![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Odnośnie drożdżówek - ja nie daję Misiowi bo nie kupuję. Pewnie gdybym miała w pobliżu domku sklepik z drożdżówkami to bym kupowała i dawała. Sama mam 2 lewe ręce do ciasta drożdżowego i piekła nie będę.
Ostatnio słyszałam albo czytałam (skleroza), że nie polecają wypieków sklepowych małym dzieciom ze względu na zawartość utwardzonego tłuszczu. Mimo wszystko uważam, że zdrowiej jest dać dziecku "sklepową" drożdżówkę niż np. batona. No i te nasze bączki nie wrąbią przecież nie wiadomo ile tych drożdżówek więc moim zdaniem - spoko ![]() I w porównaniu z warzywami domestosowymi ![]() Kurcze, co tu kupować do jedzenia żeby przeżyć ![]() ![]() Serki-chemia, warzywa-domestos czy inny chlor, mięso/wędlina-lepiej nie wiedzieć co tam jest..... Aga pytałaś czemu tak dużo dla tej **** się należy. Otóż jak tata ją brał z ulicy, to miał swoje M-2. Po kilku latach zamienili to M-2 na M-4. Tata swoje mieszkanie zdał i kasę za nie wpłacili na to M-4. Należało im się nowe M-2 ale ze względu na stan zdrowia taty dostali większy metraż. (takie kiedyś były przepisy) Teraz nagle ta **** wyciągnęła jakieś papiery, że ona miała pełny wkład na M-2 jeszcze na długo przed ślubem z tatą. Tata natomiast nie może otrzymać ze swojej spółdzielni dokumentów potwierdzających "wypłatę i wpłatę" wkładu swojego za to jego M-2. Dokumenty już uległy zniszczeniu (to 30 lat minęło). Wg dokumentów i adwokatki sprawa może wyglądać tak: Ze 100% M-4 trzeba odjąć dla tej *** 50% jako majątek własny/odrębny. Pozostałe 50% podzielić po 25% między nią a tatę. Czyli dla taty faktycznie jest 1/4 M-4. Dowcip polega jeszcze na tym, że wartość M-4 jest mniejsza niż dwóch M-2 (M-2 kosztuje np. 150tys. czyli dwa M-2 kosztowałyby 300tys. a M-4 kosztuje u nas około 220tys.) Czyli z mieszkania o wartości 220tys. - 150tys idzie dla niej jako ten odrębny majątek a pozostałe 70tys jest dzielone na nich oboje czyli mój tata dostaje 35 tys i może za nie kupić..... a g***o może za nie kupić. Ot i nasze prawo Dlatego walka będzie szła o podział 50/50 to za 110tys. już można czegoś szukać. Ale czy się uda to zobaczymy, szanse są marne Ehhh szkoda gadać Dzieciaczki superanckie mamy, wiecie?? ![]() Bartul na ostatnim zdjęciu baaardzo przypomina mi mojego kolegę (jak tamten był malutki oczywiście) Muszę kończyć bo mnie wzywają ![]()
![]() |
#4832 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My tez nie wyciągaliśmy szczebelek bo marcjanka na razie schodzi z kanapy głową na przód i boję się że z łóżeczka tak samo by zechciała. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czytałam Was codziennie jednak nie miałam weny na odpisywanie. Na tyle pytań chciałam odpowiedzieć i zapomniałam... starość nie radość. No ale sporo załatwiłam przez ostatni tydzień: podatki odebrane od księgowej i będzie sporo zwrot także dzięki uldze na Marcjankę - będzie sianko na wakacje ![]() ![]() ![]() ![]() Ale cóż jedno doświadczenie życiowe więcej!! Ana teraz mam mega pilne pytanie i prośbę do Ciebie!!! Moja siostra jest właśnie w drodze do Hiszpanii i nabawiła się zapalenia pęcherza! Jakie dostanie tam leki bez recepty (chodzi mi o konkretne nazwy) żeby mogła iść i z nazwą na kartce zakupić je?? I jak po hiszpańsku brzmi zapalenie czy infekcja pęcherza?? Ona zero hiszpańskiego, jak trafi na anglojęzycznego aptekarza to jeszcze się dogada ale na to nie może liczyć...
