![]() |
#4771 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20490331_n.jpg
TO mnie rozwaliło. Laska myśli, że zabłysnęła intelektem, ale moim zdaniem to żenada, że ludzi aspirujących do posiadania wyższego wykształcenia trzeba uczyć rzeczy oczywistych... |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie jesteś staroświecka, bo kiedyś chodziło się w leginsach jako spodnie ![]() potem ludzie zmądrzeli, a teraz znową inteligencji ubyło ![]() Wczoraj widziałam 4 dziewczyny na stacji, które robiły z siebie wielkie gwiazdy przy swoich koelgach (których było 3 ![]() Właściwie to ubrane nie były złe, jedna z nich taka szara myszka, niczym sie nie wyróżniająca, druga taka wysoka i mocno zbudowana, cycki na wierzchu w białej bokserce bez biustonosza ![]() Niestety bez ramiączek nie da rady, bo ciągle musiałabym go poprawiać, bez biustonosza - NIGDY W ŻYCIU jak zobaczyłam to co wczoraj ![]() Potem było tylko gorzej, pojechałam do galerii i widziałam dziewczynę w przeźroczystej bluzce jaskrawo żółtej czy tam zielonej, oczyście nie miała biustonosza O_o czy takie obnażanie się dodaje im pewności siebie czy jak? Nie dość, że ochydnie to wyglądało... właściwie to w takich bluzkach bez biustonosza fajnie wyglądają modelki z małymi cyckami najlepiej z nakładkami. Ale ta wczoraj miała takie obwisłe i grube cycki i takie wielkie ciemne sutki ![]() ![]()
![]() |
#4775 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do wystającego stanika.. taka teraz moda na zachodzie. Wycięte bluzki i wystająca bielizna albo bandażowy top pod spodem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() nawet przy bokserce 100x bardziej wolę wystające ramiączka od gładkiego stanika (bo koronki już nie wyglądają dobrze), niż pięknie prześwitujący biust wesoło podskakujący w rytm kroku właścicielki... obowiązkowo z sutkami przebijającymi przez materiał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() byc moze jestem staromodna, ale dla mnie stanik, jako element bielizny, winien byc pod ubraniem. w calosci. Cytat:
http://allegro.pl/klips-sciagajacy-r...421707140.html i problem z wychodzacymi ramiaczkami z glowy ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-06-20 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
i dobrze. tez bym jej napisala.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zalozmy renomowana firma prawnicza, a ona na rozmowe przyjdzie w szortach i pioropuszu. Albo lepiej, gdyby byla chirurgiem i np. operowala w takim stroju 'bo licza sie wiedza i umiejetnosci' . Wiele jest dozwolone w dzisiejszych czasach, ale dress code w wielu miejscach obowiazuje i z przyzwoitosci wypadalo by sie trzymac jakis zasad. W sumie dobrze, rynek pracy jest pelny, zawsze to o jedna konkurentke mniej ![]()
![]() |
#4782 |
Zadomowienie
|
![]()
#4783 |
Zakorzenienie
|
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Rozeznanie
|
Co nowego na blogu Kasi T. ? Ano przestala chodzic do kawiarni i stwierdzila, ze przesiadywanie z laptopem na chodniku (to chyba nawet sa miejsca parkingowe) w zupelnosci jej wystarczy. Kawa jest, torba jest, Mac jest, kostka brukowa jest- lans jest, i pelen funkcjonalizm.
Ps. Zaloze sie, ze gdyby to inna blogerka np. Kamila sie tak rozlozyla gdzies na podkarpackim parkingu z mniej lanserskim Dellem czy Acerem, bylyby smichy- chichy ze zdjecia zrobionego w dziwacznym miejscu etc. Ale wystarczy zrobic sobie odpowiedni PR i...na blogu Kasi widac same zachwyty...hehe a moj krytyczny komentarz pod dzisiejszym postem zostal skasowany. Teraz juz rozumiem fenomen 'Make life harder'.
o tempora, o mores Edytowane przez Leila:) Czas edycji: 2012-06-20 o 17:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Już była przecież
![]() Nie miałyście w liceum żadnej seksi blondi, która nosiła stringi tak aby jej wystawały ze spodni? ![]() Ja miałam taką jedną o której zaczęły wręcz krążyć po klasie niewybredne żarty, np: Co mówią nogi Madzi po wakacjach? Nareszcie razem.
#4788 |
Zadomowienie
|
#4789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Raczkowanie
|
Te klipsy do ramiączek od stanika są bardzo przydatne, ale chyba na eksponowanie biustu nie mają żadnego wpływu, z przodu stanik układa się tak samo, prawda? Bo na tym obrazku taki klips kreowany jest urządzenie powiększające i eksponujące piersi.... co chyba prawdą nie jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś słyszałam o tym, że w jakiejś szkole uczennicom z tyłkiem/biustem na wierzchu wręczano po wejściu takie odblaskowe kamizelki. I to jest pomysł ![]() Cytat:
A była, w czasach mojego gimnazjum/liceum ![]() ![]() Kojarzą mi się z takimi butami ortopedycznymi dla osób, które mają krótszą nogę... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hahahahahahaha ![]() ![]() ![]() U mnie w liceum jest w miarę normalnie, nie ma wypindrzonych dziuń, wszyscy ubierają się adekwatnie do sytuacji, na egzaminy próbne tudzież matury wszyscy byli ubrani elegancko i galowo... Ale nauczyciele i tak są tolerancyjni dla dredów, kolorowych włosów i takich innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Rozeznanie
|
rozumiem rozne trendy itp, ale tego stroju nie pojme...ta kobieta zapewne sporo zaplacila za swoje ciuchy, a wyglada, nie przymierzajac, jak 'panie-menele' z mojej okolicy
![]() ![]() http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/?p=16
#4796 |
Rozeznanie
|
http://fashiontoujoursmonamour.blogs...t-czy-kit.html
Takie tam buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||||
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś mnie podkusiło żeby przejrzeć suknie ślubne na Szafie... ![]() http://szafa.pl/c10761392-suknia-slu...-i-piorka.html http://szafa.pl/c10749575-biala-gors...zyczki-40.html http://szafa.pl/c10745222-suknia-typu-hiszpanka.html http://szafa.pl/c10593238-suknia-slubna-rozmiar-48.html Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-06-20 o 21:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.