O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 12:08   #4771
misia20l
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

mam pytanko
czy któraś moze używała kiedyś coś takiego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-do-rzes.html bo wczoraj siostra tż przyniosła mi katalog z avonu, kiedys sobie zamawiałam rózne kosmetyki i teraz miałam tylko przejrzec ale stwierdziłam ze tusz juz kiedys miałam sobie kupic i tak mi sie kilka napatoczyło, poczytałam opinie w necie i ten miał najwiecej pozytywnych wiec zaszalałam i zamówiłam zobaczymy czy było warto

Edytowane przez misia20l
Czas edycji: 2012-04-17 o 12:10
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:13   #4772
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
mam pytanko
czy któraś moze używała kiedyś coś takiego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-do-rzes.html bo wczoraj siostra tż przyniosła mi katalog z avonu, kiedys sobie zamawiałam rózne kosmetyki i teraz miałam tylko przejrzec ale stwierdziłam ze tusz juz kiedys miałam sobie kupic i tak mi sie kilka napatoczyło, poczytałam opinie w necie i ten miał najwiecej pozytywnych wiec zaszalałam i zamówiłam zobaczymy czy było warto
ja nie lubie wogole kosmetykow z avonu. Mam tusz rimmel zolty-on ma pelno pozytywnych opinii-i jestem zadowolna. Natomiast podklad mam z revlonu
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:22   #4773
misia20l
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
ja nie lubie wogole kosmetykow z avonu. Mam tusz rimmel zolty-on ma pelno pozytywnych opinii-i jestem zadowolna. Natomiast podklad mam z revlonu

ja tam na kosmetyki z avonu nie narzekam, oczywiscie jezeli kupuje cos droższego a nie te najtansze produkty bo akurat te to są felerne to wiem bo miałam okazaje je przetestowac. maluje sie rzadko, na weekendach ewentualnie delikatny makijaz a i tak najczesciej to tylko podkład i tusz przewaznie tylko, jak juz wybieramy sie gdzies to wtedy biore sie za cienie czy kredki, choc tez nie lubie sie malowac, nie mam do tego ręki, nie wprawiona jestem i nie wychodzi mi to, za to lubie jak ktos mnie maluje i wtedy mi siepodoba no a ten tusz to tez tak na spontana wybrałam, zdałam sie na opinie uzytkowniczek bo mi w sumie było wszystko jedno bo i tak nie wiedziałam który bedzie najlepszy a wszystkie kosztowały 19.90.
Stary 2012-04-17, 12:28   #4774
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Ja już nie wspomnę o moich nerwach przy tej reklamie
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:29   #4775
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam na kosmetyki z avonu nie narzekam, oczywiscie jezeli kupuje cos droższego a nie te najtansze produkty bo akurat te to są felerne to wiem bo miałam okazaje je przetestowac. maluje sie rzadko, na weekendach ewentualnie delikatny makijaz a i tak najczesciej to tylko podkład i tusz przewaznie tylko, jak juz wybieramy sie gdzies to wtedy biore sie za cienie czy kredki, choc tez nie lubie sie malowac, nie mam do tego ręki, nie wprawiona jestem i nie wychodzi mi to, za to lubie jak ktos mnie maluje i wtedy mi siepodoba no a ten tusz to tez tak na spontana wybrałam, zdałam sie na opinie uzytkowniczek bo mi w sumie było wszystko jedno bo i tak nie wiedziałam który bedzie najlepszy a wszystkie kosztowały 19.90.
ja mialam raz tusz z avonu Super Shock czy jakos tak i byl spoko. Tak to perfumy maja ladne,ale z trwaloscia bywa roznie bardziej trwale sa te La Rive w marketach po 20zl
Stary 2012-04-17, 12:32   #4776
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mialam raz tusz z avonu Super Shock czy jakos tak i byl spoko. Tak to perfumy maja ladne,ale z trwaloscia bywa roznie bardziej trwale sa te La Rive w marketach po 20zl
Pur blanca blush uwielbiam ten zapach ! I utrzymuje się całkiem długo
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:42   #4777
black secret
Wtajemniczenie

ja generalnie nie moge wielu z avonu kosmetykow uzywac ze wzgledu na uczulenia, alergie. Wiec kremy, balsamy odpadaja.
za to niektore zele maja super zapachy, szkoda,ze nie nawilzaja skory
A zapachy mam kilka swoich ulubionych wlasnie z avonu. sa trwale wg mnie.
Ale moj zapach to jest Pret-a-porter nie wiem co on ma w sobie,ale uwielbiam ten zapach....

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 12:46   #4778
zielona1911
Zakorzenienie

ja lubie mexx zólty
Stary 2012-04-17, 12:56   #4779
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
ja generalnie nie moge wielu z avonu kosmetykow uzywac ze wzgledu na uczulenia, alergie. Wiec kremy, balsamy odpadaja.
Ale moj zapach to jest Pret-a-porter nie wiem co on ma w sobie,ale uwielbiam ten zapach....
Racja nie nawilżają , ale ja tam lubię czasem te owocowe balsamy.
Szampony mają do niczego
Stary 2012-04-17, 12:59   #4780
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Racja nie nawilżają , ale ja tam lubię czasem te owocowe balsamy.
Szampony mają do niczego

ja szamponow tez nie uzywam,bo sa kiepskie dla mnie,ale za to mam szczotke ta z naturalnym wlosiem i jest wspaniala!!!!!!!!!!!!!!! nie mialam lepszej nigdy szczotki do wlosow. normalnie myje ja szamponem, susze suszarka, swietnie rozczesuje, wygladza moje wlosy, nie wyrywa ich. No genialna. a kupilam dwie jakies ponad chyba 2 lata temu i sa niezniszczalne.

Stary 2012-04-17, 13:04   #4781
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
ja szamponow tez nie uzywam,bo sa kiepskie dla mnie,ale za to mam szczotke ta z naturalnym wlosiem i jest wspaniala!!!!!!!!!!!!!!! nie mialam lepszej nigdy szczotki do wlosow. normalnie myje ja szamponem, susze suszarka, swietnie rozczesuje, wygladza moje wlosy, nie wyrywa ich. No genialna. a kupilam dwie jakies ponad chyba 2 lata temu i sa niezniszczalne.
O to super ja szczotek nie używam, tylko grzebienia z szerokimi zębami po umyciu włosów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 13:15   #4782
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
O to super ja szczotek nie używam, tylko grzebienia z szerokimi zębami po umyciu włosów
po umyciu tez rozczesuje grzebieniem z szerokimi zebami. ale ta szczotka czsami mi sie zdarza i tez jest ok fajnie sie na nia nawet suszy wlosy-od razu wygladza ladnie.
to ta szczotka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...m-wlosiem.html

Stary 2012-04-17, 13:34   #4783
Malinka0907
Raczkowanie

Witajcie
Jejku zielona wspolczuje Ci z tym mieszkaniem tyle masz klopotow biedactwo... wszystko Ci się zwaliło na głowę,zreszta tak jak i mnie.
Keffi a jaka teraz bierzesz dawke bromergonu? Ja tez go biore
Black zgadzam sie z Toba nie ma zadnego rozdzielania,o nieee bo ja bym tego juz nie przezyla.Kto by mnie wtedy pocieszal? No kto?
Jejku wy piszecie o takich wysokichhhh butach.Ja lubie kupowac wysokie buty,ale ich nie zakladam (rzadko co) lubie tylko na nie po patrzec wariat ze mnie...
Martarynko nie martw się ja też mam dzisiaj strasznegoooo lenia
Nic a nic mi się nie chce,a burdel w chałupie,że szok.
Misia gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
po umyciu tez rozczesuje grzebieniem z szerokimi zebami. ale ta szczotka czsami mi sie zdarza i tez jest ok fajnie sie na nia nawet suszy wlosy-od razu wygladza ladnie.
Ponoc najlepszy grzebieniem jest ten z duzymi zębami ale drewniany

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/uesh6c7eohjscu7x.png
Malinka0907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 13:42   #4784
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam kręcone włosy więc czesanie na sucho odpada
Stary 2012-04-17, 13:49   #4785
kooocur
Zakorzenienie

Kto chce za mnie popracowac? Zasypiam na siedzaco...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 13:51   #4786
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez,ale wlasnie ta szczotka moge

Stary 2012-04-17, 14:19   #4787
misia20l
Zadomowienie

Malinka cieszyłam sie weekendem z tżem
a przed- miałam chwile wyciszenia i jakos zleciało... nie było mnie przeciez tylko kilka dni, choć podczytywałam czasem
Stary 2012-04-17, 14:35   #4788
Nue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
Promyczku ja właśnie też tak pomyślałam, że lekarka powinna najlepiej wiedzieć więc staram się bardzo nie przejmować i wierzę, że wszystko będzie dobrze bo reszta wyników chyba jest OK, tak przynajmniej wynika z tych norm co są wypisane obok. Nie chorowałam na toxo więc muszę unikac wszelkich zwierzaków, na szczęście w domu nie mamy żadnego. Z czegoś jeszcze można sie zarazic toxo?

dobra, ja się zbieram, bo jeszcze musze pojechać zatankować i zapłacić rachunki więc muszę wcześniej wyjechać. buzialki i do zo
Jeśli chodzi o tokso i zwierzaki, możesz się zarazić tylko poprzez koci kał. Jeśli chodzi o inne zwierzaki, które ewentualnie byłyby zarażone, musiałabyś jakiegoś zjeść, i to na surowo

Wiem stąd, że mnie też ten temat interesował - mamy 5 szczurów w domu...

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 14:37   #4789
zielona1911
Zakorzenienie

znaleziono noworodka na smietniku z nieodcieta pepowina... brak slow..
Stary 2012-04-17, 16:02   #4790
Malinka0907
Raczkowanie

Cytat:
znaleziono noworodka na smietniku z nieodcieta pepowina... brak slow..
Boże Święty! Co za wyrodni rodzice to zrobili
Pary latami starają się o dziecko,a tu Ci tacy są...

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
Stary 2012-04-17, 16:07   #4791
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Boże Święty! Co za wyrodni rodzice to zrobili
Pary latami starają się o dziecko,a tu Ci tacy są...

Szkoda gadac....taka s*** normalnie tortura poddalabym....rozumiem,ze moze mogla nie miec warunkow do wychowania, utrzymania dziecka, ale skoro go nie chciala mogla oddac do OKNA ZYCIA.....po to to jest,a nie skazywac niewinne dziecko na smierc....

Ja placzliwy nastroj mam, naplakalam sie,bo .....Tz zadzwonil,ze zostaje po godzinach-musza przygotowac do wyjazdu i kierowca bedzie ok 20 wiec zanim zaladuja to w domu pewnie o 21 bedzie....eh....a tak czekalam na niego dzis....kluski slaskie bede robila na kolacje....nagotowalam mega gar ziemniakow....

Stary 2012-04-17, 16:19   #4792
kefii
Wtajemniczenie

hej sorki uciekłam bo zadzwoniła przyjaciólka czy ja zyje dawno u niej nie bylam wiec poszłam
ale jej szkrab mały juz duży skonczył roczek i tup tup do przyszwyanej cioci poleciał ale sie ucieszyłam

Cytat:
a dziekuje w porządku, nie licząc wydadku który nas czeka niestety troche szybciej niz z tż przypuszczalismy..

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

wkurza mnie reklama która za kazdym odswiezeniem czy przejsciem na kolejna strone wyświetla sie... mozna ją jakos zlikwidowac???

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

tak to jest własnie kiedy sie wynajmuje czyjes mieszkanie, nie można nic sobie w nim za bardzo zrobic, zmienic itp bo w kazdej chwili moga wyrzucic na zbity pysk! współczuje Ci tego zamętu, akurat teraz kiedy spodziewacie sie kolejnego dziecka, kiedy masz problemy zdrowotne, kiedy masz małe dziecko w domu i kiedy nie masz męża na codzień w domu. no i kiedy nie masz za bardzo na kogo liczyc, kto mógłby Ci naprawde pomóc.. trzymaj sie dzielnie, dacie jakos rade, musicie przeciez
to dobrze misia
a z wydatkami nieplanowanymi to wiem jak jest mi teraz pomogli rodzice tak to bylo by krucho
tzn pomogli zaprocowałam soebie i teraz mi zapłaca za naprawe samochodu - wyjdzie trodszke wiecej niz zarobiłam ale tylke to dołąza bo sami czasem tym autem jezdza

Cytat:
sprobuje sie z nia jakos dogadac a jak nie to poszukam czegos,moze uda mi sie cos tanszego,nawet moge isc na kawalerke-dla mnie to bez roznicy

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

no nie mamy wyjscia,trzeba sobie radzic... jeszcze pojde do takiej specjalnej instytucji co rozdaje mieszkania komunalne czy moze przypadkiem juz cos maja,jako ze czekamy juz 3 lata i kolejne dziecko w drodze (ta instytucja niewie ze cos wynajmujemy oczywiscie)
spróbować zawsze można a moze akurat na chwile rozwiazanie bedzie a potem czegos poszukacie
Cytat:
ja tez na sporo rzeczy jetsem uczulona
a najbardziej lubie żel pod prysznic ale Jonson & Jonson taki fioletowy uspokajajacy rewecaja jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Witajcie
Jejku zielona wspolczuje Ci z tym mieszkaniem tyle masz klopotow biedactwo... wszystko Ci się zwaliło na głowę,zreszta tak jak i mnie.
Keffi a jaka teraz bierzesz dawke bromergonu? Ja tez go biore
Black zgadzam sie z Toba nie ma zadnego rozdzielania,o nieee bo ja bym tego juz nie przezyla.Kto by mnie wtedy pocieszal? No kto?
Jejku wy piszecie o takich wysokichhhh butach.Ja lubie kupowac wysokie buty,ale ich nie zakladam (rzadko co) lubie tylko na nie po patrzec wariat ze mnie...
Martarynko nie martw się ja też mam dzisiaj strasznegoooo lenia
Nic a nic mi się nie chce,a burdel w chałupie,że szok.
Misia gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Ponoc najlepszy grzebieniem jest ten z duzymi zębami ale drewniany
ja mam teraz 1 tabletke na noc
a i moja ginka sie przenosi do nowego gabinetu bede miec blizej ale za to gorzej zaparkowac
dobrze ze moja ginka zna sie z moja ciatka lekarka mam zawsze pzrez to lepiej

Cytat:
ja z moimi kreconymi to rozczezuje taka szczotka co ma rzadko te no żeberka a czasem grzebieniem z dużymi zabkami
ale ostatni mam odzywke co dała mi sisotra i po niej rewelacyjnie mi rozczesuja sie włosy
to jakas fryzjerska odżywka i dała mi do innego pudełka bo na co mi 1000ml odzywki
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kto chce za mnie popracowac? Zasypiam na siedzaco...
ja chetnie

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Malinka cieszyłam sie weekendem z tżem
a przed- miałam chwile wyciszenia i jakos zleciało... nie było mnie przeciez tylko kilka dni, choć podczytywałam czasem
widziałam ze nas podczytywałas
ale najwazniejsze ze juz jestes z nami

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:25   #4793
Martarynka
Rozeznanie

Witam dziewczynki Właśnie wszystko nadrobiłam i już odpisuje po kolei.
Zielona a pisalas niedawno, ze zastanawiasz się nad zmianą mieszkania. Ze tańsze i ogólnie większe, fajniejsze, z ogrodkiem, tylko sprzety musielibyście kupić. Może to znak żeby tam się jednak wprowadzić?
Jesli chodzi o miód to ja zawsze kupuje od pszczelarza znajomego, fakt jest troche drozszy, ale skoro już kupowac miód to prawdziwy, kupowanie sztucznego mija się z celem wg. mnie i szkoda na niego zlotówki. Uwielbiam wode z miodem i cytryną, szczególnie polecam na poczatke przeziebienia, mi zawsze pomaga. I to fakt, że prawdziwy miód po czasie zawsze cukrzeje, ale mi to nie przeszkadza.
Agrafka to bardzo dobre masz wyniki, pierwszy czyli dodatki znaczy, że przechodzilaś już różyczkę i masz przeciwciala odpornosciowe, a drugi, ujemny znaczy, że nie przechodzisz teraz (w tej chwili) infekcji. Na toxo musisz uważać, tak jak ja, bo też nie przechodziłam. Zarażenie od zwierzaczka jest mało prawdopodobne, musisz jedynie myć ręce po kontakcie z nim. Bardziej skup się na dokladnym myciu owocow i warzyw, mogly na nie wcześniej nasisiać chore zwierzeta i wtedy bardzo łatwo sie zarazić.

Edytowane przez Martarynka
Czas edycji: 2012-04-17 o 16:34
Martarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:30   #4794
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
ja tez na sporo rzeczy jetsem uczulona
a najbardziej lubie żel pod prysznic ale Jonson & Jonson taki fioletowy uspokajajacy rewecaja jak dla mnie

ja kocham zele NIVEA dla mnie rewelacja happy time jest boski jak dla mnie

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Martarynko ja miod jak kupuje to tez od znajomego co ma swoj. Prawdziwy najlepszy i najzdrowszy. A herbatka z miodem i sokiem malinowym...mmmm pycha,a na zime super rozgrzewa

Stary 2012-04-17, 16:35   #4795
Martarynka
Rozeznanie

Jesli chodzi o kosmetyki z Avonu to ja bardzo lubilam plyny do kapieli, Pur Blanca kocham Po szamponach do wlosów mialam lupież, ale zamawialam stamtad kosmetyki parę lat temu, teraz już dawno nic.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Martarynko ja miod jak kupuje to tez od znajomego co ma swoj. Prawdziwy najlepszy i najzdrowszy. A herbatka z miodem i sokiem malinowym...mmmm pycha,a na zime super rozgrzewa
Stary 2012-04-17, 16:36   #4796
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martarynka Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki Właśnie wszystko nadrobiłam i już odpisuje po kolei.
Zielona a pisalas niedawno, ze zastanawiasz się nad zmianą mieszkania. Ze tańsze i ogólnie większe, fajniejsze, z ogrodkiem, tylko sprzety musielibyście kupić. Może to znak żeby tam się jednak wprowadzić?
Jesli chodzi o miód to ja zawsze kupuje od pszczelarza znajomego, fakt jest troche drozszy, ale skoro już kupowac miód to prawdziwy, kupowanie sztucznego mija się z celem wg. mnie i szkoda na niego zlotówki. Uwielbiam wode z miodem i cytryną, szczególnie polecam na poczatke przeziebienia, mi zawsze pomaga. I to fakt, że prawdziwy miód po czasie zawsze cukrzeje, ale mi to nie przeszkadza.
Agrafka to bardzo dobre masz wyniki, pierwszy czyli dodatki znaczy, że przechodzilaś już różyczkę i masz przeciwciala odpornosciowe, a drugi, ujemny znaczy, że nie przechodzisz teraz (w tej chwili) infekcji. Na toxo musisz uważać, tak jak ja, bo też nie przechodziłam. Zarażenie od zwierzaczka jest mało prawdopodobne, musisz jedynie myć ręce po kontakcie z nim. Bardziej skup się na dokladnym myciu owocow i warzyw, mogly na nie wcześniej nasisiać chore zwierzeta i wtedy bardzo łatwo sie zarazić.
ja tez kupuje od znajomego ojca ma swoja pasieke a najelpsza robi nalewke z miodu pycha choc nie wolno mi pic alkoholu to troszke spróbowałam wogóle nie czuc alkoholu
a woda z miode nacczo dobra na przeczyszenie
a woda z miodem po jedzeniu zwalcza ból głowy naturalny środek pzreciwbolowy i działa jak tabletki jak sliny bol to tzreba wypić z 3 szklanki (pół szkalnki wody łyżka miodu) a jak mniejszy to moze jedna wystarczyc

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-04-17, 16:36   #4797
Monika_uk
Rozeznanie

Hej dziewczyki. Dzis bylam 1 dzien w pracy i padam na twarz
Widze ze mialyscie temat kosmetykow, jak dla mnie to dobry jest tusz Loreala lash architect, ale innych tez uywam. Ostatnio kupilam jakis XXL itez byl dobry. A co do perfum to ja przewaznie uzywam Gucci (rush) bardzo ladnie pachna, albo versace woman. Tez sa swietne. Dzis moj tz ma imieninki i zrobilam zapiekankeMakaronik, kurczak, ser, pieczarki i oczywicie w srodku polana sosem czosnkowym z ziolamiChetnie bym sobie ja zjadla juz no ale musze czekac

22,03,2012 Aniołek
Monika_uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:39   #4798
Malinka0907
Raczkowanie

Cytat:
Jesli chodzi o kosmetyki z Avonu to ja bardzo lubilam plyny do kapieli, Pur Blanca kocham Po szamponach do wlosów mialam lupież, ale zamawialam stamtad kosmetyki parę lat temu, teraz już dawno nic.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

A ja uwielbiam perfumy z avonu WINK

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
Widze ze mialyscie temat kosmetykow, jak dla mnie to dobry jest tusz Loreala lash architect, ale innych tez uywam. Ostatnio kupilam jakis XXL itez byl dobry. A co do perfum to ja przewaznie uzywam Gucci (rush) bardzo ladnie pachna, albo versace woman. Tez sa swietne. Dzis moj tz ma imieninki i zrobilam zapiekankeMakaronik, kurczak, ser, pieczarki i oczywicie w srodku polana sosem czosnkowym z ziolamiChetnie bym sobie ja zjadla juz no ale musze czekac
Ale Twoj TZ ma pychote Złóż mu życzenia od e-przyjaciolek
Tylko nie zapomnij

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
Stary 2012-04-17, 16:42   #4799
misia20l
Zadomowienie

Cytat:

ojjj no szampony z avonu podobno tylko powodują łupiez niesamowicie tak słyszałam.. ja juz dosyc długi czas uzywam szmponów z pantene. odkąd zaczełam troszke zapuszczac włoski, tak zebym mogła związac, przestałam suszyc i prostowac bo w czasie kiedy chodziłam do szkoły tym sobie je własnie baaardzo zniszczyłam, to przerzuciłam sie na porzadne szampony i podpasował mi własnie z pantene. polecam! a i teraz w naturze jest promocja, ale juz w tym tygodniu chyba sie kończy, na te własnie szmpony, duży 400ml szmpon i mała 200ml odzywka za 20zł! ja sobie w sobote kupiłam bo tak to sam szampon duży kosztuje gdzies z 17zł i odzywka mała 8zł wiec sie opłaca zrobili promocje bo weszły nowe rodzaje i zmienili troszke opakowanie, tzn kształt opakowania
Stary 2012-04-17, 16:42   #4800
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
monia juz jestem głodna
musze wziasc od was pzrepis na zapiekanki bo ja cos nie mam do nich reki nigdy mi nie wychodza poaza ta z ziemniakami marchewka pietruszka i cebula ale moj maz jej nie lubi tzn jako dodatek do dania a nie jako danie

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości