafi sprostac.
U mnie z centymetrami jest wolniej niz u ciebie ale to wyniku z trybu zycia jakie prowadze teraz. Staram sie cwiczyc regularnie ale nie zawsze mi to wychodzi bo czasem jestem tak zmeczona ze jedyna rzecza jaka chce to spac.
Jestem strasznym pracoholikiem do tego mam kurs do 10 grudnia, a czasem zdarza mi sie pracowac po 11 godzin dziennie.
Poza tym ja jakos nie przepadam za moimi 4-ma literami bo sa duze i jak mi przychodzi kupic spodnie to placze bo musze wziasc rozmiar 40-42. Szczyt moich marzen to romiar 38 tam na dole ale tego niegdy nie osiagne bo nigdy takiego rozmiaru nie mialam. Natura dala mi szerokie biodra
Najwazniejsze jest docenianie tego co sie mam i to ze sie starasz a reszta przyjdzie z czasem. Wydaje mi sie ze sie oceniasz za ostro ze nie starasz sie cieszyc malymi rzeczami. Samo akceptacja to jest to co potrzebujesz.
Trudny charakter: to ja wiem cos na ten temat bo sama mam taki -wierz albo nie -jak znajdziesz tego wlasciwego faceta to cie zakceptuje jaka jestes.
Lepiej, że tak twój mąż myśli niż tak jak moi byli znajomi faceci, którzy są grubi i brzydcy a uważają, że dziewczyny powinny być filigranowe, piękne, z długimi włosami...okropność.
Czasami ćwiczenia już nic nie dają bo ma się przetrenowany organizm, należy wtedy odpocząć i później znowu cm będą leciały.
Nigdy nie rozumiałam pracoholików...może dlatego, że nienawidzę swojej pracy...ja np nie wykorzystuję urlopów więc też mam wrażenie, że siedzę cały czas w pracy + teraz studia znowu...ale 11 h pracy to rzeczywiście przesada:P
Ja bym się tak nie martwiła rozmiarem 40-42 jeżeli chodzi o spodnie, sama czasami wciskam się w 40 a czasem w 38, numeracje są różne. Poza tym pupa powinna być okrągła i wystająca, dziewczyny z płaskodupiem wyglądają strasznie! odnośnie dużych bioder to da sie z nimi sporo zrobić, uwierz mi. Wystarczy zobaczyć sobie kobiety, które wzięły się za ćwiczenia a wcześniej były olbrzymie. U mnie też jest ciężko z biodrami ale dałam radę zgubić sporo cm ty też dasz radę, może to nie będzie niewiadomo ile cm ale zauważalnie napewno
Stary 2012-10-14, 13:19   #4780
Dziwnograj
Raczkowanie

Cytat:
. Samo akceptacja to jest to co potrzebujesz.

Ech, u mnie ten problem, że facet akceptuje w 100%, a ja siebie wogóle. Brzydze się sobą strasznie, do tego dochodzi ED, wstyd i poczucie winy. I nic mi nie pomagają zapewnienia, że pięknie wyglądam, a wszystkie komplementy zbywam warknięciami lub ucięciem tematu, mimo że je lubie.
Stary 2012-10-15, 00:38   #4781
aanetaa007
Rozeznanie

Dziwnograj ale ja pisze o samoakceptacji. To ty masz sie zaakceptowac
Nie spotkaliscie sie z przypadkiem ze laska jakos nie specjalnie wygladala a wszscy do niej lgneli.
Wiekszosc problemow da sie rozwiazac na poziomie psychycznym czy myslowym. Moze stwierdzicie ze jestem wariatka ale mam rajstopy w jodelke ktore sprawiaja ze widze u siebie zgrabne nogi. Im czesciej je nosze tym czesciej dostaje komplementy. A im wiecje osob je mowi tym bardziej wierze ze sobie nie wymyslilam niczego i naprawde te rajtki dzialaja cuda :P
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
Stary 2012-10-15, 11:42   #4782
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Nie spotkaliscie sie z przypadkiem ze laska jakos nie specjalnie wygladala a wszscy do niej lgneli.
Wiekszosc problemow da sie rozwiazac na poziomie psychycznym czy myslowym. Moze stwierdzicie ze jestem wariatka ale mam rajstopy w jodelke ktore sprawiaja ze widze u siebie zgrabne nogi. Im czesciej je nosze tym czesciej dostaje komplementy. A im wiecje osob je mowi tym bardziej wierze ze sobie nie wymyslilam niczego i naprawde te rajtki dzialaja cuda :P
Ale się uśmiałam to ja też poproszę takie rajstopki:P Właśnie a jak tam ćwiczenia? Ja zaczynam jak tylko wrócę z pracy no i zastanawiam się czy dodatkowo nie robić insanity...tak żeby ćwiczenia robić rano przed pracą i wieczorem po pracy.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Ech, u mnie ten problem, że facet akceptuje w 100%, a ja siebie wogóle. Brzydze się sobą strasznie, do tego dochodzi ED, wstyd i poczucie winy. I nic mi nie pomagają zapewnienia, że pięknie wyglądam, a wszystkie komplementy zbywam warknięciami lub ucięciem tematu, mimo że je lubie.
Tak to jest, że same siebie oceniamy gorzej, bardziej krytycznie. Trzeba zrobić coś, żeby się wybić z tego myślenia. Ja próbuję, tzn zaczynam Za komplement podziękuj i tyle
Stary 2012-10-15, 12:34   #4783
czarnula4321
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Jest to mój pierwszy wpis tutaj przeczytałam dużą część wątku tego i popszedniego. Chcę zacząć Turbo Fire, od jakiegoś czasu ćwiczę sobie na steperze bo postanowiłam wziąść się za siebie a mianowicie zaczęłąm od początku czerwca, 10 lipca wyjechałam do Polski na obronę (mieszkam w Anglii) i zostałam aż do 20 sierpnia jedzonko polskie zrobiło swoje. Teściowa gotowała tłuste obiadki, wyjścia ze znajomymi wszystko nadrobiłam ale cóż po powrocie do Anglii od nowa zaczełam ćwiczyć już troszkę więcej i brzuszki ale ciągłe śmiganie na steperze po 20 minutach mi się nudzi. Postanowiłam zmienić coś i zdecydowałam że to będzie najpierw BBL a później TF. schudłam już po tych moich mini ćwiczeniach a właściwie to przytyłam 3kg (dlaczego!!) ale cm sie zmniejszyły ... heh

Chciałabym się do was dołączyć Czy mogłabym prosić o przesłanie linków? Bo bez tego ani rusz....Mój adres agaczarna123@interia.pl

ważę teraz 63,5 przy 169 chciałabym minimum do 58 schudnąć najlepiej do 55 w partiach takich jak uda. pupa i brzuch przy czym pupcię chiałabym efetk up i jakieś ćwiczenia jeszcze na piersi muszę odnaleźć może któraś z Was ćwiczyła, może możecie coś polecić

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ps. mój chłopak twierdzi że dobrze wyglądam, ale fajnie byłoby żebym wyglądała lepiej - masakra

Chcę zrobić to dla siebie bo się o wiele lepiej czuję gdy sobie poćwiczę
Nie nooo sam dobrze wygląda przystojniak z niego ale brzuszek to ma

