|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Ja też przyłączam się do życzeń
![]() Mimezis, miałaś przepiękną suknię, cudo po prostu. Kalex, czekamy na zdjątka...Wszystkiego, wszystkiego najlepszego dla Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zadomowienie
|
Mimezis ślicznie wyglądałaś, uroczo wyglądałaś
![]() Karothinka zdjęcia piękne, za każdym razem odglądając sesje fotograficzne w wykonaniu Styczniów utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze wybraliśmy ![]() ![]() Z najlepszymi życzeniami na nową drogę życia dla Kalex i Gosikk_s
#4803 |
Rozeznanie
|
Mimezis pięknie wyglądaliście ! Gorące gratulacje!
Kalex strasznie się cieszę, że DJ był extra, bo my też go mamy ![]() Super, że było tak jak sobie wymarzyłaś ![]()
#4804 |
Raczkowanie
|
Mimezis cudownie wyglądałaś
Kalex super że ten dzien był taki jaki sobie wymarzyaś. czekamy na zdjęcia Jeszcze raz zycze Wam dziewczynki Wszystkiego Najlepszego!!!
#4805 |
Raczkowanie
|
Mimezis ślicznie wyglądałaś w tej sukni i bukiecik super dobrany do sukni, zdjęcia też piękne, jeszcze raz gratuluję
![]() ![]() Karothinka zdjęcia ahh prześliczne, cudny plener i z wesla też super, również grtuluję i życzę wszystkiego najlepszego ![]() Kalex i Gosikk_s wszystkiego najlepszego ![]() Kalex czekam szczególnie na Twoje ten sam fryzjer i make-up, ah cieszę się, że tryskasz taką radością też mam nadzieję, że u mnie tak będzie ![]() Dziewczynki Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze ![]()
#4806 |
Zadomowienie
|
Kalex gosikk_s ode mnie również najserdeczniejsze życzenia!!!
![]() Oby ten dzień ślubu był początkiem najszczęsliwszego okresu waszego życia ![]() No i cóż czekam na fotki ![]() Mimezis, wyglądałaś przepięknie i nie to, że słodzę, ale naprawdę nareszcie jakaś panna młoda, która wdzięcznie ukazuje swój piękny stan i nie ściska dzidziusia pod gorsetem udając, że go tam nie ma. Suknia cudna, oryginalna, romantyczna, fryzura i bukiet dopasowane do stylu sukni. To mi się podoba! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny ode mnie rowniez Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia
![]() ![]() Noi czekamy na dalesze zdjęcia ![]() Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Raczkowanie
|
dziewczyny!!!
ja tez sie dolaczam do gratulacji i zyczen! !!!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! zdjecia piekne, wygladalyscie bosko! Ja rowniez czekam na pozostale fotki! caluski i jeszcze raz wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
#4809 |
Raczkowanie
|
Kalex Memezis Dużo szczęścia na Nowej Drodze Życia!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny czy orientujecie sie w ktorej hurtowni w kielcach mozna kupic alkohol na WZ z ewentualnoscia zwrocenia jezeli zostalaby duza ilosc alkoholu weselnego?
Czy cos takiego jest preferowane u nas czy moze koras z was tak robila? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
Czy któras z Was robiła sama podziekowania dla gości? Orientujecie sie, gdzie można w Kielcach kupic migdały w lukrze lub jakies inne tego typu słodkości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Raczkowanie
|
Nie będę oryginalna pisząc,że pięknie wyglądałaś MIMEZIS, Skąd ten śliczny bukiet i jakie tam są kwiatki??
Karothinki fotki tez bardzo mi sie podobaly, niesamowita suknia i... włoski. Doczepiane czy własne?? jak takie zapuścić, moje się kruszą. Wszystkiego naj dla nowych mężatek ![]()
#4813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez mam slub w przyszlym roku Dokladnie to 15 sierpnia 2009 A Ty kiedy Monikkaa kiedy?w kazdym razie bylismy takze u Piotra Gładkowskiego i podobnie jak na Was na nas zrobil bardzo pozytywne wrazenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
OOOO.... ja też mam slub 27 czerwca 2009
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Juz jestem tydzien po moim slubie wiec musze sie podzielic wrazeniami... Bylo naprawde super!!!! Slub w Katedrze- przepieknie, kazanie naprawde super, moi wszyscy goscie podziwiali wyglad, duzo mialam gosci przyjezdnych i kazdy byl pod wrazeniem. Polecam!!!! Wesele- Lesny Dwor- rewelecja!!! Jedzienia zostalo na poprawiny i nawet dali jeszcze duzo do domu bo wszystkiego nie zjedli. Super obsluga i wszystko dopiete na ostani guzik! Tort- Pasternak- troche sie zawiodlam, poniewaz chcialam tort w stylu angielskim, a zadzwonili do mnie w srode przed slubem i powiedzieli ze tortu ktory ja chce nie zrobia. Wiec uwazam ze troche nie w porzadku sie zachowali. Nie pozwolilam jednak temu niewypalowi zepsuc moj wieczor. Kwiaty- nemezja- siwetne wiazanki i przybranie samochodu. Samochod- Warszawa!!! REWELACJA!!!! prezentowal sie tak dobrze ze inne pary robily sobie zdjecia pod katedra z naszym autkiem!!! ![]() Orkiestra- superband- wiele pochwal usyszalam na temat orkiestry, nawet dj z sali obok bardzo chwalil glos wokalistki... poza tym goscie i pogoda dopisala zycze kazdej pannie mlodej aby miala tak wspanialy dzien slubu jak ja!!!! pozdrawiam i zycze powodzenia!
#4818 |
Raczkowanie
|
Modliszko nie martw się bo Mimezis zawiedli i to bardzo,ale np znajomi byli na weselu w Ameliówce gośćmi i zachwycali się bardzo.
Proponuje przekręcić do nich jeszcze i dopytać czy na pewno wszystko będzie oki bo wiesz,że nawalili.. Da im to do myślenia ![]()
#4819 |
Raczkowanie
|
karusia070707 - wszystkiego najlepszego! Duzo miłości i radości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
Karusia0707-WSZYSKIEGO,CO SOBIE WYMARZLAS!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
Witam Kobietki!!!
Gorące życzenia dla wszystkich świeżo upieczonych żonek, szczególnie dla Kalex i Mimezis!!!
![]() O Kalex jeszcze nic nie mogę napisać, ale jeśli chodzi o Mimezis... jestem pod wrażeniem sukni - okropnie mi się podoba!!! Idealna dla przyszłej mamy!!! Sama chciałam mieć podobną, ale jestem zbyt drobna i niestety mi nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Rozeznanie
|
[quote=Kalex;8061910]braliśmy ślub o 17
![]() ![]() Dekorację w Kościele zrobiła siostra, ale była dodatkowo płatna. Jak pary nie interesuja się dekoracją to siostra stawia 2 bukiety. Dekoracja którą widziałaś kosztowała nas 400 zł, z czego było tak,że ja napisałam siostrze na kartce co sobie życzymy,ona wyliczyła,że wyniesie to 300-350 zł, więc daliśmy 400 zł, reszta była dla siostry za pracę ![]() ![]() nam się dekoracja bardzo podobała, kwiaty niesamowicie dodają uroku i uważamy,że siostra pięknie wykonała swoja pracę; organista wziął 150 zł, natomiast my na ślubie mieliśmy jeszcze śpiewaczkę, ale nie wiem ile ona kosztowała,bo to była niespodzianka od rodziców ![]() a pogoda faktycznie była piękna, nie było gorąco i duszno i nie padało-tak jak chcieliśmy ![]() Tak Kalex ![]() ![]() ![]() Przezpraszam Kalex ![]() ![]() Koscoilek byl udekorowany slicznie,tak tez i my bedziemy chcieli zeby bylo duzo zywych kwiatow.Spiewaczka gdy zaczela spiewac dostalam gesiej skorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Raczkowanie
|
karusia070707 Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Karusia wszystkiego naj naj!!! super ze wszystko się udało!!
Ja w piątek idę na miasto w poszukiwaniu jakiegoś biustonosza do gorsetu , mam nadzieje ze coś sensownego znajdę ..bo jakoś nie jestem zwolenniczka biustonoszy bez ramiączek , mam wrazenie ze zaraz mi wszystko spadnie ![]()
#4825 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-02 o 19:53 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny musze sie Was kolejny raz poradzić , tym razem w sprawie fryzury mam dwie faworytki
- upięte ( przypomina ze będę miała taka suknie jak modelka) - i rozpuszczone( tyle ze ja nie mam az takich długich włosów, wiec aż tam bardzo efektownie nie bedzie to wygladac) do tego chce miec jeszcze kwiatka we wlosach...niby bardziej przychylam sie do upietych ..ale pare osob mi mowi( w tym tz heheh zeby lepiej cos puscic na kark i ze ta druga ladniejsza i tak patrze i patrze na te fryzury i nie moge sie zdecydowac...
#4827 |
Raczkowanie
|
oniaczeq ja jestem za nr 2, może dlatego że też chce mieć lekko upięte włosy, nie chcę koka, no i oczywiście kwiat we włosach obowiązkowo będę mieć
![]() dodaje coś od siebie, może jakaś fryzura ci się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za fryzurki
Na początku byłam zdecydowana na fryzurę nr 1...pozniej natrafiłam na ta ruda i wszyscy mi zaczęli mówić ze będzie mi w niej lepiej a ja zamiast sie zdecydowac to wgapiam sie w nie i bardziej jestem zdezorientowana ![]()
#4829 |
Raczkowanie
|
oniaczeq ja wybrałam fryzurę z lekko upiętych włosów dlatego że nie chce mieć za bardzo roznegliżowanych pleców, a tak będę miała troszkę zasłonięte włosami, poza tym lepiej się czuje w takiej fryzurze, w całkowicie upiętych jakoś siebie nie widzę, poza tym takie nie całkiem upięte fryzury maja troszkę romantyzmu w sobie
![]() Najlepiej przemyśl w czym sie dobrze czujesz, spróbuj sama tak mniej więcej upiąć sobie wszystkie włosy, a potem tylko trochę, cześć rozpuść, zobacz jak ci się podoba jedna i druga opcja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba rzeczywiscie bede musiala pokombinowac przed lustrem..pojde tez z dwoma zdjeciami do fryzjera zobacze co ona mi poradzi..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.