|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja póki co na szybko, chciałabym powiedzieć, ze z mieszkaniem troche ruszyło i jest szansa, ze do końca stycznia będziemy na swoim No ale radość ogromna No i dodatkowo pytanie: jak to jest z tym przewijakiem na łóżko? Jego sie na cos montuje? Bo póki co znajduje same nakładki 70x50 ale boje sie ze to ześlizgnie sie z łóżka razem z dzieckiem
|
|
|
|
#4833 |
|
Wtajemniczenie
|
Mecassie, swietnie, że z tym ubezpieczeniem sie udało
każda kasa sie przyda, a 2tys to juz bardzo duzo jest przeciez. Torrence, za kolejną w tym tygodniu wizytę ze świetnymi wieściami brawa Oj mnie cena pomidorów boli bardzo. I jeszcze to, ze takie brzydkie są. A tak zjadłabym kanapkę z pomidorkiem i masełkiem Mecassie, ja zamawiałam szlafrok od Dolce sonno. Dla mnie taki zwyczajny jest. Bardzo cienki (ja lubie takie mega grube, długie i ciepłe). Na pobyt w szpitalu bedzie w sam raz. ScarlettO, swietnie, że cos sie zaczelo ruszać z mieszkaniem. A te przewijaki to ja kojarzę, ze mają takie specjalne wypustki i one sie na łóżeczku blokują. Ale moge sie mylić, bo tylko poki co o nich czytalam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my ostatnio w smyku ogladalismy i wlasnie niby byla sama nakladka ale pod etykieta byly te elementy montazowe ![]() A z mieszkaniem super, oby wam sie udalo dopiac wszystko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam odebrać paczkę (nic dla dziecka, książki dla mnie
), od razu wstąpiłam do apteki i kilku sklepów - jakiś pan rzucił fochem, bo ekspedientka w piekarni zawołała mnie z kolejki, a on miał być następny, z kwaśną miną zapytał czy któraś z pan jeszcze jest w ciąży, czy już może kupować, więc rzuciłam na niego klątwę I jako że w poniedziałek powtarzam krzywą, to cały weekend będę pilnowała diety, więc dzisiaj na deser zjemy z tz rurki z kremem i mini eklerki
|
|
#4836 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo długo, mi jednak po około miesiącu przychodzą te paczuszki
![]() Cytat:
Ja dostałam na 3 tygodnie, poczta na mnie jeszcze trochę zarobi ![]() Sama się zorientujesz jak się przełoży. Ja np. przestałam mieć zgagę i poczułam rozpieranie w dole brzucha. Teraz czuję, że siedzi prawidłowo, bo kopie pod żebrami. Pisałyście o ruchach. Dla mnie są właśnie coraz wyraźniejsze, chociaż często polegają na napieraniu na ścianki i przepływaniu, a nie na szturchańcach ![]() Idę zjeść parówę
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiałam od dolce sono taki wiązany szlafrok za 40 zł, bawełna porządna, rozmiar trochę duży (mam S), szerokie rękawy
nie używam szlafroka w mieszkaniu, więc nie chciałam zbytnio inwestować ![]() skorzystałam z rossmanowej promo, wzięłam na próbę pieluszki bambusowe za pół ceny , ale już 2, bo newborn są tylko do 4 kg, inne firmy chyba do 5
Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2018-01-12 o 11:33 |
|
|
|
#4838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o pomidory to ja już strasznego smaka miałam, mam takiego warzywniaka, gdzie jest pewność, że pomiodor będzie smakował pomidorem więc się skusiłam... Scarlett tak, jak mówią dziewczyny, przewijak powinien mieć dołączone takie "nóżki" do własnoręcznego przykręcenia. Nasz na razie leży sobie na łóżeczku bez przykręconych i nie ma takiej opcji, żeby to się stabilnie samo trzymało.
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Popłakałam się na programie "ciąża z zaskoczenia"
Lunak dziękuję za info, a jaki masz kolor ? Ja właśnie taki gruby mam ale umrę w nim dlatego muszę coś cieńkiego. Wrrrrr dalej nie ma info w sprawie tej mojej paczki która rzekomo została do mnie dostarczona ciekawa jestem jak to się skończy...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic to, zobaczymy. Na wszelki wypadek już układam sobie w głowie pozytywne aspekty CC
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-12 o 11:37 |
|
|
|
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dubel
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia Jak podczytujesz to daj znać co u Ciebie
jesteś póki co pierwsza do rozwiązania Ilsa dopisz mi proszę kolejną wizytę na 31.01 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Granatowy wzięłam. W sumie to na kolorze mi sie zależało. Stwierdziłam, ze cena spoko to obojętnie jaki. Weź pościgaj ich z tą paczką. Głowę pozawracaj to moze w koncu dotrze. Niech sie nagimnastykują i ją odnajdą. Parapet chyba miała kiedys tez taki problem, ze w systemie przesylka wisiała jako dostarczona, a u niej nikt nie był. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to taka ważna paczucha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
20171228_221221.jpg Cytat:
Torrence, gratulacje do Ciebie pędzą 😍 Czaro_dziejkoo, buty jednak przypadły? No trudno 🙁 Karolka, trzymaj się w zdrowiu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Przestanę lubić kurierów. Dostałam maila, że będzie po 15, no to się jeszcze położyłam, bo padnięta jestem. Zasnęłam, dzwonek, kurier i po spaniu - dziękuję
wyżaliłam się Paczka z rzeczami do porodu przyszła, ale nawet nie mam siły oglądać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wlasnie tez ikee planuje zaliczyć i najbliższy dziecięcy sklep, bo wyczytałam, ze mają tam bazy isofix dostępne od ręki, a jakbym chciała od nich zamówić z Allegro to do 3 tygodni czas realizacji. Jeszcze pieluchy tetrowe chce tam pogladac, bo boje sie, ze jak zamowie skądś to mi przyjdzie taka cienka szmateczka (w auchanie i pepco takie cieniutkie, prześwitujące na 1 warstwie widziałam tylko) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mała ma czkawkę
![]() Cytat:
mogłaś powiesić karteczkę "nie przeszkadzać" Z rzeczami do porodu czyli co ? Gemini czy koszule jakieś ? Ja to chyba nie skorzystam z tego gemini tylko kupię wszystko stacjonarnie. Duża jest różnica w cenie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
Mecassie, nie mowię, ze zle. Tylko ja mam wizje takich tetrowych pieluch jak były kiedys - takie grube z porządnym splotem. Jak zobaczę cenę za inne to pewnie tez kupie w auchanie i bede je bardziej składać
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
20180112_121632.jpg
|
|
|
#4855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze jakies inne pieluszki wielorazowe a tetra jest tak tania ze mozna kupowac hurtowo i co chwile wymieniac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4857 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś spalam nawet.dobrze. tylko mąż mnie obudził swoim chrapaniem a tak to do 10 prawie sen Gratuluję udanych wizyt ![]() Dzis na obiad pierogi leniwe tylko nie chce mi się iść ich robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O właśnie mi wczoraj gin dał takie skierowanie wielorazowe na ktg i powiedział że przed każdą wizyta mam to od teraz wykonywać, no i wizyty co 2 tyg juz 😊 Czy wy też już ktg macie zalecane? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4860 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do nexta potwierdzam. Pajace co mam po synku są super, a używane i prane często. Cytat:
Przewijaki te sztywne mają takie mini nóżki, jak położysz na łóżeczku to blokują. Cytat:
Ale biorąc pod uwagę jaki prezent mi zasugerowała moja szwagierka (mama mojej chrzesnicy) to i tak nie ma tragedii (podobno jubilatka bardzo chce zegarek Korsa taki jak ja mam ![]() ![]() ) Cytat:
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

No ale radość ogromna
każda kasa sie przyda, a 2tys to juz bardzo duzo jest przeciez.

ciekawa jestem jak to się skończy...

jesteś póki co pierwsza do rozwiązania 
2tysiace to dla nas fortuna i ratunek na start.

a tak to do 10 prawie sen 

super, tak trzymać!!