jEDNAK po ciązy troszkę brzuszek ma naciągnięty mam nadzieję że ta skóra jakoś się wchłonie;d ohhh choć nie jest jej niewiadomo ile
Stary 2012-10-15, 21:50   #4784
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Jest to mój pierwszy wpis tutaj przeczytałam dużą część wątku tego i popszedniego. Chcę zacząć Turbo Fire, od jakiegoś czasu ćwiczę sobie na steperze bo postanowiłam wziąść się za siebie a mianowicie zaczęłąm od początku czerwca, 10 lipca wyjechałam do Polski na obronę (mieszkam w Anglii) i zostałam aż do 20 sierpnia jedzonko polskie zrobiło swoje. Teściowa gotowała tłuste obiadki, wyjścia ze znajomymi wszystko nadrobiłam ale cóż po powrocie do Anglii od nowa zaczełam ćwiczyć już troszkę więcej i brzuszki ale ciągłe śmiganie na steperze po 20 minutach mi się nudzi. Postanowiłam zmienić coś i zdecydowałam że to będzie najpierw BBL a później TF. schudłam już po tych moich mini ćwiczeniach a właściwie to przytyłam 3kg (dlaczego!!) ale cm sie zmniejszyły ... heh

Chciałabym się do was dołączyć Czy mogłabym prosić o przesłanie linków? Bo bez tego ani rusz....Mój adres agaczarna123@interia.pl

ważę teraz 63,5 przy 169 chciałabym minimum do 58 schudnąć najlepiej do 55 w partiach takich jak uda. pupa i brzuch przy czym pupcię chiałabym efetk up i jakieś ćwiczenia jeszcze na piersi muszę odnaleźć może któraś z Was ćwiczyła, może możecie coś polecić

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Ps. mój chłopak twierdzi że dobrze wyglądam, ale fajnie byłoby żebym wyglądała lepiej - masakra

Chcę zrobić to dla siebie bo się o wiele lepiej czuję gdy sobie poćwiczę
Nie nooo sam dobrze wygląda przystojniak z niego ale brzuszek to ma

jEDNAK po ciązy troszkę brzuszek ma naciągnięty mam nadzieję że ta skóra jakoś się wchłonie;d ohhh choć nie jest jej niewiadomo ile
Filmiki znajdziesz na chomiku to po pierwsze, po drugie jeżeli chłopak ci powiedział, że" (...)fajnie byłoby żebym wyglądała lepiej" to współczuję chłpaka, zwłaszcza, że jak piszesz sam ma brzuszek...Skóra po ciąży napewno w jakimś stopniu się wchłonie jednak zależy ile czasu minęło od tej ciąży a raczej od porodu, jeżeli dość sporo to hmmm raczej lepiej nie będzie, ćwiczenia to bardzo dobry pomysł w tym przypadku. Nie wiem czy BBL da ci takie rezultaty jakie oczekujesz, wydaję mi się, że będziesz zawiedziona i raczej będziesz musiała spróbować czegoś konkretniejszego np tak jak piszesz TF, insanity lub p90x. Co do piersi to odrazu mówię, że jesteś na przegranej pozycji bo nie ma ćwiczeń na nie, ok można wzmocnić mięśnie (tak) ale poza tym to cm w biuście strasznie spadają podczas ćwiczeń (przy BBL tego akurat tak nie odczułam ale przy TF napewno polecą na łeb na szyję). Jeżeli chcesz je podnieść to może jakieś kremy? Jeżeli chodzi o podniesienie pośladków to będziesz zadowolona, utratę boczków też, spadek z ud? może też trochę.
Stary 2012-10-15, 22:30   #4785
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Filmiki znajdziesz na chomiku to po pierwsze, po drugie jeżeli chłopak ci powiedział, że" (...)fajnie byłoby żebym wyglądała lepiej" to współczuję chłpaka, zwłaszcza, że jak piszesz sam ma brzuszek...Skóra po ciąży napewno w jakimś stopniu się wchłonie jednak zależy ile czasu minęło od tej ciąży a raczej od porodu, jeżeli dość sporo to hmmm raczej lepiej nie będzie, ćwiczenia to bardzo dobry pomysł w tym przypadku. Nie wiem czy BBL da ci takie rezultaty jakie oczekujesz, wydaję mi się, że będziesz zawiedziona i raczej będziesz musiała spróbować czegoś konkretniejszego np tak jak piszesz TF, insanity lub p90x. Co do piersi to odrazu mówię, że jesteś na przegranej pozycji bo nie ma ćwiczeń na nie, ok można wzmocnić mięśnie (tak) ale poza tym to cm w biuście strasznie spadają podczas ćwiczeń (przy BBL tego akurat tak nie odczułam ale przy TF napewno polecą na łeb na szyję). Jeżeli chcesz je podnieść to może jakieś kremy? Jeżeli chodzi o podniesienie pośladków to będziesz zadowolona, utratę boczków też, spadek z ud? może też trochę.
Dziękuje za podpowiedź gdzie mogę odszukać filmiki. Chłopak mówi to bardziej w żartach, oboje chcemy ćwiczyć tylko on coś innego i dla motywacji w jednym czasie chcemy zacząć. Nie mam obeisłego brzucha tylko taka nieduża skóra mi została a po moich dotychczasowych ćwiczeniach jest już ok tylko chce coś jeszcze wprowadzić. Hmm okropnie naskoczyłaś na mnie to ma być motywowanie!!! Chcę poprostu coś zmienić urozmaicić moje ćwiczenia. Jeśli chodzi o biust to pomimo ciąży jest taki jak przed nią i nie mam co narzekać chcę jedynie mięśnie w około wzmocnić lol najbardziej zależy mi na boczkach, których już i tak dużo nie zostało ale jednak...