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
Madziu,szybciorem Ci odpowiadam,ze bez recepty raczej nic nie dostanie
![]() Zapalenie pecherza to tutaj infeccion del sistema urinario. Jak siostra pojdzie do apteki to moze powiedziec: "Tengo una infeksion del sistema urinario; ke me pleden mandar para esto?" (napisalam Ci tak jak sie mowi,bo powinno byc napisane "tengo una infeccion del sistema urinario; que me pueden mandar para esto?").Gdyby siostra nie chciala mowic to niech napisze to sobie na kartce i pokaze w aptece-ale jak by pisala to ten tekst co podalam na czarno,a nie na czerwono (to co na czerwono to gdyby miala mowic). Mozesz tez Jej podac moj nr telefonu (zaraz Ci wysle na pw) i gdyby nie mogla sie dogadac to niech zadzwoni do mnie z apteki i ja wytlumacze o co chodzi. Jedynie tak moge pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Wtajemniczenie
|
Lachkasia czy ja się kiedyś odkocham w Nikusiu
![]() ![]() ![]() ![]() MadziaO współczuję serdecznie załatwiania "papierów" w urzędzie ![]() I co dziwniejsze - ja, jako pracownik Urzędu Miasta liczyłam na "łatwiejszą i szybszą" drogę. Myliłam się - w naszym urzędzie człowiek "z ulicy" prędzej coś załatwi niż pracownik. A powód jest prosty jak drut: większość moich "koleżanek" mieszka w blokach więc jak inna koleżanka (czyli ja) ma ochotę się budować to zazdrość spowalnia procedurę ![]() ![]() Czarinka odebrałam Twój post w sprawie Miśkowych kłaczków jakbyś się zbytnio moim przejęła ![]() ![]() ![]() A Hadzi chyba temat odpuścił ![]() ![]() Ania jak już będziesz miała sieć sklepów w całej Europie albo i na całym świecie i będziesz obrzydliwie bogata (za co trzymam kciuki, tańczę i co tylko chcesz), to uprzedzam Cię już lojalnie, że w któreś wakacje odwiedzimy Was i przez kilka dni będziemy się pławić w Waszym luksusie ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Wtajemniczenie
|
Jeeesssu, ja nie wiem jak to się stało ale dopiero przed chwilką zobaczyłam zdjęcia Isia i Julka na 160 stronie. Jak ja je przegapiłam to nie wiem. Cóż pewnie starość i ślepota
![]() Ależ Aniu masz fajnych chłopaków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz dobrej nocki życzę i spadamy karmić Misiaka ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
no widze ze jutka wrocila do "zywych" i zaczela sie udzielac (i to jak)
tylko poczytalam was, bo nie mam sily na nic wiecej, a my wlasnie wrocilismy z tztem z balkonu bo robilismy pierwszego grilla w tym roku hihi, wito juz dawno spi i ja ide sie kapac i spac, bo do 20.00 bylismy na ogrodku, robilismy porzadki i przygotowywalismy czesc ogrodka od siana trawy, wiec padam na pysk do jutra dziewczynki i hadzitek ![]() milej nocki ![]()
#4838 | |
Wtajemniczenie
|
Jaaaasneeee
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
Wtajemniczenie
|
Skrajne zadupie, czy nie- ważne że własne
![]() Przypomniało mi się, jak na studiach jeszcze byłam i spotykałam się już z Michałem. On nie jest taki ostatni ![]() 1. Pracuję jako prostytutka. 2. Puszczam się ciagle z każdym i wszędzie 3. Byłam w ciąży i ją usunęłam 4.Michał jest moim utrzymankiem (szkoda że nie alfonsem ![]() No wyobrażacie sobie?? Jakie ja wtedy jazdy w domu miałam, to lepiej nie mówić... A jak chciałam dostać wykaz rozmów przychodzących, to oczywiście nasza kochana TP poinformowała mnie, że to niemożliwe. No chyba że będę miała nakaz z prokuratury... Paranoja. Ja domyślałam się kto to robił, ale chciałam mieć dowód, niestety do dnia dzisiejszego nie dowiedziałam się na 100% która z tych dziewuch była aż tak popaprana. Cytat:
![]() To wszystko Hadżi!! To on namieszał, to on jest winny, to on!! ![]() Na pochybel mu!! ![]() Cytat:
![]() Jula ale jak to? To nie ma żadnego archiwum z tej spółdzielni, czy wpisów do ksiąg wieczystych kto był właścicielem mieszkania? No jak to ona dostanie 120 tyś na czysto i do tego jeszcze 35 tyś. od Twojego taty? W głowie się nie mieści!!! A dlaczego to Twój tata nie może jej oskubać, tylko ona jego? Rozwód jest orzeczony z jego winy? Naprawdę słów brak... skąd ona wytrzasneła nagle jakieś papiery??? Bardzo mi przykro ![]() ![]() Lachkasia Nikuś przesłodki z tym żółtym noskiem ![]() Włoski fajne. Świetny kolor ![]() Gołąbku Bartuś przystojniak, śliczny z niego blondasek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A że nawet balkonu nie mam, więc o grillu mogę sobie pomarzyć. Więc cicho sza, bo mi język ucieknie tam, gdzie nie powinien ![]() No i narobiły mi smaka babiszone przebrzydłe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam
![]() dzisiaj przeczytalam wszystko jeszcze raz i: czarinka - co do scinania wlosow to ja tez za jakis miesiac chcialabym sciac witowi maszynką, ale on strasznie boi sie dzwieku tej maszynki, zreszta odkurzacza tez ![]() ![]() golabku - super fotki ![]() ![]() angie - szkoda ze tym razem wam nie wyszlo, ale pojdziesz do gina, upewnisz sie ze wszystko jest ok i wtedy bedziecie starac sie dalej, a co do nieregularnych cykli, to ja jeszcze takie mam, caly czas mam roznie (w sensie od porodu) jeszcze mi sie nie uregulowal ![]() kamila - tez mam tą masc, kupilam dla wita jak go wysypalo a teraz ja co wieczor smaruje lapki jak ide spac golabku - daje drozdzowki, zwlaszcza jak jestesmy na spacerze a wito daje znaki ze jest glodny lachkasia - o kurde 700zl za ogrzewanie, szkoda ze musicie tyle doplacic a nawet w domu cieplej przez to nie mieliscie w zimie moi rodzice maja tyle srednio do zwrotu przez spoldzielnie, ale to dlatego ze wiekszosc roku nie ma ich w polsce i mieszkanie stoi puste jutka - trzymam kciuki zeby twojemu tacie sie udalo ![]() ![]() lachkasia - super fotki , fajna masz fryzurke i kolor mi sie bardzo podoba ![]() freddy - jak sie dzis czujesz???? ana - jak jula z czarina chca cie "nawiedzic" i "wykorzystac" twoje przyszle rychłe wzbogacenie to ja tez sie dopiesuje do listy chetnych ![]() a u nas dzisiaj leje deszcz od rana ![]()
#4842 |
Zadomowienie
|
Ana wielkie dzięki!!!!!
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że sobie jakoś poradzi. A jak zobaczą że ma coś na kartce napisane to się domyślą że ona nie zna hiszpańskiego. A mówiłam jej żeby teraz nie jechała tylko w następną trasę!! I się starszej siostry smarkula nie słucha no.... Marcjanka od tygodnia dzielnie chodzi za 2 raczki i się nie chybocze na boki hehe mój pijak mały, za jedną jeszcze ciągle się chwieje. Na schodach zasuwa jak czołg ![]() ![]() Mam w domku grill elektryczny - wiem że to nie to samo co taki węglowy - ale mogę robić kiełbaski cały rok w kuchni hehe jedyne czego nie ma to dymu ![]() I wiecie co zrobiłam właśnie...... zakupiłam na allegro filtr do wody ale nie brittę tylko annę bo cena korzystniejsza a moja koleżanka mi ostatnio zdradziła że filtry Anny pasują do Britty ![]() naczytałam się o tych waszych zzo i dziękuję naturze że miałam cc w pełnej narkozie bo taka była szybka i nagła potrzeba... I możecie powiedzieć że jestem pomylona ale jeśli zdecyduję się na następne dziecko - co raczej za szybko nie nastąpi - to bym chciała żeby w taki sam sposób pojawiło się na świecie, szybko się zregenerowałam po cc wstałam już po 14 godz, nie bolało tylko kichać nie mogłam ![]() U nas ciągle leje.... wczoraj poszłam z małą na spacerek w przerwie między jednym opadem a drugim i po 40 min już musiałam się do domu zbierać, a chciałam sobie jakieś buty kupić tylko mam znów problem bo rozmiaru 34 prócz dziecięcych nie ma ładnych.... Dobrze że dajecie dobre linki np do Gucia to sobie jakieś wybiorę! W jednym sklepie i sobie i córci kupię... może nawet tem sam model.. ![]() ![]() ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zadomowienie
|
Witam w sobotni poranek
![]() Marta,ales mi ochoty na grilla narobila ![]() ![]() Dziewczyny: Julitka,Czarinka i Marta,zapraszam Was wszystkie goraco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MadziuO,nie ma za co ![]() ![]() golabku,Bartul przuroczy blondasek ![]() ![]() Czarina,ale mialas przygody w czasie studiow ![]() ![]() Wrzucam obiecane wczoraj fotki "pokreconego" Julka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
i jeszcze filmik :
www.wrzuta.pl/film/y8Cxvw6ptE/ Angie,chyba Ty pisalas,ze fajny mam taras....no niestety to nie moj (moj jest duzo mniejszy i biedniejszy w roslinki ![]() Jeszcze Kasi mialam pisac,ze Nikolasek przeuroczy,taki sie "chlopiecy" zrobil w tych krotkich wloskach-sliczny.Moj Julek jak byl maly to tez byl taki zolciutki-pil ogromne ilosci Kubusiow i to dlatego.Pozniej zaczelam mu kupowac Kubusie bez marchwi,bo przy nas Maly wygladal jak by mial zoltaczke ![]() ![]() Tobie tez slicznie w przycietych wloskach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie...
Niedawno zwleklismy sie z łóżka...TZtet ma dzis na popoludnie to sobie lezelismy i Kuba odziwo spał do 10.30 ... Dzis czuje sie juz troche lepiej, bo juz przynajmniej słychac` jak mówie..`. dalej jestem zachrypnieta, ale` nie jak` wczoraj.`... Pierwszy raz w zyciu mialam tak zawaloną krtań, ze kompletnie nie mogłam słowa wydusic... No oczyiwscie gruźliczy kaszel mam jeszcze... Dlatego macie razje i szkoła całkowicie odpada... myslalam, ze bede sie lepiej czuc a tu niewielka poprawa... Bym sie umęczyla tylko tyle godzin w ławce.. Starsznie duzo żescie napisali... ale c jakis czas wchodzialm i podczytywalam Was... Jesli chodzi o mrozonki to daje te takie do zup - kalafiarowa, brokułowa, jerzynowa itd... Brokułki dałam Kubusiowi - takie rozdziabane widelcem i zjadł... On wszystko je co mu do buzi wsadze... Drożdzówki tez mu daje, chociaz jak jestem na spacerze wole mu dac zwykla sucha bułke bo sie nie obkleji cały... Ana Julek gdy był mały wygląda jak Isiu... Na prawde jak kropla w krople... A te włoski... Sliczne loczki ![]() Wisienko grilll... ale zazdroszcze... u nas do grila jeszcze troche... niestety pogoda jest okropna, dzis od rana cały czas leje!!!!!!!!!!!!! Okropna ulewa od rana... Bez przerwy pada... ![]() ok ide, bo Kubusiwoi znudzily sie juz reklamy, łyzki i wchodzenie na lozko... odezwe sie pozniej... buzki!
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
Ana przecież Julek to wykapany Isio!! Gdybyś nie napisała, że to Julek, to na tym drugim zdjęciu bym dała sobie głowę uciąć, że to Isiak w peruce
![]() Taras u teściów przepiękny, dużo zieleni i nawet fontanna stoi? Isio pięknie chodzi, przystojniak mały ![]() Elena ma fajny domek do zabawy ![]() I dziękuję za zaproszenie. Ach gdyby to było takie proste to już bym chlupała się w Twoim basenie z chlorowaną wodą i popijała z Wami mineralkę. Pomarzyć zawsze można... Co do tych "dziwnych" ludzi to zobacz, wystarczy spojrzeć na matkę Eleny. Mnie też w głowie się nie mieści, że istnieją tak wredne i podłe kobiety i dziewczyny. Niestety ludzi bez skrupółow, którzy nie cofną się przed niczym by osiągnąć swój cel, jest coraz więcej ![]() Freddy dużo zdrówka życzę ![]() U nas dzisiaj też deszcz od rana, co chwilę pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Ana - boskie filmiki
![]() a ismael strasznie podobny do juliana ![]() slicznych masz synow ![]() i po raz kolejny dziekujemy za zaproszenie, tak jak czarina pisze - zeby to bylo takie proste ![]() a co do wredoty niektorych ludzi, to coz tez tego doswiadczylam, jak poznalam mojego tzta to byly takie dwie ktore koniecznie chcialy namieszac miedzy nami, jedna z nich byla siostra tz, ach... dluga historia ktorą juz troche znacie ![]() gdyby glupota umiala fruwac to niektorzy lataliby jak skowronki ![]() u nas deszczu ciag dalszy, siedzimy w domu, wito spi, tz cwiczy na silowni a ja siedze i sie udzielam ![]()
#4848 |
Zadomowienie
|
...u nas też pada deszcz ale ze śniegienm
![]() Angie coś nie mogę otworzyć tych linków z filmikami z Milenką ![]() Ana Isiu ślicznie tupta, ale Wy macie ekstra pogode aż mi żal ż eu nas tak zimno. Julek włoski miał booskie, wyglądał jak dziewczynka. ja w sumie nie za bardzo lubię jak chłopcy mają takie włosy długie ale nie obraź sie, to tylko moje zdanie ![]() LachKasiu Nikuś śłodziak jak nie wiem co. faktycznie taki zółciutki jest, czy to z powodu soków? Mój olaf pije głównie wodę i troszeczkę herbaty lub soczku ale maleńko.pewnie dlatego taki blady hehee. Kolorek włsoków masz pierwsza klasa-czadowy my mamy teraz niezły bajzel w chatce, mąż kładzie panele. nareszcie pozbyliśy się tej "chorej" wykładziny dywanowej. syf w tym, pełno kurzu i wogóle masakra do tego była w kolorze różowym-feeeeeeeee ale sobie wymyśliła kolor ta właścicielka. do tego my z mężem alergicy i wszelkiego rodzaju dywany nie wskazane, więc tym bardziej się cieszę przelece mopikiem i będzie czyściutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
Hej
Misiek śpi ![]() Ana Julek przeuroczy w tych włoskach, jak laleczka. Isiu super gania, ten domek jest za**sty, marzenie każdej dziewczynki, a taras ![]() U nas też pogoda w kratkę, świeci słoneczko, za chwilę pada i mocno wieje. Ale spacerek zaliczyliśmy ![]() Garnuszki fajnie, że zmieniacie coś w domku ![]() Martuś ja ścinałam małego u fryca i nożyczkami, bo siostra nie chciała go straszyć maszynką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarinko widziałam gdzieś na fotce Michała, muszę powiedzieć że niezłe ciacho ![]() Ja mam szczęście zezowate, ostatnio znalazłam pod sklepem krewkartę i szukałam właściciela. Wczoraj znalazłam klucze od auta w piaskownicy i dzisiaj latałam do parku wywieszać ogłoszenie z informacją. wolałabym jakąś kaskę znaleźć ![]() ![]() Freddy super, że już lepiej się czujesz ![]() Co do manii britowej, ja też zakupiłam i jeszcze sąsiadkę namówiłam ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za komlementa ![]() wczoraj napisałam posta a dziś go nie widzę, może jakiś niewidzialny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
wszyscy mamy britę mam i ja!!!!!!!!!
![]() no to teraz chociaz wodę mamy czystą ![]() ![]()
#4852 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ana ta moja siostra to niezły aparat i ma wielkie szczęście do tego! Nad ranem dojechali na miejsce docelowe w Hiszpanii (nazwy nie pamiętam) - wieźli z Niemiec trociny do jakiejś stadniny u Was, ciekawy ładunek ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Gołąbku Bartuś to śliczny chłopczyk!
Drożdżówki daję jak mam, a że rzadko kupuję, to i rzadko daję, ale nie widzę w tym żadnego problemu. KasiaL Twój słodziak osobisty jest naprawdę słodki! A i Ty ślicznie wyglądasz! Jezuuuu Julita i gdzie tu sprawiedliwość? W głowie mi się to nie mieści, ale trzymam kciuki za jak najlepszy obrót sprawy. Marta widzę, a raczej czytam, że sezon grillowy u Was rozpoczęty. fajnie macie dziewczyny z własnymi domami, my to jedynie możemy się do kogoś wprosić na grilla... Ana ale Julek miał fajne sprężynki! No i faktycznie braciszkowi są do siebie podobni! Isiu na filmiku jest po prostu prze fajny! Zasuwa jak maly motorek, zarówno na czworaka jak i na nóżkach! A ten taras to po prostu opad szczeny! Garnuszki remonciku nie zazdroszczę, albo raczej sprzątania po, ale za to potem będziecie mieć ładnie. One shot niezły numer z twojej siostry! Uśmiałam się z tego potencjalnego lekarstwa dla konia! U nas też pogoda się skiepściła. Wczoraj 20 stopni, a dziś tylko połowa z tego i zimny, mocny wiatr, tak że tylko szybko wyskoczyłyśmy z małą po chleb, bo jakoś ja za cienko ubrałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czarinko,u tesciow rzeczywiscie jest fontanna ale uruchamiaja ja tylko latem i tylko te dwa gorne poziomy (nie wiem czy bylo ja cala widac na filmiku) ze wzgledu na bezpieczenstwo dzieci,bo gdyby ktores wpadlo do tej najnizszej czesci to mogloby sie utopic.Dlatego tesciowa na samym dole trzyma kwiaty zeby troche ja ozdobic. Domek dziewczyny (Elena i Lucia) dostaly w zeszlym roku od dziadkow na gwiazdke,jak sa we dwie to przynajmniej jest spokoj,bo siedza tam caly czas i sie bawia.Julian i Isiu tez czesto im towarzysza ![]() ![]() ![]() garnuszki,a nie szkoda Wam remontowac tego mieszkania skoro juz za niedlugo macie zjechac do Polski?No chyba,ze Wasze plany sie zmienily i posiedzicie tam jeszcze jakis czas.Piekne zdjecie na NK, ale z Ciebie laska!!! ![]() Siedze sama,bo Jose i Julek pojechali na mecz Recreativo-Barcelona.Wroca pewnie okolo polnocy.Isiu spi od 20:30,a ja sie nudze...choc nie powinnam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
madziaO - ale sie usmialam z historii twojej siostry
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
ana - dzieki
![]() ![]() http://wisniowysad.wrzuta.pl/film/gR...o_nowa_zabawka wklejam filmik z wczoraj, jak wito chodzi z pchaczem ![]()
#4859 |
Zadomowienie
|
Marta,Witek slodki
![]() ![]() ![]() U nas jest tak piekna pogoda,ze az zal w domu siedziec.Chyba pojedziemy na spacer do parku i pozniej na jedzonko do chinczyka.Nie chce mi sie grzebac w garach ![]() ![]() MILEJ NIEDZIELI WSZYSTKIM ZYCZYMY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
Wisienko Wituś PRZESŁODKI
![]() ![]() Gratuluję synka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.