|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4773 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas tak jest, bo w Kielcach duże bezrobocie i jest to troszkę ..............zadupie ![]() Rodzynek niech się nie mazgai. Pracę znajdzie, ale po warunkiem ,że nie złoży broni. A nie jest to sprawa życia i śmierci. Więc ma jeszcze czas. Ja gram w totka (tak co dziesięć dni 1 kupon). Bo trzeba życiu dać szansę. Nie wygram - trudno, ale pamiętam historię Icka, co modlił się codziennie przez wiele lat o wygraną. Aż w końcu Jahwe wyjrzał zza obłoków i poprosił: "Icek, ty daj mi szanse, Ty kup los" Więc proszę Rodzynka o wyluzowanie. Bo jeśli on takie niepowodzenia traktuje jak ocenę własnej osoby......no to ja dziękuję ![]() Odkąd to najlepsi dostają pracę od ręki? Ktoś ma znajomka, ktoś komuś posmaruje, a niektórzy wola przyjmować gorszych ze strachu przed konkurencją. Ale nie jest tak wszędzie i trzeba próbować, ale nie tak nerwowo. A może teraz się nie odezwą, a przypomną sobie o nim za pół roku Po mądrowałam się . Idę zrobić 2 kawę. Cytat:
![]()
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-08-12 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A ja też tak się łudzę, że może mają obsuwę i zadzwonią dzisiaj. To by było cudowne. Cytat:
Pocieszające jest to, że ten Pan rekruter zapamiętuje ludzi (tak powiedział) i ma go w bazie pół roku. I jak coś to dzwoni i taki kandytat idzie od razu na drugi etap. Dzięki kochane, że jesteście. Jakoś mi lepiej. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zadomowienie
|
Jak tam ?
![]() Ja 15 wyjeżdzam do Hiszpani i zastanawiam się co to będzie z dieta. Wczasy są z wyżywieniem a raczej nic dukanowego nie będzie. Sniadania jakoś jeszcze sobie zjem zgodnie z dietą, jakiś serek, czy jogurt, ale obiad to będzie tragedia... Mam nadzieje, ze przynajmniej przez ruch uda mi się troszkę zgubić, bo nasze plany obejmują bardzo intensywny dzien i duuużo ruchu ![]() Co na śniadanko ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4776 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Już nie będę okazywac słabości. O nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko podziękować za przepis na owsiankę!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- [QUOTE=LyraBea;28701840]Ja też szłam trybem 5/5 i całkiem sprawnie mi to szło... Taki system bardzo mi ułatwiał planowanie posiłków i zakupów. A jak się zawsze cieszyłam piątego dnia P jak nadchodziły dni warzywkowe. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chodzilo mi ten cytat z krolikiem, ale gdzies mi umknal ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- soorrrry zapomnialam-zalegly czat z 10 sierpnia ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- watrobki drobiowe/ chodzi o kurzece- mozna do woli ![]() kriskossi : Hello, Is chicken liver allowed during the cruise phase and how much can one have per day? sonja : Hi Kris! Yes no problem you can have some chicken liver during all of your diet and as much as you want. Enjoy! ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- pelna asceza proteinowa podczas czwartkow- zadnych tolerowanych, i jak najbardziej proteinowo i chudo ![]() nikkihill : Good evening sonjaon my pp thursdays am i allowed some tolorated for example rhubarb and custard or jelly? sonja : Hi Nikki! How are you? On your PP Thursday you cannot have anything else than proteins only, so no tolerated. Have a very nice evening! ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- koncentrat pomidorowy i korniszony na dniach P mozna a) 1 lyzeczke koncentratu pomidorowego b) 2-3 ogoreczki (raczej o te male chodzi bo ogolnie to maja one od 4 do 8 cm ![]() Clermontm : Hello Sonja, on a pp day are we allowed tomatoes and gerkins sonja : Hi Clermont! Actually you can have one tea spoon of tomato paste on your PP days and two or three gerkins as well no problem. Keep going!
![]() |
#4779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Proponuję, żeby pilnie zadzwonił do tej firmy dowiedzieć się o wyniku rekrutacji ... ale najlepiej żeby powiedział , że " podobno mieli Państwo dzwonić wczoraj - ale musiałem pilnie oddać tel do serwisu i cały dzien byłem niedostępny, dlatego mogliście się Państwo nie dodzwonić " 1) będzie miał pewność czy wybrali jego czy tego drugiego 2) pracodawca zobaczy że naprawdę mu zależy trzymam kciuku uszka do góry
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#4782 |
404 Not Found
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Raczkowanie
|
U mnie też ciężko z pracą. Wszystko trzeba po znajomości. Wysyłam CV, chodzę, pytam i nic. W Grudniu zadzwoniła babka, że mam pzyjść na rozmowę (jakaś drogeria) umówiłyśmy się w kawiarni bo drogeria jeszcze nie otwarta. Wszystko fajnie, dała mi nadzieję na to, że dostanę te prace, miała zadzwonić w ciągu 2 tygodni, no ale nie zadzwoniła. W końcu w 3 tyg patrze dzwoni nieznany numer, ucieszona, że mam pracę odbieram, a tu zonk! Policja, mam się stawić na przesłuchanie?! Okazało się, że to była złodziejka pokradła dziewczynom pieniadze, dokumenty, telefony. Tak się do tego wszystkiego zraziłam, że odpuściłam sobie na miesiąc. No, ale teraz dalej szukam i nic, u nas szukają tylko operatorów koparek, ślusarzy itp.
![]() |
#4784 | ||||||
Zakorzenienie
|
cześć Kochane moje
![]() mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie ![]() ![]() otóż tak .... wakacje musiałam skrócić przez pogodę deszcz i duży wiatr... ale 5 dni kajakowania mi wystarczy ... 3 dni słońca reszta brzydko... ale powiem że wypoczęłam nawet... jeszcze zostało mi 5 dni urlopu i go wykorzystam na grillowaniu u szwagierki i jak słoneczko będzie to się troszeczkę poopalam ![]() wkleję Wam zdjęcia z wakacji para fajnych mam ![]() ![]() ważyłam się i waga przed wakacjami była jak dobrze pamiętać 59,5 kg a dzisiaj jest 60,4 więc nie aż tak źle... dalej jestem na III ale po urlopie wracam na II... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- powiem Wam że wracaliśmy z wakacji jak podali tą wiadomość ....aż nie mogłam uwierzyć ...szok i to duży... ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() same wspaniałe przyjemności ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Kochana wyglądasz pięknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() wypoczęłaś coś na urlopie?? gdzie byłaś?? ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ja mam 168 cm ważyłam 68 kg po 3 miesiącach mam 60.4 kg... uważam że nie wyglądam jakoś chudo... jeszcze bym chciała coś zrzucić... sama się musisz zastanowić jaka dieta by była dla Ciebie odpowiednia i ile i w jakim czasie chcesz zrzucić ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-08-12 o 13:09 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Zadomowienie
|
Pytanie powinno brzmieć nie czy pamiętacie....ale czy tęskniłyście jak byłam na urlopie...hehehe
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |||
Zakorzenienie
|
jutro będę jadła szaszłyczki
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ja kiedyś pracowałam na placu ... sprzedałam ubrania i zawsze trafiałam na jakieś chamskie stare dewoty... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() będzie dobrze ... na pewno znajedzie pracę... mnie teraz też to czeka... bo mój Tż wrocił z Francji na jakiś czas i pracy będzie szukał... więc będę musiała Go bardzo wspierać... bo On tez od razu się dołuje.... szkoda człowieka ... stara się a ktoś dzwoni i odmawia albo nic się nie odzywa.... wkurzające... ja jak szukałam pracy to w tej co teraz jestem po 3 tygodniach się do mnie odezwali ... nawet nie pamiętałam że CV wysyłałam... Emilko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Kasiu ![]() ![]() byłam na urlopie...., pisałam ale może nie zauważyłaś postaram się teraz więcej odzywać ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
bo ja TAK ![]() a to super miałaś urlop ![]() a gdzie Legionistka ???????
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wszystkie jesteście kochane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Wtajemniczenie
|
jest juz piatkowy czat, ciekawe co madrego pisza
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- dlaczego nalezy ograniczac slodzik do 8 lyzeczek/tabletek dziennie- zeby sie nie przyzwyczajac i nie uzalezniac od slodkiego ![]() ![]() JeanetteHamill : Hello! How much sweetener can you consume each day? sonja : Hi Jeannette! The best is not to take more than 8 tea spoons for your body to lose the habit of sugar taste. Keep going! ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- jak to jest z warzywami i proteinami na pw- chodzi o proporcje- lepiej sie chudnie (prawidlowo w tej diecie) jak jest 2/3/ protein a 1/3 warzyw, co nie oznacza, ze nie mozna sie objadac warzywami,moozna ![]() cardiffblues : can i eat as much veg as I like on PV days or in certain proportion to protein sonja : Hi Cardiff! You can have plenty of vegetables on your PV days but then for your diet it's better to follow the rule 1/3 of vegetables and 2/3 of proteins, to be able to lose weight correctly. Keep going and have a nice day!
![]() |
#4790 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A ja sama zostałam w biurze, wszyscy poprosili o wyście wcześniej, bo dziecko chore, bo weekend i siedzę sama. Ale juz nic nie robię, nie chce mi się, poza tym powinnam się wyrobić. Sama też spadam za pół godzinki. Zmęczona jestem, tak emocjonalnie chyba. Dobrze, że wyjeżdżamy na weekend. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
o to jest fajne- o brzuchu- bo ciezko sie z niego pozbyc tluszczu. Dla tych co cierpia na miekkosc brzucha
![]() margsweight : I have reached my true weight of 140 pounds, but I still have a belly not the belly I had before, but it's still there,will exercise take this down more, or should I lose more weight? .I am so pleased with my progress and can't thank your team enough cathy : Hi margsweight, it is quite normal to keep a part of your belly, but of course, you can apply some great tips to reduce gradually your measurements. Moreover, don't worry, since your skin needs a time (around 1 year) to get tightened and to adjust itself to your new body shape. What is more, increase your daily work out, especially doing abdominals exercises, because they will also contribute to the cutting off of the tummy. Be patient and perseverant, and don't forget that both sugar/sweets and alcohol tend to increase the abdominal fat. We are at your disposal if you need further advices. Enjoy your weekend! nawet jak sie schudnie tyle co sie stalo, to brzuch moze byc dla nas problemem 1. nie przejmowac sie bo skora potrzebuje czasu (okolo roku), zeby stala sie bardziej napieta i dopasowala sie do nowego ksztaltu naszych pieknych cial 2. mozna popracowac cwiczac wiecej na brzuch 3. slodyczy i alkoholu unikac, bo stamtad kalorie koncza prosto na brzuchu ![]()
#4792 |
Zadomowienie
|
Witajcie Słoneczka!
U mnie jakoś leci - nawet w miarę spokojnie w pracy ![]() ![]() Emi ja wychodzę z założenia, że jeśli coś nie wyszło to nie jest nam pisane i gdzieś za rogiem czeka na nas coś lepszego ![]() ![]() aniu na podryw to my już za starzy hehe teraz trzeba korzystać z życia ![]() O właśnie - dziś znów miła niespodzianka w pracy - dostałam truskawki oczywiście wiadomo od kogo ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- No i koniec mojego winkowania..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy "wejść na stare śmieci" i nas poczytać. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Rodzynkowi powiedz, ze ma tez sie nie zamartwiac i nie brac do siebie takich glupstw. Wiem, bo faceci sa baardzo ambitni ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- czy oni nie rozumieja, ci faceci jedni, ze my jak ich kochamy to kochamy juz w 100% i akceptujemy w calosci i dla nas nie musza byc idealni pod kazdym wzgledem ( bo i tak sa) a niepowodzenia z przyczyn niezaleznych od nich sa takowymi niepowodzeniami, i w zwiazku z tym apeluje do facetow, zeby sie nie przejmowali takimi duperelami, bo i tak ich kochamy, i nie chcemy, zeby brali do siebie i na siebie rzeczy na ktore nie maja wplywu ![]()
![]() |
#4795 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
Na dodatek dodam, że to firma mojej cioci - siostry nojej mamy... Już jakoś przestaję ją lubić. Rozumiem, kryzys, kiepska sytuacja w firmie (nawet bardzo kiepska), przyszedł do firmy w kiepskim momencie finansowym, ale jednak... Aż się mu w ogóle odechciało pracować (i się temu nie dziwię). A nich mnie ciotunia poprosi o tłumaczenie z Niemca albo pojechanie na targi do Niemiec we wrześniu (też mi za to nigdy nie płaciła). FIGA! Odejść nie może za bardzo, bo jednak jedna pensja to troszkę przymało. Życie kosztuje. Dobra, już nie off topuję bo jak mnie zbanują, to wylecę z wizażu, a to mój nałóg. Nie donoście na mnie, że zbaczam z tematu. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny dostałam prace!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Za to moja Bunia ma angine, takiej nocy jak wczorajsza to już dawno nie pamiętałam ![]()
![]() |
#4797 |
Wtajemniczenie
|
Emi wiesz, ze offtopy sa dozwolone, przynajmniej od jakiegos czasu, bo czlowiek to nie tylko cialo chudnace na diecie, ale rowniez dusza, a bez niej cialo jest chore i nie ma spadeczkow
![]() ![]()
Wzrost 176cm start maj 2010 prawie 3d, dukam stukam marzec 2011- jedyne 81 kg Moze kiedys magiczne 66 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam przed jojo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez d666666 Czas edycji: 2011-08-12 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Raczkowanie
|
Witam Anię230 bo tu tęskno i smutno
![]() Muszę się przyznać, że ostatnio co rusz latam do sklepu po słonecznik - ten żywy okrąglutki. Jest super sposobem na zabicie wieczornej nudy ![]() ![]()
#4799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() zmykam do siostry na grilla ( karczek i może ziemniaczki) i drinkowanie jutro i pojutrze jestem na wsi.... jak tylko wrócę odezwę się Kochana a co się dzieje z Legionistką ?? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() słonecznik mniam ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() truskawki mniam ale bym zjadła ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.