Pozdrawiam
Stary 2012-10-16, 09:11   #4786
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje za podpowiedź gdzie mogę odszukać filmiki. Chłopak mówi to bardziej w żartach, oboje chcemy ćwiczyć tylko on coś innego i dla motywacji w jednym czasie chcemy zacząć. Nie mam obeisłego brzucha tylko taka nieduża skóra mi została a po moich dotychczasowych ćwiczeniach jest już ok tylko chce coś jeszcze wprowadzić. Hmm okropnie naskoczyłaś na mnie to ma być motywowanie!!! Chcę poprostu coś zmienić urozmaicić moje ćwiczenia. Jeśli chodzi o biust to pomimo ciąży jest taki jak przed nią i nie mam co narzekać chcę jedynie mięśnie w około wzmocnić lol najbardziej zależy mi na boczkach, których już i tak dużo nie zostało ale jednak...

Pozdrawiam

Link do pobrania wszystkich filmików, ZA DARMO, nie z ządnego chomika, jest chyba stronę wstecz. Musisz poszukać.
Ja zaczynam BBL od grudnia, narazie mam inne ćwiczenia
Stary 2012-10-16, 09:34   #4787
czarnula4321
Zakorzenienie

dziękuje już lukam

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:

też chcę takie rajstopki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

makaron91 już mam supcio nom to zaczynam pewnie od poniedziałku lol ktoś się dołącza?
Stary 2012-10-16, 11:39   #4788
Mantide
Raczkowanie

Cytat:

Pozdrawiam
Naskoczyłam na ciebie??? czytam i czytam i nie widzę tego. Wyluzuj dziewczyno, bo to nie jest strona na której ktoś ma ci "jechać" tylko odpowiada na pytania i dzieli się własnymi spostrzeżeniami. Bynajmniej nie mam tego w planach, żeby komukolwiek "jechać".

