![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
zgadnijcie co pan S. robi? dobra nie zgadniecie, ja z krzesła spadłam jak zobaczyłam - sadzi kwiatki
![]() ![]() ![]() a i poszedł ze mną na zakupy po prezenty - kupiliśmy Barbie z koniem dla mojej Drody ![]() a pan S. w nagrodę za wytrwałość dostał tasak do ziół i łyżeczkę do oliwek - uwielbia takie kuchenne gadżety ![]() a ja sobie kupiłam tusz do rzęs - bo był w promocji - 2 w cenie 1 ![]() ![]() z prezentów brakuje mi czegoś dla taty - nie dość że na święta to jeszcze na imieniny ![]() zmykam spać
![]() |
#4802 | ||
Zakorzenienie
|
Tak, ale nieskuteczna jak widać...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem bardzo ciekawa, co dziś usłyszę na wizycie. Bardzo jestem ciekawa!
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
ja mam tak, że muszę rodzcom podwójne prezenty kupować, bo mama ma imieniny w wigilię, a tata urodziny 1 stycznia...
no i oczywiście z pomysłami u mnie krucho trochę... dla siostry mam wymyślone, a dla całej reszty nie za bardzo, chociaz notuje sobie w notesiku jak tylko cos mi do głowy przyjdzie
#4804 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spóźnione życzenia dla Gosi - 100lat!!! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek! Znowu poniedziałek.
Tola a może Miki z racji imienia urodzi sie w sobote???
#4806 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest średnio - ale kazdy kupuje każdemu zazwyczaj - a są rodzice, babcia, mąż, siostra, i czasem ciotka z wujkiem... no i rodzice podwójnie - wiec tez nie mało tych prezentów
![]() ale jakos damy radę, mam nadzieję, że w przyszłym tyg w weeked sobie zrobię te zakupaski i potem nie będę latać jak w ukropie przed samymi świętami
#4807 |
Wtajemniczenie
|
No to u mnie jest więcej - mam 3 rodzeństwa w tym 2 ma współmałżonków+2 dzieci+rodzice - teraz x2 i jeszcze babcia czyli 13 prezntów a tak mam 3 dla mojej rodzinki i dla męża też 3.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 | ||
Zadomowienie
|
Witam!
A ja się kuruję przedwczoraj mnie wzięło no i wczoraj nie pojechaliśmy na basen z Krzysiem. Sonia jak tam wrażenia po drugich zajęciach? Zapomniałam się spytać jak tam jest z zapleczem, są jakieś szafki, przewijak? Cytat:
Co to za zabawka z tym zegarem? Mozesz mi ją opisać? A Gosia to zrobiła się troszkę pucek, przybrała ciałka, a z tą spineczką w sukieneczce wyglada bajecznie! Ech... i rok minął, a pamiętam zdjecie z suszarką z ciuszkami dla przyszłej jeszcze nienarodzonej panny. Cytat:
Tola tylko nie bij z tym grudniem ale rzadko która rodzi przed terminem i jeszcze 2-tygodniowym. A małż na wieść o porodzie szybko wyzdrowieje zaręczam! ![]() A inne przyspieszacze stosowałaś? Jodie poproszę przepis na polędwicę cygańską w ziołach! To była wieprzowa czy wołowa?
![]() |
#4809 | ||||
Zakorzenienie
|
2 dni nie zaglądałam a tu aż 3 strony do czytania
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - zajęcia fajnie - tylko Szymon w drodze spał i na początku trochę płakał bo był spiący jeszcze ale potem już fajnie się bawił.
Co do zaplecza - nie ma rewelacji - szatnia jest jedna dla wszystkich, nie ma żadnych szafek, ale są przwijaki ale tylko 6 w dzieci było 8 - zupełnie nie przemyślane. Na szczęście 1 dziecko wyszło wcześniej bo malutek strasznie płakał - nic dziwnego dla 2 miesięczengo szkraba to trochę za wcześnie moim zdaniem. I nie ma przerw między zajęciami - co tez jest bez sensu bo szatnia mała a wcześniej jest grupa dzieci trochę starszych ale też z rodzicami przychodzą więc jest już okropnie ciasno. Annabel - na pewno wszystko będzie ok. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
jodie ja tez chce przepis, brzmi smacznie ![]() annabel lee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
oj jak słucham o tej polędwicy to mi też ślinka cieknie... taka głodna siedzę w pracy przed kompem
![]() ![]() usmazyłam sobie farsz który zamierzam zawinąć w gotowe ciasto francuskie i upiec i będę miała coś jakby "paszteciki" do barszczu... tylko to jeszcze taaaaaak długo....
#4814 |
Zadomowienie
|
Annabel będzie dobrze, trzymam kciukasy!
Sonia dzięki! Tak sobie Was czytam jak spedziliście Andrzejki a u nas lipa, zadzwonili do nas znajomi wieczorem, że zapraszaja nas na imprezkę tylko, że trudno bezdzietnym zrozumieć, że nie zaprasza się w ostatniej chwili, bo nie mamy co z dzieckiem zrobić. że musimy najpierw ustalić, znaleźć opiekę. Albo ostatnio hasło : zbiórka za 1h w knajpie. No i możemy tylko pomarzyć.
#4815 |
Zakorzenienie
|
Bandola, jak by to jeszcze lato było i ciepło, to czasem pewnie można małego na plecy zapakowac i być za 1h w knajpie... a tak jak jest zimno i siedzi sie w tych palarniach to masakra...
![]()
#4816 |
Rozeznanie
|
Jodie ta polędwica tak smakowicie brzmi
![]() ![]() Annabel ![]() Ja też powoli o prezentach myslę, ale raczej o gwiazdkowych niż mikołajkowych, no chyba, że małż będzie grzeczny ![]() ![]() Ja dziś po dwutygodniowej przerwie wracam do pracy i to od razu na posiedzenie Rady Ped. Mam nadzieję, że nie będzie na niej nic takiego, co mi odbierze zapał do pracy ![]() ![]() U mnie słoneczko, miłego dnia ze słońcem życze ![]()
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Eh poranek dzisiejszy masakryczny - małż nie wyhamował i wjechał w samochód przed nami i w nas wjechał następny
![]() No i dopiero dotarłam do pracy, po załatwianiu formalności i naprawy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4818 |
Wtajemniczenie
|
Miss- no to faktycznie - nieciekawa sytuacja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nerwy i załatwianie to też wątpliwa przyjemność a ja tak zgłodniałam, że właśnie spałaszowałam bułkę z pasztetem podlaskim - musiałam sobie w pracy zakupić ![]() mam dzisiaj wyjątkowego niechcieja ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4820 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
u nas też kiepsko z poniedziałku, pracownik miał wypadek i ma zwolnienie do 8.stycznia 2009 wrrr - na motorze poszalał ale nic ...Tola teraz ja nie mogę spac - dziś zasnęłam o 5 rano a teraz padam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No piękny początek tygodnia i miesiąca i powrotu mojego małża do pracy ![]()
![]() |
#4822 |
Raczkowanie
|
Moje Dziecko nie żyje... Zaraz jadę do szpitala na zabieg. Przepraszam Was, ale nie dam rady więcej pisać...
Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2008-12-01 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to pięknie... Ale najważniejsze, że Wam nic się nie stało.
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
Annabel - Kochana - brak mi słów....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
O mój Boże! Annabel Kochana! Tak strasznie mi przykro, jakie to niesprawiedliwe! Nie wiem, co napisać...
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4827 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.