Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-12, 11:18   #4831
Mecassie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Ja poszukam stacjonarnie a jak nie znajde to zamowie ten. Teraz mnie troche psychika blokuje bo zaplace drugi raz za przesylke wiec musze odczekac chwile zeby mnie to tak nie bolalo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No właśnie ja tak samo bo koszula już leży w szafie

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:19   #4832
ScarlettO
Wtajemniczenie

Hej
Ja póki co na szybko, chciałabym powiedzieć, ze z mieszkaniem troche ruszyło i jest szansa, ze do końca stycznia będziemy na swoim co tylko powoduje, ze tym bardziej musze cała wyprawkę juz do wyprowadzki skompletować, zeby od razu na wejściu do mieszkania zacząć prac i prasować... cos cuzje, ze czeka mnie teraz ciężkie 1,5 miesiąca No ale radość ogromna

No i dodatkowo pytanie: jak to jest z tym przewijakiem na łóżko? Jego sie na cos montuje? Bo póki co znajduje same nakładki 70x50 ale boje sie ze to ześlizgnie sie z łóżka razem z dzieckiem
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:23   #4833
Lunak
Wtajemniczenie

Mecassie, swietnie, że z tym ubezpieczeniem sie udało każda kasa sie przyda, a 2tys to juz bardzo duzo jest przeciez.

Torrence, za kolejną w tym tygodniu wizytę ze świetnymi wieściami brawa
Oj mnie cena pomidorów boli bardzo. I jeszcze to, ze takie brzydkie są. A tak zjadłabym kanapkę z pomidorkiem i masełkiem

Mecassie, ja zamawiałam szlafrok od Dolce sonno. Dla mnie taki zwyczajny jest. Bardzo cienki (ja lubie takie mega grube, długie i ciepłe). Na pobyt w szpitalu bedzie w sam raz.

ScarlettO, swietnie, że cos sie zaczelo ruszać z mieszkaniem.
A te przewijaki to ja kojarzę, ze mają takie specjalne wypustki i one sie na łóżeczku blokują. Ale moge sie mylić, bo tylko poki co o nich czytalam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:23   #4834
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
Hej
Ja póki co na szybko, chciałabym powiedzieć, ze z mieszkaniem troche ruszyło i jest szansa, ze do końca stycznia będziemy na swoim co tylko powoduje, ze tym bardziej musze cała wyprawkę juz do wyprowadzki skompletować, zeby od razu na wejściu do mieszkania zacząć prac i prasować... cos cuzje, ze czeka mnie teraz ciężkie 1,5 miesiąca No ale radość ogromna

No i dodatkowo pytanie: jak to jest z tym przewijakiem na łóżko? Jego sie na cos montuje? Bo póki co znajduje same nakładki 70x50 ale boje sie ze to ześlizgnie sie z łóżka razem z dzieckiem
Musisz szukac przewijaka na lozeczko, powinien miec dolaczone takie elementy mocujace my ostatnio w smyku ogladalismy i wlasnie niby byla sama nakladka ale pod etykieta byly te elementy montazowe

A z mieszkaniem super, oby wam sie udalo dopiac wszystko

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:27   #4835
Ojoanna29
Zakorzenienie

Byłam odebrać paczkę (nic dla dziecka, książki dla mnie ), od razu wstąpiłam do apteki i kilku sklepów - jakiś pan rzucił fochem, bo ekspedientka w piekarni zawołała mnie z kolejki, a on miał być następny, z kwaśną miną zapytał czy któraś z pan jeszcze jest w ciąży, czy już może kupować, więc rzuciłam na niego klątwę
I jako że w poniedziałek powtarzam krzywą, to cały weekend będę pilnowała diety, więc dzisiaj na deser zjemy z tz rurki z kremem i mini eklerki
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:30   #4836
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Zamawialam 11.11 więc trochę już czekam
Bardzo długo, mi jednak po około miesiącu przychodzą te paczuszki

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Pani doktor bardzo z nas zadowolona, żadnych zastrzeżeń nie ma, mocz, tokso, przeciwciała eleganckie, w badaniu położniczym nie stwierdziła żadnego ryzyka wcześniejszego porodu. Następna wizyta za dwa tygodnie więc zagęszczamy i monitorujemy ułożenie choć powiedziała, że to się jeszcze sto razy może zmienić i żeby się nie martwić. I L4 dostałam już do terminu porodu
Ale ci fajnie z tym L4 Ja dostałam na 3 tygodnie, poczta na mnie jeszcze trochę zarobi

Sama się zorientujesz jak się przełoży. Ja np. przestałam mieć zgagę i poczułam rozpieranie w dole brzucha. Teraz czuję, że siedzi prawidłowo, bo kopie pod żebrami.