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Link do pobrania wszystkich filmików, ZA DARMO, nie z ządnego chomika, jest chyba stronę wstecz. Musisz poszukać.
Ja zaczynam BBL od grudnia, narazie mam inne ćwiczenia
Ja swoje pobrałam z chomika i też za darmo. Zauważ, że jak kogoś interesują ćwiczenia i ma motywację do nich to pierwszy krok to znalezienie ćwiczeń, forum szybko można znaleźć to ćwiczenia też. Nie znałam innych stronek, poza wspomnianym chomikiem, więc podzieliłam się swoją wiedzą proste? Jak masz inne ćwiczenia to sobie ćwicz inne, na pewno też mają forum powodzenia w ćwiczeniach
Stary 2012-10-16, 11:43   #4789
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam
Przecież Mantide Ci jeszcze doradziła... nie ma to jak dystans do siebie.
Ja się nie dopatrzyłam żadnego naskoku, odpisała Ci miło i przyjaźnie, ale realistycznie, bez zwodzenia, że efekty będą od razu świetne, a po tygodniu będziesz miała biust jak od chirurga plastycznego. Skoro nie przyjmujesz konstruktywnej krytyki to czego oczekujesz?

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki

Edytowane przez Jigoku
Czas edycji: 2012-10-16 o 12:06
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:44   #4790
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Ja swoje pobrałam z chomika i też za darmo. Zauważ, że jak kogoś interesują ćwiczenia i ma motywację do nich to pierwszy krok to znalezienie ćwiczeń, forum szybko można znaleźć to ćwiczenia też. Nie znałam innych stronek, poza wspomnianym chomikiem, więc podzieliłam się swoją wiedzą proste? Jak masz inne ćwiczenia to sobie ćwicz inne, na pewno też mają forum powodzenia w ćwiczeniach
O co Ci chodzi? Odpowiedziałam jej tylko na pytanie, sama ściągałam z poprzedniego linku, KTÓRY JEST PODANY NA TACY pare postwów wstecz. Wyluzuj dziewczyno rzucasz się jakbym nie wiadomo co Ci zrobiła, a post nawet nie był skierowany do Ciebie
Żałosne.

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2012-10-16 o 12:46
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:45   #4791
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
O co Ci chodzi? Odpowiedziałam jej tylko na pytanie, sama ściągałam z poprzedniego linku, KTÓRY JEST PODANY NA TACY pare postwów wstecz. Wyluzuj dziewczyno rzucasz się jakbym nie wiadomo co Ci zrobiła, a post nawet nie był skierowany do Ciebie
Żałosne.
Więc właśnie nie jestem sama,

trochę realizmu nikomu nie zaszkodzi:d z reszta to co napisała to napisała jej sprawa jaka jest nie tylko ja odebrałam nie za dobrze to w jaki sposób pisze

wiadomo jej sprawa

filmiki poszukałam sobie, jestem w trakcie ściągania do poniedziałku przeglądne sobie co i jak i od poniedziałku zaczynam lol

fajnie byłoby aby się ktoś znalazł kto ćwiczyłby ze mną, ale sama oczywiście dam radę
Stary 2012-10-16, 13:53   #4792
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Więc właśnie nie jestem sama,

trochę realizmu nikomu nie zaszkodzi:d z reszta to co napisała to napisała jej sprawa jaka jest nie tylko ja odebrałam nie za dobrze to w jaki sposób pisze

wiadomo jej sprawa

filmiki poszukałam sobie, jestem w trakcie ściągania do poniedziałku przeglądne sobie co i jak i od poniedziałku zaczynam lol

fajnie byłoby aby się ktoś znalazł kto ćwiczyłby ze mną, ale sama oczywiście dam radę
Nie przejmuj się buractwem i życzę wytrwałości!
Stary 2012-10-16, 13:56   #4793
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
hehe również wytrwałości życzę, na jakim jesteś etapie?
Stary 2012-10-16, 14:10   #4794
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
hehe również wytrwałości życzę, na jakim jesteś etapie?
Jeszcze nie zacząłam BBL, ale przeczytałam cały wątek, ściągnęłam filmiki i będę zaczynać na początku grudnia Narazie mam rozplanowane inne ćwiczenia do końca listopada
Stary 2012-10-16, 14:39   #4795
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie zacząłam BBL, ale przeczytałam cały wątek, ściągnęłam filmiki i będę zaczynać na początku grudnia Narazie mam rozplanowane inne ćwiczenia do końca listopada
Fakt, przecież pisałaś o tym
Stary 2012-10-16, 17:42   #4796
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Może trochę kultury i bez takich określeń?
Dziewczyna nic Wam nie zrobiła, powiedziała co uważa nie obrażając nikogo, kulturalnie, a to Wy robicie podjazd. A nie taki jest temat wątku, więc może być wrócić do niego.

książki
Stary 2012-10-16, 17:49   #4797
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Dziewczyna nic Wam nie zrobiła, powiedziała co uważa nie obrażając nikogo, kulturalnie, a to Wy robicie podjazd. A nie taki jest temat wątku, więc może być wrócić do niego.
Jeśli chodzi o kulturę to Mantide powinna pomyśleć dwa razy zanim coś napisze. Dla mnie jej posty do Czarnuli i do mnie były obraźliwe, chamskie i poniżej jakiegokolwiek poziomu. Chcesz o tym dyskutować to załóż osobny wątek, albo możemy porozmawiać na pw, nie rób off topu.
Stary 2012-10-16, 17:53   #4798
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o kulturę to Mantide powinna pomyśleć dwa razy zanim coś napisze. Dla mnie jej posty do Czarnuli i do mnie były obraźliwe, chamskie i poniżej jakiegokolwiek poziomu. Chcesz o tym dyskutować to załóż osobny wątek, albo możemy porozmawiać na pw, nie rób off topu.
Śmieszy mnie Twoja wypowiedź, bo offtopujesz na całej stronie, a teraz kiedy chcę uciąć dyskusję próbujesz odwrócić kota ogonem Nie będę już komentować tego Ale napisz mi prosze PW, gdzie Mantide była chamska i obraźliwa, bardzo chętnie się dowiem

W każdym razie, zaczęłam znowu BLL, po kolejnej przerwie, jakoś nie mam szczęście do 3 i 4 tygodnia, zawsze mi coś wypadnie i nie dokończę. Ale efekty są fajne, choć ja nie zauważyłam zmiany w kg czy cm, raczej wizualną.

książki
Stary 2012-10-16, 19:03   #4799
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Nie przypominam sobie, żebym ja używała takich określeń w stosunku do nich i czemu miało to być chamskie. Wiadomo, że niektórzy nawet smsy źle odbierają jeżeli nie ma w nich miliona uśmiechniętych emotek...Nie przejmuj się nimi, ja nie zamierzam (dzięki za obronę, ja też mam usta tylko zastanawiam się czy warto). Co do niekończenia ćwiczeń to ja też jestem mistrzynią...rok temu insanity trwało u mnie 4 tygodnie, BBL skończyłam po 2 a insanity po 8 hehe...ale tym razem skończę dotrwam tobie też się uda.
Stary 2012-10-16, 19:18   #4800
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przypominam sobie, żebym ja używała takich określeń w stosunku do nich i czemu miało to być chamskie. Wiadomo, że niektórzy nawet smsy źle odbierają jeżeli nie ma w nich miliona uśmiechniętych emotek...Nie przejmuj się nimi, ja nie zamierzam (dzięki za obronę, ja też mam usta tylko zastanawiam się czy warto). Co do niekończenia ćwiczeń to ja też jestem mistrzynią...rok temu insanity trwało u mnie 4 tygodnie, BBL skończyłam po 2 a insanity po 8 hehe...ale tym razem skończę dotrwam tobie też się uda.
Tak, nie ma się co stresować

Mnie trochę do codziennych programów zniechęcają.. włosy Myję co 2 dni, a po ćwiczeniach wiadomo jak wyglądają Dlatego lubię sobie robić intensywne ćwiczenia w dniu mycia, a na drugi dzień hula hop lub jakieś rozciąganie
Choć BBL jest programem, do którego najczęściej wracałam, bo po prostu lubię te ćwiczenia Szczególnie bum bum, za którym większość nie przepada

książki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości