![]() |
#4831 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to tez fryzura nr 2 ![]() chociaz 2 i 3 z tego co wyslala fenomenka84 tez sa swietne Musisz sama zdecydowac i wziasc pod uwage dlugosc wlosow i ksztalt twarzy Chyba najlepiej jak pokazesz kilka opcji fryzjerce i ona ci doradzi ![]() Cytat:
Dzieki za pocieszenie zlota rybko Dobrze ze chociaz goscie sie dobrze bawili i byli zadowoleni ![]() ![]() A jeszcze pytanko dziewczyny potrzebuje namiarow na jakiegos dobrego kamerzyste w rozsadnej cenie( z Kielc lub Starachowic) i w sumie na fotografa bo Styczniowie maja juz zarezerwowany moj termin ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-02 o 19:53 Powód: proszę nie pisać post pod postem!!! tylko używać funkcji multicytowania!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
oniaczeq, moja rada jest taka: zrób sobie próbną fryzurkę najpierw z tymi troszkę rozpuszczonymi i zobacz jak Ci się będzie trzymała. Jeśli się okaże, że będą się włosy rozprostowywać, to zrobisz jeszcze raz próbną z włosami spiętymi jak na pierwszej fotce. Tak chyba będzie najlepiej, będziesz wiedziała na 100% co Ci pasuje a co nie
#4834 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za rady...chyba faktycznie wybiorę sie niebawem do fryzjera zobaczymy co i jak ona mi poradzi, jak juz będzie po zdam relacje
![]()
#4835 |
Zadomowienie
|
oniczeq wiem jak to jest z fryzurą. ja też mam strasnszny problem. podobają mi się kręcone włoski ale spiete w takiego lekkiego kucyka (fotka 1)
ale z moimi włosami jest problem bo nie dość że są za krótkie to do tego tak sztywne że czasami cieżko cokolwiek z nimi zrobić a nie chce mieć kupe lakieru na głowie. dlatego też zdecyduje się albo na tą pierwszą twoją fryzurę albo na irokeza ale ze zwiazanym tyłem własnie w kitkę i do tego kwiat. w każdym razie naprawde proponuje zrobić próbną fryzurę ale tak czy inaczej mnie strasznieeeeeee podoba sie ta ruda z rozpuszczonymi włoskami ![]()
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do moich wlosow to sa grube i krecone ( tyle ze nie takie dlugie jak na tej fryzurze z rudymi wlosami) ale chyba zdecyduje sie wlasnie na nia, mimo ze na poczatku chcialam cos bardziej skromnego bo i suknie nie za bardzo strojna..
![]() |
#4837 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja doradzam tak: nie zdradzaj przede wszystkim facetowi jak będziesz wyglądała bo masz zrobić na nim wrażenie. Poza ten upięty fryz z kwiatem też opada na kark. Jest zmysłowy i pewnie spodobałabyś się TŻ w tym wydaniu również, ale ma dużą wadę- uważam,że łatwo się "rozsypie". Fenomenka pokazała fenomenalne fryzurki więc może coś z nich wybierzesz bo przyznam,że tej rudej czegoś jakby brak. Cytat:
Spędzę życie tylko z prawdziwym mężczyzną. Najbardziej męski jest facet, który potrafi troszczyć się o swoją kobietę. Prawdziwy facet nie boi się łez. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-02 o 19:55 Powód: post pod postem!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak będę miała taka suknie..tzn trochę ja modyfikuje (mianowicie dorabiam ramiączka bo ja i gorset to pomyłka ![]() ![]() ![]() Musze chyba jeszcze pogrzebac po tych fryzurach chociaz powiem szczerze ze mam juz dosc, albo po prostu pojde z tymi dwoma zdjeciami i moze fryzjerka ulozy mi cos wymarzonego A co do Tz to tylko z fryzura sie wygaldalam bo potrzebna mi byla meska rada, ale tak to oczywiscie wszystko trzymam w tajemnicy, chociaz to trudne jak sie razem mieszka i suknia wisi w szafie hehe
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
Dziś byłam z moją świadkową zamówić bukiety
![]()
#4840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Chciałam się z Wami serdecznie przywitać. Mój wymarzony dzień będzie 21 sierpnia 2010 roku. Ślub będę miała w Kościele Ducha Świętego Na Stoku o godz. 17 a wesele w Bohemie. Chętnie skorzystam z Waszych porad przy przygotowaniach ślubnych choć mam jeszcze dużo czasu ![]() Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2008-07-02 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Lilusto dzięki
![]()
#4843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj to masz do przejźenia sporo strona ale za to dużo sie z nich dowiesz. co kiedy i jak ![]() powodzenia
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Witam nowa przyszłą Pannę Młodą
![]() ja właśnie wróciłam ze Sw Jadwigi , troszkę sie zawiodłam ze jakoś specjalnie nie stroją kościoła bo ksiadz proboszcz sie nie zgadza ale trudno:/, dowiedzialam sie jakie mam dokumenty przyniesc na spisanie protokolu...dziewczyny niech mi ktors wytlumaczy po co swiadectwo ze szkoly postawowej i sredniej? ![]()
#4845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za zaproszenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo, Zdjecia i kamera - Kuba Bieniek, jutro mam jeszcze plener, zdjecia beda dopiero za tydzien wiec zalacze pare fotek wtedy ![]() Jeszcze nie wspomnialam o makijazu- robila mi Monika Rok- naprawde swietnie, fryzura tez byla robiona u niej w salonie- bardzo polecam!
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
załączam jeszcze troszkę fryzur może komuś sie przydadzą..
#4848 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny widzę że forum to prawdziwa skarbnica wiedzy
![]() Cieszę się bardzo że Was znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siostra przybierze Ci Kościół za taką kasę jaką jej dasz ![]() ![]() Puchatku-kamerzyste i fotografa mieliśmy z ellavideo(p.Andrzej i jego żona). Wczoraj wybieraliśmy zdjęcia i ..... o ponad 2 razy przekroczyliśmy liczbę zdjęć,którą mieliśmy wziąść,ale.... zdjęcia są po prostu cudowne,aż w samozachwyt popadliśmy ![]() a teraz kilka fotek-robionych przez świadków ![]() EDIT: oniaczeq - nie wiem co po świadectwa,my nic takiego nie dawaliśmy .... Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2008-07-02 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Wow, prześlicznie wyglądałaś
![]() ![]()
#4851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to bardzo dobry wybór ![]() Cytat:
![]() i jeszcze dodaje parę fotek z przygotowań do ślubu i tort ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Raczkowanie
|
Kalex pięknie wyglądałaś, śliczna sukienka, bardzo ładnie podkreślała Twoją figurę
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4853 |
Zadomowienie
|
kalex wyglądałaś super
![]() powiedz mi prosze gdzie kupuje się w kielcach ślubne ozdoby do włosów. oniczeq te dwie ostatnie fryzury super. moze o czymś takim pomyślisz skoro na codzień nosisz związane. zarazem rozpuszczone ale związane tak eleancko
#4854 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny!
madziadominik-ja spineczki kupiłam w Paryżancem,zresztą wszystko tam kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Kalex no ślicznie!!! jakbyś jeszcze mogla zamiescic makijaż żebym bardziej zobaczyła
![]() a suknia super jeszcze raz wszystkiego naj co do świadectw to juz wiem po co ![]()
#4856 |
Raczkowanie
|
Kalex ślicznie wyglądałaś
![]() ![]() karusia070707 równiez składam serdeczne gratulacje ![]() Meana1 ![]() Ah będziesz miała relacje odemnie na gorąco na smaym początku wątku była jeszcze jedna koleżanka co miała ślub na Stoku możesz nawet zobaczy jej zdjęcia z kościoła.
#4857 |
Raczkowanie
|
Wszystkim dziewczynkom, ktore ostatnio rozpoczely cudowny okres w zyciu skladam serdeczne wszystkiego najlepszego i milosci na kazdy dzien!!!
Meana1 ja rowniez bede sie bawic w Bohemie, ale dopiero w przyszlym roku ![]() Za 2 tyd. zdam reacje z wesela w Biesiadzie swietokrzyskiej - ul. Lodzka. Nie wiem czy ktoras z Was wybrala to miejsce, ale mimo wszystko moze komus sie przyda. Czesza mnie tradycyjnie panie z Awangardy, moze tez dolacze jakies fotki.
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2008-07-02 o 20:44 Powód: literowka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Piękna Panna Młoda, zjawiskowa suknia.... nie będę oryginalna jak napiszę że prześlicznie wyglądałaś?! Cudnie - to mało!
![]() Wszelkiej wspaniałości na nowej drodze życia Żonko!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Przyczajenie
|
Kalex, wszystkiego Najlepszego
![]() Super sukienka, ślicznie w niej wyglądałaś ![]() I moje pytanie - jak się sprawdził kamerzysta z Ella Video, bo ja też mam go zamowionego na slub i wesele. Co do zdjęć pisałaś że super, a jak sam film? W ogóle pan Andrzej kręcił czy ktoś inny? Jak się z nim dogadywałaś? było wszystko ok? Oniaczeq - co do swiadectwa - nam tez ksiądz kazał przynieść świdectwo z ostatnio ukonczonej szkoły (chyba zeby zobaczyc sobie ocene z religii) ![]() Co do slubu w Chęcinach - od 1 osoby słyszałam że ślub + organista + kościelny (sprzątanie, jakies drobne dekoracje) trzeba dać około 1100 zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.