|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Dziękuje Ewuś
![]() Miłej nauki, owocnej no i jak najszybciej zakończonej ![]() ale wiejeeee ! ![]()
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Właśnie Tamo, wizyta u stomatologa jest niezbędna. Zbada co i jak,zapisze środki przeciwbólowe,antybiotyk jeśli będzie konieczny i będzie git. W razie jakby ból się nasilał nie zwlekaj do poniedziałku i jeszcze w weekend jedz np na pogotowie. Po co cierpieć
![]() Hieh,zmobilizowałam się i przez godzinę poczytałam '20lecie między wojenne z polaka '_^_ Będę mieć z głowy przed wtorkowym sprawdzianem ![]() Matka właśnie 'wykłóca'się z podstarzałym sąsiadem w sprawie remontu kanalizacji. Tzn. deszcz zalał nam ścianę w pokoju,w łazience też coś przecieka, z związku z tym wymiana rur by jeszcze bardziej wszystko nam spieprzyła. Staruch upiera się,że nie (btw.jest z wspólnoty mieszkaniowej i dostał 'premię'od firmy która to wykona :/),że musi być,że go to nie obchodzi,że nas zaleje Fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
witam w deszczowe popoludnie
![]() dopiero wrocilismy do domu, caly dzien spedzilismy w aucie jezdzac po miejscowosciach niedlaeko pracy TZ. Chcialam zobaczyc co i jak w razie jakbysmy sie przeprowadzili do ktorejs z nich.. Potem pojechalismy na chinski bufet i zla jestem na siebie znowuz,e za duzo zjadlam.A na deser wzielam mala miseczke lodow... W Poalsce udalo mi sie ladnie zrzucic pare kilo bo wiecj ruchu mialam a teraz znowu zaczynam nadrabiac..Mimo,ze ja naprawde w tyg bardzo uwazam co i ile jem i rzadko przekraczam 1300 kalorii dziennie..Do tego 2-3 razy w tyg silownia i tylko na weekend pozwalam sobie na wiecej.. Wiek juz widac nie ten i przemiana tez nie ta sama.. ![]() teraz polozylam sie na sofie z kubkiem herbatki i ogladam harrego Pottera bo akurat leci w TV ![]() milego wieczorka laleczki ![]()
#4834 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też mam taką nadzieję ![]() ![]()
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spotkania klasowego
![]() ![]() ![]() poza tym rozmawiałam dziś trochę z byłym niedoszłym ![]() ![]() ![]() za to największe załamanie psychiczne przezylam po powrocie do domu - na blacie kuchennym leży wieelkie plastikowe pudło z pączkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj jakos nie do zycia jestem
![]() moze przemęczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a z gardełkiem juz troche lepiej - faszeruje je Cholinexem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() milego odpoczywania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do pączków... najwyzej zafundujesz sobie dodatkowe cwiczenia jesli masz ohcote na paczucha to co sobie bedziesz zalowac -raz sie zyje ![]() ![]() ![]() wypoczywaj zatem ile sie da, teraz masz na to czas wreszcie ![]() Przerwa w nauce, powizazuje troche, a pozniej jazzzzda dalej ![]() zeby mi sie chcialo tak jak sie nie chce to juz bym dawno pewnie profesury na kilku fakultetach porobila ![]() ![]()
![]() |
#4838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przerwy w uczeniu zdarzają się nawet dość często, tylko sęk w tym, że wiem, że jak wejdę na Wizaż, to 2-3h nie moje ![]() ![]()
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
madame_apple : Salatka z porow,jajek,selera,kukury dzy,szynki,ananasa i wszystko wymieszane majonezem. Juz zrobilam. Sprobowalam i wyszla bardzo dobra. Jutro mam sniadanie xD A przerwa w nauce musi byc jak najbardziej.
asiek14 : Byc moze przemeczenie ale i pogoda tez zle na czlowieka wplywa...Tez nieraz mam takie dni. śnieżka_: to super ze spotkanie sie udalo. ![]() Ewusia_marchew : z a te zaslony sama szylas? Fajnie ze jedzonko smkowalo. I oby na zdrowko poszlo. tamonita: koniecznie wybierz sie do dentysty,bo po co masz cierpiec? |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam ze spotkania z TŻ-tem,dzisiaj była nasza półrocznica
![]() ![]() Miłego wieczorku kochane ![]() Zaraz poczytam co napisałyście ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Agness, gratuluje półrocznicy ![]() Śnieżka, to dobrze, że spotaknie było udane ![]() Schism boski sąsiad ![]() ![]() O ! zaraz będzie "Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya" ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zadomowienie
|
Agness gratuluję półrocza
![]() Na 2,5 godziny odsapnęłam od neta ![]() W ramach odmóżdżania oglądałam Mtv cribs z 50 Centem ![]() ![]() ![]() Jednak nic nie przybije programiku na Mtv ; 'Zakochaj się w Tili Tequili' B) ![]() _^_ Na koniec znajoma rozwalono mnie linkiem > http://piosenka.tygodnia.w.radio.maryja.patrz.pl/ aż uszy więdną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Postanowiłam spotkać się z Tż-etem obgadać wszystko,On powiedział,że nie chce pisać przez esemesy,bo nie potrafi wyrazić przez nie tego co chce powiedzieć,wytłumaczył mi wszystko co i jak i póki co jest git,nie mówiłam mu o swoich 'odczuciach' bo i tak już był skołowany do granic [ma małe kłopoty w domu] i nawet minęły mi trochę te złe myśli[nie wiem na jak długo,ale oby jak najdłużej] potem długo,długo godziliśmy się ![]() ![]() ![]() ![]() No i na tyle wrażeń generalnie rzecz biorąc ![]()
#4844 |
Zakorzenienie
|
no i juz mi troche lepiej bo nic dzisiaj prawie nie robilam od popołudnia
![]() i w ogle to mam jakas faze na : sama nieszczesliwa. moglabym sobie jakiegoś Tz-ta znaleźć, no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Lolcia to dobrze, że już troche lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() Asiek jak bedzie mial sie znaleźć to sie znajdzie ![]() -_- idę do łóżka, poromansować troche z ksiązką ![]() Btw. Film "Nigdy w życiu" ogladałam 4 tysiące razy, aczkolwiek jego lektury jeszcze nie znam i przeczytam a co ! ![]() ![]() Ale wieje na dworze ![]() ![]() Idę... Słodkich snów Kwiatuszki ![]() ![]() P.S. a Ząb nadal boli ![]()
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już kiedyś miałam zapalenie dróg moczowych,więc myślę,że to od tego ![]() A z ząbkiem ojj,do dentysty sio! nie taki diabeł straszny ![]() ![]()
![]() |
#4848 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() btw. może będzie fajny, mój np. jest megaprzystojny i ma super głos - od razu mi wszelkie leki przechodzą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że choć trochę minęły Ci złe myśli ![]() Cytat:
![]() a masz kogoś konkretnego na oku? ![]() ech a mi się zrobiło źle - gardło + katar + kaszel + żołąd ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
jabłuszko - no właśnie problem w tym ze nikogo nie mam na oku
![]() lolciu - bez urazy ale on chyba dla mnie za stary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Trochę mi ulżyło,modlę się żeby to było już tak na zawsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę też chciałam zawsze rowerek stacjonarny,ale jak już mam kasę żeby kupić,to ciągle inwestuję w coś innego,zazwyczaj jakieś mazidła za kupę kasy,których później nie używam ![]() Ajj,to tylko takie wrażenie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4851 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do pączuszka too... przecież nie zaszkodzi taki jeden mały ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() broń boże ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie niedługo rok stuknie.. o ile wcześniej nie strzelę focha ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie szukaj chorób bo sama widzisz co z tego wynika <ciążą : ![]() mam nadzieję ze to nic poważnego ![]() Cytat:
![]() ciesz sie wolnością póki masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pouczyłam się ale nie wiem czy coś umiem ![]() wieje strasznie... mieszkam na 8 piętrze i to w pierwszym bloku, nie osłoniętym i po prostu umieram za strachu ![]() jak w zeszłym roku były takie wichury to nie spałam całe noce, bo tak słychać ten wiatr jak się obija o okna i gwiżdże ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Grabisz sobie
![]() ![]()
#4853 | ||
Zadomowienie
|
w sumie to nigdy nie wiadomo kiedy ktoś się napatoczy więc...
![]() o, dobra myśl ![]() ![]() Cytat:
a w zeszlym roku na urodzinki dostalam nowy, bo tamten juz dogorywał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie tez wieje niemilosiernie ![]() a tak na serio - mam nadzieje,ze uda Ci sie ladnie zasnac i nie bedzie tak mocno slychac wietrzyska ![]() Zrobie sobie zaraz dobrej herby i brykam do łóżeczka ![]() Dobranoc wicherki (zeby bylo 'a propos' ![]() ![]()
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Też już zmykam,Dobranoc
![]()
#4855 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ewusiu żyjesz? u mnie też w nocy były takie wichury że szok ![]() ![]() jabłuszko ja rowerka stacjonarnego nie mam ale na zwykłym uwielbiam jeździć jak jest ładna pogoda. albo ćwiczyć przy filmikach z ćwiczeniami - fajnie patrzeć jak ktoś sie meczy razem ze mną ![]() ![]() eh i przepadły moje plany codziennego chodzenia z basen za darmo w ferie bo z kolczykiem nie będę mogła (brudna woda, bakterie itd.) ale może namówie siostre na wspólny wypad chociaż na te dwa pierwsze dni zanim przekłuje pępek ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nie szukaj ciąży bo jeszcze wykraczesz ![]() U mnie liczę na to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę że nie tylko mnie wczoraj takie wiatry wiały ![]() Wogóle co tu się dzieje? wszystkie jeszcze śpią?! ![]() Mnie dziś czeka nauka i referat (taa już widze jak to sie skonczy ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek ! ;-) Nie tylko u Was tak wiało. U mnie rowniez w nocy byla taka wichura ze masakra...Bałam sie tylko zeby dachu nie pozrywało. Jakies spiecia byly i iskry ze slupow sie puszczaly. Bałam sie strasznie. A najgorsze to ze ma jeszcze wiac w najblizszym czasie.
asiek14 : Ojej. Dasz fotke pempka? I powies czy bolalo? Ale mi ochote na tego kolczyka robisz.^^ A ja tez ostatnio jak nigdy lubie pocwiczyc tylko przy muzyce bo jak mam cwiczyc tak na sucho to z nudow umieram :P Ewusia_marchew : To widzisz. Ty przynajmniej umiesz przyszyc guziki. Ja natomiast mam problemy z nawleczeniem nitki na igle. Nie odziedziczylam kompletnie krawiectwa po mamie. madame_apple : Oj uwazaj zeby cir jakies chorobsko nie wzielo.Mnie tez boli brzuch od rana... tamonita: Rozumiem Twoja obawe przed zebologiem ale chyba lepiej troche pocierpiec tam i miec juz spokoj niz sie samej w domu meczyc? Nie wierze ze cie tak strasznie boli u dentysty. To chyba Twoja podswiadomosc ci tak mowi. Ja wizyty u dentysty traktuje jako relax ^^. Miałam isc dzis na konkurs koled ale chyba nie pojde. ZImno,wieje ,nie mam z kim isc. Tylko zebym potem nie zalowalam ze nie poszłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do wagi to jestem przed okresem tez i moze to ma wplyw takze..w kazdym razie nie cierpie opietych jeansow..zwlaszcza w udach. ![]() dzien dobry laleczki, leze w wyrku i popijam pyszna kawke ![]() ![]() wczoraj spedzilismy przemily wieczor planujac wycieczke majowa,musze powiedziec ze bardzo mnie to pozytywnie nakrecilo.Mam nadzieje,ze plany wypala ![]() na dworze wiatry i deszcze czyli nic nowego.. milego poranka wzystkim zycze ![]()
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w dodatku upatrzyłam obie taki fajny kolczyk na który wymienie ten startowy jak juz sie ładnie zagoi ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za wycieczkowe plany a waga sie nie przejmuj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale nie zmienia to faktu że wkurza mnie ta pogoda ![]() Cytat:
![]() btw fajny taki kolczyk ![]() noooooo, na pewno nawet Twój brzuch nie zauważy zę tam był ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oby plany wycieczkowe wypaliły ![]() spałam bez przekonania do 10 ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.