|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
teraz słyszę, że powoli się już budzi, więc pewnie skończy się moje rumakowanie w sieci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Wy takie fajne rzeczy pieczecie a ja tego nie robie bo u mnie zwyczajnie nie ma komu jesc. Bez sensu piec blache ciasta na nas dwoje gdzie maz zje moze kawalek. Najczesciej pol blachy albo i wiecej idzie w kubel
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym, że blisko mamy, spacerkiem niecałe 10 min Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Lunak, dziękuję, że pytasz. Jest już o wiele lepiej. Mam zatkany nos, trochę kaszlę i od tego boli gardło, ale nie ma porównania do tego co było od poniedziałku. Także może uda się niedługo wyjść z domu 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie, jakby któraś mogła coś, albo chociaż jakoś udostępnić dalej. To jest córka koleżanki z pracy mojej chrzestnej
![]() Wyścig po życie - uwolnij Lenkę z piekła nowotworu. https://www.siepomaga.pl/ocalic-lenke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
Spałam 😍 jakie to cudowne uczucie😊
Czarodziejka jak czytałam o Twoim materacu to sobie wyobraziłam siebie wstającą z niego, chyba odbyło by się to etapowo z pozycji na czworaka 😂 Ja czekam na jedną przesyłkę, która była wysłana PP 8.01 i liczę, że dziś dojdzie gorzej jak listonosz zostawi awizo...Miłego dnia Mamuśki 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Wilanka, straszne choróbsko. A my się kurde porodowym pobytem w szpitalu martwimy.
Pannkaka, miałam ci napisać o pajacach pinokio. Mam dwa i jeden od razu po praniu dostał kulek (biały w czarne trójkąty)Póki co te z nexta wydają mi się najsolidniejsze. |
|
|
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
płakać mi się chce jak o tym myślę i zaraz szklanki w oczach takie rzeczy nie powinny dotykać nikogo, tym bardziej dzieci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() u nas wczoraj wielki maraton z mężem po sklepach. Wydaliśmy chyba z 1000 zł ![]() No ale kupiliśmy to co nam brakowało, czyli materac, wanienkę (z termometrem - śmieszny gadżet, ciekawe jak długo będzie chodził ), kołderkę z ochraniaczami, prześcieradła, baldachim na łóżeczko i do tego to co było nam niezbędne do remontu pokoju młodego, typu firanki, dywan, karnisze itd.Niania wczoraj przyszła, ale teraz bym się chyba zadecydowała na inną ![]() Dzisiaj ma przyjść jeszcze kołyska Cały czas nie wiemy co z przewijakiem ![]() miłego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- a jeszcze pytanie z innej beczki. Czy Wy naprawdę odczuwacie słabsze ruchy? Wszędzie czytam, że od III trymestru są słabsze, bo dzieciak ma coraz mniej miejsca, a ja z dnia na dzień mam wrażenie, że są coraz mocniejsze... Może młody szykuje się do wyjścia?
|
|
|
|
#4811 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, ja z ruchami mam rożnie. Raz są delikatniejsze a na drugi dzien znowu kopie jak szalony. Także to chyba zalezy od nastroju dziecka
![]() Poszaleliscie z wyprawką ja musze mojego namowic na kilka wizyt w sklepieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyraznie czuje ze ma juz malo miejsca i sobie go ciagle szuka i nie ma mozliwosci robic fikolkowWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po basenie
![]() Szybkie śniadanie i lecę na zakupy-dalszą cześć ciuszkówej wyprawki ![]() Jutro wózek i fotelik podejście nr 3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Z rana same dobre wieści 2tysiace to dla nas fortuna i ratunek na start.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4816 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, ale ponury dziś dzień u mnie. Brrrrr! Zjadłam tosty w łóżku i dalej nie chce mi się wychodzić z kolderki 🙄 wczoraj był wzrost energetyczny a dziś chyba spadek będzie.
Lelowa świetnie że wizyta udana. 😊 już teraz gratuluję i cieszę się że wszystko dobrze u was ale czekam na więcej info. Trzymam mocno kciuki za wizytujace dziś mamusie 😊 dla chorujących- zdrówka a dla planujących zrobić wielkie dzieła- dużo sił!! 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj brak planów na pierwsza część dnia. Później to jakoś poleci bo jak mąż robi remont to jadę po te rzeczy do pepco i pewnie znów zachaczę o rodziców.
Póki co idę robić kawusię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4818 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet dziś w nocy mówiłam TZ-towi że ma strasznie silna córkę ![]() Cytat:
Witam sie dziś w 33+0!!! Jeszcze 4 tygodnie i ciaza donoszona! Dzisiaj uczczę to chyba chlebkiem bananowym. Zaraz pójdę kupić skladniki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zbieram sily na wyjscie z domu
Snilo mi sie dzisiaj ze bylam z kilkoma osobami w domu rodzicow i na pietro wlała sie smola i wszyscy stracili przytomnosc a ja pobieglam po tate ktory byl na ogrodzie. I zeby te osoby odzyskaly przytomnosc to trzeba bylo ogrzewac ich ciala. Moj tato kladl sie obok kazdego i go przytulal a ja wzielam w rece niemowlaka ktory nie wiem skad sie tam wzial. Takze troche dramatycznie bylo. A dla wyrownania tego dramatyzmu potem mi sie snily pieczarki w muszli klozetowej... ze sie tam plukaly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Z ciekawosci poszukalam co oznacza utrata przytomnosci we snie przez inne osoby i przeczytalam ze to symbolizuje kradziez ktora moze dotknac mnie osobiscie. Czy to moze miec zwiazek z wlamaniem na dzialke? ?
Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2018-01-12 o 10:32 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet moja krew jest dzisiaj leniwa, miałam 3 próby zanim mogłam sobie zbadać cukier.
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia - moj aktywny jak do tej pory ale mocniejsze uderzenia ma. Najpoerw sie kreci i kreci a potem nagle bach noga po zebrach
szczerze to czasami mnie to meczy Mecassie - to super info! Kazdy grosz zawsze sie przyda ![]() Ja dzisiaj bede piekla gwiazde a jutro sprzatanko bo mamy gosci no i maz dzis wraca |
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Kciuki za wizyty! Ja dziś nieprzespana noc, do 3 się krecilam po łóżku i później postanowiłam iść spać do salonu żeby męża nie budzić co chwile tym kotlowaniem się z boku na bok :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4823 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasem planuje, ze pol ciasta zamroze, ale jakos znika zanim zdaze ![]() Cytat:
Mysle, ze taka kwote szybko tam uzbieraja, oby leczenie pomoglo...Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Was zamawiała taki bawełniany szlafroczek z Dolce Sonno... hmmm nie wiem czy nie Asiula ? Chciałam się dowiedzieć jak wyglada na żywo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czarodziejka to samo pomyślałam co Parapet
Bo ja to się czasem z kanapy wydostać nie mogę ![]() A jednak... Dużo osób mi mówiło, że są jakościowo najlepsze. Cytat:
Ale moja jest z tych mniejszych więc jeszcze może mieć trochę miejsca.Dziś rano była trochę leniwa ale teraz nadrabia ![]() No i gratuluję zakupów, jak na tyle rzeczy to ten 1000 to się nie wydaje tak dużo ![]() ... Ja po objazdówce wizyta + sprawunki. Chwała Bogu za obwodnicę Marek! Do lekarki jadę teraz 15-20 minut Pani doktor bardzo z nas zadowolona, żadnych zastrzeżeń nie ma, mocz, tokso, przeciwciała eleganckie, w badaniu położniczym nie stwierdziła żadnego ryzyka wcześniejszego porodu. Następna wizyta za dwa tygodnie więc zagęszczamy i monitorujemy ułożenie choć powiedziała, że to się jeszcze sto razy może zmienić i żeby się nie martwić. I L4 dostałam już do terminu porodu ![]() Odebrałam wydrukowane zdjęcia do multiramki, wyszły super, meżu będzie miał niespodziankę jak wróci ![]() Kupiłam świeży chlebek, różne rodzaje wędlinki i pomidory po 21 zł/kg ( ) i skutkiem tego jest to, że zjadłyśmy z Córcią milion kanapek Teraz idę na drzemkę bo mam deficyty w spaniu a potem
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-12 o 11:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ogólnie myślałyśmy o sobie to samo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

Za to maz potrafi "bawic sie" z corka nie odrywajac oczu od ekranu, strasznie mnie to denerwuje...

teraz słyszę, że powoli się już budzi, więc pewnie skończy się moje rumakowanie w sieci 

(biały w czarne trójkąty)

leży jakoś bokiem, też złożona jak scyzoryk
płakać mi się chce jak o tym myślę i zaraz szklanki w oczach
takie rzeczy nie powinny dotykać nikogo, tym bardziej dzieci 

2tysiace to dla nas fortuna i ratunek na start.
?