|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Nie rozumiem czemu te nowe sie nie podobaja.
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uważam że nowe opakowania Senses są po prostu okropne, i wszyscy którym je pokazywałam stwierdzili to samo, są brzydkie, pospolite i infantylne, taki jeden wielki bochomaz.. a przecież np opakowanie Be Radiant było takie sliczne i eleganckie, ten kwiat tak pięknie sie prezentował na tej tylnej części opakowania "rozmyty" przez żel, dla mnie to opakowanie w łazience wyglądało bardzo efektownie a z tych nowych najchętniej zerwałabym te naklejki które swoją droga naklejone są niechlujnie..
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do nowych opakowań - mi się w katalogu podobają, ale wypowiem się dokładniej jak zamówię jakieś nowe Sensesy już
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
mnie także podobają się te nowe opakowania, stare były już oklepane i przydała się jakaś zmiana. Poza tym kuszą wzrokiem i nowymi nazwami do kupienia i przetestowania
Ja jestem za
|
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Mam wielką prośbę do Was, czy mógłby ktoś podać numery produktów jakie są w demo do katalogu 09? Nie dostałam literatury przez strajk poczty polskiej, w COK będą dopiero po 19.06 a ja muszę złożyć zamówienie już dziś, w strefie konsultantki też nie ma jeszcze tych ofert, jesteście moją ostatnią nadzieją
![]() z góry dziękuję
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
serum odzywcze na noc z Solutions - 02121, program nawilżająco-brązujący Anew - 11395, woda Blue Rush Intense - 02899, żel Lagoon z Senses - 02998 - oferta nielimitowana |
|
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
3 termin K08
Brak: ANEW ZEL NAPRAWCZY/OCZY AVON EXTRAORDINARY EDP Alternatywny żel Tropical Zing .
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do nowych opakowań SENSES to mi się osobiście bardziej podobają, niż te stare...
|
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powiecie mi ile kosztuje perfum Passion Dance w 10 i 11 katalogu . z góry dziękuje
|
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Raczkowanie
|
mi także się podobają bardziej nowe niż stare opakowania. Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale fioletowy żel różni się zapachem nowy od starego :| ale nie przeszkadza mi to bo też jest ładny
|
|
|
|
#4844 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny kochane mam pytanie.
Dawno nie zamawiałam konturówek do ust - tak się złozylo że nikt ich nie chciał. Teraz szukam dla stałej klientki takiej konturówki do temperowania i nie mogę znaleźć. Stad pytanie - czy je wycofali?? Czy po prostu tymczasowo ich nie ma. Dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie opakowanie nie jest najważniejsze. Poza tym jestem za nowościami
. Te żele są w takich opakowaniach chyba od zawsze, więc przyda się zmiana. Ludzie patrząc na coś co już widzieli nie poświęcają temu takiej uwagi. ; >
|
|
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie nowe opakowania SESNSES sa takie bez wyrazu, po prostu pospolite i tandetne. Ale avon jak widać chce obniżyć koszty produkcji
Poprzednie bardziej mi sie podobały, ładniej wyglądały w łazience, tak elegancko i ciekawie przez te motywy na tylnej ściance. Moim klientkom też się to bardzo podobało, zwłaszcza że wiele z nich często gdy zobaczyły w jakich ślicznych były (stare) żele i mydła, to kupowały jeszcze inne (np. pod kolor łazienki ), albo zachęcały znajome...
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wg. to jak wam idzie sprzedaż z kat. 09 ?
Bo u mnie jakoś cienko... Choć ja uważam że katalog jest nie najgorszy.
|
|
|
|
#4848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie jak narazie coraz lepiej. zamówienie na dzień dzisiejszy na około 400zł. Najbardziej cieszą się popularnością nowe szminki pro to go i kosmetyki do opalania ( najbardziej olejek). Mam nadzieje , że dobije do 30%....
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tylko 200 : (
Klientki mają inne wydatki. |
|
|
|
#4850 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Avonki,
przejrzałam właśnie ofertę internetową do 9tki- jak dla mnie żadna rewelacja. Zatrzymałam się jedynie na dłużej przy biżuterii do zdobienia twarzy. I mam do Was takie oto pytanie- czy jest ona taka "wypukła" ?? Chodzi mi o to,że chciałabym ja zamówić na zdobienia paznokci, bo mają ładne kształty (gwiadki,łezki- ładne). Tylko myślę, czy jak nakleję je na paznokieć, to czy nie będą "odstawać", czy nie są "grube". Mam nadzieję,że wiecie o co chodzi. Nie chcę,żeby odstawały od płytki paznokcia, mam naturalne paznokcie, wiec co innego w tipsach. Możnaby je wtopić w żel, na naturalnych nie ma takiej opcji. Pozdrwiam serdecznie i czekam cierpliwie na wypowiedzi
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4852 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź- a wiec te ozdoby odpadają
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
Hejka ;* czy któraś z was wie jaka będzie oferta internetowa??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
200 to calkiem ladne zamowienie. Ja na razie mam 220 plus prawie drugie tyle dla mnie
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
oferta internetowa na K9 już jest w strefie konsultantki
Biżuteria do ozdabiania twarzy. 20 szt. 5,90 Bransoletka Bonaire czerwona 9,90 Bransoletka Taya 12,90 Dezodorant w kulce I'mperfect. 50ml 3,90 Eksfoliująco-rozgrzewająca maseczka do twarzy. 75 ml 8,90 Kosmetyczka Rouge (wymiary 20cm x 13.5cm x 6cm) 13,90 Krem do ciała Be… Sensual. 150 ml 7,90 Krem do szybkiego pedikiuru. 100 ml 3,90 Kuracja regenerująca do stóp z AHA. 75ml 6,90 Nawilżająca odżywka do włosów suchych i farbowanych. Kwiat Maku i Mleczko Migdałowe. 200 ml 3,90 Ochronny balsam do ust dla mężczyzn SPF 15. 4g 2,90 Odświeżający balsam do ciała. Mango i Passiflora 200ml 4,90 Płyn do kąpieli. Soczysty Arbuz. 1000 ml 9,90 Promienny błyszczyk do ust. Berry Bliss. 6 ml 12,90 Promienny błyszczyk do ust. Pink Pleasures. 6 ml 12,90 Regenerujący krem pod oczy. 15 ml 6,90 Szminka Ultra Color Rich. Plum Orchid 3.6 g 12,90 Torebka Effia (wymiary 22.4x37.5x37.5cm) 54,90 Trwały podkład SPF 10. Warmest Beige. 30ml 16,90 Wibrujący cień do powiek ORANGE CRUSH 0.9 g 4,90 |
|
|
|
#4856 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was może mi napisać jakie produkty w katalogu 9/2008 i 10/2008 mają opust 10%. Jest mi to bardzo potrzebne ponieważ, zawsze opisuję katalogi klientkom i zaznaczam fajne promocje, lecz zawsze omijam te z 10% opustem. Kupowałam produkty w tej kampanii w coku więc nie mam żadnej literatury.
Będę dozgonnie wdzięczna za te informacje |
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z 9 na pewno zestaw kosmetyczek i odżywka do włosów z ostatnie strony. |
|
|
|
|
#4858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z k09: 1) komplet trzech kosmetyczek ( str. 6 -7 ) 2) dowolny błyszczyk do powiek ( str. 26 - 27 ) 3) śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką Planet Spa ( str. 87 ) 4) wszystkie produkty ze stron 108-109 5) maseczka ułatwiająca rozczesywanie włosów banan i mleczko kokosowe ( str. 128 ) Edytowane przez szczesliwa19 Czas edycji: 2008-06-18 o 19:44 Powód: pomyłka katalogów |
|
|
|
|
#4859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
intensywnie nawilżający balsam do ust kolorowy balsam pielęgnujący usta z witaminą E intensywnie nawilżający krem do twarzy maseczka ułatwiająca rozczesywanie włosów Banan i Mleczko Kokosowe śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką błyszczyk do ust z jojobą nawilżający balsam do ust z jojobą błyszczyk do powiek komplet trzech kosmetyczek wody TTA (dla klientek myAvon) anew szminka powiększająca usta (dla klientek myAvon) anew wygładzający cień do powiek (dla klientek myAvon) a K10 będę wiedziała na 100% w poniedziałek ale na moje oko to będą to następujące produkty: kolorowa myjka krem wyszczuplająco antycellulitowy ochronny krem nawilżająco-rozświetlający SPF 30 (dla klientek myAvon) dowolny szampon z Advance Techniques serum na zniszczone końcówki (dla klientek myAvon) wzmacniające serum wygładzające do włosów puszących się (dla klientek myAvon) przywracający młody wygląd krem do rąk nawilżający krem do rąk ujędrniająco-chłodzący balsam do ciała na lato produkty Color Trend wybrane za 2zł tusz supershock szczesliwa19 chyba pomyliłaś katalogi przepisałaś oferty z K9
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi zmianami opakować to już nie pierwszy raz kiedy tak robia. Stare przecież robia jako "dzwoneczek" w katalogu a potem wielkie wydarzenie bo nowa rzecz się pojawia. Myślę ze klientki się przyzwyczają do nowych opakowań tylko moze trzeba je nakierować że te nowe odpowiadają starym zapachom. Myślę że będzie dobrze
![]() Mam jedno pytanie skąd Wy juz wiecie co bedzie w katalogu 10 a nawet 11? Skąd takie wyprzedzenie?? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-06-19 o 18:42 Powód: prosze nie pisac postu pod postem!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

"Stare" były takie klasyczne i "zwykłe" nie mówię, że brzydkie, ale jak miałabym wybierać między starym a nowym opakowaniem to zdecydowanie NOWE
NAprawde swietny-moj ulubiony z Senses.
Ja jestem za 

. Te żele są w takich opakowaniach chyba od zawsze, więc przyda się zmiana. Ludzie patrząc na coś co już widzieli nie poświęcają temu takiej uwagi. ; >