![]() |
#4801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
A tak w ogóle to mam dzisiaj kolejną rocznicę z drutkiem
![]() Góra: rok, 6 miesięcy i 10 dni! Dół: rok i 3 miesiące! A niedługo nowa część naszego zadrutowanego wątku.! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Wtajemniczenie
|
a ja byłam za Muchą. Nataszy nigdy nie lubiłam...
#4806 |
Konto usunięte
|
To ja napiszę na temat i odpowiem na pytanie o eee.. jak to było? A! O 'intymne pocałunki'
![]() OSOBY PONIŻEJ 15 ROKU ŻYCIA, NIE CZYTAĆ ![]() Po kilku próbach się wstrzymujemy bo kończyło się... krwawo. Zależy jeszcze kto ma jaką technikę ale jakoś bardziej się wczuć nie da rady, zawsze coś zahaczało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
To ja się pochwalę, że wczoraj mineło 4 miesiące z druciakiem na górze i tydzień z drutem na dole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Raczkowanie
|
No proszę, jak ten czas leci...
26.11. minął mi już rok z aparatem na górze ![]() Za to dół mam ponad pół roku ![]() Przy okazji mojej rocznicy, podliczyłam ile już wydałam na całe leczenie: 4tys.zł. Nie jest źle, myślałam, że dużo więcej się uzbiera przez rok ![]() Jeśli chodzi o "intymne pocałunki", to trzeba być ostrożnym. Jak pisała 1000days o zahaczenie nie jest ciężko ![]() ![]() Edytowane przez Red_Roose Czas edycji: 2009-11-30 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zadomowienie
|
elinka 20 pamietam co mialas na poczatku...i jest juz ogromna roznica!!! zazdroszcze
mi w koncu wczoraj zeszla dwojka z jedynki, stalo sie to na imprezie bo uderzeniu sie butelka piwa w zeby, znaczy sie sama sie puknelam niechcacy, poszlam do lazienki zobaczyc w lusterku czy wszystko jest ok, patrze a tu taka zmiana oczekiwana od 1,5 miesiaca ![]() do kolejnej wizyty czyli 11grudnia jeszcze tyle czasu... ech... moze grubszego druta mi da w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim!! Mam do was jedno pytanie:
Gdzie można kupic te wyciorki do aparatu?I ile takie wyciorki kosztują?
#4813 |
Konto usunięte
|
W Rossmanie na przykład ale ceny nie pamiętam. Ale nie jakiś majątek. Ja polecam kupować jak najgrubsze. Pod drut i tak wejdą a najwięcej zgarną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Przyczajenie
|
prowokacja może nie, ale ciekawość jak najbardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
coś dziewczyny skromne w wypowiedziach ;p wiec moze ja zabiore głos , który cie zadowoli ;p wiec nic wogole nie przeszkadza, przynajmniej mi, moze zależy od techniki haha ;d no a jeśli chodzi o całowanie to ... kilka facetow chciało sporóbowac jak to jest sie całować z zadrutowaną ![]() a teraz moj problem ... pomozcie mi bo nie wiem co jeszcze moge zrobic - mam nowe druty i starsznie mnie aparat obtrał tam z tyłu na 6 i 7 i nie wiem co robic poniewaz ze pozno zaczełam akcje ratunkowa gdyz zdarzyło sie to na wypadzie weekendowym do KRK - po przyjezdzie miałam tak spuchnieta twarz ze no masakra - smarowalam SACHOLEM, przyklejałam wosk, płukałam szałwią, brałam tabletki przeciwbólowe i troche przeszlo ale pół twarzy dalej spuchniete ;\ o jedzeniu i mówieniu co moge zapomniec nawte bo przy każdym otwarciu buzi aparat sie wgryza w ta dziure i boli ;\\ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym razie nie przejmuj się, z Tobą wszystko ok!
![]() |
#4817 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Pozdrawiam wszystkie aparatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale w sumie dziewczyny nie narzekają na te retainery ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam kilka stron, jednak nic nie znalazłam...
otóż chodzi mi o to, czy któraś z was miała problem z za wąską górna szczęką i lekarz zalecił wyrwanie zębów zamiast hyraxa, hassa czy innego tego typu udziwnień. szczerze mówiąć cyba wolalabym pozbyć się zębów, lekarz kazał mi założyć hyrax, jednak z tego co czytałam robi się szpara, i przede wsyztskim są kłopoty z wyraźnym mówieniem, a w moim przypadku to akurat niedopuszczalne. mam przodozgryz z lekką asymetrią. wcześniej ten sam ortodonta mowil, ze aprat wystarczy, jednak teraz zaczal mnie straszczyc operacjami przez co kompletnie mnie zamurowalo. ![]() PS. jeśli ktoś zna jakiegoś sprawdzonego, w miare niedrogiego i z dobrym podejsciem do pacjenta ortodonte w warszawie prosze o namiar! |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
moj TZ unikal calowania w hyraxie.. chyba go to razilo.. i tak wyszlo ze nosilam hyrax 5 albo 6 tyg i nie pocalowal mnie .. jak juz to cmok ;] przykro mi bylo no ale szanowalam to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm mnie dziwi leczenie bez wyrywania... a miałaś zakładany aparat rozszerzający szczękę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na szczescie przy moim Damonie nic z tych rzeczy sie nie stało a sam aparat na 1,5 roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4826 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na wstępie chciałam powiedzieć, że fajnie, że rozpoczęłyście tą dyskusję, bo sama byłam ciekawa, a bałam się zapytać :P Nie próbowałam jeszcze w aparacie, ale wydaje mi się, że chyba nie powinno być tak źle i krwawo.. bo jakby nie patrzeć aparat znajduje się po zewnętrznej stronie zębów, których się nie używa przy "intymnym całowaniu". Problematyczne mogą być chyba tylko pierścienie wewnątrz... to może obkleić je woskiem? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
[1=bab42440679247773fa7d2c 59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5d e35cd1;15602938]Problematyczne mogą być chyba tylko pierścienie wewnątrz... to może obkleić je woskiem?
![]() ![]() Osz, cholerka, ja mam pierścienie! Będę musiała uważać jak się ktoś w międzyczasie przypałęta ![]() A tak na serio, to ja bym chyba się nie odważyła na różnego rodzaju pieszczoty. Co innego jak dziewczyna ma pojęcie co i jak, bo robiła to jeszcze bez aparatu, ale tak jak ja (pojęcia-nie-mająca-o-tym-zielonego), spasuję jednak ![]() ![]() Poznałam fajnego chłopaka ostatnio i zastanawiam się teraz co sobie pomyślał (myśli) o mnie i o tym aparacie... Nie mogę się doczekać żeby pozbyć się tego metalu ![]() Jutro idę na wizytę i od wczoraj zastanawiam się jaki kolor gumasów wybrać na dół (chcę pastelowe różowe, ale znając moje szczęście orto nie będzie takich miała) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie śmiesznie ostatnio, bo.. hm.. romantycznie się zakończyły ostatnie wieczory z kumplem, którego znam od lat-nie rzucał się do całowania dopóki aparatu nie miałam ![]() ![]() Cytat:
![]() a u mnie dół coraz bliżej, ale nie wiem czy nie przesunąć-6 po leczeniu momentami lekko pobolewa i boję się, że jednak kanałówka będzie ![]()
![]() |
#4829 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
haha powiem Ci ze coś w tym jest ;d aparat ma chyba magiczną moc przyciągania jak magnes ;d w ten likend byłam na klubach w KRK i poznałam kilku Anglików, jeden starszy o 9 lat stwierdził ze jestem 'so fucking gorgeous and cute' że aż musiał mnie przytulic bo sie nie mógł opanować ;d tak sie nawet zastanawiam jak to bedzie bez aparatu moje zycie wyglądać ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.