Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-02-20, 09:08   #4771
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 808
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez SlodkaIstotka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny!
Prosze Was o radê
Chcê w maju (po maturze) ¶ci±æ w³osy na co¶ w stylu "Scene hair"
Obecnie w³oski mam takie jak na 1 zdjêciu Jakie fryzurki scene/emo by mi pasowa³y? w³osy mam ¶rednio gêste, falowane
Tu masz link do w±tku o fryzurach Emo:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199811
Mnie siê osobi¶cie nie podobaj±, ale ka¿dy ma inny gust. Wrzucam pare fotek. Masz falowane w³osy wiêc bêdziesz je musia³a prostowaæ, a potem tapirowaæ- niestety te zabiegi bardzo niszcz± strukturê w³osa. Choæ widzia³am te¿ dziewczyny, które mia³y falowane w³osy, ale wiadomo efekty by³y ró¿ne.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg emo scene hair idea.jpg (8,6 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (11,9 KB, 0 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (2).jpg (12,8 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (3).jpg (15,7 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (4).jpg (11,1 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (5).jpg (12,3 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (6).jpg (13,9 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (13,7 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg scene side bangs.jpg (24,7 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (7).jpg (4,5 KB, 2 za³adowañ)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956
¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze...
Kamila_Blondi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:39   #4772
masseur
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 54
Któr± fryzurê wybraæ?

Mam 17 lat, jestem ch³opakiem, mam ¶redniej d³ugo¶ci lekko krêcone (na koñcówkach) w³osy, ale za bardzo ju¿ mi odstaj± na boki. Chcia³bym to zmieniæ. Interesuj± mnie 2 fryzury:
1. Tutaj wystarczy chyba tylko troszkê wycieniowaæ (przycinaæ nie ma co, bo mam w³asnie obecnie w³osy tej d³ugo¶ci, mo¿e z 5mm krótsza grzywka, ale z 1cm d³u¿sze boki i z ty³ d³u¿sze z 2-3 cm).

2.

Tutaj ju¿ bardziej przyci±æ i wycieniowaæ.

Która wg was jest ³adniejsza i która ³atwiejsza do zrobienia ? I czy ta druga nie przypomina za bardzo obecnej fryzury biebera ?

Mi siê osobi¶cie ta pierwsza podoba bardziej, ale nie wiem czy da siê j± u mnie zrobiæ, bo ja nie mam takiego przedzia³ka (czy przedzia³ku) po ¶rodku, mi w³osy wychodz± z jednego punktu, jak na rys. numer 2.

Edytowane przez masseur
Czas edycji: 2012-02-20 o 13:10
masseur jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:10   #4773
playboykaa77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 458
Dot.: Któr± fryzurê wybraæ?

mi sie pierwsza podoba

a jezeli masz cos takiego, to zostaw:
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Joe_Manganiello_cropped.jpg (118,2 KB, 6 za³adowañ)

Edytowane przez playboykaa77
Czas edycji: 2012-02-20 o 17:11
playboykaa77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:27   #4774
playboykaa77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 458
Dot.: Planujê drastyczn± zmianê fryzury - czy obci±æ w³osy jak na zdjêciu?

Cytat:
Napisane przez futurum Poka¿ wiadomo¶æ
Na zmianê fryzury namawia mnie znajoma, która wykona³a kilka moich wirtualnych metamorfoz, ta podoba siê mi siê najbardziej:
podoba mi sie ta fryzura na tego ze zmierzchu.... roberta pattinsona
playboykaa77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-20, 22:47   #4775
DanielaDi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

mysle, ze kazdy problem z czolem rozwiazuje fajna grzywka
DanielaDi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-21, 10:10   #4776
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Dot.: Któr± fryzurê wybraæ?

Cytat:
Napisane przez masseur Poka¿ wiadomo¶æ
Mam 17 lat, jestem ch³opakiem, mam ¶redniej d³ugo¶ci lekko krêcone (na koñcówkach) w³osy, ale za bardzo ju¿ mi odstaj± na boki. Chcia³bym to zmieniæ. Interesuj± mnie 2 fryzury:
1. Tutaj wystarczy chyba tylko troszkê wycieniowaæ (przycinaæ nie ma co, bo mam w³asnie obecnie w³osy tej d³ugo¶ci, mo¿e z 5mm krótsza grzywka, ale z 1cm d³u¿sze boki i z ty³ d³u¿sze z 2-3 cm).

2.

Tutaj ju¿ bardziej przyci±æ i wycieniowaæ.

Która wg was jest ³adniejsza i która ³atwiejsza do zrobienia ? I czy ta druga nie przypomina za bardzo obecnej fryzury biebera ?

Mi siê osobi¶cie ta pierwsza podoba bardziej, ale nie wiem czy da siê j± u mnie zrobiæ, bo ja nie mam takiego przedzia³ka (czy przedzia³ku) po ¶rodku, mi w³osy wychodz± z jednego punktu, jak na rys. numer 2.
To zale¿y. Gdyby¶ wstawi³ swoje zdjêcie to ³atwiej by³o by oceniæ. Je¶li masz w³osy podatne na uk³adanie to proponujê pierwsz±.

Stary 2012-02-21, 21:04   #4777
Lyps
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Question CO ja mogê jeszcze zrobiæ z w³osami...

Mam w³osy do pasa, d³ugie blond....prost! tak proste ,¿e to ludzkie pojecie przechodzi. W ¿aden sposób nie chc± siê krêciæ. Znudzi³ mi siê ju¿ wysoki kuc, czy warkocz francuski, dobierany ....zeby robic koka sa za d³ugie i za ciê¿kie, w rozpuszczonych tez nie lubie chodzic , bo sie wszedzie "majtaja" . Ka¿da fryzura przyprawia mnie wieczorem o ból g³owy - w dos³ownym znaczeniu. Co ja mogê z nimi zrobiæ? Nie mogê ¶ci±æ na krótko , bo s± jak druty , i wtedy juz kompletnie w nic ich nie u³o¿ê... POMOCY!
Lyps jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 09:20   #4778
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Dot.: CO ja mogê jeszcze zrobiæ z w³osami...

Cytat:
Napisane przez Lyps Poka¿ wiadomo¶æ
Mam w³osy do pasa, d³ugie blond....prost! tak proste ,¿e to ludzkie pojecie przechodzi. W ¿aden sposób nie chc± siê krêciæ. Znudzi³ mi siê ju¿ wysoki kuc, czy warkocz francuski, dobierany ....zeby robic koka sa za d³ugie i za ciê¿kie, w rozpuszczonych tez nie lubie chodzic , bo sie wszedzie "majtaja" . Ka¿da fryzura przyprawia mnie wieczorem o ból g³owy - w dos³ownym znaczeniu. Co ja mogê z nimi zrobiæ? Nie mogê ¶ci±æ na krótko , bo s± jak druty , i wtedy juz kompletnie w nic ich nie u³o¿ê... POMOCY!
dodaj zdjêcie to co¶ doradzê

Stary 2012-02-23, 16:32   #4779
Biedroneczk4
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 277
GG do Biedroneczk4

Cytat:
Napisane przez Lyps Poka¿ wiadomo¶æ
to dodam do tego wszystkiego, ¿e nawet z ca³ym lakierem i piank± na g³owie nie chc± siê nawet zafalowaæ na d³u¿ej ni¿ godzinê... kiedy¶ nawet fryzjerka stwierdzi³a, ¿e moje w³osy s± koszmarne w uk³adaniu... od kilku lat jedynie regularnie przycinam koñcówki... chcia³abym co¶ zmieniæ... ale oprócz zmiany koloru nie bardzo wiem co?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg P250910_16.00.jpg (172,5 KB, 40 za³adowañ)

Wybierz rodzinê, której podarujesz na ¶wiêta paczkê z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansê jak± daje Ci los. Mo¿e dziêki Tobie te ¶wiêta bêd± dla kogo¶ lepsze od poprzednich?
www.szlachetnapaczka.pl

Preferencje

Moje próby tworzenia -w±tek wiza¿owy
Biedroneczk4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:00   #4780
Kathrin Von Hexe
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 116

Hej. Dziewczyny proszê was o pomoc. Chcia³abym co¶ zmieniæ. To jest do¶æ aktualne zdjêcie. Teraz mam jasnobr±zowe (wymywa mi siê ciemnejsza szamponetka). W³osy s± spiête, ale mam do¶æ d³ugie (prawie do pasa).
Katarzyna Górska 88061012404.jpg
A to zdjêcie z programu do stylizacji.
wirtualnyfryzjer1328720432973.jpg
Co o tym s±dzicie? Mo¿e która¶ z was podpowie mi co mog³abym zmieniæ. Przede mn± ¶lub w wakacje i chcia³abym wygl±daæ wyj±tkowo. Z góry dziêkujê za pomoc.
Stary 2012-02-23, 19:50   #4781
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczk4 Poka¿ wiadomo¶æ
to dodam do tego wszystkiego, ¿e nawet z ca³ym lakierem i piank± na g³owie nie chc± siê nawet zafalowaæ na d³u¿ej ni¿ godzinê... kiedy¶ nawet fryzjerka stwierdzi³a, ¿e moje w³osy s± koszmarne w uk³adaniu... od kilku lat jedynie regularnie przycinam koñcówki... chcia³abym co¶ zmieniæ... ale oprócz zmiany koloru nie bardzo wiem co?
Radzi³abym Ci trochê skróciæ w³osy i je wycieniowaæ tak jak ma Amanda Seyfried. Wtedy powinny siê lepiej uk³adaæ.
Do wykonania tej fryzury w³osy powinny siêgaæ za ramiona i byæ cieniowane. Stylizacja: po umyciu w³osów, na³ó¿ na nie trochê pianki dodaj±cej objêto¶ci i produkt termoochronny. Teraz przedziel je z boku. Wysusz w³osy suszark±, pozostawiaj±c je lekko wilgotne. Nakrêcaj±c koñce w³osów na okr±g³± szczotkê wykreuj falê. Na koniec u³ó¿ w³osy przy szyi i lekko spryskaj lakierem.
I koniecznie zrób co¶ z brwiami, bo ich nie widaæ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg partyfrisuren_3_420x540.jpg (39,1 KB, 11 za³adowañ)

Edytowane przez Kamila_Blondi
Czas edycji: 2012-02-23 o 19:52

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 21:48   #4782
Biedroneczk4
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 277
GG do Biedroneczk4

Cytat:
Napisane przez Kamila_Blondi Poka¿ wiadomo¶æ
Radzi³abym Ci trochê skróciæ w³osy i je wycieniowaæ tak jak ma Amanda Seyfried. Wtedy powinny siê lepiej uk³adaæ.
Do wykonania tej fryzury w³osy powinny siêgaæ za ramiona i byæ cieniowane. Stylizacja: po umyciu w³osów, na³ó¿ na nie trochê pianki dodaj±cej objêto¶ci i produkt termoochronny. Teraz przedziel je z boku. Wysusz w³osy suszark±, pozostawiaj±c je lekko wilgotne. Nakrêcaj±c koñce w³osów na okr±g³± szczotkê wykreuj falê. Na koniec u³ó¿ w³osy przy szyi i lekko spryskaj lakierem.
I koniecznie zrób co¶ z brwiami, bo ich nie widaæ.
brwi staram siê regularnie przyciemniaæ... tylko nie zawsze mam na to czas wiêc wychodz± takie kwiatki... zdjêcie jest do¶æ stare, ale ja siê nie zmieni³am... w³osy te¿ nie...

a ciêcie to jako¶ specjalnie muszê t³umaczyæ czy wystarczy, ¿e powiem d³ugo¶æ i cieniowanie? jako¶ nigdy cieniowania nie lubi³am... ale mo¿e jak tym razem pójdê do fryzjera to zaszalejê...

Wybierz rodzinê, której podarujesz na ¶wiêta paczkê z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansê jak± daje Ci los. Mo¿e dziêki Tobie te ¶wiêta bêd± dla kogo¶ lepsze od poprzednich?
www.szlachetnapaczka.pl

Preferencje

Moje próby tworzenia -w±tek wiza¿owy
Biedroneczk4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-24, 08:39   #4783
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczk4 Poka¿ wiadomo¶æ
brwi staram siê regularnie przyciemniaæ... tylko nie zawsze mam na to czas wiêc wychodz± takie kwiatki... zdjêcie jest do¶æ stare, ale ja siê nie zmieni³am... w³osy te¿ nie...

a ciêcie to jako¶ specjalnie muszê t³umaczyæ czy wystarczy, ¿e powiem d³ugo¶æ i cieniowanie? jako¶ nigdy cieniowania nie lubi³am... ale mo¿e jak tym razem pójdê do fryzjera to zaszalejê...
Chodzi o samo cieniowanie przodu (koñcówek w³osów). Nie daj sobie zrobiæ cieniowania od samej góry (na tzw emo), bo to nie to samo. Wklejam Ci przyk³ad takiego cieniowania. Ty go sobie nie rób. Je¶li masz mo¿liwo¶æ to wydrukuj sobie to zdjêcie Amandy i poka¿ fryzjerce. I po obciêciu niech Ci je tak u³o¿y. Bêdziesz wiedzia³a jak to potem sama robiæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (11,4 KB, 3 za³adowañ)

Edytowane przez Kamila_Blondi
Czas edycji: 2012-02-24 o 08:49
Stary 2012-02-24, 08:56   #4784
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kathrin Von Hexe Poka¿ wiadomo¶æ
Hej. Dziewczyny proszê was o pomoc. Chcia³abym co¶ zmieniæ. To jest do¶æ aktualne zdjêcie. Teraz mam jasnobr±zowe (wymywa mi siê ciemnejsza szamponetka). W³osy s± spiête, ale mam do¶æ d³ugie (prawie do pasa).
Za³±cznik 4519516
A to zdjêcie z programu do stylizacji.
Za³±cznik 4519517
Co o tym s±dzicie? Mo¿e która¶ z was podpowie mi co mog³abym zmieniæ. Przede mn± ¶lub w wakacje i chcia³abym wygl±daæ wyj±tkowo. Z góry dziêkujê za pomoc.
No na pewno podcinanie koñcówe od czasu do czasu ¿eby by³y zdrowe. Polecam Ci fryzurkê pierwsz± z za³±cznika lub po prostu rób sobie lekkie fale na w³osach (koczek, warkocze, ¶limaczki na noc). Do ¶lubu d³ugie w³osy s± idealne. Mo¿na z nich wyczarowaæ naprawdê wszystko. Znalaz³am kilka piêknych upiêæ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg download.jpg (13,9 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (2).jpg (12,5 KB, 1 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (3).jpg (9,8 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (4).jpg (12,4 KB, 3 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (5).jpg (9,1 KB, 5 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,1 KB, 0 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (10,3 KB, 0 za³adowañ)

Stary 2012-02-24, 17:39   #4785
asiaruda
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Hej mo¿e i mi co¶ doradzicie? od 2 lat zapuszcza³am w³osy, ale ja siê nie nadajê do noszenia d³ugich w³osów- s± one gêste i strasznie siê pl±cz± przez co jestem zmuszona chodziæ ca³y czas w kitce
chcia³bym je skróciæ i mo¿e zrobiæ grzywkê... aha i jeszcze jedno, one mo¿e i trochê siê krêc±, ale zale¿y to od tego jak je u³o¿ê po umyciu, a poza tym mam prostownicê, tak¿e z tym nie by³oby problemu
za³±czam swoje zdjêcia, a tak¿e fryzury które mi siê podobaj± mile widziane tak¿e wasze propozycje z góry dziêkujê za pomoc
mo¿e warto jeszcze podkre¶liæ, ¿e mam 16 lat

EDIT: zdjêcia usuniête, ju¿ siê zdecydowa³am, a jedna odpowied¼ mnie usatysfakcjonowa³a

Edytowane przez asiaruda
Czas edycji: 2012-02-25 o 11:37
asiaruda jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 20:30   #4786
daga_15
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13
Fryzura

Hej wiza¿anki
Chcia³abym zmieniæ fryzurê. Obecnie mam równe, ¶redniej d³ugo¶ci w³osy, s± gêste i ciê¿kie przez co ci±gle wygl±daj± na 'przylizane'. Myjê je codziennie, poniewa¿ przet³uszczaj± siê w zastraszaj±cym tempie.
Chcia³abym mieæ lekk± fryzurkê, ¿eby w³osy wygl±da³y ³adnie i zdrowo.
Wola³abym siê obej¶æ bez grzywki. Nie mogê mieæ zbyt krótkich i wycieniowanych w³osów, poniewa¿ mam odstaj±ce uszy i zakrywam je wszelkimi mo¿liwymi sposobami.
Macie jakie¶ propozycje?
Dziêkujê i pozdrawiam.
daga_15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-25, 10:09   #4787
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiaruda Poka¿ wiadomo¶æ
Hej mo¿e i mi co¶ doradzicie? od 2 lat zapuszcza³am w³osy, ale ja siê nie nadajê do noszenia d³ugich w³osów- s± one gêste i strasznie siê pl±cz± przez co jestem zmuszona chodziæ ca³y czas w kitce
chcia³bym je skróciæ i mo¿e zrobiæ grzywkê... aha i jeszcze jedno, one mo¿e i trochê siê krêc±, ale zale¿y to od tego jak je u³o¿ê po umyciu, a poza tym mam prostownicê, tak¿e z tym nie by³oby problemu
za³±czam swoje zdjêcia, a tak¿e fryzury które mi siê podobaj± mile widziane tak¿e wasze propozycje z góry dziêkujê za pomoc
mo¿e warto jeszcze podkre¶liæ, ¿e mam 16 lat
Ta fryzurka pasowa³aby do Ciebie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1330104907
Krótsze w³osy , masz okr±g³± buziê i sprawia³a by wra¿enie jeszcze bardziej pyzowatej. Je¶li zdecydowa³aby¶ siê jednak dalej zapuszczaæ to polecam wszelkiego rodzaju upiêcia: niedba³e koczki, k³oski, warkocze albo opaski. Skoro w³osy siê skrêcaj± czy faluj± to poczytaj sobie forum dla krêconow³osych. Mo¿e wydobêdziesz z nich prawdziwy potencja³ i bedziesz mieæ super fale tak jak na ostatnim zdjêciu z za³±cznika?? i nie prostuj w³osów, szkoda je niszczyæ. To kilka propozycji ode mnie:

Cytat:
Napisane przez daga_15 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej wiza¿anki
Chcia³abym zmieniæ fryzurê. Obecnie mam równe, ¶redniej d³ugo¶ci w³osy, s± gêste i ciê¿kie przez co ci±gle wygl±daj± na 'przylizane'. Myjê je codziennie, poniewa¿ przet³uszczaj± siê w zastraszaj±cym tempie.
Chcia³abym mieæ lekk± fryzurkê, ¿eby w³osy wygl±da³y ³adnie i zdrowo.
Wola³abym siê obej¶æ bez grzywki. Nie mogê mieæ zbyt krótkich i wycieniowanych w³osów, poniewa¿ mam odstaj±ce uszy i zakrywam je wszelkimi mo¿liwymi sposobami.
Macie jakie¶ propozycje?
Dziêkujê i pozdrawiam.
Dodaj zdjêcie, nikt tu nie jest jasnowidzem
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg images22.jpg (10,8 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCA17N0AK.jpg (10,8 KB, 4 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg untitled.jpg (9,9 KB, 5 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg untitled1.jpg (9,6 KB, 9 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCA5TQKPA.jpg (11,4 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAUQ41MN.jpg (12,6 KB, 3 za³adowañ)

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2012-02-27 o 22:31 Powód: post pod postem
Stary 2012-02-25, 11:13   #4788
asiaruda
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Cytat:
Ta fryzurka pasowa³aby do Ciebie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1330104907
Krótsze w³osy , masz okr±g³± buziê i sprawia³a by wra¿enie jeszcze bardziej pyzowatej. Je¶li zdecydowa³aby¶ siê jednak dalej zapuszczaæ to polecam wszelkiego rodzaju upiêcia: niedba³e koczki, k³oski, warkocze albo opaski. Skoro w³osy siê skrêcaj± czy faluj± to poczytaj sobie forum dla krêconow³osych. Mo¿e wydobêdziesz z nich prawdziwy potencja³ i bedziesz mieæ super fale tak jak na ostatnim zdjêciu z za³±cznika?? i nie prostuj w³osów, szkoda je niszczyæ. To kilka propozycji ode mnie:
Chyba rzeczywi¶cie masz racjê z tymi krótkim w³osami tak¿e, skrócê sobie tylko za ramiona i ewentualnie pocieniuje
dziêkujê za poradê
asiaruda jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:42   #4789
GreyLovex3
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 592
Dot.: Fryzura

Hej, ja równie¿ poproszê o pomoc w wyborze fryzury. Aktualnie mam w³osy trochê za pas, zniszczone farbowaniem. Chcia³abym je podci±æ i/lub znale¼æ sobie jak±¶ fryzurê. Zastanawiam siê tak¿e nad zmian± koloru na jaki¶ bardziej naturalny (mo¿e br±z?), tylko kompletnie nie wiem czy mi by pasowa³. Wg mnie nie bardzo, ale ci±gle s³yszê to od kole¿anek.
Jakie¶ pomys³y? We wtorek planujê i¶æ do fryzjera.

edit: tak, oczywi¶cie zapomnia³am o najwa¿niejszym tutaj zdjêcie: http://tinypic.pl/qw17ltxhyiw1
GreyLovex3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 13:39   #4790
asia03
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

Witam wszystkich )
Zastanawiam siê jak ¶ci±æ i u³o¿yæ tak± fryzurkê... To jest peruka, ale my¶lê, ¿e mo¿na i z naturalnych zrobiæ co¶ takiego. Bardzo mi siê podoba
Proszê pomó¿cie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 2103710505.jpg (51,2 KB, 12 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Peruecke_PL-722-04k.jpg (73,1 KB, 6 za³adowañ)

Edytowane przez asia03
Czas edycji: 2012-02-26 o 13:43
asia03 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:37   #4791
Agnieszka_Edyta
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 771
GG do Agnieszka_Edyta

Hej dziewczyny!
Od jakiego¶ czasu zapuszczam w³osy i jak dla mnie s± one ju¿ ca³kiem d³ugie, bo praktycznie do biustu- a z moimi w³osami to niez³e osi±gniêcie Ostatnio nasz³o mnie na wizytê u fryzjera, pocz±tkowo my¶la³am jedynie o podciêciu koñcówek, jednak po namy¶le stwierdzi³am ¿e mo¿e przyszed³ czas ¿eby zrobiæ co¶ z w³osami. W tej chwili w³osy nie s± wystopniowane, rosn± sobie rado¶nie jedn± d³ugo¶ci±, przedzia³ek robiê zawsze na ¶rodku i zgarniam w³osy w grzywkê na lew± stronê. Jednak tu jest problem, poniewa¿ moja grzywka siêga mi ju¿ do brody i jest do¶æ rzadka. My¶la³am nad zrobieniem sobie szerokiej, gêstej i prostej grzywki (jakie¶ 3 lata temu mia³am tak± i by³am do¶æ zadowolona) jednak bojê siê, ¿e teraz moja twarz mo¿e niewygl±daæ zbyt korzystnie- wiadomo, rysy zmieniaj± siê szczególnie, ¿e przesz³am przez okres dojrzewania i moja twarz zmieni³a siê trochê. Poni¿ej dodaje swoje zdjêcie z prost± grzywk± oraz grzywk± na bok plus dwie fotki tego nad jakimi grzywkami siê zastanawiam. Jesli mo¿ecie to dorad¼cie mi te¿ czy zostaæ przy równej d³ugo¶ci czy wystopniowaæ w³osy. Z góry wielkie dziêki!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10725.jpg (29,6 KB, 24 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0070.jpg (73,5 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg img125353.fryzury-dlugie.1328739.jpg (20,1 KB, 28 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg img100188.fryzury-dlugie.815033.jpg (32,1 KB, 10 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg img95866.fryzury-dlugie.1299743.jpg (30,8 KB, 23 za³adowañ)
Agnieszka_Edyta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-27, 09:43   #4792
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GreyLovex3 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, ja równie¿ poproszê o pomoc w wyborze fryzury. Aktualnie mam w³osy trochê za pas, zniszczone farbowaniem. Chcia³abym je podci±æ i/lub znale¼æ sobie jak±¶ fryzurê. Zastanawiam siê tak¿e nad zmian± koloru na jaki¶ bardziej naturalny (mo¿e br±z?), tylko kompletnie nie wiem czy mi by pasowa³. Wg mnie nie bardzo, ale ci±gle s³yszê to od kole¿anek.
Jakie¶ pomys³y? We wtorek planujê i¶æ do fryzjera.

edit: tak, oczywi¶cie zapomnia³am o najwa¿niejszym tutaj zdjêcie: http://tinypic.pl/qw17ltxhyiw1
Nie farbuj siê na br±z. To nie jest kolor dla Ciebie! W blondzie Ci ¶licznie. Tylko nie przesadzaj z jasno¶ci±. Powinna¶ wybieraæ ¶redni blond. Co do ciêcia to na pewno obci±æ to co zniszczone, rozdwojone. I wydaje mi siê, ¿e najlepszym rozwi±zaniem by³o by wyrównanie na prosto. To zdjêcie zawsze mnie inspiruje. Ponadto ja bym Ciê widzia³a w grzywce na boku takiej jak z drugiego za³±cznika.
I piêknie Ci w krêconych w³osach
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg img13355_fryzury-dlugie_210704.jpg (30,2 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1229856915.jpg (26,8 KB, 12 za³adowañ)

Stary 2012-02-27, 09:48   #4793
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka_Edyta Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny!
Od jakiego¶ czasu zapuszczam w³osy i jak dla mnie s± one ju¿ ca³kiem d³ugie, bo praktycznie do biustu- a z moimi w³osami to niez³e osi±gniêcie Ostatnio nasz³o mnie na wizytê u fryzjera, pocz±tkowo my¶la³am jedynie o podciêciu koñcówek, jednak po namy¶le stwierdzi³am ¿e mo¿e przyszed³ czas ¿eby zrobiæ co¶ z w³osami. W tej chwili w³osy nie s± wystopniowane, rosn± sobie rado¶nie jedn± d³ugo¶ci±, przedzia³ek robiê zawsze na ¶rodku i zgarniam w³osy w grzywkê na lew± stronê. Jednak tu jest problem, poniewa¿ moja grzywka siêga mi ju¿ do brody i jest do¶æ rzadka. My¶la³am nad zrobieniem sobie szerokiej, gêstej i prostej grzywki (jakie¶ 3 lata temu mia³am tak± i by³am do¶æ zadowolona) jednak bojê siê, ¿e teraz moja twarz mo¿e niewygl±daæ zbyt korzystnie- wiadomo, rysy zmieniaj± siê szczególnie, ¿e przesz³am przez okres dojrzewania i moja twarz zmieni³a siê trochê. Poni¿ej dodaje swoje zdjêcie z prost± grzywk± oraz grzywk± na bok plus dwie fotki tego nad jakimi grzywkami siê zastanawiam. Jesli mo¿ecie to dorad¼cie mi te¿ czy zostaæ przy równej d³ugo¶ci czy wystopniowaæ w³osy. Z góry wielkie dziêki!
Grzywka na boku (ta z pierwszego zdjêcia) jest idealna! Bardzo Ci w niej ³adnie. Nie cieniuj w³osów. Moim zdaniem du¿o lepiej prezentuj± siê w³osy równe. Sprawiaj± wra¿enie gêstszych.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 11:58   #4794
GreyLovex3
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 592

Cytat:
Nie farbuj siê na br±z. To nie jest kolor dla Ciebie! W blondzie Ci ¶licznie. Tylko nie przesadzaj z jasno¶ci±. Powinna¶ wybieraæ ¶redni blond. Co do ciêcia to na pewno obci±æ to co zniszczone, rozdwojone. I wydaje mi siê, ¿e najlepszym rozwi±zaniem by³o by wyrównanie na prosto. To zdjêcie zawsze mnie inspiruje. Ponadto ja bym Ciê widzia³a w grzywce na boku takiej jak z drugiego za³±cznika.
I piêknie Ci w krêconych w³osach
Dziêkujê
Moje w³osy jako¶ bardzo ciê¿ko rozja¶niæ.
http://img5.burak.pl/img/7/0/0/2/far...ty-blond-2.jpg
To wy¿ej to farba, dziêki której otrzyma³am taki kolor, jak na zdjêciu. http://www.palette.pl/uploads/pics/CS_321_01.jpg
Pamiêtam, ¿e kiedy¶ próbowa³am zmywaln± farb± z Pallete, chyba ¶redni blond, co¶ podobnego do tego zdjêcia wy¿ej i kompletnie nic nie za³apa³o.
Dodam, ¿e ta farba z Garniera bardzo niszczy mi w³osy i wysusza skórê g³owy (straszny ³upie¿), pomimo ¿e odrosty farbujê co pó³ roku. Czy wg Ciebie pozostaæ przy tej farbie?

PS. Mogê Ci pó¼niej wys³aæ moje zdjêcia na priv w prostej grzywce i uko¶nej? Mo¿e to by Ci pomog³o mi wybraæ jeszcze tê grzywkê, bo nie jestem zdecydowana i siê trochê bojê j± ¶cinaæ. tylko muszê poszukaæ tych zdjêæ
GreyLovex3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:27   #4795
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GreyLovex3 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê
Moje w³osy jako¶ bardzo ciê¿ko rozja¶niæ.
http://img5.burak.pl/img/7/0/0/2/far...ty-blond-2.jpg
To wy¿ej to farba, dziêki której otrzyma³am taki kolor, jak na zdjêciu. http://www.palette.pl/uploads/pics/CS_321_01.jpg
Pamiêtam, ¿e kiedy¶ próbowa³am zmywaln± farb± z Pallete, chyba ¶redni blond, co¶ podobnego do tego zdjêcia wy¿ej i kompletnie nic nie za³apa³o.
Dodam, ¿e ta farba z Garniera bardzo niszczy mi w³osy i wysusza skórê g³owy (straszny ³upie¿), pomimo ¿e odrosty farbujê co pó³ roku. Czy wg Ciebie pozostaæ przy tej farbie?

