A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 14:09   #4801
martuha24
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Jeszcze 3 lata temu sama nic nie potrafilam w kuchni zrobic, ale wyjazd na studia i samodzielne zycie z TZem to zmienilo Chciec to moc Nie sadzilam, ze tak przesiadywanie w kuchni moze mi sie spodobac, a jednak Co do opadania ciasta, to moze jeszcze nie bylo dobre. Ja mam na to sposob mojej Mamy, a mianowicie wykalaczke wkladam w ciasto. Jesli sie oblepia, to znaczy, ze jeszcze nie jest zrobione i po wyjeciu z piekarnika opadnie Moze kiedy Tobie tez sie to przyda.
Znam ten sposób mama mi już wałkowała ... ale ciasto bylo upieczone jak sprawdzałam ...sprawdzam patyczkiem do szaszłyka aj poczekam jeszcze troche i znowu zrobie probe...
ja to bym probowala na okraglo az do momentu kiedy mi wyjdzie ale tż sie wkurza...jak słyszy z kuchni "KUR....ZNOWU MI NIE WYSZŁO"
Stary 2011-05-11, 14:14   #4802
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

a co do utrzymywania się ja nadal mieszkam z rodzicami aktualnie nie pracuję siedzę w domu
ale od 16 roku życia sama się utrzymuję tzn. karmią mnie i trzymają pod dachem. Ale jak tylko zaczęłam sobie dorabiać to sama sobie ubrania kupowałam kosmetyki,imprezy itd. A np. moja siostra dopiero po maturze zaczęła sama się utrzymywać. A ode mnie wymagali żebym była samodzielna... Kieszonkowego nie miałam no fakt dostałam może w ciągu roku 100 albo 200 ale wiadomo ile ciuchy kosztują. Głupie spodnie to już 50zł a gdzie reszta?? No i tak jest do tej pory, brata rodzice też utrzymują nie chce się uczyć ma tylko 2 dni szkoły a i tak nie chodzi 3 dni praktyk a nie chodzi itd wiecznie były z nim problemy ale kasę dostaje kiedy tylko chce. No ale nic nie użalam się nad sobą daje sobie radę teraz nie pracuję mam oszczędności z których korzystam dorabiam jak się coś trafi. Teraz jestem na diecie więc sama muszę sobie kupować żarcie więc jest ciężej ale daje radę. Może to mnie jakoś zahartuje na przyszłość.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:17   #4803
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

magdziaS - To dobrze, że jest poprawa! Też będę trzymać kciuki za Waszą małą Marysię

Cytat:
Moj TZcik trenuje sztuki walki juz z 10 lat i za juniora nawet Mistrzem Europy byl Odkad wyjechal na Wyspy trenuje juz bardziej rekreacyjnie, ale bardzo aktywny jest, lubi biegac, cwiczyc i takie tam, wiec naprawde niezle ciacho z niego (skoro juz przy ciastach bylysmy) :P
Uuuu... no to faktycznie niezłe ciacho Nie dość, że atleta kaloryferek to jeszcze Mistrzunio Superaśnie Zazdraszczam trochę Ale brzuszek mojego TŻa też jest fajny - nie żebym wybrzydzał - szczupły, ładny, trochę mięśnie się przebijają (ale kaloryfer to póki co ja mam z naszej dwójki ) hehe Też ostatnio biega sobie rankami tak rekreacyjnie a jesienią na ju jitsu zamierza się wybrać - czysto amatorsko oczywiście - bo miał kiedyś na uczelni i mu sie spodobało Także tak to z chłopakami jest różnie
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:21   #4804
evoonia86
Zakorzenienie

ok laski, ja się zbieram do lekarza. nasmarujcie trochę postów, żeby dziś zamknąć wątek
Stary 2011-05-11, 14:23   #4805
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
magdziaS - To dobrze, że jest poprawa! Też będę trzymać kciuki za Waszą małą Marysię

Uuuu... no to faktycznie niezłe ciacho Nie dość, że atleta kaloryferek to jeszcze Mistrzunio Superaśnie Zazdraszczam trochę Ale brzuszek mojego TŻa też jest fajny - nie żebym wybrzydzał - szczupły, ładny, trochę mięśnie się przebijają (ale kaloryfer to póki co ja mam z naszej dwójki ) hehe Też ostatnio biega sobie rankami tak rekreacyjnie a jesienią na ju jitsu zamierza się wybrać - czysto amatorsko oczywiście - bo miał kiedyś na uczelni i mu sie spodobało Także tak to z chłopakami jest różnie
OOO widze u Was to samo.... Mój TŻ ma osobny pokoj i tam jest jego sprzet sportowy i jak to mowi "tam jest jego raj".... tam sie moze odprezyc...;p jak wraca wieczorem z pracy a nastepny dzien ma wolny to mowi "musze jutro odpoczac, chce powiczyc..." no to mysle sobie to faktycznie odpoczniesz...:P
Stary 2011-05-11, 14:29   #4806
bluesky89
Zakorzenienie

Witam, witam
To ja Wam się pochwalę moją suknią
Nie zwracajcie uwagi na stanik.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00330_-_Kopia.jpg (85,0 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00331.jpg (91,2 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00332.jpg (93,9 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2011-05-11 o 14:32
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:33   #4807
Nattiv
Zakorzenienie

Mój Tż też "sportowiec" Oprócz jego zamiłowania do rowerów chodzi od 3 lat kilka razy w tygodniu na siłownię. Jednak mimo wszystko troszkę misiaczek jest z niego, ale ja takich lubię Chociaż jakby miał kaloryferek to bym się nie obraziła

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 14:33   #4808
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ok laski, ja się zbieram do lekarza. nasmarujcie trochę postów, żeby dziś zamknąć wątek
Popieram

Ja siedzę na ławce przed blokiem uczę się a TŻ grzebie przy samochodzie. Jutro jedziemy po ten garnitur więc trzeba przygotować autko

seagirl wiem co czujesz kiedyś miałam podobną dietę przez 3 msc po podejrzeniu wyrostka. I w sumie u mnie to nie miało żadnego celu medycznego bo mi nic nie było w sumie więc trzymaj się. Zdrowie jest najważniejsze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:34   #4809
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tusia w zeszłym tygodniu była promocja na wszystko co meksykańskie w lidlu i tak zakupiłam placki do tortilli, za grosze. Bardzo smaczne były te placki, aż żałuję, że więcej nie kupiłam. I domowe tortille maja to do siebie, że do środka wkładasz co tylko chcesz i ile chcesz
Twoja koncepcja oprawy muzycznej na ślubie bardzo mi się podoba My na dzień dzisiejszy możemy mieć 2 gitary, organy, bongosa i skrzypce, do tego 2 wokale damskie (zbieranina moich i znajomych siostry, łącznie z siostrą, bo czasem grywa na mszach szkolnych). Szczerze do szczęścia brakuje mi jeszcze flet i gitara basowa. I tak kombinuję, żeby załatwić zespół. Muszę podzwonić, popytać, ile by w ogóle wzięli???? Ale kombinacja fletu poprzecznego ze skrzypkami, a w tle bongos... miodzio
o kurcze, też byłam w zeszłym tygodniu w lidlu, ale nie zwróciłam uwagi na tę promocję ....gapa ze mnie Święte słowa - gdy robisz sama tortillę dajesz to, co chcesz i wiesz co tam dajesz
Dziękuję
No proszę, widzę, że u Ciebie zapowiada się prawdziwa uczta dla ucha Świetny pomysł jeśli chodzi o oprawę muzyczną
Cytat:
Trochę dziwne, bo gdyby jej zależało na sprzedaży, to powinna się skontaktować. A nawet jeśli już sprzedała, to mogłaby chociaż poinformować z grzeczności, że oferta nieaktualna.
też mi się wydaje, że gdyby dziewczynie zależało sprzedać suknię to dawno by się do Ciebie odezwała. Tym bardziej, że wiemy jakie są szanse, by sprzedać suknię, to tym bardziej powinno jej zależeć.
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a o to i moja suknia
naprawdę piękna! te drapowania na gorsecie
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ależ masz szczęście, że posiadasz w swoim otoczeniu takich chłopów - jeszcze wybierać możesz Ja właśnie też teraz szukam takiego chłopaka z gitarą, z dobrym głosem... Kiedyś, jak chodziłam na pielgrzymki to miałam paru takich znajomych, ale to było dawno i znajomości się rozpierzchły po świecie... W te wakacje będę intensywnie wypytywać w lubelskim o takiego. też uwielbiam dobry, porządny męski głos, a jeszcze z dźwiękami gitary Ale ja znów lubię, jak śpiewanie jest mieszane - i babskie i męskie głosy - piękne współbrzmią. Baby już mam, teraz czas na chłopa Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie, bo bym się uśmiechnęła o któregoś z tych Twoich
A ogólnie Twój plan jest super I jeszcze taki łatwy do zrealizowania, że normalnie Ci zazdraszczam
Dziękuję Miejmy nadzieję, że jedna z tych opcji wypali
Też uwielbiam mieszane śpiewanie (np. na 2 głosy ). Dla mnie bajka. Ale stawiam na samego faceta No chyba, że mi się coś odwidzi.
Trzymam kciuki za zrealizowanie Twojego planu

evoonia - w dalszym ciągu się trzymają!
Bardzo się cieszę, że zrobiłaś piorunujące wrażenie
No proszę, jakie stanowisko! Nic tylko się cieszyć

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 14:34   #4810
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Witam, witam
a to już kupujesz czy dopiero przymierzasz???
ślicznie wyglądasz w niej ja miałam stanik fioletowy podczas przymiarek ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-11, 14:46   #4811
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a to już kupujesz czy dopiero przymierzasz???
ślicznie wyglądasz w niej ja miałam stanik fioletowy podczas przymiarek ;p
Dopiero przymierzam Dziękuję Ci bardzo Choć i tak bede tylko wypożyczać Hah, to nie jestem sama z takim doborem stanika ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 14:52   #4812
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero przymierzam Dziękuję Ci bardzo Choć i tak bede tylko wypożyczać Hah, to nie jestem sama z takim doborem stanika ;p
no co ty ;p ja w ogóle nie mam białych staników nie lubię ich ;/ dla mnie wyglądają tak babcinie ale no nic jeden trzeba będzie kupić na ślub

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

rodzice wymyślili wyjazd na ryby i grilla więc mykam
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-11, 15:00   #4813
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no co ty ;p ja w ogóle nie mam białych staników nie lubię ich ;/ dla mnie wyglądają tak babcinie ale no nic jeden trzeba będzie kupić na ślub

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

rodzice wymyślili wyjazd na ryby i grilla więc mykam
skąd ja to znam ;p
No to miłego popołudnia i wieczorku
Stary 2011-05-11, 15:10   #4814
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Witam, witam
Bardzo ladna suknia! Dol mi sie bardzo podoba, co do gory, to nie jestem przekonana do takich swiecacych gorsetow,ale Ty bardzo ladnie sie w nim przezentujesz Dobry wybor!

Pieguski juz sie robia Masa (sprowalam na placa :P) pychota Mam nadzieje, ze jak wyjda z piekarnika to beda jeszcze lepsze Jak bedzie sie czym chwalic, to wstawie foto
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:14   #4815
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ladna suknia! Dol mi sie bardzo podoba, co do gory, to nie jestem przekonana do takich swiecacych gorsetow,ale Ty bardzo ladnie sie w nim przezentujesz Dobry wybor!
Dziękuję bardzo Ja też nie byłam do niego przekonana, ale jak go zobaczyłam na sobie to prezentował się bardzo sympatycznie

Ee, to mam nadzieje, że podzielisz się tymi cudeńkami
Stary 2011-05-11, 15:19   #4816
malinkowo88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo dziękuję za wspierałki i kciuki, jesteście na prawdę kochane Stan Marysi jest już stabilny. Najgorsze są ewentualne komplikacje, ale na razie czekamy, nic więcej nie można zrobić. Najgorsze jest to, że Marysie potem czeka długa rekonwalescencja i pobyt w klinice, a maleństwo ma dopiero 1,5 roku Poza tym mamą chrześnicy jest moja świadkowa i teraz nie wiem czy dalej "obarczać" ją tą rolą czy szukać kogoś innego
Dobra wiadomość, że już lepiej. Myśle że powinnaś zapytać świadkowej czy nie bedzie dla niej kłopot i sprawa się wyjaśni.

Cytat:
Witam, witam
Pomimo iż gustuję w onnym typie ta jest B. ładna

Cytat:
skąd ja to znam ;p
No to miłego popołudnia i wieczorku
Ja również nie lubie białej bielizny, ale czarna

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Pieguski juz sie robia Masa (sprowalam na placa :P) pychota Mam nadzieje, ze jak wyjda z piekarnika to beda jeszcze lepsze Jak bedzie sie czym chwalic, to wstawie foto
w takim razie czekamy
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:39   #4817
D0tk4
Zadomowienie

MNIAAAAAAAM! This is it!

Jeszcze bardzo cieple, wiec tylko kesa wzielam i bomba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pieguski.jpg (89,7 KB, 29 załadowań)
Stary 2011-05-11, 15:41   #4818
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Witam, witam
Suknia zupełnie nie w moim guście i stylu, ale trzeba przyznać że dobrze Ci w niej Wiadomo - bez czerwonych paseczków i po odpowiednim dopasowaniu będzie już w ogóle fajowo, także super, że już masz typ - wygląda na to, że jesteś do niego przekonana ?

...a ja dla odmiany lubię białą bieliznę Jak dobrej firmy to wyglądają pięknie, dziewczęco i tak... dziewiczo Mam sentyment, rozumiecie

Kuuurczęęę... to ja czekam Dotk4 na foty tych gotowych już piegusków Przepis tej już żem podkradła także pomyślę żeby w najbliższym czasie spróbować

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
MNIAAAAAAAM! This is it!

Mrrr...! Wyglądają smakowicie!
Aaaj ale bym sobie takich ciasteczek pachnących pojadła Tymczasem muszę się zadowolić biedronkowymi pierogami z truskawkami (ale za to ze śmietanką z cukrem waniliowym )
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:42   #4819
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
MNIAAAAAAAM! This is it!

Pychota. Gdybym nie musiała siedzieć nad prezentacją, to bym od razu poleciała do sklepu po składniki i bym zabrała się za pieczenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 15:52   #4820
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Mrrr...! Wyglądają smakowicie!
Aaaj ale bym sobie takich ciasteczek pachnących pojadła Tymczasem muszę się zadowolić biedronkowymi pierogami z truskawkami (ale za to ze śmietanką z cukrem waniliowym )
Ojej,to mi smaka narobilas Ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz jadlam takie pyszne pierozki, bo na truskawki mam okropne uczulenie ;(

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Pychota. Gdybym nie musiała siedzieć nad prezentacją, to bym od razu poleciała do sklepu po składniki i bym zabrała się za pieczenie
Polecam! Naprawde Tylko jak juz dziewczyny bedziecie robili, to naprawde LYZECZKA nakladac. Ja nie bylam pewna, ale zrobilam tak jak w przepisie i tak duze urosly Wiec lyzeczka i robic wieksze przerwy miedzy nimi, zeby sie nie zrosly
Stary 2011-05-11, 15:54   #4821
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej,to mi smaka narobilas Ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz jadlam takie pyszne pierozki, bo na truskawki mam okropne uczulenie ;(

Polecam! Naprawde Tylko jak juz dziewczyny bedziecie robili, to naprawde LYZECZKA nakladac. Ja nie bylam pewna, ale zrobilam tak jak w przepisie i tak duze urosly Wiec lyzeczka i robic wieksze przerwy miedzy nimi, zeby sie nie zrosly
Chyba polecę na te zakupy A ile sztuk Ci wyszło z tego przepisu?

Stary 2011-05-11, 16:01   #4822
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
MNIAAAAAAAM! This is it!

O matko!! aż narobiłaś mi ochoty na słodkie!! Ale chyba mam zapalenie dziąseł, bo normalnie lewą stronę jamy ustnej mam spuchniętą i lecę na antybiotyku. Ale brawka za wypiek
Cytat:
Suknia zupełnie nie w moim guście i stylu, ale trzeba przyznać że dobrze Ci w niej Wiadomo - bez czerwonych paseczków i po odpowiednim dopasowaniu będzie już w ogóle fajowo, także super, że już masz typ - wygląda na to, że jesteś do niego przekonana ?
Na 99,9 % będę w niej na ślubie. Na początku nie byłam do niej przekonana, ale później, po przymierzeniu i oglądaniu zdjęć później jestem na TAK!!
Stary 2011-05-11, 16:01   #4823
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Chyba polecę na te zakupy A ile sztuk Ci wyszło z tego przepisu?
40 Tak wiec pewnie z polowe zamroze, bo nie wiem kiedy to zjemy :P

Cytat:
O matko!! aż narobiłaś mi ochoty na słodkie!! Ale chyba mam zapalenie dziąseł, bo normalnie lewą stronę jamy ustnej mam spuchniętą i lecę na antybiotyku. Ale brawka za wypiek
Ała Mam nadzieje, ze antybiotyk pomoze ;/ Trzymaj sie!

Edytowane przez D0tk4
Czas edycji: 2011-05-11 o 16:02
Stary 2011-05-11, 16:02   #4824
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
MNIAAAAAAAM! This is it!

i jak tu sie z wami odchudzać dobrze, że nie mam czasu na razie
ale przepis zapisałam w zakładkach i na pewno wykorzystam

uciekam do notatek...
Stary 2011-05-11, 16:05   #4825
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Ała Mam nadzieje, ze antybiotyk pomoze ;/ Trzymaj sie!
Też mam taką nadzieje, wzięłam dopiero pierwszą tabletkę, więc trochę czasu mi potrzeba, żeby to przeszło.
dziękuję
Stary 2011-05-11, 16:06   #4826
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Normalnie lato w pełni. Szczerze to mi już dzisiaj było za gorąco.
Liczyłam na podobną pogodę w najbliższy weekend w Trójmieście, ale zapowiadają deszcz, w najlepszym wypadku zachmurzenie bez opadu Ale nic to. Wycieczka z TŻcikiem jest zawsze udana

Cytat:
Jejku dziewczyny, ale miałam pecha teraz. Wyjechałam do pracy na rowerku i jakieś 2 km dalej złapałam gumę Musiałam wracać się do domku i wzięłam już wolne do końca dnia. Napiszę w końcu prezentację, którą mam przedstawić w niedzielę.
No to faktycznie pechowo Ci się dzień zaczął.
Ale nie ma tego złego. Przynajmniej masz czas na przygotowanie prezentacji

Cytat:
A i kupiłam małej Oli sukieneczko- tunikę z getrami na urodziny. Moja przyszła szwagierka powiedziała, że ma mało ciuszków na teraz i na lato, więc myślę, że ok, co wy na to?? Oczywiście rzeczy dla maluchów kosztują majątek...
Jak najbardziej OK. A co do cen ubrań dla dzieci, to to jest jakaś kpina. Producenci żerują na klientach, bo wiadomo, że dzieciak szybko rośnie i trzeba co chwilę coś dokupywać

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Ja postanowilam dopiero w pazdzierniku pochodzic bo w grudniu zamierzam cos zamowic ale jak patrze na te zdjecia, przechodze obok salonow to juz mnie to zaczyna przerazac jest taki wybor, ze wlasciwie wszyskie na jakis sposob mnie zachwycaja...
Ja póki co wertuję internet. Co chwilę podoba mi się coś innego. Mam nadzieję, że w końcu mnie trafi i powiem - TAK, to ta!

Cytat:
Witam dziewczyny! Spalam dzis do 10.30 Jakie to cudowne uczucie, ze nic nie musze Tym bardziej, ze do pracy dopiero jutro, wiec naprawde bomba

Ogolnie to Wam powiem, ze w ostatnim czasie nie mialam dla siebie ani sekudny wolnego czasu, wiec jak wrocilam po egzaminie, to nie wiedzialam, co ze soba zrobic :P I w zwiazku z tym zrobilam dwa rozne ciasta czekoladowe, a dzis zrobie ciasteczka z czekolada, takie pieguski :P TZcik dzis wraca, to na pewno bedzie zadowolony :P
W końcu odpoczniesz i się zregenerujesz

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Nie mogę czytać o waszych przepisach, słodkościach itp.
Jestem aktualnie na bardzo restrykcyjnej zdjęcie (nie odchudzającej!)
Prawie Nic mi nie wolno Ze względów zdrowotnych. Ale mam nadzieję ze to nie potrwa wiecznie, sezon letni się zbliża a ja nawet loda nie mogę, grila czy piwa Nie mam pomysłu na śniadania bo nawet nabiału nie mogę buu.
Biedactwo Co ci jest, że musisz się tak bardzo pilnować z jedzeniem?

Cytat:
MNIAAAAAAAM! This is it!

Narobiłaś mi smaka Ale jest tak gorąco, że nikt mnie nie zmusi do odpalenia piekarnika
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:06   #4827
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

i jak tu sie z wami odchudzać dobrze, że nie mam czasu na razie
ale przepis zapisałam w zakładkach i na pewno wykorzystam
Przepraszam jutro zaczynam 4 dniowy intensywny maraton w pracy, wiec mozesz byc pewna, ze nie bede miala czasu na gotowanie/pieczenie i wrzucanie tu jakichkolwiek fotek :P
Stary 2011-05-11, 16:13   #4828
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a ja kupiłam buty dziś załączam zdjęcia
Piękne te buty!!

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za gratulacje ustalenia ostatecznej daty, za wpisanie na właściwe miejsce w kalendarzu... ale muszę was poinformować o nowej dacie:P 22.09 bo niestety zespołowi cos wypadło na 8.09. Jej.. ale sie cieszę, że już załatwione. I takim oto sposobem zaczęliśmy chodzić 22.02 a małżeństwo rozpoczniemy 22.09 jak będzie możliwość to ślub zrobię o 18 a chodzić zaczęliśmy o 18:01
Haha Ale zmieniasz tą datę ;P. Moja kumpela w ten sam dzień będzie ślubować co Ty ;D. Super, że już macie ostateczną datę

Cytat:
a o to i moja suknia

ostatnie trzy zdjęcia to zdjęcia zdobień na gorsecie

a na zdjęciu numer dwa po prawej stronie tej suni z tyłu stoją dwie to ta bliżej tej mojej to druga jaką mierzyłam w tym salonie ale ją słabo widac
Piękna jest . Też bym chciała już mieć swoją

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
kciuki pomogły, bo na rozmowie poszło mi świetnie !!!! jestem mega zadowolona, facet (prezes firmy) tez był bardzo zadowolony i od razu zaprosił mnie do drugiego etapu (powiedział, że na 5 osób, które były przede mną tylko mna jest zainteresowany ). pogadaliśmy trochę po angielsku i na szczęście też całkiem nieźle mi to poszło, więc jestem pozytywnie nastawiona. aczkolwiek jeszcze troszkę kciuków się przyda
to jest Polsko- amerykańska firma z branży IT, więc sporo będe miała do czynienia z językiem angielskim, co mnie osobiście bardzo cieszy
aplikuję na stanowisko : Koordynator biura zarządu - moim głównym zadaniem ma byc współpraca z zarządem (zarówno Polakami jak i Amerykanami) i koordynowanie funkcjonowania w Warszawie.
Stanowisko zapowiada się super! Oby dalej wszystko poszło w porządku. Trzymam kciuki

Cytat:
Witam, witam
Suknia jest piękna .

D0tk4- aż sobie skopiowałam przepis . Muszę w najbliższym czasie wypróbować
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:27   #4829
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Witam, witam
trochę nie podoba mi się ten obniżony stan w sumie to chyba przez to że mam uraz do takich sukienek ale ładnie Ci w niej i jeśli czujesz że to TA to bierz
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:34   #4830
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
trochę nie podoba mi się ten obniżony stan w sumie to chyba przez to że mam uraz do takich sukienek ale ładnie Ci w niej i jeśli czujesz że to TA to bierz
Każdy ma inny gust
Zapomniałam Ci w ogóle napisać, że Twoja suknia jest prześliczna
Idę się chyba położyć, bo umieram.. :/

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości