|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hej lachonki moje
![]() ![]() ![]() U mnie też dziś ładnie, choć przez godzinkę słońce zaszło i były tylko 22 stopnie ![]() ![]() ![]() ![]() Opalenizna już mi bardziej zbrązowiała i buzia w miarę wygląda, dobrze bo dziś jakieś pifffko to trza wyglądać oki ![]() A jutro zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pipson tak czułam ból podczas stosunku, na początku najbardziej, a później w miarę ok, ale też taki dziwny dyskomfort :/ a może idź do jakiegoś innego gina, aby spytać też jego o opinię, no bo chyba coś musi być nie tak, skoro odczuwasz ból :/ tak nie powinno być! A jeżeli chodzi o problem suchości, używacie jakichś nawilżaczy? To też nam dużo pomogło ![]() ![]() Cocktail mi się wydaje, że lakier mi nie odpryskuje tak szybko, bo mam bardzo twarde paznokcie, normalnie jak tipsy, gdy miałam zniszczone przez pracę i były miękkie to szybciej lakier się zdzierał i były odpryski, bo paznokcie się wyginały na rogach :/ A no i za spadek ![]() ![]() Heroine ja też nie widzę trwałości między lakierami za 3-5 zł a takimi za 10-20 ![]() ![]() No wczoraj w wodzie byłam jakieś 6 godzin, ręce miałam pomarszczone jak babcia ![]() ![]() ![]() A no i dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po solarium zawsze miałam taki kwadracik jak się pupa kończy na górze ![]() ![]()
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() U mnie nie ma co aktualizować, bo podpis mam 60 a dzisiaj ważyłam 59,6 ![]() ![]() ![]() Też tak miałam na zeszłe wakacje że wszystkie pudry miałam za jasne. Ja wczoraj to chodziłam na paszteta, bo nie mam co sie malować jak zaraz wszystko mi spłynie. Przydałby mi sie puder sypki, ale kolorowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Cocktail ja przez cały tydzień chodzę na paszteta
![]() ![]() ![]() ![]() A miałam się Ciebie pytać czy chcesz jakies maski bingo ![]() ![]() ![]() ![]()
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wychodzę z takiego założenia ![]() ![]() U mnie na termometrze 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nienawidzę na targu przymierzać ![]() ![]() ![]() To jeszcze nie kupiłaś kiecuszki? No właśnie, dlatego nie ma co przepłacać. No ale dalej nie rozumiem dlaczego muszę codziennie malować pazury ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No widzisz, każdy jakoś inaczej się ułoży na tym łóżku w solarium ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Heroine współczuję chodzić i robić zakupy w taka pogodę
![]() ![]() No nie mam jeszcze kiecki, bo jak tak gorąco to nie chce mi się chodzić i przymierzać ![]() ![]() ![]() ![]() Noo ja bez podkładu ani rusz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cocktail mi na wątku poleciły bingacze emolientowe z glinkami, z Ghassoul, drożdżowe, z błotkiem karnalitowym, arganowe, z masłem shea i 5 alg ![]() Dorwałam z nich tego z błotkiem ( ale raz użyłam więc jeszcze wypowiedzieć się nie mogę ) no i Ghassoul, ten jest dla mnie dobry ![]() W ogóle raz jak byłam to był wybór, a ostatnio tylko ten z błotkiem został :/ mam nadzieję, że uzupełnią zapasy ![]()
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
Medzik, tylko, że ja nie jestem sucha, na pewno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Cocktail jutro jak będę w tej drogerii to napisze Ci esa jakie są
![]() ![]() Pipson ja własnie też nigdy nie miałam problemów z suchością, a ten ból zapewne spowodowany był nadżerką, bo teraz jest ok, zrób tą cyto, zbadaj się, no bo dziwne, żeby Cię bolało bez żadnej przyczyny :/
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Heroine a odnośnie sukienki, nie kupiłam jeszcze, bo mam możliwość odkupienia od znajomego kiecki która kosztowała 35ozł i była raz założona na wesele
![]() ![]() ![]()
#4782 |
Zakorzenienie
|
Obroniłam się ale padam
![]() ![]() Także jak dojdę do siebie (idę się zaraz po prostu beztrosko wylegiwać) to wszynio przeczytam i już się będę udzielać. Wakacjeeeee ![]() ![]()
![]() |
#4783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Wielkie
![]() ![]() ![]() ![]()
#4785 |
Zakorzenienie
|
Paula, to było 100% pewne, że zdasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Wtajemniczenie
|
wiem że się nie odzywałam ale mam akcje z kompem;/ a praca mgr leży....
Przyszłam prosić o porade. Krótko streszczę... Mój tż ma siostre która ma 21 lat. Ona od pół roku chodzi z Turasem który przyjechał na erasmusa. Najlepsza akcja jest w tym że, ona co roku odpieprza jakieś akcje. Jak byłam z moim Tż rok to o 1 w nocy puściła na full muze żeby zrobić na złość. Taka księżniczka wychowana bez ojca. Uciekała z domu, wyzywała się z rodzina, nie wracała na noc itp itd. Wyobraźcie sobie że jej nie ma od wtorku w domu. Dzisiaj przez przypadek wyczaiłam że jej Turas dodał zdjęciqa na FB z nią w miejscowości Antartika w Turcji!!!!! Poleciała do Turcji!! Jej mama do niej wydzwania (jest za granicą), a ona nie odbiera telefonu. Narazie o tym wiemy ja i mój TZ. Co zrobić z taką dziewuchą, jest nie znośna, rozkapryszona.... masakra jakaś. Mam już jej serdecznie dosyć. Boje się ze jak bedziemy miec wesele to tez coś odpieprzy. 2 lata temu obrobiła mi i mojemu TŻ dupe przy jego znajomych, oni do tej pory się nie odzywają. Wszędzie miesza.... Nawet mogłabym stwierdzić że to jakaś choroba jest psychiczna, nie wiem czy to normalne. Tu mi ładnie słodzi itd itp, a pozniej takei akcje odpieprza i nikomu nic nie mówi np o wyjeździe. Doradzcie, co zrobi?? Mówić jej mamie o tym??Żeby nie wyszło że jesteśmy kapusie. Najlepsze to fakt że jeszcze tydzien temu narzekała że kasy nie ma, teraz wiemy na co jej te pieniądz były. Najtańszy przelot tam i spowrotem 1600zł.
#4787 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj w nocy niestety podjadłam jeszcze kanapkę z serem i 3 pierogi
![]() Niby nie jem mało w ciągu dnia a jak jakiś stres wieczorem to sprintem do kuchni lecę choć przecież głodna nie jestem ![]() ![]() Tak mi wstyd, że dopiero teraz napisałam ![]() Dziś już małe (hm55g to nie takie małe ale tez nie mega wielkie) chrupki kukurydziane zjadłam , miały być lody ale szwankująca technika mnie uratowała bo wybrane przeze mnie pudełko nie chciało się dać zeskanować ani ręcznie wbić ![]() Dziś wybitnie podle się czuje i nic mi się nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paula ![]() ![]() ![]() heroine dobrze, że chociaż zapłata w ratach - mniejszy szok ![]() ![]() ![]() A reklama ![]() ![]() meeedzik zazdroszczę pazurków wytrzymujących "próbę wody" . Sama niby nie narzekam ale 3 prysznice dziennie i mycie głowy codziennie latem i lakieru nie ma ![]() A ja zauważyłam, że odcienie nude,pastele, niebieskie, żółte czy zielone maja gorsza trwałość i nakłada je się gorzej niż czerwienie, róże czy jasne ale perłowe barwy i to niezależnie od marki i ceny. Żółtego, który tak gładko by się nakładał jak zwykła czerwień z miss sporty jeszcze nie znalazłam- zawsze smuży albo x warstw nałożyć trzeba ![]() Like pewnie z chłopcami nad wodą wypoczywasz ![]() ![]() ![]() A szkoła sama w sobie nie jest zła...tylko nasz system edukacji szwankuje ![]() pipson ![]() ![]() Oprócz DIH jest wiele innych preparatów z mikronizowana diosminą. Poza dawką i cena niczym się nie różnią, warto brać to co akurat najtaniej wychodzi. ale Dih zazwyczaj najtaniej wychodzi ![]() a to moje menu ![]() mleko1,5%250g 118 płatki kukurydziane(owsiane się skończyły , dojadam co jest ![]() pierogi z kapustą i grzybami200g 342kcal chleb razowy80g 170kcal ser żółty 40g 134kcal maslo10g 88kcal pomidor200g 30kcal borówki amerykańskie125g 71kcal nektarynka130g 62kcal chrupki kukurydziane55g 196kcal Wiem, że do ![]() ![]() ![]()
#4788 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie 3mam Cię za słowo i pamiętaj-w wtorek pościmy razem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Wtajemniczenie
|
ona normalnie terroryzuje wszystich. A turas ma taki tupet i zawsze na obiadki itd itp. ona mu pakuje do pojemniczków... kolejny utrzymanek;/ Zal...
like a jak dietka? Trzymasz sieharmonogramu?? ja zrobilam tylko jeden dzień postu, kolejny w poniedziałek ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- gratki dzaga to dzisiaj pijemy ??%%%% ![]()
#4790 |
Zakorzenienie
|
Dzaga gratulacje !!
Medzik co do włosowego to ja mam tą witamine A+E z l'biotici już drugie opakowanie bardzo ją lubię ![]() A ja byłam na zakupach kupiłam sobie strój kąpielowy, spodenki i koszulke, chciałam wiecej pochodzić ale tak wyszło że musieliśmy wracac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprostu jest fałszywa i tyle ![]() A co do tej całej "ucieczki" to gdybym była na Twoim miejscu pokazałabym teściowej to zdjęcie, powinna wiedzieć gdzie jej córka jest :P ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
margot, no ja trzaskałam skalpel, a wtedy było straszne piekło, nawet rano
![]() ![]() ![]() Paula, gratuluje ![]() ![]() dzisiaj też się nie popisałam, tzn - generalnie zaczęłam jeść zgodnie z SB, i naprawdę jedzenie posiłków z niskim indeksem glikemicznym się sprawdza, ale popołudniu pojechałam z mamą do Krakowa i tu coś wpaðło, tam coś wpaðło, bo byłyśmy w delikatesach na duzych zakupach. Niby nie jakoś dużo, ale na bank mi wyjdzie dziś więcej niz 1200, pewnie ok 1500. Bo tu dwa plastry salami, tu jakiś paluszek grissimi, tu spróbować cośtam. zbierze sie ![]() No i namówiłam mame na odżywkę z Aussie ![]() ![]()
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniej ze stresu teraz z radości spać nie mogę ![]()
#4794 |
Zadomowienie
|
Margot, jak nie urok, to pipipi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4795 | ||
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
![]() Znów cały dzień na wysokich obrotach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero weszłam na neta, bo przez dwie godziny takie błyskawice i pioruny waliły, że szok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj kupiłam kolejną kieckę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szok może i mniejszy, ale konto się uszczupliło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reklama debeściarska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, Ty już chyba spać powinnaś ![]() Nie wiem czy jutro będę miała czas zajrzeć, więc teraz napiszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to dobranoc ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Wtajemniczenie
|
margot ja wam tez życzę miłości miłości miłośc... i jeszcze raz miłości. Szanujcie się i kochajcie przez wszystkie lata. TZ widać się bardzo stara. Dzisiaj niczym się nie przejmuj bo tak jak pisała heroine to WASZ dzień i oby był jedyny i nipowtarzalny. Trzymam kciuki.. nie stresuj się. I tak wogóle to zazdroszcze, jak każdej dziewczynie wychodzącej za mąż.
a co do siostry TŻ, to jednak jest w PL, siedzi w akademiku. Moj tż pojechał zobaczyć czy wogóle żyje bo juz 4 dzień jej nie widział i ona nie odbiera telefonów. Jej mama strasznie się martwi. Gadał z ochraniarze i miał jej przekazać zeby sie odezwała do rodziny. Zadzwoniła do TŻ i go opier... że ma się od niej odpier... Co za laska...;/ Do mnei tez przychodzi jak coś chce, a ja glupia pomagam....
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki
![]() ![]() ![]() Na wstępie dziękuję Wszystkim i każdej z osobna za trzymanie kciuków i gratsy ![]() ![]() ![]() Cocktail, ja jakoś tego Greya nie trawię ![]() ![]() Za to czaję się na całą sagę Martina ![]() Mielnus, ja bym pokazała foto mamie dziewczyny i na tym koniec. Ogólnie ja takich ludzi unikam. Ja rozumiem że rodzina rodziną i ciężko czasem się odciąć, ale my już sprawdziliśmy to na własnej skórze. Da się odciąć od takich toksycznych osób, trzeba tylko chcieć. Olaliśmy rodzinne więzi i jesteśmy teraz o wiele szczęśliwsi. Nikt nam się w życie z buciorami nie pcha, nikt nie dogaduje, nie komentuje ile to nie ma kasy, a jaka u nas "nędza" bo niemodne zasłony mamy, itp. Margotku, jaki prezent ![]() ![]() Moim zdaniem powinnaś jeść więcej w ciągu dnia właśnie. Może jesz za małe porcje i stąd te wieczorne napady. Bo ja np. jak jem regularni w dzień i naprawdę więjsze porcje, szczególnie tak do 15 to wieczorem nawet nie patrzę już na jedzenie. Kładę się najedzona i nie wstaję głodna. No i dokładnie - już po obronie, po pracy w szkole - wakaaacje i więcej czasu na wizaż ![]() Pipson, będę o kciukersach pamiętać ![]() Heroine, zobaczyłam tą reklamę. Hahahahaaha sikam ![]() ![]() ![]() A Blurred Lines u mnie na ripleju wczoraj było i jeszcze dziewczynom wgrałam to też słuchają ![]() ![]() No a ja wczoraj te piwka wciągnęłam, po powrocie pożarłam kanapkę (jak jakiś drapieżnik się na nią rzuciłam) i poszłam spać na parę godzin. Jak wstałam to zrobiłam małe zakupy i wiecie że nawet trochę poćwiczyłam! ![]() ![]() Wrócił TŻ, oglądaliśmy Harrego i wydyndaliśmy Kadarkę za jego wykształconą żonę jak to ujął. Taka będzie ze mnie żona jak z koziej ![]() Dziś wegetuję od rana ![]() ![]() Wczoraj ściągnęłam książkę Perfekcyjna Pani Domu - będę ogarniać domostwo. Najpierw pomaluję ściany (TŻ uparł się żeby tego nie robić ale ja zawzięciuch i jednak sama to ogarnę) a potem wielkie sprzątanie ![]() Pożarłam na razie owsiankę ale jakoś mało zjadłam i już mnie ssać zaczyna. No ale jadłam koło 7 więc już stosunkowo dawno ![]() DObra idę się ogarnąć. Wakaaaaaacje ![]() ![]()
![]() |
#4799 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz jak już spadnie mi jeden powód do stresu to się skupię na diecie. Foty dziś rano zrobiłam i jutro jak je skleję to wstawię. Zero poprawy a nawet gorzej jest ale przynajmniej mam motywacje ![]() I Tobie dziś życzę udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzisz ale ja jem dosyć dużo w ciągu dnia ok 1400kcal a i tak jak mam stres to wieczorem atakuje kuchnie ![]() ![]() ![]() Rano wstałam i wszystko ogarnęłam to nawet czas na neta się znalazł ![]() Zdjęcia zrobiłam, waga w miejscu ale w brzuchu 2cm przybyło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Margot dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia
![]() ![]() A ja od rana mieszkanie przewracam, bo sie pakuje na wyjazd a już nie będe wracać tu do mieszkania i pakuje 2 walizki jedną biore ze sobą a drugą mi Tż dowiezie do domu ![]() Heroine kupiłam takie spodenki i koszulke, stroju nie moge znaleźć ale sie opłacało kupić, bo strój z Roxy które normalnie kosztują +200zł a ja kupiłam za 60 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.