Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-22, 09:42   #4771
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Ej dziewczynki czy Wam tez wyskakuje caly czas reklama Vicks na wizazu? nosz kuuuwa juz mnie zaczyna wkur***iac!!!
Mi nie wyskakuje.

gratuleszyn! Tamlin ja chyba sie wezme za ten Skalpel codziennie dopoki nie dojde do wagi w ktorej bede mogla biegac na luzaku...
Moim zdaniem bardzo mądra decyzja. A Skalpel daje super efekty.
Stary 2014-03-22, 10:44   #4772
la'Mbria
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Hej Kochane! Żyje, ale ledwo...wczoraj byli u nas znajomi...4połówki na 4osoby plus zieleninka...ale smiechowo było ale dziś zdycham. Oczywiście włączyla mi się gastrofaza, robiliśmy bezglutenowa pizzę w nocy i babeczki...masakra! Rano na wadze 68,4kg nadal mam sporą nadwyżkę...czas się wziąć ostro za siebie zaraz lecimy na rowery, nadrobie Was wieczorem jak będę mieć dostęp do kompa...bo z telefonu to jednak nie to samo
P.s. wczoraj TŻ o mało dałby dziecku wódkę z sokiem do wypicia totalna patologia
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Edytowane przez la'Mbria
Czas edycji: 2014-03-22 o 10:45
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 10:52   #4773
eewelinaa92
Zakorzenienie

hej

U mnie 61,3 czyli spadek jest

Cytat:
Ej dziewczynki czy Wam tez wyskakuje caly czas reklama Vicks na wizazu?
mi też wyskakuje...

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2014-03-22 o 10:57
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 11:24   #4774
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
Hej Kochane! Żyje, ale ledwo...wczoraj byli u nas znajomi...4połówki na 4osoby plus zieleninka...ale smiechowo było ale dziś zdycham. Oczywiście włączyla mi się gastrofaza, robiliśmy bezglutenowa pizzę w nocy i babeczki...masakra! Rano na wadze 68,4kg nadal mam sporą nadwyżkę...czas się wziąć ostro za siebie zaraz lecimy na rowery, nadrobie Was wieczorem jak będę mieć dostęp do kompa...bo z telefonu to jednak nie to samo
P.s. wczoraj TŻ o mało dałby dziecku wódkę z sokiem do wypicia totalna patologia
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
lo ho ho no to niezla impreza byla...
Stary 2014-03-22, 11:45   #4775
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
HaGie ja mysle,ze Ty za malo jeszcz,ale co ja sie znam... A Ty cos cwiczysz w ogole kochana,bo nie pamietam?

Ej dziewczynki czy Wam tez wyskakuje caly czas reklama Vicks na wizazu? nosz kuuuwa juz mnie zaczyna wkur***iac!!!

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

gratuleszyn! Tamlin ja chyba sie wezme za ten Skalpel codziennie dopoki nie dojde do wagi w ktorej bede mogla biegac na luzaku...
No wiem, że mało jem, wczoraj już starałam sie więcej... Nie ćwiczę, jedynie 5 razy w tygodniu na rowerku stacjonarnym pedałuję 10 km każdego dnia (proszę się nie śmiać, że tak mało)

Tamlin
, jeszcze nie rozplanowałam sobie jadłospisów na kilka dni z góry. Jem to, co mam w domu, ale muszę w końcu przysiąść i przeanalizować jakies jadłospisy w necie i coś sobie skomponuję.

La'Mbria ja się o Twoje zdrowie martwię, a Ty się alkoholizujesz w ramach kuracji

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 11:49   #4776
martolina1982
Zakorzenienie

mnie tez wyskakuje non stop do obrzydzenia te reklamy. nie wiem kiedy sie kapną, ze to tylko ludzi wkurza a nie zachęca do kupna. ja nawet nie rejesteruje co to za reklama, co za firma, od razu zamykam.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 11:58   #4777
Ashya_
Zakorzenienie

Marta ja robie tam samo
Mój boże jak pięknie dzisiaj u mnie na balkonie termometr pokazuje 26 w cieniu żadnego zimnego wiatru ani nic za jakaś godzinkę ie na spacer nad jeziorka no i pewnie piwko z koleżanką
Wyprałam sobie trampki, i już w niecałą godzinę na słońcu są suche
Stary 2014-03-22, 12:03   #4778
creature666
Zakorzenienie

HaGie nikt się nie śmieje pytałam, bo nie pamiętam...
Ale fajnie cieplutko macie, u nas słonecznie, ale strasznie wieje
Stary 2014-03-22, 13:04   #4779
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
HaGie nikt się nie śmieje pytałam, bo nie pamiętam...
Ale fajnie cieplutko macie, u nas słonecznie, ale strasznie wieje
Podejrzewam, że jak La'Mbria zobaczy te moje 10km dziennie na rowerku, to padnie ze śmiechu ale ja cienki Bolek jestem

99-->96
-->66
Stary 2014-03-22, 16:06   #4780
HaGie
Zadomowienie

Gdzie są wszyscy??? Pewnie korzystają z pieknej pogody w PL

99-->96
-->66
Stary 2014-03-22, 16:20   #4781
Ashya_
Zakorzenienie

hej ja właśnie wróciłam 2,5h chodzenia non stop nad wodą (razem około 12 km) i 2 piwa za mnącudna pogoda w samym żakieciku cieniutkim i myślałam że się ugotuje

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2014-03-22 o 16:26
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 16:25   #4782
creature666
Zakorzenienie

Hej,hej ja jezdem
W koncu pojechalismy wszyscy na miasto pazurow nie zrobilam,bo pojechalismy na zakupy.W pon jestem wolna(jak na razie) wiec sobie zrobie mysle w ogole o zakupie sprzetu i sama sobie bede robic tzn sie uczyc
Dostalam dzisiaj Delie... Zrobilam tak jak na opakowaniu,nalozylam ostroznie,patyczkami pozmywalam to co bylo niepotrzebne,ahaa wczesnie brwi dookola wysmarowalam wazelina... i patrze w lustro... PIEKNE! kuuuwa podobaja mi sie,aczkolwiek nastepnym razem potrzymam ciut dluzej zeby byly ciemniejsze Ilez to mozna zaoszczedzic czasu i pieniedzy "upiekszajac sie" w domu
Ale powaznie jestem bardzo zadowolona. Mam pytanie do Marty i Nadii jak szybko to sie zmywa?

Edytowane przez creature666
Czas edycji: 2014-03-22 o 16:27
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 16:30   #4783
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,hej ja jezdem
W koncu pojechalismy wszyscy na miasto pazurow nie zrobilam,bo pojechalismy na zakupy.W pon jestem wolna(jak na razie) wiec sobie zrobie mysle w ogole o zakupie sprzetu i sama sobie bede robic tzn sie uczyc
Dostalam dzisiaj Delie... Zrobilam tak jak na opakowaniu,nalozylam ostroznie,patyczkami pozmywalam to co bylo niepotrzebne,ahaa wczesnie brwi dookola wysmarowalam wazelina... i patrze w lustro... PIEKNE! kuuuwa podobaja mi sie,aczkolwiek nastepnym razem potrzymam ciut dluzej zeby byly ciemniejsze Ilez to mozna zaoszczedzic czasu i pieniedzy "upiekszajac sie" w domu
Ale powaznie jestem bardzo zadowolona. Mam pytanie do Marty i Nadii jak szybko to sie zmywa?
no tak max dwa tygodnie, ale przewaznie krocej, zalezy ile razy i czym myjesz buzie ..
Ale przeciez mozna poprawiac, to trwa chwile

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 16:40   #4784
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Gdzie są wszyscy??? Pewnie korzystają z pieknej pogody w PL
Taaa, u mnie pada A mieliśmy biegać.

Poza tym nudaaaaaaaaa.

Nadia, Insane, Świnka jaka waga? Tylko Was mi brakuje do tabelki.
Stary 2014-03-22, 17:18   #4785
HaGie
Zadomowienie

U mnie też pada i też się nudzę, wszyscy śpią - córka, tż i teść, a ja oglądam serial Sherlock

99-->96
-->66
Stary 2014-03-22, 17:31   #4786
creature666
Zakorzenienie

odwolali sprzatnie na jutro kuuuuwa
i z tego co widze to nie ma nic w okolicy(mam na mysli dojazd ok 1h) na caly tydzien!
Stary 2014-03-22, 17:34   #4787
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
odwolali sprzatnie na jutro kuuuuwa
i z tego co widze to nie ma nic w okolicy(mam na mysli dojazd ok 1h) na caly tydzien!

No to niefajnie a rzeczywiście, żeby dalej dojechać, to Ci się raczej nie opłaca, bo 3 godziny spędzisz w autobusie, a zarobisz za godzinkę pracy. A tak z ciekawości, to ile płacą za godzinę?

99-->96
-->66
Stary 2014-03-22, 17:37   #4788
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Taaa, u mnie pada A mieliśmy biegać.

Poza tym nudaaaaaaaaa.

Nadia, Insane, Świnka jaka waga? Tylko Was mi brakuje do tabelki.
81

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:01   #4789
martolina1982
Zakorzenienie

ja nie wchodziłam, bo mi komp zbrzydł i tv i wszystko już. poranny humorek zniknął :/ chyba juz sie nie mogę doczekac powrotu J. (za ok. 10h) i tak reaguję. chatę sprzatam od rana a jakby ktoś teraz spojrzał to...nic nie widać. czasem mam ochotę zamknac dzieci tylko w ich pokoju i zabronic wychodzic. obiecuja zawsze, ze posprzataja jak przychodzi co do czego to tylko -To nie ja, to ona

HaGie zawsze 10km lepsze niż nic. pamietam, ze kiedys, gdy mialam okazję miec rowerek stacjonarny, to było straaaasznie nudne

tamlin to Kropek jeszcze nie wypróbował butów pewnie, co? Może jutro się uda.

creature przykro mi, że to zlecenie odpadło. a powiedz, gdy załatwiałas tę pracę nie wiedziałaś, ze tak się zlecenia układają, ze raczej tobie bedzie za daleko?

dziewczyny powiedzcie proszę was, co stosowac, gdy w buzi boli. M. ma nagniecione i takie rozpulchnione podniebienie twarde i jeszcze dziąsło z tyłu i boli ją. nie mam nic w domu. afty to nie są, bo gdy byłysmy u dentysty w środę to mówiła, ze to nie afty. mysle, ze to od chipsów, bo kilka dni temu przy okazji gosci kupiłam i jak sie dorwała...a one sotre. tez nie raz miałam tak po chipsach. szałwię parzę i płucze, ale nie widze, by pomagało.

04.05.2017 start!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 18:16   #4790
HaGie
Zadomowienie

Martolina no ten rowerek mnie też strasznie nudziiiiiiii. Czasem jak pedałuję, to coś sobie czytam, albo tv ogladam, ale wtedy zapominam, że muszę szybko pedałować, więc taka jazda w ogóle nie ma sensu
Dziś Twój tż wraca, czyli zapowiada się gorąca noc u Was wytęsknieni i wyposzczeni pewnie dacie czadu
A jeżeli chodzi o buzię Twojej M., to ja chyba nie pomogę, bo pojęcia nie mam. Tutejszy lekarz na wszystko, cokolwiek się dzieje w jamie ustnej, to każe psikać tantum verde (tutaj to się nazywa difflam spray), twierdzi, że nie zaszkodzi

99-->96
-->66
Stary 2014-03-22, 18:17   #4791
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
ja nie wchodziłam, bo mi komp zbrzydł i tv i wszystko już. poranny humorek zniknął :/ chyba juz sie nie mogę doczekac powrotu J. (za ok. 10h) i tak reaguję. chatę sprzatam od rana a jakby ktoś teraz spojrzał to...nic nie widać. czasem mam ochotę zamknac dzieci tylko w ich pokoju i zabronic wychodzic. obiecuja zawsze, ze posprzataja jak przychodzi co do czego to tylko -To nie ja, to ona

HaGie zawsze 10km lepsze niż nic. pamietam, ze kiedys, gdy mialam okazję miec rowerek stacjonarny, to było straaaasznie nudne

tamlin to Kropek jeszcze nie wypróbował butów pewnie, co? Może jutro się uda.

creature przykro mi, że to zlecenie odpadło. a powiedz, gdy załatwiałas tę pracę nie wiedziałaś, ze tak się zlecenia układają, ze raczej tobie bedzie za daleko?

dziewczyny powiedzcie proszę was, co stosowac, gdy w buzi boli. M. ma nagniecione i takie rozpulchnione podniebienie twarde i jeszcze dziąsło z tyłu i boli ją. nie mam nic w domu. afty to nie są, bo gdy byłysmy u dentysty w środę to mówiła, ze to nie afty. mysle, ze to od chipsów, bo kilka dni temu przy okazji gosci kupiłam i jak sie dorwała...a one sotre. tez nie raz miałam tak po chipsach. szałwię parzę i płucze, ale nie widze, by pomagało.
Polecam to http://apteka-natura.eu/sklep/images...it-zel-15g.jpg
nie drogie koło 7 zł, ziołowe, a bardzo dobrze działa ja kupiłam jak mi się ósemki wyżynały i bolało, stosowałam też na afty, mój tata na pogryzione od środka policzki, w sensie takie uszczypniete itp jak dla mnie się sprawdza świetnie

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2014-03-22 o 18:19
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:32   #4792
creature666
Zakorzenienie

HaGie senkju za info o angielskiej odmianie Tantum Verde
Martus oni mi tak gadali w mojej okolicy maja tak strasznie duzo zlecen,a tu co? dooopa! no nic poczekam,poszukam... reszta hoteli jutro!

Poddaje sie z sil i nadziei,zwlaszcza ze nie chcialabym teraz R. zabierac od niani,bo on w domu zwariuje,a ja razem z nim... musze szukac i koniec.

robie sushi,bo brat jako jedeny z otoczenia jeszcze nie probowal(w sensie moich wyrobow).

jak juz wszystkich poloze spac ide robic Skalpel! wyzwanie 2miesieczne! Jakby mi sie kiedys nie chcialo to prosze mnie zbic! najlepiej werbalnie!
Stary 2014-03-22, 18:35   #4793
martolina1982
Zakorzenienie

dzięki. to tantum psiknę juz teraz, bo mam a tę masc kupię jutro

eh jakis porypany mam nastroj, ze i sie ciesze i podminowana łażę. pewnie jeszcze biedny zjobki zbierze jak wroci muszę się przespać, moze mi minie. boże jakie to dziwne, humor niezalezny od okolicznosci i w ogole...ot tak. padaka!

04.05.2017 start!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 18:40   #4794
creature666
Zakorzenienie

Marta ja mam to samo dzisiaj albo
Stary 2014-03-22, 19:38   #4795
tamlin111
Zakorzenienie

Nic nie mówcie. Mam ochotę to wszystko yebnąć i sprzedać mieszkanie, kupić mniejsze i żyć tam z dziećmi i kotem.
Ten człowiek mnie tak wkur.wia, że to aż chore.
Coraz mocniej dojrzewam do decyzji, by żyć bez niego.
I pewnie tak będzie.
Stary 2014-03-22, 19:45   #4796
martolina1982
Zakorzenienie

właż na klub, gadaj o co kaman.

04.05.2017 start!
Stary 2014-03-22, 19:54   #4797
tamlin111
Zakorzenienie

Mogę tu
Po pierwsze zgubił 100zł, bo po co trzymać pieniądze w portfelu???? Biorąc pod uwagę, że w tym tygodniu zarobił 300zł to kur.wa mnie wzięła.
Po drugie mówię, że w poniedziałek muszę iść do pracy, bo papiery muszę zrobić i żeby z Matim został, a on na to, że ma kurs i nie zostanie.
Także fajnie, że mam wsparcie i pomoc.
Żeby iść do pracy, to na kurs nie musi co dziennie chodzić, żeby mi pomóc to musi iść na kurs.
Zayebiście. Po prostu zayebiście.
Powiedz mi no na co mi taki lokator w domu???
Ani nie pomoże, ani nie wesprze. No nic.
Stary 2014-03-22, 20:18   #4798
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
HaGie senkju za info o angielskiej odmianie Tantum Verde

Creature jest też jeszcze Benzydamine Spray, to też tantum verde

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Tamlinek nie denerwuj się nie wiem, co Ci poradzić, ale nie działaj pod wpływem impulsu...

99-->96
-->66
Stary 2014-03-22, 20:23   #4799
tamlin111
Zakorzenienie

Nie denerwuję się słonko, mam to już w dupie.
Ile może tak być? Ciągle coś jest ważniejsze.
Ech, szkoda gadać.
Stary 2014-03-22, 21:04   #4800
la'Mbria
Zakorzenienie

doczytuję....
Cytat:
lo ho ho no to niezla impreza byla...
oj była była...chyba za stara jestem do takich imprez

Cytat:
No wiem, że mało jem, wczoraj już starałam sie więcej... Nie ćwiczę, jedynie 5 razy w tygodniu na rowerku stacjonarnym pedałuję 10 km każdego dnia (proszę się nie śmiać, że tak mało)

Tamlin
, jeszcze nie rozplanowałam sobie jadłospisów na kilka dni z góry. Jem to, co mam w domu, ale muszę w końcu przysiąść i przeanalizować jakies jadłospisy w necie i coś sobie skomponuję.

La'Mbria ja się o Twoje zdrowie martwię, a Ty się alkoholizujesz w ramach kuracji
nie tylko alkoholizuję palę też
jooo...znajomi to nazywają "resetem' i poważnie mam wrażenie, jakby mi ktoś wykasował całą pamięć z wczoraj

Ale jak to 10 km codziennie? to sporo...znaczy jak na stacjonarny...mnie okrutnie nudził. Bo w plenerze to zawszze się człolwiek zagapi na coś, albo ma cel Bardzo ładnie, że tak jeździsz
HaGie ty sobie wejdź na stronkę potreningu.pl i tam masz cały dział dietetyczny, a w nim różniaste kalkulatory.Policz sobie zapotrzebowanie dobowe (liczy się to dla prawidłowej wagi a nie dla twojej obecnej- sadełka nie karmimy i spróbuj dla wartości które ci wyjdą wyliczyć makroskładniki (węgle, białko, tłuszcz), potem przelicz to na gramy, rozłóż na posiłki (ile ich zaplanujesz) i siup!
Zrobione...trosszku pierdzielenia z tym jest, ale jak się zrobi takie wyliczenia raz, dwa, 10 razy...to potem już samo jakos idzie (co nie znaczy, że ja się tych wyliczeń ścisło trzymam- mam problem ze zjedzeniem takiej ilości żarcia jaką mi te wyliczenia pokazują)
Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
mnie tez wyskakuje non stop do obrzydzenia te reklamy. nie wiem kiedy sie kapną, ze to tylko ludzi wkurza a nie zachęca do kupna. ja nawet nie rejesteruje co to za reklama, co za firma, od razu zamykam.
mi tez wyskakuje i strasznie mnie drażni..normalnie mam awersję potem do rzeczy reklamowanych na wizażu
Cytat:
Podejrzewam, że jak La'Mbria zobaczy te moje 10km dziennie na rowerku, to padnie ze śmiechu ale ja cienki Bolek jestem
wcale się nie smieję, nawet ci brawo bije
Ja dziś 32km zrobiłam, ale jaaaaak mi się cięzko jechało...nogi jak z ołowiu, za to mój synek przeuroczy siedząc na foteliku pyta" cięsko ci co mama?" mówie- tak, synku, bardzo ciężko, bo pod górę jedziemy.
A synek- "to popcham cię i pomogę" i zaczął mnie rączką w plecy szturchać. Słodziak z niego...smiechowe to było, wiecie ja tu jadę pedałuję...a on mnie "popycha"
a potem mówi do TŻ- 'tatuś, widzisz ja mamie pomagam wjezdzać na górki"
Cytat:
Martolina no ten rowerek mnie też strasznie nudziiiiiiii. Czasem jak pedałuję, to coś sobie czytam, albo tv ogladam, ale wtedy zapominam, że muszę szybko pedałować, więc taka jazda w ogóle nie ma sensu
Dziś Twój tż wraca, czyli zapowiada się gorąca noc u Was wytęsknieni i wyposzczeni pewnie dacie czadu
A jeżeli chodzi o buzię Twojej M., to ja chyba nie pomogę, bo pojęcia nie mam. Tutejszy lekarz na wszystko, cokolwiek się dzieje w jamie ustnej, to każe psikać tantum verde (tutaj to się nazywa difflam spray), twierdzi, że nie zaszkodzi
a bo tantum to bardziej przeciwbólowo działa, niezbyt leczniczo tak ogólnie.
Napar z szałwi pomaga, ale...czy mloda zechce płukać (czy umie)? No i ...wit.C znaczy woda z ogórków kiszonych albo...spiryt-on wszystko odkazi
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Nic nie mówcie. Mam ochotę to wszystko yebnąć i sprzedać mieszkanie, kupić mniejsze i żyć tam z dziećmi i kotem.
Ten człowiek mnie tak wkur.wia, że to aż chore.
Coraz mocniej dojrzewam do decyzji, by żyć bez niego.
I pewnie tak będzie.
o Tamlin...ty to jesteś jednak baba z jajami!
Ale wiesz co?!
Mów co chcesz, a ja ci powiem, że i tak kochasz tego Kropa i tyle!Kończ to narzekanie idź do niego, niech przeprosi cię w wyrku
Nie narzekaj na niego, bo chlop ci sie trafił (poza momentami gdy ma gorszy dzień) naprawdę na medal....no a ponieważ właśnie ma gorszy moment, to mu uświadom, ze zostanie z Matim i koniec pieśni
Nawet niech nie probuje dyskutować

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości