|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla decoupażystek:)
Aleś sie Magdus uwinęła z tym załatwianiem!
Kasiu!Musisz przyjechać kiedyś do Nas na zlocik.nauczysz sie robić w mig podglądając co i jak i jeszcze sporo materiałów przywieziesz do domu.Prawda dziewczyny? A co do pracy.jak sie ktoś zasiedzi to mu juz troche tak wygodnie w domu.... Przebabiłam dzis cały dzień(nie licząc,że byłam w pracy ale to pikuś).Az mam wyrzuty sumienia.Ide choć gary po obiedzie umyc....No może jeszcze jakąś karteczkę trzasne...
|
#4832 |
|
Zadomowienie
|
Siódemeczko współczuję Ci, mi stawy przeszły jak przeszłam na dietę bezglutenową, a wcześniej byłam najmłodszym hipohondrykiem przychodni. Zanim się odktyje na co czowiek choruje, to nabędzie nerwicy i otruje się lekami
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakoś tak czuję się skrępowana w takich sytuajcach, A wielkopolskie wioski owszem są fajne, ale jak ma się samochód i prawo jazdy, żeby móc się z buch wydostaćCytat:
może kiedyś mi się uda...A co do tego zasiedzenia niestety prawda
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahaha... święte słowa, dzisiaj jak powiedzieli mi o tym ortopedzie, że termin najbliższy mają we wrześniu, to na końcu języka miałam zapytać, a na kiedy mają pierwszy wolny do psychiatry, bo ja prędzej oszaleję niż dostanę się do lekarza właściwego A przypomniało mi się jak na studiach chciałam umówić się do alergologa - termin wolny za rok blisko, ale się zapisałam, ustawiłam sobie przypomnienie w komórce itp itd. Pech chciał, że w tym czasie byłam.... u Niebieskiego (jakieś 1500km od celu ). No se po roku zapomniałam o wizycie zwyczajnie ![]() Zastanawiałam się później ilu codziennie maja tego rodzaju pacjentów, a raczej ilu nie mają
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Kathinnko
Nie ma się co krępować jak dziewczyny chcą pomagać z dobrego serca. Teraz my pomożemy Tobie a jak znajdziesz kiedyś super pracę i nie będziesz wiedziała co z pieniędzmi robić - to pomożesz innym potrzebującym. Ja tam wcale się bronić przed tym nie będę. A teraz "w try miga" podawać mi adres na pryw. Postaram się podzielić z Tobą nadwyżkami. Wprawdzie nie mam kleju i lakieru ale serwetek, papierków i coś do oklejania dla Ciebie znajdę. Tylko mi się nie wymiguj bo się na Ciebie obrażę. Pozdrawiam serdecznie. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>> Moja biżuteria https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post24 336411 Decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496541&page=12 moje malowanie :https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=11602 moje wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486323&page=5 Pilnie poszukuję"Malujemy..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post24 106762 |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie Kasiu, że coś podeślemy. Ja chyba mam nawet gdzieś twój adres z wymianki, więc chętnie sie z toba podzielę. Mężu ulży
Madziu 7 - też mam problem zbliżony do twojego, tylko wrodzona niechęć do pań i panów w kitlu powstrzymuje mnie przed wizytami u nich. Ja z kolei mam problem z prawym nadgarstkiem... bywają dni, że jestem kompletnie, praworęcznie niepełnosprawna..... choć np jak miną, to przez kilka tygodni mam spokój, więc w końcu nie wiem od czego to zależy- pogody, wilgotności powietrza, pmsu?? Ech, posłuchałby ktoś nas, poczytał, pomyślałby, że jakieś forum geriatrycznie... ![]() Mój mąż z kolei miał wczoraj atak swojej najlepszej przyjaciółki kamicy żółciowej - co ja się z nim mam... zwijał się na łóżku 3 godziny. Ech to i tak słabo, zwykle kończy się wizytą panów z pogotowia. Ale o operacji mowy nie ma.... Potem do was wrócę i pogadam, teraz muszę trochę potyrać na pensyjkę. ![]() Buziaki środziaki A co robimy na majówkę????? Potem jak wróce to się rozmarzę i pomyślę.... Aha, chcę wam powiedzieć, że mój kudłacz już się zaklimatyzował, miewa fochy i foszki, ale ogólnie nas kocha i my ją toże. Uściski z psiej miski
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam dziewczynki z nad porannej kawki
miło jest wiedzieć, że jesteście po drugiej stronie sieci Właśnie się nieźle uśmiałam - siedzę sobie na zajęciach tłumaczę uczniom jak wykonać stronę www i że to będzie na ocenę. Po czym pod koniec lekcji uczeń się pyta a to było na ocenę? No i po co ja się nagadałam na początku i to parę razy głośno i wyraźnie? No masakra
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
Sylwia większość dzieci teraz słucha bez zrozumienia czego przykładem Twój uczeń A jak trzeba do klasy powiedzieć coś głośno to służę pomocą u mnie w domu narzekają, że za głośno mówię przez mój ubytek,to u Ciebie w klasie będzie jak znalazł.
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj potrafię a to że uczniowie nie słuchają i nie czytają ze zrozumieniem to prawda. Z resztą nie będę o tym pisać bo jest tu na forum dużo nauczycielek i wiecie jak jest
|
|
#4840 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Kathinna
posiadam parę rzeczy, których nie mogę używać bom uczulona Tu na naszym małym forum jest towarzystwo wzajemnej adoracji i żadnej potrzebującej duszyczce nie damy zginąć, prawda dziewczyny?Więc Kasiu spokojnie podaj nam adresy na pw, coś dla Ciebie przygotujemy |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sposób aż tak dziwić się dzieciom, że czegoś nie rozumieją czy nie zrozumiały, skoro dorośli mają z tym kłopot znacznie większy. Ot choćby mój uczeń, mężczyzna 30+ z aspiracjami, na dobrym stanowisku ale z ambicjami, których nijak nie potrafi wcielić w życie. Niby chciałby mieć certyfikat, ale w sumie mu się nie chce nic zrobić, żeby go zdobyć, najlepiej żeby samo spadło z nieba . Na nic moje powtarzanie, że trzeba się mocno wziąć do pracy, żeby osiągnąć cel. Ostatecznie się chyba nieoficjalnie pożegnaliśmy, bo od miesiąca nie daje znaku życia a i ja już nie mam siły żeby bez końca motywować dorosłego człowieka aby sam sobie zrobił dobrz,e żeby choćby poświęcił swojemu celowi 10 minut dziennie.... także, nie , nie dziwią mnie " niedosłyszące dzieci" dziwią mnie głusi dorośli, dziwią i złoszczą i wpędzają w marazm i bezradność. W końcu jak długo można stawać na rzęsach - bez powodzenia.
Strasznie mnie to złości, w końcu to był mój czas, włożony w edukację, mój wysiłek itd a tu taka zmarnowana energia, taki tumiwisizm.... po jaką cholerę w ogóle zaczynać. Nie, najgorsze jest to, jak ktoś nie ma nawet odwagi wprost powiedzieć " Słuchaj, rozmyśliłem się, nie chce mi się... było fajnie, dzięki". O, to co innego, tu jest " szacun", bo to jest właściwe załatwienie sprawy, a nie cisza w eterze. No w każdym razie, jestem rozgoryczona, i sie właśnie tym z wami podzieliłam, poppy pewnie wie coś na ten temat, bo tez uczy języków. W każdym razie, obmyśliłam plan majówkowy- Bieszczady. Małż kręci nosem, pies chyba zdechnie w samochodzie, ale...... no ..... ja bym tak strasznie chciała... ech. Buźka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam przeogromnie, od rana mam taki humor dobry dzięki Wam Pozdrawiam gorąco (u nas 24 stopnie!)
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem coś o tym ![]() A ja kocham moją (i tylko moją) nową herbaciarkę - właśnie od Ewci do mnie przywędrowała i motyw też od niej ![]() Uwielbiam takie czyste, proste formy i delikatne monochromatyczne cieniowania, i lekkie przecierki... to jest taki mój decoupage. Bardzo mój ![]() Zielonka się poirytowała a my dzisiaj z dziewczynami maltretujemy takiego jednego Pana J.Pan J. ma to do siebie, że jest władcą działu, o którym nie ma bladego pojęcia - jego przodownica ma dziś urlop, a władca, czy jak go nazywają "mistrz" - miota się z zeznaniach. W momencie totalnej rezygnacji, stwierdził, że się zagubił i odłożył słuchawkę hahahahahahaha Jak sobie pomyślę o tym jutrzejszym pobieraniu krwi, to już mnie słabość dopada nie chcę ! Jak przekupić maltretującą, żeby nie zamęczyła na śmierć maltretowanej (czyt. mię) ? Za to jutro po południu kosmetyczka, pojutrze fryzjolożka muszę się jakoś zrelaksować...
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może janiołki jakieś? Nie pozostało mi nic innego jak wziąć się za rozsyłanie adresu Co do uczuleń wiadomo mi tylko o uczuleniu na koty ![]() Tylko pamiętajcie proszę, dawkujcie mi to szczęście w małych paczuszkach, bo jak mi tego dobra naprzysyłacie to jeszcze mi się która klepka poprzestawia z radości ![]()
|
|
#4845 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
więc Kasiu bez obawy, poproszę adresik |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Posłałam już adresy skoro i porad psychiatrycznych można tutaj też uzyskać
Madziu Zielona Kochana Tobie przysłać też, czy jednak masz?
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, prześlij, bo bym musiała przetrzebić ze 100 wiadomości, żeby dokopać się do twojej z adresem sprzed kilku miesięcy.
Dobrze się złożyło, w końcu będzie okazja rekuperacji tej nieszczęsnej wigilijnej wymianki. buuuuziam |
|
|
|
#4848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj w pracy miałam licytacje, kogo bardziej łapka boli, więc wprowadziłam ćwiczenia grupowe, cały pokój machał rękami i wszystkim pomogło
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu Kiciu ( której z trudem wybaczam nieobecność na zlocie w Końskich , w związku z którą to nieobecnością musiałam trasę 135 km pokonywać 3h 30min
No dziewczyny, trzeba uczciwie przyznać, rzeczywiście jesteśmy, takie jak o nas piszą!!! Dobre, uczynne, zdolne, szlachetne, sympatyczne, miłe i urocze!!!Ma ktoś coś do dodania? ![]() paaaa PS Małż przemyśla Bieszczady.... jak się zgodzi to ... nie wiem, padnę ze szczęścia PSS ( dzięki Ewciu za lekcję post scriptumów) Już wiem gdzie jest Przemyśl, na wysokości Rzeszowa tylko bardziej przy granicy. ło matko jak daleko, daleko... Czyli cudownie![]() Do Lwowa ile, 70 km? |
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Już wysłałam wszystkim, uff, normalnie niesamowite jesteście
![]() I jeszcze jedno, Jolu Kochana, wymieniać z Tobą to sama przyjemność, a zanim ja Tobie do pięt dorosnę chociażby to sporo wody upłynie (sporo pogniecionych serwetek ), także o raczki nie musisz się martwić, będą
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat Zieloniutkiej:
"No dziewczyny, trzeba uczciwie przyznać, rzeczywiście jesteśmy, takie jak o nas piszą!!! Dobre, uczynne, zdolne, szlachetne, sympatyczne, miłe i urocze!!!Ma ktoś coś do dodania?" ![]() Kochana Przecież my jeszcze jesteśmy zgrabne, piękne i mądre!!!!!!!!!!!!! O tym nie można zapominać. A jakie przy tym skromne.
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ja dodam że mnie się polepsza humor jak poczytam nasz plotkowy wątek i wiele cennych rad można uzyskać od dziewczyn
na różne nie koniecznie dekupażowe tematy.
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, a zauważyłaś, że niedługo będziesz musiała się z nim rozstać?
Za 147 postów ten będzie trzeba zamknąć, na zawsze
|
#4854 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa... I cała groza zniknęła...
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Matko to coś takiego istnieje ? nie miałam pojęcia !!!
Apeluję zatem o niepisanie na moim wątku dekupażowym hahaha !!!!! to moje życie przecież hahahahahahahaha
|
|
|
|
#4857 |
|
|
Kasiu nie będziemy stresować tak dziewczyn
jeszcze będą się chciały przenieść na inne forum i co???????Sioodemeczko 5000 i koniec a Ty sobie założysz wątek z numerkiem 2 potem 3 potem 4 i tak w nieskończoność |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, dobrze, już nie będę
|
#4859 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nawet nie zauważyłam, że do 5000 postów dobijamy. Jak się dobrze postaramy to może i dzisiaj stuknie 5000
Przecież zdolniachy jesteśmy
|
|
|
|
#4860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kathinna - mam trochę serwetek, więc podeślę jeśli chcesz.
Cytat:
A teraz zmykam, idę szukać lampek do roweru, bo jeszcze mnie czeka dziś wycieczka. Trzeba spalić trochę tłuszczyku po wielkanocnym obżarstwie ;D |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

)

i jakoś tak czuję się skrępowana w takich sytuajcach, A wielkopolskie wioski owszem są fajne, ale jak ma się samochód i prawo jazdy, żeby móc się z buch wydostać
miło jest wiedzieć, że jesteście po drugiej stronie sieci
No i po co ja się nagadałam na początku i to parę razy głośno i wyraźnie? No masakra

nie chcę !