PS. Mogê Ci pó¼niej wys³aæ moje zdjêcia na priv w prostej grzywce i uko¶nej? Mo¿e to by Ci pomog³o mi wybraæ jeszcze tê grzywkê, bo nie jestem zdecydowana i siê trochê bojê j± ¶cinaæ. tylko muszê poszukaæ tych zdjêæ
Jasne, ¿e mo¿esz Te¿ kiedy¶ u¿y³am tej farby na moich w³osach i wysz³y prawie jak platyna Powinna¶ z niej zrezygnowaæ skoro tak ¼le na Ciebie dzia³a. Je¶li mogê Ci co¶ poleciæ to farby Loreal Recital Preference np California 8 ¶redni blond. Bardzo by³am z niej zadowolona, w³oski by³y miêkkie, a od¿ywka do farby cudowna Mam zdjêcie w albumie jakby¶ chcia³a zobaczyæ. Trzeba siê tylko zaprzyja¼niæ

Stary 2012-02-27, 19:36   #4796
Agnieszka_Edyta
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 771
GG do Agnieszka_Edyta

Cytat:
Grzywka na boku (ta z pierwszego zdjêcia) jest idealna! Bardzo Ci w niej ³adnie. Nie cieniuj w³osów. Moim zdaniem du¿o lepiej prezentuj± siê w³osy równe. Sprawiaj± wra¿enie gêstszych.

Dziêkujê bardzo za radê! W takim razie jutro l±dujê na fotelu u fryzjera i pozbywam siê czê¶ci swoich k³aczków Mam nadziejê ¿e z pozytywnym skutkiem
Agnieszka_Edyta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-28, 10:21   #4797
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka_Edyta Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê bardzo za radê! W takim razie jutro l±dujê na fotelu u fryzjera i pozbywam siê czê¶ci swoich k³aczków Mam nadziejê ¿e z pozytywnym skutkiem
Pochwal siê pó¼niej

Stary 2012-02-29, 17:58   #4798
alutkaaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Hej dziewczyny,czy mozecie mi poradziæ,jaka fryzura bêdzie pasowaæ do mojego kszta³tu twarzy?To jedyne w miare dobre zdjêcie jakie mam Moje w³osy bardzo siê faluj± od po³owy,silnie siê skrêcaja gdy jest wilgoæ.Dziêkujê za rady
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz.jpg (89,1 KB, 21 za³adowañ)
Stary 2012-03-01, 08:35   #4799
Kamila_Blondi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alutkaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny,czy mozecie mi poradziæ,jaka fryzura bêdzie pasowaæ do mojego kszta³tu twarzy?To jedyne w miare dobre zdjêcie jakie mam Moje w³osy bardzo siê faluj± od po³owy,silnie siê skrêcaja gdy jest wilgoæ.Dziêkujê za rady
Napisz co¶ wiêcej: jakiej s± d³ugo¶ci, czy s± grube i gêste czy cienkie i rzadkie?? Tak zamaza³a¶ zdjêcie, ¿e trochê ciê¿ko mi oceniæ kszta³t twarzy, ale s±dzê, ¿e jest to owal.

Stary 2012-03-01, 14:45   #4800
alutkaaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Za³±czam jeszcze 2 zdjêcia,mam nadziejê,¿e bardziej ni¿ poprzednie obrazuj± mój kszta³t twarzy.W³osy mam d³ugie,trochê wycieniowane,najd³u¿sze pasma prawie siêgaj± talii. W³osy mam grube,choæ na studiach du¿o ich straci³am przez z³± dietê i stres,teraz w okolicy czo³a porobi³y mi siê ma³e "wicherki".Moje w³osy sa takie,¿e jak zrobiê koñski ogon,to gumka szybko siê na nich odgniata,czasami nawet jak przejadê palcem,to robi± siê fale. Gdy jest s³oneczna,sucha pogoda,to po wyprostowaniu,w³osy potrafi± byæ proste nawet ca³y dzieñ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz2.jpg (70,5 KB, 11 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wizaz3.jpg (67,2 KB, 8 za³adowañ)

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.