Pisałyście o ruchach. Dla mnie są właśnie coraz wyraźniejsze, chociaż często polegają na napieraniu na ścianki i przepływaniu, a nie na szturchańcach

Idę zjeść parówę
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:30   #4837
julietta83
Zakorzenienie

zamawiałam od dolce sono taki wiązany szlafrok za 40 zł, bawełna porządna, rozmiar trochę duży (mam S), szerokie rękawy
nie używam szlafroka w mieszkaniu, więc nie chciałam zbytnio inwestować

skorzystałam z rossmanowej promo, wzięłam na próbę pieluszki bambusowe za pół ceny , ale już 2, bo newborn są tylko do 4 kg, inne firmy chyba do 5

Edytowane przez julietta83
Czas edycji: 2018-01-12 o 11:33
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-12, 11:31   #4838
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Torrence, za kolejną w tym tygodniu wizytę ze świetnymi wieściami brawa
Oj mnie cena pomidorów boli bardzo. I jeszcze to, ze takie brzydkie są. A tak zjadłabym kanapkę z pomidorkiem i masełkiem
Dzięki

A jeśli chodzi o pomidory to ja już strasznego smaka miałam, mam takiego warzywniaka, gdzie jest pewność, że pomiodor będzie smakował pomidorem więc się skusiłam...

Scarlett tak, jak mówią dziewczyny, przewijak powinien mieć dołączone takie "nóżki" do własnoręcznego przykręcenia. Nasz na razie leży sobie na łóżeczku bez przykręconych i nie ma takiej opcji, żeby to się stabilnie samo trzymało.
Stary 2018-01-12, 11:33   #4839
Mecassie
Zakorzenienie

Popłakałam się na programie "ciąża z zaskoczenia"

Lunak dziękuję za info, a jaki masz kolor ? Ja właśnie taki gruby mam ale umrę w nim dlatego muszę coś cieńkiego.

Wrrrrr dalej nie ma info w sprawie tej mojej paczki która rzekomo została do mnie dostarczona ciekawa jestem jak to się skończy...

Stary 2018-01-12, 11:35   #4840
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Sama się zorientujesz jak się przełoży. Ja np. przestałam mieć zgagę i poczułam rozpieranie w dole brzucha. Teraz czuję, że siedzi prawidłowo, bo kopie pod żebrami.
No zgaga póki co mi też przeszła, więc może idzie ku lepszemu Nic to, zobaczymy.
Na wszelki wypadek już układam sobie w głowie pozytywne aspekty CC

Edytowane przez Torrence
Czas edycji: 2018-01-12 o 11:37
Torrence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:36   #4841
Torrence
Wtajemniczenie

Dubel

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-12, 11:36   #4842
Mecassie
Zakorzenienie

Marcia Jak podczytujesz to daj znać co u Ciebie jesteś póki co pierwsza do rozwiązania

Ilsa dopisz mi proszę kolejną wizytę na 31.01

Stary 2018-01-12, 11:36   #4843
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi, że gumowe kapcie muszę kupić.
Z apteki też dalej nie zamówiłam
Od wczoraj są całkiem fajne gumowe kapcie w biedronce za niecałe 10 zł

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:37   #4844
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Popłakałam się na programie "ciąża z zaskoczenia"

Lunak dziękuję za info, a jaki masz kolor ? Ja właśnie taki gruby mam ale umrę w nim dlatego muszę coś cieńkiego.

Wrrrrr dalej nie ma info w sprawie tej mojej paczki która rzekomo została do mnie dostarczona ciekawa jestem jak to się skończy...

Granatowy wzięłam. W sumie to na kolorze mi sie zależało. Stwierdziłam, ze cena spoko to obojętnie jaki.

Weź pościgaj ich z tą paczką. Głowę pozawracaj to moze w koncu dotrze. Niech sie nagimnastykują i ją odnajdą. Parapet chyba miała kiedys tez taki problem, ze w systemie przesylka wisiała jako dostarczona, a u niej nikt nie był.

