|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Nunny - a jaki kolor frontów byś miała? idź do sklepu i podotykaj i zobaczysz czy rzuca się w oczy
|
|
|
|
#4772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
![]() super!!To już ostatnia prosta! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jeszcze, białe, ciemne albo grafitowe. Albo wezmę z okleiną drewna i z kilkoma wstawkami... Jestem strasznie niezdecydowana w tych tematach wnętrzarskich. Dotykałam i zostają ślady, poza tym lakierowane fronty sa drozsze, dlatego tak sie zastanawiam. Jedyny plus to wygląd chyba w sumie... I chyba bardziej by pasowaly do aneksu niż drewno..
|
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
nuny moja teściowa ma w kuchni lakierowane fronty w kolorze śmietankowym tylko że są to fronty górnych szafek bo te na dole są w kolorze wenge i są w pół macie. na meble nie narzeka jedynie na płytki bo ma kremowe i każdy śmietek widać pare razy dziennie trzeba z mopem latać żeby to możliwie wyglądało.
my raczej będziemy mieć lakierowane tylko jeszcze nie wiem czy całość biała i blat drewniany czy coś w tym stylu jak u mojej teściowej górne szafki białe a dolne jakiś orzech |
|
|
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o fronty do kuchni to teraz są takie właśnie najmodniejsze albo lakierowane albo z połyskiem( w zasadzie wyglądają identycznie) z tym że lakierowane są droższe
u mnie w domu jest właśnie taka kuchnia kolory:bordo, klon i ramki witrynek aluminiowe, u siostry jest krem z beżem
|
|
|
|
#4776 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Przewertowałam ostatnie kilkadziesiąt stron tego wątku i zaczęłam się zastanawiać czy aby dobrze trafiłam... kredyty/budowy domów/mieszkań ... Czyżby faktycznie nie było już żadnych przyszłych PM na podkarpaciu?
|
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
dobre pytanie czop... ja wlasnie dlatego wątek porzuciłam
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś było dużo, ale już sa mężatkami wszystkie...
![]() Dziewczyny naprawdę myślę, ze powinnyśmy założyć nowy wątek Tylko zmylamy ... Do końća i tak tylko 200 postów zostało.
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - można by.... w sumie fakt, daleko do końca nie mamy a na ślubnym już nie pasujemy
![]() Chyba, że po prostu wszystkie tu plotkujące (w końcu dużo nas nie ma) zrobimy sobie klub plotkar
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też myślę, że powinnyśmy przestać się tu udzielać. Ostatni ślub za nami, nowych dziewczyn jak widać brak, więc zróbmy nowy wątek, albo piszmy tylko w klubie...
Tak w ogóle, to cześć ![]() Mało się odzywam, bo zwyczajnie mam mało czasu Mały w dzień śpi po 30 min, to w tym czasie chce ogarnąć dom i siebie. Jak jest ładna pogoda to staram się wychodzić z nim na spacery i tak nam leci dzień za dniem.. teraz jeszcze co weekend mieliśmy imprezy. Najpierw chrzciny, później wesele i jutro czeka nas jeszcze jedno, także obydwoje z niecierpliwością czekamy na całkiem wolny weekend Czytam Was i staram się być na bieżąco, ale jak już przyjdzie do opisywania to nie wiem co miałam napisać i komu :/ Najważniejsze, miałam pogratulować Pauli ostatniej prostej! ) strasznie się cieszę, że się w końcu udało ![]() I tyle pamiętam
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2014-08-22 o 08:52 |
|
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to nie pozostaje nam nic innego jak głosowanie - wątek czy klub (a jeśli klub to stary czy nowy...). Ja jestem za starym klubem - jest nas tam niewiele i akurat tylko te, które i tak o sobie wszystko wiedzą i dostęp do poczty mają
|
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
jestem za klubem
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie klub jest mało przejrzysty i nie ma tej opcji wielocytowania... ja jestem za naszym własnym wątkiem (robimy tak na innym i jak na razie się sprawdza)... więc ja jestem za wątkiem
|
|
|
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem podobnie jak Gosia za nowym wątkiem, chociażby dlatego że w klubie nadal nie potrafię zdjęć dodawać
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia możemy dodawać na pocztę. Poza tym nie zauważyłam, żebyśmy jakoś często dodawaly zdjęcia na forum.
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
to jakie wyniki na razie? 3:2 dla klubu??
czekamy na resztę
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za wątkiem... Też uważam, ze opcja cytowania jest przydatna, dodawania zdjęć sprawia problem, a poza tym w klubie są stworzone osobne wątki dla poszczególnych dziewczyn i jakoś tak w ogóle ten klub mi się klei.
Sama go odwiedzam tylko, kiedy muszę. A nie ma opcji stworzenia wątku prywatnego? Tzn gdzie dostęp mają tylko członkowie? Wydaje mi się, że jest coś takiego. Iw tedy byłaby forma wątku na zasadach klubu.
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli byłaby taka opcja, żeby do wątku miały dostęp tylko zaproszone osoby to też jestem za wątkiem. Jeśli nie - wolę klub. Co prawda zdjęcia dodać trudniej (tu na wątku nie dodaję, bo za dużo osób może je niepowołanych zobaczyć). Udzielam się w takim klubie i funkcjonujemy bezproblemowo już 3 lata mając naklepane kilkaset stron na głównym wątku plotkowym i po kilkanaście na wątku każdej z nas (jakieś prywatne zdjęcia itp tam wrzucamy). A do tego wątek z poradami dla mam, kącik humorystyczny i wątek kulinarny
(Justyś i Ifwka wiedzą o czym mówię ). Ale jeśli możemy zrobić prywatny wątek - jestem za! |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem na takim wątku, na którym mamy tylko stałe bywalczynie, raczej nie można go zrobić prywatnym, ale już drugi skończyłyśmy i nie pchają się niepowołane osoby, ale wiadomo przeczytać mogą...
jak już pisałam, dla mnie klub jest mniej przejrzysty - to już chyba wolę naszą grupę na FB ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- poza tym w klubie nie działa mi Tapatalk
|
|
|
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
no może i nie wrzucamy tutaj za często zdjęć, ale chodziło mi raczej o takie ogólnikowe zdjęcia, gify, obrazki jakieś śmieszne czy napotkane gdzieś coś itd jakieś zdj ciast, przepisy pamiętam że się pojawiały a w klubie troszkę mniej tego, zresztą ja też wchodzę tam tylko wtedy kiedy któraś z Was coś naskrobie
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli mam prawo głosu o wolę klub
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Mala czarna - no pewnie, że masz
![]() Nunny - ty wolisz klub czy wątek? czyli jeszcze czekamy na Iwfkę; Kate Noir (o ile będzie miała teraz czas ; Roxi i Siempre, czy kogoś pominęłam?jak na razie za: - klubem - Paula, Aga, Blue, Mala Czarna; -wątkiem - Malgoś (czyli ja - haha); Talk; Wiolinka |
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
coś czuję, ze zostanie ten Klub...
Jeśli tak to na pewno trzeba go będzie podrasować... Paula - wybacz za poślizg! Gratuluję Ci Kochana z całego serducha. Cieszę się, ze w końcu macie to za sobą
|
#4797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klub może nam zostać do bardziej prywatnych dyskusji. Ale na takie nasze pogaduchy to wątek jednak.
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, zawsze możemy pozostać przy aktualnej sytuacji - jak będziemy chciały napisać coś bardziej prywatnego, to wrzucimy to w klub a w wątku damy tylko info.
No i moim zdaniem trzeba by uporządkować klub (m.in. zaprosić do niego dziewczyny, które nie mają dostępu)... Talk - dzięki trzymaj mimo wszystko dalej kciuki bo to jeszcze nie koniec
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
a ktoś jeszcze z "naszych" został taki?
Trzymam cały czas! U mnie TŻ dzisiaj w pracy, a do mnie przyjeżdża koleżanka strasznie się cieszę , bo brakowało mi takiego babskiego spotkania
|
#4800 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi w sumie nie robi różnicy czy nowy wątek czy klub
Jednak jestem bardziej za wątkiem W klubie boję się że dyskusje mogą się podzielić ![]() Muszę się pochwalić, że w końcu moja sesja ślubna w sumie już poślubna dojdzie do skutku :p Mamy z Tż-tem tempo za niedługo rok minie :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

u mnie w domu jest właśnie taka kuchnia kolory:bordo, klon i ramki witrynek aluminiowe, u siostry jest krem z beżem
Czyżby faktycznie nie było już żadnych przyszłych PM na podkarpaciu?

Mały w dzień śpi po 30 min, to w tym czasie chce ogarnąć dom i siebie. Jak jest ładna pogoda to staram się wychodzić z nim na spacery i tak nam leci dzień za dniem.. teraz jeszcze co weekend mieliśmy imprezy. Najpierw chrzciny, później wesele i jutro czeka nas jeszcze jedno, także obydwoje z niecierpliwością czekamy na całkiem wolny weekend