Stary 2018-01-12, 11:40   #4845
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Od wczoraj są całkiem fajne gumowe kapcie w biedronce za niecałe 10 zł

dzisiaj po nie jadę. Trochę konina ale jak tylko pod prysznic to niech będą.
Cytat:
Granatowy wzięłam. W sumie to na kolorze mi sie zależało. Stwierdziłam, ze cena spoko to obojętnie jaki.

Weź pościgaj ich z tą paczką. Głowę pozawracaj to moze w koncu dotrze. Niech sie nagimnastykują i ją odnajdą. Parapet chyba miała kiedys tez taki problem, ze w systemie przesylka wisiała jako dostarczona, a u niej nikt nie był.

Ok, dziękuję no wkurzają mnie niesamowicie. Dzwoniłam wczoraj to powiedzieli że wszczynają interwencje i dzwonić jutro. Dzwonię dzisiaj to mówią że po 14:00 bo jeszcze nic nie wiadomo. Jeszcze jakiś melepeta ze mną rozmawia. Nie dość ze sepleni to jest wredny.
A to taka ważna paczucha rożek i poducha do karmienia

Stary 2018-01-12, 11:40   #4846
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry Ja po obfitym śniadanku i świeżym soczku z pomarańczy

Z rana same dobre wieści kazała mężowi iść do ajenta tego ubezpieczenia grupowego w pracy bo nie wiem czy pamiętacie jak pisałam że okazało się że okres karencji na ciążę to 10miesiecy a jak mąż się zatrudnil to już byłam w ciąży. Poszedł porozmiawiał i kasę jednak dostaniemy 2tysiace to dla nas fortuna i ratunek na start.

U mnie sytuacji miała się podobnie. Daj znać jak to zalatwiliscie 😎
Cytat:
Hej

Sztywny przewijak to jest deska na łóżeczko z materacykiem. Ma koleczki zabezpieczające jego poruszanie czy nie daj Boże zeslizgniecie z brzegów łóżeczka. Wydaje się być stabilny. Swój (ze zdjęcia) kupiłam w smyku. Firma Klupś za ok. 50 zł.

20171228_221221.jpg
Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Byłam odebrać paczkę (nic dla dziecka, książki dla mnie ), od razu wstąpiłam do apteki i kilku sklepów - jakiś pan rzucił fochem, bo ekspedientka w piekarni zawołała mnie z kolejki, a on miał być następny, z kwaśną miną zapytał czy któraś z pan jeszcze jest w ciąży, czy już może kupować, więc rzuciłam na niego klątwę
I jako że w poniedziałek powtarzam krzywą, to cały weekend będę pilnowała diety, więc dzisiaj na deser zjemy z tz rurki z kremem i mini eklerki
Co za burak...chyba bym coś powiedziała na głos, żeby zapamiętał...

Torrence, gratulacje do Ciebie pędzą 😍

Czaro_dziejkoo, buty jednak przypadły? No trudno 🙁

Karolka, trzymaj się w zdrowiu.

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:41   #4847
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wilanka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wita się córka marnotrawna

Już mi jest tak głupio i źle, że tak rzadko jestem w stanie coś napisać, ale nie mogę znaleźć czasu, żeby tak spokojnie siąść. Jak córcia widzi, że mam tel w ręce, to zaraz przybiega i próbuje go wziąć i po mnie łazi i się wspina, a laptopa to wogóle nie jestem w stanie przy niej otworzyć, bo chcę klikać. A i ta nie chcę, żeby widziała i się uczyła, że tel w ręce cały czas.

Przede wszystkim gratuluję Wam wizyt, wag dzieciaczków, dalszych zakupów wyprawkowych i trzymam kciuki za te uczące się

Ja już na szczęście bez kataru, ale pierwsze dni, to tak mi nos zapchało, że nie mogłam wypowiedzieć dłuższego zdania, bo mi powietrza brakowało i myślałam, że się uduszę. Córcia ma jeszcze resztki kaszlu, ale z dnia na dzień coraz lepiej, dziś ostatni dzień leków i inhalacji.

W końcu wzięłam się za wyprawkę, stacjonarnie co mogłam to kupiłam, zamówiłam materac do łóżeczka na allegro, pozostało kliknąć zamówienie na gemini, bo koszyk już zapełniony i przez weekend w końcu przejrzę i posegreguje ciuszki po córce i w przyszłym tygodniu będę prała. Taki jest plan.

No i z tym materacem zaliczyłam kalafiora ciążowego
Zamówiłam go przedwczoraj, dostałam maila, że czeka na odbiór przez kuriera. I wczoraj rano dostałam smsa, że kurier przyjedzie między 11 a 12. No to sobie myślę super, szybciutko. Dzwonię do męża, że materac przyjedzie itd. No i mija ten czas, a kuriera nie ma. Uznałam, że może później przyjedzie, jakaś obsuwa czy coś. W międzyczasie przyszła paczka z h&m (dwie pary cieplutkich skarpetek dla malutkiej). Przyszedł wieczór, kuriera nie ma i przed 21 sprawdzam status przesyłki, a tam, że doręczona i to jeszcze że ja podpisałam odbior! Mówie to mężowi, i że będę dzwonić do kuriera, bo mam jego nr w smsie. Od razu mnie nakręcił, że mam mu powiedzieć o fałszowaniu podpisu, że gdzie materac, itp. Przemyślałam sprawe i uznałam, że zadzwonię z rana, bo już jednak późno. No i po godzinie oświeciło mnie, że ten kurier to nie materac, a te skarpetki z h&m nie wiem, czemu złożyłam od początku, że to materac. No i dobrze, że nie zadzwoniłam od razu, bo bym biednemu facetowi zrobiła awanturę bez powodu. A mąż to się tylko ze mnie śmiał jak mu to powiedziałam.

Te machlojki z za wielkimi cenami na allegro to chyba tak specjalnie liczą, że ludzie nie zauważą albo co. Tam gdzie kupowalam ten materac sprzedają np. katarek za niecałe 40zł, a katarek plus za niecałe 600zł! Parę innych rzeczy też ma takie zaporowe ceny. Liczą na naiwność innych czy jak?

Upiekłam wczoraj mężowi do pracy ciasto, jako, że po pierwszej wypłacie jest. Aż wstawie zdjecie z tel za chwile, bo jestem taka dumna jak ładnie wygląda jak je poporcjowałam
Przepis na gwiazdę też już mam zapisany przez Was i będę robiła, ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu albo w następny weekend.
Mi sie wydaje ze oni cene podnoszą, zeby nie sciagac aukcji jak im sie towar skonczy. Bo i tak nikt nie kupi.
Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Wy takie fajne rzeczy pieczecie a ja tego nie robie bo u mnie zwyczajnie nie ma komu jesc. Bez sensu piec blache ciasta na nas dwoje gdzie maz zje moze kawalek. Najczesciej pol blachy albo i wiecej idzie w kubel

To u mnie zawsze malo 😁 wrecz chciałabym rozdac to z bolem serca po kawalku tesciowej zanosze 😉

Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:52   #4848
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Kasia, ja z ruchami mam rożnie. Raz są delikatniejsze a na drugi dzien znowu kopie jak szalony. Także to chyba zalezy od nastroju dziecka

Poszaleliscie z wyprawką ja musze mojego namowic na kilka wizyt w sklepie

Ja stacjonarnie to prawie nic nie kupuje z wyprawki, oprócz trochę ubranek i rzeczy z IKEA

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 11:56   #4849
_Selina_
Zakorzenienie

Przestanę lubić kurierów. Dostałam maila, że będzie po 15, no to się jeszcze położyłam, bo padnięta jestem. Zasnęłam, dzwonek, kurier i po spaniu - dziękuję wyżaliłam się
Paczka z rzeczami do porodu przyszła, ale nawet nie mam siły oglądać
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 12:05   #4850
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja stacjonarnie to prawie nic nie kupuje z wyprawki, oprócz trochę ubranek i rzeczy z IKEA

Ja wlasnie tez ikee planuje zaliczyć i najbliższy dziecięcy sklep, bo wyczytałam, ze mają tam bazy isofix dostępne od ręki, a jakbym chciała od nich zamówić z Allegro to do 3 tygodni czas realizacji. Jeszcze pieluchy tetrowe chce tam pogladac, bo boje sie, ze jak zamowie skądś to mi przyjdzie taka cienka szmateczka (w auchanie i pepco takie cieniutkie, prześwitujące na 1 warstwie widziałam tylko)

Stary 2018-01-12, 12:08   #4851
Mecassie
Zakorzenienie

Mała ma czkawkę
Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Przestanę lubić kurierów. Dostałam maila, że będzie po 15, no to się jeszcze położyłam, bo padnięta jestem. Zasnęłam, dzwonek, kurier i po spaniu - dziękuję wyżaliłam się
Paczka z rzeczami do porodu przyszła, ale nawet nie mam siły oglądać
Co za typ mogłaś powiesić karteczkę "nie przeszkadzać"

Z rzeczami do porodu czyli co ? Gemini czy koszule jakieś ?
Ja to chyba nie skorzystam z tego gemini tylko kupię wszystko stacjonarnie. Duża jest różnica w cenie ?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Ja wlasnie tez ikee planuje zaliczyć i najbliższy dziecięcy sklep, bo wyczytałam, ze mają tam bazy isofix dostępne od ręki, a jakbym chciała od nich zamówić z Allegro to do 3 tygodni czas realizacji. Jeszcze pieluchy tetrowe chce tam pogladac, bo boje sie, ze jak zamowie skądś to mi przyjdzie taka cienka szmateczka (w auchanie i pepco takie cieniutkie, prześwitujące na 1 warstwie widziałam tylko)

Ja takie mam. To są złe ?

Stary 2018-01-12, 12:10   #4852
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Mała ma czkawkę

Ja to chyba nie skorzystam z tego gemini tylko kupię wszystko stacjonarnie. Duża jest różnica w cenie ?

Nie wiem jakie są różnice, po prostu jednej rzeczy nie chciało nam się chodzić i szukać, więc jak zamówiliśmy jedną, to od razu wzięliśmy inne. Ubrania kupuję stacjonarnie. Tutaj mam zamówienie z gemini, coś do katarku, jakieś podkłady, kremy. Później zrobię zdjęcie

Stary 2018-01-12, 12:12   #4853
Lunak
Wtajemniczenie

Mecassie, nie mowię, ze zle. Tylko ja mam wizje takich tetrowych pieluch jak były kiedys - takie grube z porządnym splotem. Jak zobaczę cenę za inne to pewnie tez kupie w auchanie i bede je bardziej składać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-12, 12:18   #4854
_Selina_
Zakorzenienie

20180112_121632.jpg

Stary 2018-01-12, 12:19   #4855
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Mała ma czkawkę

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Eee, ja mam i takie, i takie. Uznałam, że to nie będą przecież pieluchy do przewijania tylko ewentualnie- gdzieś podłożyć, coś się uleje. Mam kilka takich lepszych, grubszych czy muslinowych, ale to mama mi kazała brać na wyjścia, do lekarza 😆

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 12:19   #4856
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Mała ma czkawkę

Ja tez mam z pepco tetre i sie nie przejmuje mam jeszcze jakies inne pieluszki wielorazowe a tetra jest tak tania ze mozna kupowac hurtowo i co chwile wymieniac

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 12:22   #4857
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
Dziś spalam nawet.dobrze. tylko mąż mnie obudził swoim chrapaniem a tak to do 10 prawie sen
Gratuluję udanych wizyt
Dzis na obiad pierogi leniwe tylko nie chce mi się iść ich robić

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 12:26   #4858
Jolinko
Zadomowienie

Cytat:
Czarodziejka to samo pomyślałam co Parapet Bo ja to się czasem z kanapy wydostać nie mogę

A jednak... Dużo osób mi mówiło, że są jakościowo najlepsze.

Ja nie czuję słabiej Ale moja jest z tych mniejszych więc jeszcze może mieć trochę miejsca.
Dziś rano była trochę leniwa ale teraz nadrabia
No i gratuluję zakupów, jak na tyle rzeczy to ten 1000 to się nie wydaje tak dużo

...

Ja po objazdówce wizyta + sprawunki. Chwała Bogu za obwodnicę Marek! Do lekarki jadę teraz 15-20 minut

Pani doktor bardzo z nas zadowolona, żadnych zastrzeżeń nie ma, mocz, tokso, przeciwciała eleganckie, w badaniu położniczym nie stwierdziła żadnego ryzyka wcześniejszego porodu. Następna wizyta za dwa tygodnie więc zagęszczamy i monitorujemy ułożenie choć powiedziała, że to się jeszcze sto razy może zmienić i żeby się nie martwić. I L4 dostałam już do terminu porodu

Odebrałam wydrukowane zdjęcia do multiramki, wyszły super, meżu będzie miał niespodziankę jak wróci
Kupiłam świeży chlebek, różne rodzaje wędlinki i pomidory po 21 zł/kg () i skutkiem tego jest to, że zjadłyśmy z Córcią milion kanapek
Teraz idę na drzemkę bo mam deficyty w spaniu a potem
No i znów pochwały dostałaś od lekarki 😉 super, tak trzymać!!

O właśnie mi wczoraj gin dał takie skierowanie wielorazowe na ktg i powiedział że przed każdą wizyta mam to od teraz wykonywać, no i wizyty co 2 tyg juz 😊
Czy wy też już ktg macie zalecane?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Hej

Oj taka motywacja jak przeprowadzka do swojego gniazdka to i siły same Ci będą napływać z niebios 😊 strasznie fajnie że się wam poukladalo z tym mieszkaniem, koniec stycznia tuż tuż więc parapetowe szykuj 😉

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 12:31   #4859
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam tetry po synku z tesco, mega jakosciowo sa takie miesiste, i na promo wtedy jakos udalo mi sie kupic.

Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-12, 12:32   #4860
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Czarodziejka to samo pomyślałam co Parapet Bo ja to się czasem z kanapy wydostać nie mogę

A jednak... Dużo osób mi mówiło, że są jakościowo najlepsze.

Ja nie czuję słabiej Ale moja jest z tych mniejszych więc jeszcze może mieć trochę miejsca.
Dziś rano była trochę leniwa ale teraz nadrabia
No i gratuluję zakupów, jak na tyle rzeczy to ten 1000 to się nie wydaje tak dużo

...

Ja po objazdówce wizyta + sprawunki. Chwała Bogu za obwodnicę Marek! Do lekarki jadę teraz 15-20 minut

Odebrałam wydrukowane zdjęcia do multiramki, wyszły super, meżu będzie miał niespodziankę jak wróci
Kupiłam świeży chlebek, różne rodzaje wędlinki i pomidory po 21 zł/kg () i skutkiem tego jest to, że zjadłyśmy z Córcią milion kanapek
Teraz idę na drzemkę bo mam deficyty w spaniu a potem
Super, ze wyniki ok.
A co do nexta potwierdzam. Pajace co mam po synku są super, a używane i prane często.
Cytat:
Hej

Kciuki za mieszkanie.
Przewijaki te sztywne mają takie mini nóżki, jak położysz na łóżeczku to blokują.
Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
U mnie sytuacji miała się podobnie. Daj znać jak to zalatwiliscie

Sztywny przewijak to jest deska na łóżeczko z materacykiem. Ma koleczki zabezpieczające jego poruszanie czy nie daj Boże zeslizgniecie z brzegów łóżeczka. Wydaje się być stabilny. Swój (ze zdjęcia) kupiłam w smyku. Firma Klupś za ok. 50 zł.

Załącznik 7387206

Co za burak...chyba bym coś powiedziała na głos, żeby zapamiętał...

Torrence, gratulacje do Ciebie pędzą

Czaro_dziejkoo, buty jednak przypadły? No trudno

Karolka, trzymaj się w zdrowiu.

No przepadły. Zamówiłam drugie żeby na przyszły weekend były. Drogo mnie te urodziny w tym roku wyniosły :/
Ale biorąc pod uwagę jaki prezent mi zasugerowała moja szwagierka (mama mojej chrzesnicy) to i tak nie ma tragedii (podobno jubilatka bardzo chce zegarek Korsa taki jak ja mam )
Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
No i znów pochwały dostałaś od lekarki super, tak trzymać!!

O właśnie mi wczoraj gin dał takie skierowanie wielorazowe na ktg i powiedział że przed każdą wizyta mam to od teraz wykonywać, no i wizyty co 2 tyg juz
Czy wy też już ktg macie zalecane?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Oj taka motywacja jak przeprowadzka do swojego gniazdka to i siły same Ci będą napływać z niebios strasznie fajnie że się wam poukladalo z tym mieszkaniem, koniec stycznia tuż tuż więc parapetowe szykuj

Tak, od poprzedniej wizyty mam ktg przed.

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości